Lifestyle

Action Shoplog! (het is weer zover!)
17 mrt 2018 Lifestyle 4

Action Shoplog! (het is weer zover!)

Jaaa het is weer tijd voor een Action Shoplog. Ik ging eigenlijk even kijken voor paas spullen maar kwam met van alles thuis, behalve dat dus. Er waren nog niet heel veel spullen voor de pasen, en wat er was vond ik niet leuk. Kijk je mee naar wat ik wel kocht? Lees meer..


Zeg, hoeveel verdien jij eigenlijk als blogger?
16 mrt 2018 Lifestyle 16

Zeg, hoeveel verdien jij eigenlijk als blogger?

Ik krijg er steeds meer mails en berichtjes over. Mensen die graag willen weten wat ik verdien als blogger en of ik dit even wil delen met hen. Tjah, dat vind ik best bijzonder. Overigens snap ik de vraag of ik kan leven van mijn blog wel, alleen gaat het net iets te ver als mensen echt cijfers willen horen. Lees meer..


Welcome To My Life! Zo was onze voorjaarsvakantie! (kouhoud)
5 mrt 2018 Lifestyle 4

Welcome To My Life Zo was onze voorjaarsvakantie! (kouhoud)

Hoi! Het is weer zover voor een nieuw weekoverzicht. Afgelopen week was het voor ons natuurlijk vakantie. En zoals altijd zie ik hier altijd een beetje tegenop. Maar.. het viel natuurlijk best mee. Toch ben ik blij dat vanaf vandaag de structuur in ons leven weer lekker terug is, heerlijk! Maar eerst neem ik jullie mee naar afgelopen week. Kijk je mee? Lees meer..


Bloggen en samenwerkingen: waar ik mij vreselijk aan irriteer
28 feb 2018 Lifestyle 23

Bloggen en samenwerkingen: waar ik mij vreselijk aan irriteer

Wanneer je een blog hebt en een beetje lezers hebt kan je gaan denken aan samenwerkingen. Genoeg artikelen over te vinden, want wat ik zo om mij heen zie schrijven heel veel bloggers hierover. Ergens is het natuurlijk ook een interessant iets al die samenwerkingen. Waar ik dan weer stukken minder over lees is al die voorstellen voor een samenwerking die (excusez moi) werkelijk helemaal nergens op slaan.  Lees meer..


VLOG: Een weekend naar Gambia!
24 feb 2018 Lifestyle 4

VLOG: Een weekend naar Gambia!

Ja! Daar issie dan! De vlog van mijn weekendje naar Gambia. Voor wie het nog niet weet: ik was vorig weekend te vinden in Afrika aan het strand en het was heeeerlijk! Ik filmde mijn reis en laat jullie graag zien hoe mijn weekend was. Onder andere film ik een stukje tijdens het landen vanuit de cockpit, ons hotel en het strand Lees meer..


Instagram Algoritme: zo blijf je zichtbaar
9 feb 2018 Lifestyle 11

Instagram Algoritme: zo blijf je zichtbaar

Het algoritme van Instagram. Als er iets is dat ik lees of hoor onder bloggers of op social media dan is het wel over het algoritme. En ook mij houdt het bezig. Wist je bijvoorbeeld dat maar 10% (!) van je volgers de foto’s als eerste ziet die je plaatst? Dat is echt heel weinig. Wanneer die 10% reageert op jouw foto, heeft dit invloed op het percentage dat nog meer jouw foto te zien krijgt. De laatste weken ben ik mij een gaan verdiepen in het algoritme van Instagram en kan ik een aantal tips delen waardoor je zichtbaarder wordt op Instagram. Lees meer..


Welcome To My Life! Naar het ziekenhuis en naar het bos
5 feb 2018 Lifestyle 1

Welcome To My Life Naar het ziekenhuis en naar het bos

Hoi! Een nieuwe week! Voelen jullie het ook dat we februari door gaan vliegen en op deze manier heel hard naar de lente gaan? 🙂 Ik doe heel erg mijn best haha, want ik wil zo graag een zonnetje en lekker de hele dag naar buiten. Afgelopen week regende het veel en zagen we zondag zelfs sneeuw! Ondanks dat Sophia weer ziek was aan het begin van de week hebben we eigenlijk echt een fijne week gehad. Kijk je mee? Lees meer..


Q&A: Komt er nog een derde kindje? (en alle andere vragen)
3 feb 2018 Lifestyle 6

Q&A: Komt er nog een derde kindje? (en alle andere vragen)

Hoi! Afgelopen week plaatste ik op instagram de vraag of jullie het leuk zouden vinden als ik een Q&A zou gaan doen. Daar werd massaal met ja op gereageerd. Dus bij deze. Ik heb heel veel vragen gekregen en ik heb de leukste vragen, en de vragen die het meest werden gesteld hier uitgekozen om te beantwoorden! Lees snel verder welke vragen! Lees meer..