Lifestyle

Mijn zicht verandert, wat nu?
27 feb 2024 Lifestyle 0

Mijn zicht verandert, wat nu?

Vanaf dat ik jong was, heb ik een bril. Ik weet nog goed hoe groot het verschil was om een bril te dragen. Opeens kon ik alles goed zien, dat was even wennen. Sinds mijn dertiende draag ik lenzen. ook dat was even wennen. Nu wij heel veel jaren verder zijn, twijfel ik soms aan mijn zicht. Wat nu? Lees meer..


Het GEHEIM achter de perfecte outfit
20 jun 2023 Lifestyle 0

Het GEHEIM achter de perfecte outfit

De perfecte outfit, die willen wij allemaal. Wij krijgen hier wekelijks vragen over. Namelijk vragen over de perfecte outfit naar het werk, een dagje uit, of voor een etentje. Wanneer je op zoek bent naar de perfecte outfit zijn een aantal dingen belangrijk. Zoals bijvoorbeeld: wat je wil uitstralen, maar ook: wat past bij mij? En waar voel ik mij goed in? Wij delen hieronder graag het geheim achter de perfecte outfit. Lees meer..


5 tips voor kleding bij warm weer
2 jun 2023 Lifestyle 0

5 tips voor kleding bij warm weer

Genieten jullie ook zo ├│ntzettend van het mooie weer?! Net als de meesten van jullie konden wij echt niet wachten tot de zon lekker zou gaan schijnen. Omdat de overstap naar zomerkleding weer even schakelen is, hebben wij een aantal kledingtips voor jullie! Onderstaande 5 tips zijn voor kleding bij warm weer, vinden wij zelf erg fijn, en wij delen deze graag met jullie! Lees meer..


Bikini of Badpak?
17 apr 2023 Lifestyle 0

Bikini of Badpak?

Alhoewel het nog niet altijd even te merken is: we zitten volop in de lente, en het zal niet heel erg lang meer duren dat de vakantie aanbreekt. En: vakantie betekent natuurlijk zwemmen! Zwemmen is een van de leukste dingen aan de zomer, maar wellicht ook direct een van de lastigste. Want, wat trek je aan? Bikini of badpak? Lees meer..


Deze sieraden maken het verschil voor jouw uitstraling
28 mrt 2023 Lifestyle 0

Deze sieraden maken het verschil voor jouw uitstraling

Ben je aan het kijken naar een sieraad die jouw outfit een geheel andere uitstraling geeft? Er zijn een groot aantal opties beschikbaar, waardoor je ze goed aan jouw kledingstukken aan kan passen. Je moet daarom ook goed weten hoe deze jou een geheel andere uitstraling kunnen geven. En welk sieraad of horloge geeft jou dan de uitstraling die je voor ogen had? Hieronder lees je precies waar je op moet letten en welke varianten er niet meer mogen ontbreken in jouw collectie. De volgende keer dat je begint met combineren, gaat het een stuk eenvoudiger. Lees meer..


Fashion tips voor de herfst!
6 nov 2022 Lifestyle 0

Fashion tips voor de herfst!

Alhoewel we het nog niet helemaal aan de temperatuur kunnen merken.. zal het niet lang meer duren voordat het echt herfst weer wordt. Zoals jullie weten staat ons team altijd klaar om jullie van tips en advies te voorzien. Wij krijgen dat ook regelmatig vragen omtrent styling. Om een deel hiervan eens op een rij te zetten, hebben wij speciaal in de deze nieuwsbrief een heleboel tips op een rij gezet. Geschikt voor veel verschillende stijlen en gelegenheden. Enjoy! Wij zijn nfashion tips voor de herfst! Lees meer..


Ruimte voor ontdekking in de relatie
6 nov 2022 Lifestyle 0

Ruimte voor ontdekking in de relatie

Of je nu jaren of nog maar een paar weken samen bent, er is altijd ruimte voor ontdekking in je relatie. Dat maakt je relatie juiste elke keer weer spannend en vernieuwend. Natuurlijk raak je aan elkaar gewend, maar juist het ontdekken van nieuwe dingen of herontdekken van oude passies of interesses kan jullie relatie nog sterker maken. Hieronder vind je een paar manieren waarop je dit samen kan proberen. Lees meer..


Bella Italia! Here we come!
22 jul 2022 Lifestyle Travel 0

Bella Italia! Here we come!

De vakantie is voor ons inmiddels al heerlijk begonnen. Wanneer je mij volgt op instagram dan heb je al kunnen zien hoe wij ontzettend hebben genoten in Zwitserland. Maar: de vakantie is voor ons nog lang niet voorbij! Wij hebben namelijk geboekt bij een fantastische camping waar wij echt al weken naar uit kijken om naartoe te gaan! Lees meer..


Zo weet je of jij en je partner voor elkaar gemaakt zijn
16 jul 2022 Lifestyle 0

Zo weet je of jij en je partner voor elkaar gemaakt zijn

Heb je een vaste relatie met iemand? Geeft jouw partner je het gevoel dat je geliefd, gewaardeerd en gewaardeerd wordt? Heb je het gevoel dat je voorbestemd bent om voor altijd bij die persoon te blijven? Zo ja, dan gefeliciteerd! Je hebt een zielsverwant gevonden. Maar als dat niet zo is – als je relatie meer weg heeft van een achtbaan dan van een langzaam stromende rivier – dan is het misschien tijd om te heroverwegen of jullie twee echt voor elkaar bestemd zijn. Dit kan je bijvoorbeeld komen te weten met je numerologie toekomst of door middel van helderzienden. Lees meer..