Lifestyle

WEEKVLOG: KRITIEK WORDT STEEDS VERVELENDER
14 jul 2018 Lifestyle 3

WEEKVLOG: KRITIEK WORDT STEEDS VERVELENDER

Ik heb het week vloggen helemaal te pakken hoor 馃槈 Want wat vind ik het super leuk om te doen! Het editten van een vlog is enorm tijdrovend maar ik vind dit tot nu toe wel de moeite waard. Ook vandaag weer een vlog waarin ik jullie mee neem in onze afgelopen week! Met onder andere mijn reactie op een hoop kritiek van afgelopen week.聽 Lees meer..


Lezen jullie blogs in de vakantie?
11 jul 2018 Lifestyle 11

Lezen jullie blogs in de vakantie?

Voor ons betekent deze week de laatste week voor de zomervakantie. Sommigen van jullie hebben misschien al vakantie en van een aantal weet ik dat dit pas na volgende week zal zijn. Waar ik nu gewoon heel erg benieuwd naar ben (en twijfels over heb) is of ik zal door bloggen in de vakantie. En dat brengt mij op de vraag: lezen jullie blogs in de vakantie? Lees meer..


Fotodagboek: Onrustige kinderen & lieve vriendinnen <3
9 jul 2018 Lifestyle 1

Fotodagboek: Onrustige kinderen & lieve vriendinnen

Hoi! Het is weer zover: ik ga aan jullie vertellen hoe onze week was. Nog steeds een van het best gelezen artikel per week. Ik denk soms weleens dat het saai wordt maar het wordt toch goed gelezen. En eerlijk is eerlijk: ik vind het ook best leuk om聽mijn week weer te bekijken om te zien wat wij allemaal gedaan hebben. Kijk je weer mee naar onze afgelopen week? Lees meer..


Wanneer is een huwelijk voorbij?
8 jul 2018 Lifestyle 1

Wanneer is een huwelijk voorbij?

Elke zondag mag ik een verhaal delen聽van een lezer over wat haar leven ingrijpend heeft veranderd. Dit keer het verhaal van聽Rinske waarin zij vertelt over het moeilijke moment in haar leven waarop zij het besluit nam dat haar huwelijk voorbij is. Rinske heeft mij gevraagd om haar verhaal te delen om andere vrouwen, in dezelfde situatie, een hart onder de riem te kunnen steken.

Heb jij ook een verhaal dat je wil delen omtrent gezondheid, zwangerschap, bevalling, familie, gezin? Heel graag! Dit kan eventueel anoniem. Mail mij op info@twinkelbella.nl Lees meer..


DE WINNAAR! Vtech mijn magisch bureau
6 jul 2018 Lifestyle 0

DE WINNAAR! Vtech mijn magisch bureau

Hoi! Ik doe het niet vaak maar voor deze winactie maak ik even een uitzondering! Ik ga namelijk de winnaar bekend maken. Normaal doe ik dit niet op deze manier. Alleen: ik ben door ziekte van mijn zoon wat later met het kiezen van een winnaar, plus dat er meer dan 200 mensen mee deden! Je kan je wel voorstellen dat het dan even duurt voordat je iemand hebt.聽 Lees meer..


Bespaar tips: energie besparen in huis
6 jul 2018 Lifestyle 0

Bespaar tips: energie besparen in huis

Regelmatig deel ik natuurlijk met jullie al tips over hoe je kan besparen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de budget tips die zo nu en dan voorbij komen. Onlangs bedacht ik mij dat ik helemaal nog niets eerder heb gedeeld over het energie besparen in huis. Want dit is een heel stukje apart wat wel geld kan opleveren! In dit artikel deel ik de beste tips.聽 Lees meer..


WINNEN: Little Tikes Splash Face!
3 jul 2018 Lifestyle 11

WINNEN: Little Tikes Splash Face!

Ik vind het zo onwijs leuk dat ik regelmatig door bedrijven gevraagd wordt om een samenwerking aan te gaan door middel van onder andere een winactie! Zo kan ik ook weer iets voor jullie doen! Doen jullie al mee met de Little Tikes Splash Face winactie? Lees meer..


Kinderbijslag: waar besteed jij het aan?
3 jul 2018 Lifestyle 5

Kinderbijslag: waar besteed jij het aan?

Ja hoor, gisteren was het weer tijd voor de uitbetaling 聽van de kinderbijslag. Ik zie dit toch altijd weer als een extra. Tot voor een jaar geleden ongeveer stond ik hier eigenlijk niet聽bij stil. Nu de kosten voor kinderen steeds duurder worden, merk ik dat het聽best goed uit komt.聽 Lees meer..