Lifestyle

Vernieuwd: Hello Fresh + € 25,– korting!
22 jun 2017 Lifestyle 3

Vernieuwd: Hello Fresh + € 25,– korting!

Maaltijdboxen zijn de laatste jaren enorm populair. Ook wij bestellen af en toe een maaltijdbox. Niet alleen omdat het makkelijk is, maar ook om inspiratie op te doen en stiekem omdat mijn kinderen dat eten wel lusten (en dat van mij niet). Hello Fresh heeft haar service onlangs helemaal vernieuwd. Wat dit allemaal inhoudt vertel ik je in dit artikel. Plus dat ik aan jullie een korting mag weggeven van maar liefst € 25,–! Lees meer..


Action Shoplog
21 jun 2017 Lifestyle 3

Action Shoplog

Zoals elke woensdag heb ik ook vandaag weer een leuke video voor jullie, en deze keer is het een Action Shoplog! Ik vertelde afgelopen maandag op Instagram dat ik naar de Action ben geweest en vroeg of jullie een shoplog leuk zouden vinden. Ik kreeg daar veel positieve reacties op en laat jullie vandaag zien wat ik allemaal kocht! Lees meer..


Weekvlog: Wat een chaos en stress!
17 jun 2017 Lifestyle 4

Weeklog: Wat een chaos en stress!

Zoals elke zaterdag ook vandaag weer een nieuwe weekvlog! Terwijl ik dit artikel aan jullie schrijf zit ik heel rustig achter mijn laptop met een kopje koffie. Dit was van de week wel heel anders! Het was best een beetje een chaos bij ons in huis en daar kwam ook wat lichtelijke stress bij kijken. Laat ik daar nou net niet zo heel erg goed mee kunnen omgaan hihi. Lees meer..


Littletikes Trike: en de winnaar is..
15 jun 2017 Lifestyle 1

Littletikes Trike: en de winnaar is..

Vorige week mocht ik weer een fantastisch leuke winactie met jullie delen. Ik vind dit altijd zo leuk om te mogen doen! Ik kreeg een heleboel reacties binnen maar helaas kan er maar eentje winnen! Lees snel verder om te weten of jij misschien wel de winnaar bent! Lees meer..


Snel afvallen: Intermittent Fasting
14 jun 2017 Lifestyle 14

Snel afvallen: Intermittent Fasting

Zoals elke woensdag ook vandaag weer een video online. Waarschijnlijk een iets andere video dan dat je van mij gewend bent want dit keer is het een video waarin ik vertel over hoe ik wil gaan afvallen. Ik vertel over mijn doelen, hoeveel ik wil gaan afvallen, en wat ik wil bereiken. Ook ben ik heel erg benieuwd of jij deze manier van afvallen kent en of je misschien tips hebt. Laat het me weten! Lees meer..


Welcome To My Life! Sophia knipt mijn haar (oeps!)
12 jun 2017 Lifestyle 14

Welcome To My Life Sophia knipt mijn haar (oeps!)

Hoi, welkom! Maandag betekent dat ik samen met jullie weer ga terugblikken op de afgelopen week! We begonnen de afgelopen week met een heerlijke tweede pinksterdag. Wat hebben Vincent en ik genoten van het weer en de kindjes! Helaas was het mooie weer daarna snel verdwenen maar heb ik wel weer genoeg om jullie te laten zien! Lees meer..


Weekvlog: 1,5 kilo afgevallen in 4 dagen
10 jun 2017 Lifestyle 6

Weeklog: 1,5 kilo afgevallen in 4 dagen

Zoals elke zaterdag staat er ook vandaag weer een nieuwe weekvlog voor jullie klaar! Afgelopen week was ik opeens zonder kindjes en man, en vertel ik hoe ik er ineens op kwam om te gaan afvallen. Het afvallen ging opvallend goed en ik vertel je hier heel graag meer over! Lees meer..