Lifestyle

Disney on Ice en de winnaar is…
17 okt 2017 Lifestyle 1

Disney on Ice en de winnaar is…

Anderhalve week geleden mocht ik dit jaar wederom in samenwerking met Disney on Ice weer een fantastische winactie met jullie organiseren. Wat werd er ontzettend enthousiast gereageerd! Het liefste zou ik jullie allemaal een set kaarten willen geven maar helaas. Ik maak vandaag de winnaar bekend! Lees meer..


Vlog: Afvallen en zo..
14 okt 2017 Lifestyle 4

Vlog: Afvallen en zo..

Zoals elke zaterdag ook vandaag een nieuwe vlog. Sinds een tijdje ben ik overgestapt op een enkele dag vloggen in de week en ik heb het al vaker vertelt: dit is voor mij persoonlijk een hele goede en fijne keuze geweest. Het geeft rust en zo vind ik het nóg leuker om te doen. Dit keer nam ik afgelopen dinsdag een vlog op en deze kan je vandaag bekijken Lees meer..


Dé beste tips om grasvlekken te verwijderen
12 okt 2017 Lifestyle Mama 8

Dé beste tips om grasvlekken te verwijderen

Ik vind het heerlijk wanneer mijn kinderen buiten spelen en wanneer zij veel plezier hebben. Wat minder leuk vind ik het wanneer zij thuis komen met vieze vlekken in hun kleding. Grasvlekken kunnen bijvoorbeeld één grote ellende zijn. Vandaag de beste tips op een rij om grasvlekken te verwijderen. Lees meer..


Boodschappen Shoplog: ons weekmenu
11 okt 2017 Lifestyle 1

Boodschappen Shoplog: ons weekmenu

Om nu alweer een boodschappen shoplog op te nemen doe ik maar even niet 🙂 Wel leek het mij leuk om specifiek ons weekmenu in de vorm van boodschappen te laten zien. Het menu van deze week bevat zowel winter als zomer gerechten! Lees meer..


Welcome To My Life! Ik heb bijzonder nieuws <3
9 okt 2017 Lifestyle 17

Welcome To My Life Ik heb bijzonder nieuws

Hoi! Wat een week. Een week waarin op persoonlijk vlak veel speelde maar waar we natuurlijk ook ongeveer een hele week feest vierden voor de verjaardag van onze lieve knappe zoon In dit dagboek laat ik jullie de traktatie voor bij Senna op school zien en heb ik heel bijzonder (baby) nieuws! Lees meer..


Veronique heeft een zeldzame ziekte (waarvan 50% de kans dat zij dit zou overdragen op haar kinderen)
8 okt 2017 Lifestyle 2

Veronique heeft een zeldzame ziekte (waarvan 50% de kans dat zij dit zou overdragen op haar kinderen)

Elke zondag mag ik een verhaal delen van een lezer over wat haar leven ingrijpend heeft veranderd. Dit keer het verhaal van Veronique waarin zij vertelt hoe zij er per ongeluk achter kwam drager te zijn van een zeldzaam gen. Ook vertelt zij de invloed hiervan op haar kinderwens.

Heb jij ook een verhaal dat je wil delen omtrent gezondheid, zwangerschap, bevalling, familie, gezin? Heel graag! Dit kan eventueel anoniem. Voor meer info mag je mij mailen op info@twinkelbella.nl Lees meer..


Winnen: 4 kaarten voor Disney on Ice!
5 okt 2017 Lifestyle 103

Winnen: 4 kaarten voor Disney on Ice!

Ik heb weer iets fantastisch leuks voor jullie. Net als vorig jaar heb ik weer de eer om vier kaarten voor Disney On Ice te mogen weggeven! Ik zal jullie vertellen wat je mag doen om kans te maken en uiteraard vertel ik iets meer over de show! Lees meer..


Eetdagboek (ik hield er weer een bij!)
4 okt 2017 Lifestyle 6

Eetdagboek (ik hield er weer een bij!)

Ik vind het altijd leuk om te zien wat een ander op een dag eet en ik weet dat jullie dit ook leuk vinden om te lezen van een ander! Het is al een tijdje geleden dat ik een dag lang bijhield met wat ik allemaal at dus het werd weer tijd. Vandaag daarom weer een eetdagboek. Lees meer..


Welcome To My Life! Lego sorteren en feest!
2 okt 2017 Lifestyle 2

Welcome To My Life Lego sorteren en feest!

Hoi Maandag! Weer een nieuwe week en een nieuw fotodagboek! Het was een week waarin weer heel veel gebeurde. Zo reden Vincent en ik maandag vanuit Berlijn naar Nederland, ontbeten Sophia en ik bij de Hema, ging ik uit eten met een vriendin en hadden we zondag een feestje Lees meer..