Lifestyle

Hoe overleven we kerst dit jaar?
15 dec 2017 Lifestyle Mama 0

Hoe overleven we kerst dit jaar?

Het gaat ineens heel erg hard: het is al bijna kerst! Iedereen viert het misschien weer op een andere en eigen manier. Met het eigen gezin bijvoorbeeld, of met de hele familie. Ik vind het persoonlijk heel erg mooi en fijn als er een goede balans is tussen het kerstfeest vieren met ons gezin en kerst vieren met familie. En zoals elk jaar is ook dit jaar weer de vraag: hoe overleven we kerst? Lees meer..


Jij doet ook alles voor het geld! (hoe het bij een blogger gaat achter de schermen)
14 dec 2017 Lifestyle 18

Jij doet ook alles voor het geld! (hoe het bij een blogger gaat achter de schermen)

Ik kan er niet meer omheen. Zo nu en dan krijg ik reacties over gesponsorde artikelen. Ik krijg reacties zoals: wauw, wat tof dat je dit mag doen! Wat leuk voor je! Maar ik krijg ook reacties zoals: en hier krijg je geld voor? Ergens vind ik dat ik mij niet hoef te verantwoorden. Mijn bezoekers weten: mijn blog is mijn werk. Ik heb twee schattige kindermondjes die gevoed moeten worden en dat kan ik niet met allemaal goodies die ik opgestuurd krijg. Dus ja, er moet geld verdiend worden. En ja, dit gebeurt via mijn blog door middel van advertenties. Maar er speelt zó véél meer. En dit zijn eigenlijk allemaal dingen die je zou moeten weten voordat je een dergelijke negatieve reactie plaatst.  Lees meer..


Een onvergetelijke kerst in Disneyland Paris
13 dec 2017 Lifestyle 0

Een onvergetelijke kerst in Disneyland Paris

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat ik onlangs op reis ben geweest naar Disneyland Paris. En het was niet zomaar een reis, het was Disneyland Paris geheel gehuld in kerst. Zó ontzettend tof en gaaf! Het was allemaal nóg mooier dan mijn verwachting. En mocht je dan willen zien hoe fantastisch het allemaal is zo rondom kerst in Disneyland, kijk dan zeker even verder! Lees meer..


Welcome To My Life! Sinterklaas op bezoek en veel sneeuw!
11 dec 2017 Lifestyle 3

Welcome To My Life Sinterklaas op bezoek en veel sneeuw!

Hoi! Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht. En wat een week was het eigenlijk. We vierden Sinterklaas (twee keer) en aan het einde van de week werden we verrast met sneeuw! Senna vertelde al dat de juf had verteld dat het zou gaan sneeuwen alleen kon ik mij er nog niets bij voorstellen. Tot dat we dus echt in de sneeuw zaten 🙂 Kijk je weer mee? Lees meer..


Het kiezen van de (goedkoopste) zorgverzekering in 2018
8 dec 2017 Lifestyle 15

Het kiezen van de (goedkoopste) zorgverzekering in 2018

Aan het einde van elk jaar is er iedere keer weer een onderwerp welke naar voren komt. Namelijk het kiezen van een zorgverzekering. Elk jaar stel ik mijzelf de vraag of ik bij mijn huidige zorgverzekering wil blijven en wat ik eventueel anders zou willen zien. Ik denk dat ik hier niet de enige in ben en dat zelfs velen zich hierin zullen herkennen! Ik vertel daarom wat meer over mijn huidige verzekering, waarom ik niet tevreden ben, en waarom ik op zoek ben naar een nieuwe verzekering.  Lees meer..


Hoe ik mijn haar vreselijk verpeste
7 dec 2017 Beauty Lifestyle 11

Hoe ik mijn haar vreselijk verpeste

Regelmatig krijg ik lieve reacties en vragen over mijn haar. Over hoe ik het verzorg, hoe ik vlechten maak en hoe ik het zo lang heb laten groeien. Ik vind dit altijd wel een leuk vraag want als er iemand is die haar haren eigenlijk helemaal niet zo goed verzorgd, dan ben ik dat wel.  Lees meer..


Mag je nog wel een eigen mening hebben? (en waarom ik mij hier niets meer van aan trek)
5 dec 2017 Lifestyle Mama 27

Mag je nog wel een eigen mening hebben? (en waarom ik mij hier niets meer van aan trek)

Ooit begon ik mijn blog gewoon omdat ik dit wel geinig vond. Inmiddels is mijn blog redelijk groot geworden, wat heel veel voordelen heeft (thuis werken!) maar wat zeker ook nadelen heeft. Een nadeel die ik steeds groter vind worden is dat het soms wel lijkt dat ik (of anderen) geen eigen mening meer mogen hebben. O wee, als ik ook maar iets laat vallen over dat ik een voorstander ben van vaccineren, of wanneer ik een foto laat zien waarin ik mijn dochter heerlijk in de draagzak heb zitten.  Lees meer..


Welcome To My Life! Zo vieren wij Sinterklaas!
4 dec 2017 Lifestyle 4

Welcome To My Life Zo vieren wij Sinterklaas!

Hoi! Welkom bij een nieuwe week! Elk jaar in December sta ik er weer versteld van hoe druk deze periode eigenlijk is. Ook nu weer en zelfs de kinderen lijken dit te beseffen. Maar goed, voordat we het weten is het voorbij en is er weer rust. Nu eerst naar onze afgelopen week.
Lees meer..