Lifestyle

KLETSEN: even een dip
20 mei 2019 Lifestyle 5

KLETSEN: even een dip

Hoi lieve mensen. Weer even tijd voor een kletsupdate. Het moment dat ik dit bericht type, is het zondag aan het einde van de middag. Ik heb vandaag goed opgeruimd in huis, en nu ben ik moe haha. Vanavond ga ik lekker even de tijd voor mijzelf nemen en sluit ik mij op in de badkamer voor quality time. Ik heb dat soms even nodig! Maar voor nu klets ik jullie eerst even bij. Lees je mee? Lees meer..


Kinderen en hun voorkeur voor kleding
14 mei 2019 Lifestyle 2

Kinderen en hun voorkeur voor kleding

Al veel langer geleden heb ik weleens geschreven over mijn kinderen en hun voorkeur voor kleding. Mijn zoon begon er een aantal jaren geleden mee dat hij een hele duidelijke voorkeur had voor bepaalde kleding. En mijn dochter, zij had al heel vroeg heel duidelijk haar eigen smaak wat kleding betreft. Lees meer..


Kletsen: wennen op de basisschool!
13 mei 2019 Lifestyle Mama 5

Kletsen: wennen op de basisschool!

Hoi lieve mensen, ik gooi er weer even een kletsartikel tegenaan. Ik ben toch niet zo goed in het maken van veel foto’s en vergeet het heel vaak. Toch heb ik wel genoeg te vertellen aan jullie en doe ik dit in de vorm van een kletsartikel.  Lees meer..


9x wat je met schoonmaakazijn kan doen
9 mei 2019 Lifestyle Mama 6

9x wat je met schoonmaakazijn kan doen

Ik ben dol op schoonmaakazijn. Ik vertel er al regelmatig over in mijn vlogs, en ook in mijn blogs heb ik hier al heel wat vaker over geschreven. Het is gewoon een heel handig, goedkoop middeltje voor in het huishouden. Geen idee wat je met schoonmaakazijn zou moeten doen? Ik deel 9x mijn tips met jullie! Lees meer..


WEEKVLOG: WIJ ZIJN ER WEER!
4 mei 2019 Lifestyle Mama 2

WEEKVLOG: WIJ ZIJN ER WEER!

Vanuit Italië vlogen wij weer naar Nederland. Daar kwamen we in de file en zijn nu weer thuis! Welkom in mijn chaotische week 🙂 Kijk je mee met deze weekvlog? Vergeet je niet te abonneren op mijn youtube kanaal (zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s) Lees meer..


NIEUWE RUBRIEK: MELD JE AAN!
3 mei 2019 Lifestyle Mama 6

NIEUWE RUBRIEK: MELD JE AAN!

Een paar weken terug vertelde ik al in een weekoverzicht dat ik graag een nieuwe rubriek wil gaan opzetten. Ik kreeg zo veel leuke reacties hierop! Ik zal in dit artikel kort uitleggen wat de bedoeling is, en je leest hier hoe jij ook mee kan doen! Lees meer..