Lifestyle

Hoe ik omga met een off day
11 jul 2019 Lifestyle Mama 2

Hoe ik omga met een off day

Ik weet zeker dat ik niet de enige ben met af en toe een off day. Met name slaaptekort kan er bij mij voor zorgen dat ik de dag niet zo lekker begin, en mij kan storen aan heel veel dingen om mij heen ;). Hoe dan ook, denk ik dat je een off day gedeeltelijk ook zelf in de hand kan hebben, en ik deel hoe ik hiermee om ga.  Lees meer..


ZO KWAMEN WIJ DE WARME DAGEN DOOR
1 jul 2019 Lifestyle Mama 1

ZO KWAMEN WIJ DE WARME DAGEN DOOR

Zo.. Het is al een aantal weken terug dat ik een weekoverzicht plaatste. Via insta pm’s kreeg ik weer wat vragen of ik het weer wil gaan doen. Tjah, deze week heb ik genoeg foto’s gemaakt en ik zal deze weer eens delen. Voor wie mijn weekvlog volgt: ik had het daar over een plog, ik heb dit uiteindelijk niet gemaakt, maar zal die foto’s ook hierin verwerken. Kijk je mee? Lees meer..


Afvallen: Tips voor een gezonde BBQ
28 jun 2019 Lifestyle 1

Afvallen: Tips voor een gezonde BBQ

Nu de zomer is aangebroken en zal de bbq massaal worden aangestoken. Ook bij ons thuis vinden we het gezellig (en makkelijk) om de bbq aan te steken en doen wij dit regelmatig. Om te voorkomen dat het een hele ongezonde bedoening wordt (bijvoorbeeld als je wil afvallen of op gewicht wil blijven) let ik er wel op wat ik op tafel zet. Het liefste houd ik het zo gezond mogelijk en ik deel vandaag mijn tips voor een gezonde bbq. Lees meer..


Tropenrooster, zin of onzin?
24 jun 2019 Lifestyle Mama 10

Tropenrooster, zin of onzin?

Vorige week kregen wij het bericht van school dat de kinderen het aankomende week een tropenrooster hebben. Nu begrijp ik het nut van een tropenrooster, en denk ik ook te begrijpen waarom leraren hiervoor kiezen. Toch denk ik ook dat er een keerzijde zit aan het tropenrooster. Tropenrooster, zin of onzin? Ik leg mijn visie hierover uit.  Lees meer..


Wanneer is een huwelijk voorbij?
23 jun 2019 Lifestyle 4

Wanneer is een huwelijk voorbij?

Elke zondag mag ik een verhaal delen van een lezer over wat haar leven ingrijpend heeft veranderd. Dit keer het verhaal van Rinske waarin zij vertelt over het moeilijke moment in haar leven waarop zij het besluit nam dat haar huwelijk voorbij is. Rinske heeft mij gevraagd om haar verhaal te delen om andere vrouwen, in dezelfde situatie, een hart onder de riem te kunnen steken.

Heb jij ook een verhaal dat je wil delen omtrent gezondheid, zwangerschap, bevalling, familie, gezin? Heel graag! Dit kan eventueel anoniem. Mail mij op info@twinkelbella.nl Lees meer..