Beauty

Nieuw: Dove Nourishing Secrets Invigorating
8 jun 2017 Beauty 1

Nieuw: Dove Nourishing Secrets Invigorating

Dove is een heerlijk merk, en ik denk dat ik wel kan zeggen dat het één van mijn favoriete merken is. De geuren zijn altijd zo lekker en elke keer weer vernieuwend. Zo heb ik de Dove Foams zo ongeveer verslonden en was ik ook heel erg nieuwsgierig naar de nieuwe Dove Nourishing Secrets lijn. Vandaag vertel ik jullie meer over de shampoo, conditioner, bodywash en bodylotion uit de Invigorating lijn! Lees meer..


Review: Maybeauty Incredible Face Gel
25 mei 2017 Beauty 5

Review: Maybeauty Incredible Face Gel

Ik ben zeker niet de gemakkelijkste wanneer het gaat om skincare. Mijn huid kan niet overal even goed tegen en dat heeft gemaakt dat ik redelijk kritisch ben als het gaat om producten die ik op mijn gezicht smeer. Daarnaast ben ik niet alleen kritisch maar ook sceptisch, want doet een product wel wat het belooft? Vandaag in de review de Incredible Face Gel van Maybeauty. Lees meer..


Review: Garnier zuiverende reinigingsgel
16 mei 2017 Beauty 15

Review: Garnier zuiverende reinigingsgel

Zuiverende reinigingsgel? Ah, wat fijn. Weer een product wat ik normaal gesproken niet gebruik. Zo leuk om weer eens iets nieuws uit te mogen testen. Wat ik zelf dan gebruik om mijn gezicht te reinigen? De Clinique gezichtszeep (het blok zeep, niet de vloeibare variant) en een borsteltje. Voorheen een ‘oldskool’ borsteltje, nu de elektrische variant van Oil of Olaz. Het werkt heel goed. Twee maal per dag reinig ik mijn gezicht, ’s ochtends na het wakker worden en ’s avonds voor het naar bed gaan. Al-tijd. Lees meer..


Mijn Dagelijkse Make-up Routine (producten overzicht)
10 mei 2017 Beauty 6

Mijn Dagelijkse Make-up Routine (producten overzicht)

Een vraag die ik best vaak krijg en waar ik regelmatig mailtjes over krijg is: welke make-up ik gebruik en hoe mijn routine eruit ziet. Dat ik ooit nog eens helemaal zo zonder make-up voor de camera zou gaan zitten (of nouja, ik heb het weleens gedaan, maar niet zo ;)) had ik niet gedacht. Maar ik heb het toch maar gedaan en laat aan jullie zien hoe mijn dagelijkse make-up routine eruit ziet. In dit artikel kan je ook nog uitgebreider lezen over de verschillende producten die ik dagelijks gebruik! Lees meer..


Tip voor moederdag: Nailbox
9 mei 2017 Beauty 4

Tip voor moederdag: Nailbox

Als ik ergens heel erg blij van word dan is het wel van mooie nagels. Ik ben ontzettend gek op nagellak en draag dan ook het liefste elke keer weer een nieuwe kleur. Ik werd dan ook enthousiast toen ik las dat Nailbox speciaal een box heeft samengesteld voor moederdag. Dit keer speciaal met alleen kleurtjes van Essie! Lees meer..


Review: Trind Boho Vibes
4 mei 2017 Beauty 11

Review: Trind Boho Vibes

Of ik een review over nagellak wil schrijven? Ja, natuurlijk! Ik ben gek op nagellak en vind het super om nieuwe lakjes te mogen testen. Over Trind heb ik al veel vaker geschreven op mijn blog en dit keer is de nieuwe lente/zomer collectie Trind Boho Vibes aan de beurt! En ik kan je vast vertellen: de kleuren zijn fantastisch! Lees meer..


Review: Aldi Biocura Micellen Gezichtswater
28 apr 2017 Beauty 2

Review: Aldi Biocura Micellen Gezichtswater

Een tijdje terug zag ik eens in de folder van de Aldi dat zij ook een Micellen gezichtswater in het assortiment hebben. Aangezien ik ontzettend tevreden ben over de producten van Biocura De dagcreme van Biocura is een dikke aanrader) moest ik deze ook snel testen natuurlijk! Daarom deel ik graag mijn ervaringen van het micellair gezichtswater in deze review! Lees meer..


Eelt verwijderen voeten
6 apr 2017 Beauty 8

Eelt verwijderen voeten

Ik heb last van eelt op mijn voeten. Heel veel eelt. Dat ik graag op pumps en hakken loop, helpt daar natuurlijk niet echt aan mee. Elk jaar wanneer de zon begint te schijnen kijk ik weer fronsend naar mijn eigen voeten en probeer ik mij te bedenken wat ik er nu toch weer mee aan moet. Ik deel mijn tips vandaag met jullie! Lees meer..