Beauty

Hoe ik mijn haar vreselijk verpeste
7 dec 2017 Beauty Lifestyle 11

Hoe ik mijn haar vreselijk verpeste

Regelmatig krijg ik lieve reacties en vragen over mijn haar. Over hoe ik het verzorg, hoe ik vlechten maak en hoe ik het zo lang heb laten groeien. Ik vind dit altijd wel een leuk vraag want als er iemand is die haar haren eigenlijk helemaal niet zo goed verzorgd, dan ben ik dat wel.  Lees meer..


Review: Etos Rosemary & Fig (limited edition)
22 nov 2017 Beauty 4

Review: Etos Rosemary & Fig (limited edition)

Ik kan niet ontkennen dat het natuurlijk een leuk voordeel van mijn werk is om pakketjes te mogen ontvangen. Nog leuker is dat ik op deze manier kennis kan maken met nieuwe merken en producten. Zo heb ik bijvoorbeeld nog niet eerder de producten van het huismerk van Etos geprobeerd en was ik natuurlijk erg nieuwsgierig! Lees meer..


The Body Shop: Vanilla Pumpkin
28 sep 2017 Beauty 3

The Body Shop: Vanilla Pumpkin

Het is altijd leuk en een eer om nieuwe collecties te mogen proberen en ervaren. Ik ben dol op geuren en ik vind het heerlijk om verzorgende producten te gebruiken. Het was ook een echt leuke verrassing om een aantal producten uit de nieuwe limited edition van The Body Shop Vanilla Pumpkin te mogen ontvangen! Lees meer..


Review: Bio-Oil (gebruik tegen littekens)
12 sep 2017 Beauty 0

Review: Bio-Oil (gebruik tegen littekens)

Als klein meisje van 5 en beginnende tiener van 14 heb ik een openhartoperatie ondergaan. Hierdoor ben ik mijn jonge jaren veel geconfronteerd met mijn litteken en mensen die hier vragen over hadden. Als klein meisje vond ik dit erg vervelend. Ik moest steeds weer uitleggen wat er aan de hand was. Dit vond ik zo vervelend dat ik mijn litteken niet graag wilde laten zien. De meeste mensen wisten dat ik een hartafwijking had, maar een litteken geeft vreemde de gelegenheid om vragen te stellen.

Artikel geschreven door Rachel

Lees meer..


Winnen: Vichy Idéalia (3x)
8 sep 2017 Beauty 72

Winnen: Vichy Idéalia (3x)

Lieve dames, ik mag weer iets heel erg leuks weggeven! In samenwerking met het mooie Vichy heb ik vandaag een hele leuke winactie. Kijk snel verder om te zien wat de winactie precies inhoudt en de voorwaarden! Lees meer..


Review: Kruidvat anti-klit spray
1 sep 2017 Beauty Mama 4

Review: Kruidvat anti-klit spray

Mijn dochter heeft vanaf haar geboorte al veel haar. Mijn zoon overigens ook, alleen het verschil hierin is dat mijn zoon vrij glad haar heeft, en mijn dochter niet. Sterker nog: als baby zijnde moest ik al met conditioner in de weer om die prachtige haartjes van mijn dochter in het gareel te houden. Hoe langer de haren van mijn dochter worden, hoe meer en vaker, zij klitten heeft. Een goede reden om eens de anti-klit spray van het Kruidvat te testen.  Lees meer..


Nieuw: Dove Nourishing Secrets Invigorating
8 jun 2017 Beauty 1

Nieuw: Dove Nourishing Secrets Invigorating

Dove is een heerlijk merk, en ik denk dat ik wel kan zeggen dat het één van mijn favoriete merken is. De geuren zijn altijd zo lekker en elke keer weer vernieuwend. Zo heb ik de Dove Foams zo ongeveer verslonden en was ik ook heel erg nieuwsgierig naar de nieuwe Dove Nourishing Secrets lijn. Vandaag vertel ik jullie meer over de shampoo, conditioner, bodywash en bodylotion uit de Invigorating lijn! Lees meer..


Review: Maybeauty Incredible Face Gel
25 mei 2017 Beauty 5

Review: Maybeauty Incredible Face Gel

Ik ben zeker niet de gemakkelijkste wanneer het gaat om skincare. Mijn huid kan niet overal even goed tegen en dat heeft gemaakt dat ik redelijk kritisch ben als het gaat om producten die ik op mijn gezicht smeer. Daarnaast ben ik niet alleen kritisch maar ook sceptisch, want doet een product wel wat het belooft? Vandaag in de review de Incredible Face Gel van Maybeauty. Lees meer..