Lifestyle

Huisstofmijtallergie: praktische tips
13 sep 2018 Lifestyle 6

Huisstofmijtallergie: praktische tips

Een allergie voor huisstofmijt, dit is een allergie die vrij veel voorkomt. Simpel uitgelegd is huisstofmijt een heel klein beestje wat zich nestelt in huisstofmijt. Wist je dat er in een matras bijvoorbeeld wel een miljoen van deze kleine beestjes kunnen nestellen? Lees meer..


SHOPLOG: Nieuwe OUTFITS aan jullie laten zien!
8 sep 2018 Lifestyle 6

SHOPLOG: Nieuwe OUTFITS aan jullie laten zien!

Oeps. Goedemorgen. Ben ik gisteren helemaal in alle haast vergeten om een artikel vandaag klaar te zetten! Wanneer je mij volgt op Youtube heb je het natuurlijk al kunnen zien, maar ik weet dat er ook veel kijken via mijn blog en doorklikken via Facebook! Dus bij deze: hier is een spliksplinternieuwe vlog! Lees meer..


Car confessions: bekeuringen en nieuwe auto?
7 sep 2018 Lifestyle 2

Car confessions: bekeuringen en nieuwe auto?

Met twee jonge kinderen is een auto toch wel ontzettend handig. Ik kan daarom niet zonder en ben altijd blij als ik weer lekker mijn auto in kan stappen om zo snel ergens anders te komen. Heel lang hebben wij twee auto’s gehad, totdat mijn man en ik allebei vanuit huis gingen werken. Wij hebben nu één auto en dat is goed zo. Ik ga jullie wat confessions doen omtrent mijn auto (en rijgedrag hierin, oeps) en onze zoektocht naar een nieuwe auto (lees: Private Lease ontdekken). Lees meer..


Kletsen: De andere kant van het zwemverhaal
27 aug 2018 Lifestyle 7

Kletsen: De andere kant van het zwemverhaal

Hoi! Nu ik dit artikel schrijf is het zondag 26 augustus. Ik zit in mijn keuken, de kinderen zijn bij mijn moeder, en buiten zie ik een lekker warm zonnetje . De zondag betekent vaak dat ik in de middag een artikel voor de volgende dag klaar zet. En dit keer heb ik ook weer een hoop aan jullie te vertellen!  Lees meer..


Carrière: ben ik waar ik wil zijn? Of niet?
21 aug 2018 Lifestyle 4

Carrière: ben ik waar ik wil zijn? Of niet?

Onlangs kreeg ik de vraag of ik qua carrière op dit moment ben waar ik wil zijn. Ik vind dit echt een hele leuke vraag om eens zo over na te denken en vertel jullie hier veel meer over. Zo zal ik vertellen over mijn opleiding en hoe ik uiteindelijk totaal iets anders ben gaan doen. Ook deel ik of ik dit wil blijven doen of dat ik andere plannen heb. Lees je mee? Lees meer..


Even kletsen! Sjonge wat een week! (en vraag aan jullie!)
20 aug 2018 Lifestyle Mama 2

Even kletsen! Sjonge wat een week! (en vraag aan jullie!)

Hoi lieve allemaal. Hierbij weer even een kletsartikel van mij. Nu zo in de vakantie vind ik het fijn om gewoon elke maandag een artikel te plaatsen waarin ik gewoon schrijf hoe het met ons gaat en wat wij allemaal hebben beleefd. Wellicht dat ik na de vakantie weer het fotodagboek oppak, maar daar ben ik nog niet helemaal over uit.  Lees meer..


Intermittent Fasting: een jaar verder (afvallen en op gewicht blijven)
16 aug 2018 Lifestyle 5

Intermittent Fasting: een jaar verder (afvallen en op gewicht blijven)

Iets langer dan een jaar geleden begon ik heel impulsief met intermittent fasting. Ik las er iets over en was gelijk om. Ik ben altijd vrij slank geweest en vond het lastig dat die laatste paar kilo’s na de zwangerschap maar bleven. Niet dat ik er óntzettend mijn best voor kreeg om deze eraf te krijgen, alleen had ik gewoon nog geen manier gevonden die bij mij paste. Totdat ik dus las over Intermittent fasting. Inmiddels al een hele tijd verder en ik krijg er nog steeds heel veel vragen over. Tijd dus voor een update over mijn ervaring met intermittent fasting! Lees meer..


Nee, je kan niet zomaar alles zeggen omdat ik een blogger ben
14 aug 2018 Lifestyle 8

Nee, je kan niet zomaar alles zeggen omdat ik een blogger ben

Kritiek, wijzende vingers, nare opmerkingen. Ik denk dat elke blogger het wel kent. En het is zo: hoe groter je wordt, hoe meer je er mee te maken krijgt. Over het krijgen van kritiek an sich heb ik het al veel vaker gehad. Wat mij de laatste tijd daarbij opvalt is dat er direct gezegd wordt: ja, maar jij gooit je hele leven openbaar, dan mag ik daar best wat van zeggen.  Lees meer..


Zo was onze week <3 Uitstapjes en appeltaart
6 aug 2018 Lifestyle Mama 2

Zo was onze week Uitstapjes en appeltaart

Hoi lieve allemaal. Vorige week schreef ik een weekoverzicht in een iets nieuwere vorm. Ik plaatste wat minder foto’s en vertelde daar wat meer over. Jullie reacties hierop waren lief en leuk dus besloot ik om dit komende periode even zo vol te houden. Vandaag weer een nieuw overzicht van onze afgelopen week. Lees je mee? Lees meer..