Lifestyle

Spannend weekje en recept pannenkoeken tapas
19 nov 2018 Lifestyle Mama 1

Spannend weekje en recept pannenkoeken tapas

Hoi! Het is weer een nieuwe week en dat betekent dat ik jullie mee mag nemen in onze afgelopen week! Voor mijn gevoel net herfst en we gaan alweer toe naar de winter. Aankomende week wordt het zelfs heel erg koud. Niet mijn ding, die kou, maar ik moet zeggen dat ik deze tijd nu ook wel weer gezellig thuis vind. Maar goed, kijk je mee naar afgelopen week? Lees meer..


Natasja haar man kreeg een trauma na haar bevalling
18 nov 2018 Lifestyle 4

Natasja haar man kreeg een trauma na haar bevalling

Elke zondag mag ik een verhaal delen van een lezer over wat haar leven ingrijpend heeft veranderd. Dit keer het verhaal van Natasja waarin zij vertelt hoe niet zij, maar haar man, een trauma opliep na de bevalling van hun eerste kindje.

Heb jij ook een verhaal dat je wil delen omtrent gezondheid, zwangerschap, bevalling, familie, gezin? Heel graag! Dit kan eventueel anoniem. Voor meer info mag je mij mailen op info@twinkelbella.nl Lees meer..


9 simpele tips bij een verkoudheid
13 nov 2018 Lifestyle 3

9 simpele tips bij een verkoudheid

Het is weer zover. Het is koud buiten en iedereen moet weer even wennen aan het weer. Vaak staat de herfst dan ook wel een beetje in het teken van mensen die snotterig zijn en verkouden worden. Wist je dat je met een aantal makkelijke tips een ergere verkoudheid kan voorkomen en dat er simpele tips bij een verkoudheid zijn die je makkelijk kan toepassen om er sneller vanaf te zijn? Ik deel de tien simpele tips bij een verkoudheid.  Lees meer..


FOTODAGBOEK: Allemaal leuke dingen <3
12 nov 2018 Lifestyle Mama 2

FOTODAGBOEK: Allemaal leuke dingen

Hoi! Het is maandag, een nieuwe week en ik heb weer een fotodagboek voor jullie! Vorige week begon ik weer met het plaatsen van een fotodagboek, en deze werd zo goed bekeken, super leuk en lief. Dus: deze week weer een heel nieuw overzicht! Kijk je mee? Lees meer..


Review: Crayola Washimals
9 nov 2018 Lifestyle 121

Review: Crayola Washimals

Mijn kinderen zijn dol op knutselen en tekenen en kunnen zich hier echt uren mee vermaken. Zo leuk ook om dat te zien. Regelmatig krijgen wij leuke nieuwe producten opgestuurd om uit te proberen. Vooral Sophia was dit keer heel blij want wij kregen de Crayola Washimals! Ook mag ik aan een van jullie een setje weggeven, dus lees even mee! Lees meer..


Dit moet je weten wanneer je slecht slaapt
7 nov 2018 Lifestyle 4

Dit moet je weten wanneer je slecht slaapt

De laatste weken sliep ik bar slecht. Ik lag uren lang wakker in de nacht om vervolgens in slaap te vallen en weer gewekt te worden door een huilend kind. Ik had al aardig wat stress om mij heen, en slaaptekort draagt hier natuurlijk niet aan bij. Slapen is gewoon zo ontzettend belangrijk. Zonder voldoende slaap kan ik persoonlijk een stuk minder goed functioneren. Inmiddels gaat het een stuk beter (klopt af) en deel ik een aantal tips die belangrijk zijn om te weten. Lees meer..


Tip: Gratis boodschappen (Doe Maar Lekker Duurzaam)
6 nov 2018 Lifestyle 5

Tip: Gratis boodschappen (Doe Maar Lekker Duurzaam)

Onlangs kreeg ik de vraag of ik mee wilde doen met een campagne welke geheel in het teken staat van duurzaam eten. Ja! dacht ik, daar kan ik absoluut geen nee tegen zeggen. Zoals jullie weten eten wij (ik smokkel soms een heel klein beetje) vegetarisch. En dit bevalt ons goed. Daarnaast zijn wij als gezin bewust bezig met duurzaamheid. Dus: ik kan niet anders dan mijn steentje bijdragen door ook aan jullie wat meer te vertellen over duurzaam eten. Én ik heb nog een leuke tip voor jullie. Alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij krijgen binnenkort namelijk een kaart in de bus waarmee zij zelf een duurzamere maaltijd kunnen kopen. Naast dat ik jullie natuurlijk meer vertel over deze actie, heb ik een heeeeeerlijk vegetarische preischotel voor jullie.  Lees meer..


FOTODAGBOEK: We beginnen gewoon weer opnieuw!
5 nov 2018 Lifestyle 4

FOTODAGBOEK: We beginnen gewoon weer opnieuw!

Hoi! Het is maandag. We beginnen weer aan een nieuwe week en ik begin de week weer met een nieuw weekoverzicht. Vanaf de zomer heb ik dit eigenlijk niet meer gedaan. Ik vond het wel even leuk om af te wisselen met kletsartikelen. Toch wilde ik het nu gewoon weer eens doen, dus we beginnen weer opnieuw met het fotodagboek. Ik ga proberen vanaf nu dit gewoon weer elke week op te pakken! Kijk je mee naar onze afgelopen week? Lees meer..


5x Rotklusjes in het huishouden
2 nov 2018 Lifestyle Mama 15

5x Rotklusjes in het huishouden

Ik word rustig van schoonmaken en het geeft een heerlijk gevoel wanneer het huis schoon is (voor die paar minuten dat het duurt dan ;)). De meeste dingen vind ik niet erg om te doen. Stofzuigen, poetsen, ik draai er mijn hand niet voor om. Maar er zijn van die rotklusjes die toch elke keer weer blijven liggen omdat ik er niets aan vind.. Herkenbaar deze rotklusjes in het huishouden? Lees meer..