Lifestyle

Welcome To My Life! Kind voor de tv en roze haar!
22 mei 2017 Lifestyle 8

Welcome To My Life Kind voor de tv en roze haar!

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht! Gezellig dat je weer een kijkje komt nemen. Afgelopen week hadden we een dag fantastisch mooi weer, wat hebben we genoten! Verder ging ik een dagje naar Amsterdam, op bezoek bij Lorealuniversity en hadden we een heerlijk relaxed weekend! Lees meer..


Weekvlog: Mail kwijt en kapotte Iphone (extra lange vlog!)
20 mei 2017 Lifestyle 6

Weeklog: Mail kwijt en kapotte Iphone (extra lange vlog!)

Welkom bij weer een nieuwe weekvlog! Elke zaterdag staat er weer een voor jullie klaar. Dit maal was het even spannend omdat het uploaden niet zo makkelijk ging. Maar gelukkig is het uiteindelijk gelukt! Dat het uploaden niet vanzelf ging was niet het enige opstakel afgelopen week, ik was ook nog eens √°l mijn mail kwijt! Lees meer..


Schoonmaakroutine Kinderkamers
17 mei 2017 Lifestyle 3

Schoonmaakroutine Kinderkamers

Hoi! Elke woensdag staat er een video voor jullie klaar en dit keer leek het mij leuk om mijn schoonmaakroutine met jullie te delen van de kinderkamers! Elke week maak ik de kinderkamers goed schoon en ik laat je precies zien hoe ik dit doe. Lees meer..


Random Lente Favorites
17 mei 2017 Lifestyle 9

Random Lente Favorites

Ja lieve meiden, het is dan toch eindelijk zover dat we kunnen genieten van wat warmer weer! Als je mij langer volgt dan weet je ongetwijfeld dat ik een heel groot fan ben van mooi weer en dat ik hier elk jaar weer naar uit kijk! Zo ook nu ūüôā Genietend in de zon bedacht ik mij dan ook dat het tijd is voor een artikel met allemaal fijne lente favorieten! √Čn ik ben natuurlijk ook heel benieuwd naar die van jullie, misschien hebben jullie nog wel leuke aanraders voor mij, ik ben benieuwd! Lees meer..


Rachel is geboren met een hartafwijking en kreeg op haar vijfde een openhartoperatie
14 mei 2017 Lifestyle 6

Rachel is geboren met een hartafwijking en kreeg op haar vijfde een openhartoperatie

Elke zondag mag ik een verhaal delen van een lezer over wat haar leven ingrijpend heeft veranderd. Dit keer het verhaal van Rachel waarin zij vertelt over dat zij is geboren met een hartafwijking en hoe dit invloed heeft gehad op haar leven. Zij vertelt over de openhartoperaties die zij op jonge leeftijd kreeg en over haar kinderwens.

Heb jij ook een verhaal dat je wil delen omtrent gezondheid, zwangerschap, bevalling, familie, gezin? Heel graag! Dit kan eventueel anoniem. Mail mij op info@twinkelbella.nl Lees meer..


Review Very Mappy (en winactie!)
12 mei 2017 Lifestyle 12

Review Very Mappy (en winactie!)

Ik vind het leuk om speelgoed te ontdekken wat uitdagend voor mijn kinderen werkt. Zo maak je mij een blije moeder wanneer kinderen plezier hebben én ook nog eens iets leren. Ik werd dan ook heel erg enthousiast toen ik las over Very Mappy! Want dit is niet alleen super leuk, maar ook nog eens leerzaam! Ik vertel er meer over en heb ook een leuke winactie! Lees meer..


Budget of lekker duur?
12 mei 2017 Lifestyle 24

Budget of lekker duur?

Voordat ik moeder werd was ik heel eerlijk gezegd helemaal niet zo bezig met sparen of met het bewust bezig zijn met geld. Dat klinkt best een beetje verwend en dat is het ook. Pas toen ik de zorg kreeg voor¬†een kindje werd ik mij er pas van bewust hoe belangrijk het is om financi√ęle zekerheid te hebben en om simpelweg te alleen al te weten hoe de financi√ęn ervoor staan.¬† Lees meer..