Lifestyle

Action Shoplog! (jaja, ik heb er weer een)
23 mei 2018 Lifestyle 2

Action Shoplog! (jaja, ik heb er weer een)

Zo. Ik probeer het maken van video’s weer wat beter op te pakken en vond het daarom wel weer leuk om eens een shoplog op te nemen. Vorige week ging ik naar de Action om eens een kijkje te nemen voor versiering voor een verjaardag. Ook ging ik nog even naar de Hema en laat ik dit ook zien.. Lees meer..


Dit doen wij met Pinksteren
20 mei 2018 Lifestyle Mama 2

Dit doen wij met Pinksteren

Hoi! Goedemorgen! Ik ga er voor het gemak vanuit dat jullie mijn blogje in de ochtend lezen 😉 Even getwijfeld om een berichtje te typen, want het is natuurlijk Pinksteren. Vaak betekent dit dat de meesten van jullie er lekker op uit gaan en waarschijnlijk helemaal niet op een blogje van mij zitten te wachten 🙂 Toch kreeg ik via Instagram Stories wat vragen over wat ik ging doen met Pinksteren en besloot ik deze blog te schrijven. Lees meer..


Het leven na een zware depressie (is zo makkelijk niet)
16 mei 2018 Lifestyle 22

Het leven na een zware depressie (is zo makkelijk niet)

Op het internet kan je ontzettend veel vinden over een depressie. Er zijn genoeg artikelen te lezen over hoe je het beste met een depressie kan omgaan en wat de ziekte exact inhoudt. Waar je vrijwel niets over vindt is over het leven na een depressie. Nu ik zelf helemaal depressie vrij ben, merk ik pas hoe heftig het leven na een depressie kan zijn. De depressie is dan wel helemaal weg, maar toch ben je er dan nog niet. Lees meer..


Zo bespaar je duizenden euro’s per jaar
15 mei 2018 Lifestyle 1

Zo bespaar je duizenden euro’s per jaar

Om dit artikel heel eerlijk te beginnen: ik ben niet de allerbeste bespaarder die er is. Ik denk zelfs dat ik er behoorlijk slecht in ben. Maar toch vind ik het wel interessant om te bekijken hoe ik in mijn gezin kan besparen op bepaalde zaken. Want vaak is het makkelijker dan gedacht! Lees meer..


Review: Robijn Home Geurstokjes (+handige tip!)
12 mei 2018 Lifestyle Mama 4

Review: Robijn Home Geurstokjes (+handige tip!)

Ik weet vrijwel zeker dat ik niet de enige ben wanneer ik zeg dat ik gek ben op de Zwitsal geur. Alhoewel ik vrijwel geen verzorgingsproducten van dit merk voor de kinderen gebruik, zou ik het liefste deze geur de hele dag ruiken. En goed nieuws: dit kan nu ook! Robijn heeft een mooi nieuw product, namelijk de Robijn Home geurstokjes welke onder andere verkrijgbaar zijn in de Zwitsal geur! Lees meer..


Budget tip voor heel veel volume in het haar!
11 mei 2018 Lifestyle 6

Budget tip voor heel veel volume in het haar!

Als er een vraag is die vrijwel dagelijks wordt gesteld is het: wil jij laten zien hoe jij je haar doet? En ik vind dit eigenlijk wel een hele grappige vraag, want: als er iets is waar ik niet zo veel aandacht aan besteed dan is het mijn haar. Mijn haar is gewoon vrij wild, en ik vind dat prima. Als kind werd ik al “leeuw” genoemd door mijn zus, en nu thuis krijg ik ook regelmatig de opmerking dat mijn haren zo wild zitten. Ik denk uiteindelijk dat dit allemaal gewoon komt door volume in het haar en ik deel dé tip voor veel volume in het haar! Lees meer..


Even bijkletsen (sorry ik kan niet op iedereen reageren)
7 mei 2018 Lifestyle 6

Even bijkletsen (sorry ik kan niet op iedereen reageren)

Hoi! Het is nu zondagavond bijna acht uur en ik zit achter mijn laptop nog even dit berichtje te tikken aan jullie. Inmiddels zijn wij een aantal dagen terug van vakantie en hebben wij hier in Nederland ontzettend mooi weer. Echt genieten dit hoor. Van dit weer word ik een heel blij mens. Normaal gesproken staat er op de maandag een overzicht klaar met onze afgelopen week. Vorige week was dit niet zo, en deze week ook niet.  Lees meer..


Welcome To My Life! Het is bijna zo ver!
23 apr 2018 Lifestyle 14

Welcome To My Life Het is bijna zo ver!

Hoi! Wat een prachtig weer hebben wij de afgelopen week gehad. Oh echt genieten hoor. Het kan wat mij betreft niet vaak genoeg zulk mooi weer zijn. Het was afgelopen week dan ook een prima week. We waren veel buiten en de kindjes hebben het echt fijn gehad zo met al die zonnestralen.  Lees meer..