Beauty

Ik deed een collageen huidscan en dit is het resultaat
25 mei 2018 Beauty 1

Ik deed een collageen huidscan en dit is het resultaat

Onlangs werd ik benaderd door een schoonheidsspecialiste bij mij in de buurt. Ik ging bij haar op bezoek en al snel stelde zij mij voor om eens een collageen huidscan bij haar te doen. Collageen is namelijk een ontzettend belangrijk voor je huid om huidveroudering te voorkomen. Een aantal weken geleden heb ik de scan laten maken en ik deel het resultaat! Lees meer..


Review The Body Shop Body Yoghurt (nieuw!)
6 mei 2018 Beauty 2

Review The Body Shop Body Yoghurt (nieuw!)

Wanneer ik pakketjes van The Body Shop binnen krijg maak ik altijd een klein dansje door mijn woonkamer. Want oh, wat een heerlijk merk met altijd weer heerlijke producten! The Body Shop komt in mei met een heel nieuw product, namelijk Body Yoghurt. Ik mocht het alvast uitproberen en vandaag vertel ik je al vast wat ik vind van deze nieuwe producten. Lees meer..


Mijn ervaring met XCO en Body Pump
2 mei 2018 Beauty Mama 5

Mijn ervaring met XCO en Body Pump

Een onderwerp welke al heel erg lang op mijn lijstje stond om over te schrijven maar wat ik op de een of ander manier toch steeds weer uitstelde. Uberhaupt dat ik zou gaan sporten had ik niet echt kunnen gaan bedenken, en al helemaal niet dat ik het ook nog eens leuk zou gaan vinden. Inmiddels is het zo dat ik het heel erg fijn vind om naar de sportschool te gaan. Vandaag vertel ik over de lessen die ik volg en wat mijn ervaring hiermee is.  Lees meer..


Dit betekenen die wallen onder je ogen
25 apr 2018 Beauty 4

Dit betekenen die wallen onder je ogen

Wanneer ik foto’s van mijzelf terugzie valt het mij bijna altijd wel op dat ik wallen onder mijn ogen heb. Of ik nu goed geslapen heb of niet, ze zijn er altijd! Bij mijn dochter zie ik dit bijvoorbeeld ook regelmatig. Ik was dan ook wel benieuwd of wij hier misschien een aanleg voor hebben, of dat er een andere reden is. Ik vroeg het aan een schoonheidsspecialiste en dit was haar antwoord.  Lees meer..


Ik knipte zelf mijn haren (en dit is waarom)
14 feb 2018 Beauty 8

Ik knipte zelf mijn haren (en dit is waarom)

Afgelopen weekend plaatste ik op Insta stories een plaatje waarin ik vertelde dat ik zelf mijn haren heb geknipt. Ik kreeg daar enorm veel verschillende reacties op. Van: “je bent hartstikke gek” tot ” wauw wat tof”. Ik vond het zelf overigens niet heel bijzonder alleen aangezien de hoeveelheid reacties die ik kreeg is het toch wel even de moeite om hier apart nog een artikel over te schrijven. Want waarom deed ik het. Én de vraag die ik het meeste kreeg: heb ik spijt? Lees meer..


Haaruitval: tips gevraagd!
7 feb 2018 Beauty 15

Haaruitval: tips gevraagd!

Ik heb het al eens af en toe laten vallen: ik heb enorm last van haaruitval. Echt niet een klein beetje, maar heel veel. Waar het van komt? Geen idee. Het is iets dat ik altijd heb gehad, alleen nu is het zo erg dat zelfs mijn man begint te klagen haha. Nu kan ik natuurlijk naar de winkel gaan en mij daar laten informeren. Ik zit bijvoorbeeld te denken aan het innemen van extra vitamines. Maar, ik kan ook als eerste een aan jullie om ervaringen vragen. Dus bij deze 🙂 Lees meer..


Nivea Hair Care Micellar Shampoo
25 jan 2018 Beauty 0

Nivea Hair Care Micellar Shampoo

Eerder heb ik al regelmatig geschreven over het feit dat ik dol ben op het micellair water van Nivea. Ik kan eerlijk gezegd geen ander product opnoemen die zo goed is voor mijn gevoelige huid. Toen ik dan ook het perspakketje kreeg van de Nivea Micellar Shampoo was ik heel erg nieuwsgierig en enthousiast! Want wat maakt deze shampoo nu zo goed, hoe ruiken ze, en werken ze?  Lees meer..


Hoe kan je haar zo snel mogelijk laten groeien?
25 jan 2018 Beauty 3

Hoe kan je haar zo snel mogelijk laten groeien?

Ik heb er jaren over gedaan om mijn haren eindelijk te laten groeien. Doordat ik veel last heb van haaruitval, en gewoon geen makkelijk haar heb, viel dit niet altijd mee. Pas sinds de laatste jaren heb ik mijn haar echt kunnen laten groeien en daar ben ik best blij mee. Vandaag de beste tips over hoe je haar zo snel mogelijk kan laten groeien. Lees meer..


Tip: Kerstkapsel
23 dec 2017 Beauty 6

Tip: Kerstkapsel

Zo vlak voor de feestdagen nog even een snelle tip van mij voor jullie. Want hoe leuk is het om het haar nog even mooi te maken zo voor een feestje of voor het diner. Ik heb een hele leuke en makkelijke tip, die bij iedereen heel erg mooi zal staan.  Lees meer..


Hoe ik mijn haar vreselijk verpeste
7 dec 2017 Beauty Lifestyle 11

Hoe ik mijn haar vreselijk verpeste

Regelmatig krijg ik lieve reacties en vragen over mijn haar. Over hoe ik het verzorg, hoe ik vlechten maak en hoe ik het zo lang heb laten groeien. Ik vind dit altijd wel een leuk vraag want als er iemand is die haar haren eigenlijk helemaal niet zo goed verzorgd, dan ben ik dat wel.  Lees meer..