Lifestyle

Tips voor het lopen op pumps
15 aug 2017 Lifestyle 7

Tips voor het lopen op pumps

Vanaf ongeveer een jaar of 16 ontdekte ik pumps. En wat vond ik ze fantastisch. Binnen no-time had ik een kast vol en liep ik nergens anders meer op. Sterker nog: ik ging pas op platte schoenen lopen nadat ik moeder ben geworden. Sinds ik moeder ben merkte ik dat het gewoon niet handig is om hele dagen rond te rennen op pumps. Regelmatig krijg ik vragen over hoe ik heb leren lopen op pumps en of ik nooit last heb van mijn voeten. Met de tips die ik vandaag deel wil ik je graag laten zien dat het lopen op pumps helemaal niet lastig is en dat het zelfs hele fijne voordelen heeft! Lees meer..


True Life Stories #3 Ongepland zwanger en baby met weinig overlevingskans
13 aug 2017 Lifestyle 0

True Life Stories #3 Ongepland zwanger en baby met weinig overlevingskans

Het is tijd voor het derde deel van de True Life Stories. Dit keer onder andere het verhaal van Kaylee en haar ongeplande zwangerschap. En het verhaal van Tessa en haar kindje die vrijwel geen overlevingskans had.

Mocht je zelf een verhaal willen delen, heel graag! Mail mij dan even op info@twinkelbella.nl. In september begin ik weer met een nieuwe reeks waarin vrouwen hun verhaal mogen delen. 
Lees meer..


Dingen die ik deze vakantie nog wil doen
11 aug 2017 Lifestyle Mama 3

Dingen die ik deze vakantie nog wil doen

Schreef ik een aantal weken terug nog dat ik de vakantie zo lang vind duren, is de vakantie nu eigenlijk al bijna weer voorbij! Het gaat allemaal altijd zo snel. Al eerder heb ik al verteld dat ik het best lastig vind om steeds maar weer met leuke activiteiten voor mijn kinderen te komen. Inmiddels mag ik bijna wel beginnen aan een lijstje wat ik in de laatste week van de vakantie nog wil doen! Lees meer..


Waargebeurde verhalen #2: Prostitutie en verlies eerste kindje
6 aug 2017 Lifestyle 0

Waargebeurde verhalen #2: Prostitutie en verlies eerste kindje

Vorige week deelde ik het eerste deel met waargebeurde verhalen. Deze werd zo ontzettend veel gelezen dat ik heb besloten om dit concept heel augustus iedere zondag te blijven doen. Het zijn verhalen die je heel misschien (als je mij lang volgt) al heb gelezen, maar heel misschien ook niet! Mocht je zelf een verhaal willen delen, heel graag! Mail mij dan even op info@twinkelbella.nl. In september begin ik weer met een nieuwe reeks waarin vrouwen hun verhaal mogen delen.  Lees meer..


Weekvlog: gevallen in de brandnetels :(
5 aug 2017 Lifestyle 3

Weeklog: gevallen in de brandnetels :(

Yes! Onze eerste weekvlog na de vakantie. Stiekem vind ik dit toch wel de állerleukste weekvlogs om te maken. Misschien wel omdat ze gewoon zo lekker normaal zijn. Wij zijn immers maar een heel normaal gezinnetje van vier en wij proberen nu in deze vakantie zo veel mogelijk leuke dingen te doen. Zo ook afgelopen week en ik nam de camera gezellig met ons mee! Lees meer..


Waargebeurde verhalen: miskramen en het leidden van een dubbelleven
30 jul 2017 Lifestyle 1

Waargebeurde verhalen: miskramen en het leidden van een dubbelleven

Ik houd erg van het lezen van waargebeurde verhalen. Ik houd ervan om mij in te leven in een ander persoon en in zijn of haar wereld. Dit is dan ook een van de redenen dat ik een vaste rubriek op mijn blog heb waarin ik waargebeurde verhalen van lezeressen deel. Vanwege de vakantietijd deel ik vandaag een aantal random verhalen die in deze rubriek gedeeld zijn! En wanneer jij jouw verhaal wil delen: laat dit mij vooral weten op info@twinkelbella.nl zodat er na de vakantie weer een nieuwe reeks gestart kan worden! Lees meer..