Lichaamsverzorging

THE BODY SHOP FESTIVE BODY BUTTERS (2018)
28 nov 2018 Beauty 1

THE BODY SHOP FESTIVE BODY BUTTERS (2018)

Elk jaar kijk ik er weer naar uit! De Limited Edition geuren van The Body Shop voor de feestdagen. Zoals jullie wellicht al weten ben ik een heel groot fan van The Body Shop en gebruik ik hun producten heel erg graag. Ik was dan ook super blij om deze drie Body Butters te mogen ontvangen om de nieuwe geuren te kunnen ontdekken! Lees meer..


Review: The Body Shop Banana
15 jun 2018 Beauty 5

Review: The Body Shop Banana

Als er iets is dat er enorm snel doorheen gaat in huis dan zijn het bananen! Zowel de kinderen als ik eten het heel veel. Gewoon omdat het lekker is. Ik was dan ook heel benieuwd naar de nieuwe limited edition van The Body Shop, namelijk The Body Shop Banana. Ik ontving een aantal van de nieuwe producten en kan hier alvast wat over aan jullie vertellen! Lees meer..


Review: Vision Kids Color (zonnecreme met een kleurtje!)
7 jun 2018 Mama 0

Review: Vision Kids Color (zonnecreme met een kleurtje!)

Wanneer de zon weer lekker begint te schijnen is het heel belangrijk om ons weer bewust te worden van de schade die het kan brengen. Zon is fijn, maar voor de huid kan het schadelijk zijn en daarom is het belangrijk om de kinderen (en onszelf niet te vergeten) goed in te smeren. Voor kinderen die het niet altijd leuk vinden om ingesmeerd te worden is er iets leuks: namelijk zonnebrandcreme met een kleurtje! Lees meer..


Review The Body Shop Body Yoghurt (nieuw!)
6 mei 2018 Beauty 2

Review The Body Shop Body Yoghurt (nieuw!)

Wanneer ik pakketjes van The Body Shop binnen krijg maak ik altijd een klein dansje door mijn woonkamer. Want oh, wat een heerlijk merk met altijd weer heerlijke producten! The Body Shop komt in mei met een heel nieuw product, namelijk Body Yoghurt. Ik mocht het alvast uitproberen en vandaag vertel ik je al vast wat ik vind van deze nieuwe producten. Lees meer..


Tiny Rituals: speciaal voor baby’s en kinderen
10 okt 2017 Mama 1

Tiny Rituals: speciaal voor baby’s en kinderen

Ik vind het leuk om naast het moederschap en persoonlijke artikelen ook te schrijven over beauty. En wat ik nog leuker vind is om over producten te schrijven die gewoon zo fijn zijn dat ik het wel met jullie moet delen! De Babylijn van Rituals is er bijvoorbeeld een om echt goed in de gaten te houden! Lees meer..


The Body Shop: Vanilla Pumpkin
28 sep 2017 Beauty 3

The Body Shop: Vanilla Pumpkin

Het is altijd leuk en een eer om nieuwe collecties te mogen proberen en ervaren. Ik ben dol op geuren en ik vind het heerlijk om verzorgende producten te gebruiken. Het was ook een echt leuke verrassing om een aantal producten uit de nieuwe limited edition van The Body Shop Vanilla Pumpkin te mogen ontvangen! Lees meer..


Review: Bio-Oil (gebruik tegen littekens)
12 sep 2017 Beauty 0

Review: Bio-Oil (gebruik tegen littekens)

Als klein meisje van 5 en beginnende tiener van 14 heb ik een openhartoperatie ondergaan. Hierdoor ben ik mijn jonge jaren veel geconfronteerd met mijn litteken en mensen die hier vragen over hadden. Als klein meisje vond ik dit erg vervelend. Ik moest steeds weer uitleggen wat er aan de hand was. Dit vond ik zo vervelend dat ik mijn litteken niet graag wilde laten zien. De meeste mensen wisten dat ik een hartafwijking had, maar een litteken geeft vreemde de gelegenheid om vragen te stellen.

Artikel geschreven door Rachel

Lees meer..