Budgettip: Aldi Biocura Gezichtsverzorging
10 feb 2017 Beauty Gezichtsverzorging 12

Budgettip: Aldi Biocura Gezichtsverzorging

Ik ben dol op het uittesten  van nieuwe producten. En eerlijk: mijn voorkeur heeft vaak gelegen bij de wat duurdere producten. Toch hoeft een product dat goed werkt helemaal niet zo duur te zijn! Eerder deelde ik al mijn ervaring over een aantal producten van Biocura, en vandaag vertel ik mijn ervaring over de Aldi Biocura Gezichtsverzorging!

Biocura gezichtsverzorging

Het lijkt wel alsof het aanbod van Biocura gezichtsverzorging steeds groter wordt. En dan niet alleen de gezichtsverzorging, maar ook de bad producten en de haar producten. Zelf ben ik voornamelijk geintresseerd in de gezichtsverzorging omdat ik hier fijne ervaring mee heb. Zo probeerde ik eerder bijvoorbeeld al eens de Biocura gezichtsmaskers waar ik erg over te spreken was. Gastblogger Rory schreef al eens over de anti aging producten van de Aldi en ik vond het tijd worden om hier ook een review van de Aqua Complete dag en nachtcreme aan toe te voegen.

Biocura aldi dagcreme

Biocura Aqua Complete

De producten van Biocura Aqua Complete zijn te herkennen aan de fris blauwe verpakkingen. De producten zijn geschikt voor alle huidtypem en belooft om de huid goed te verzorgen en te hydrateren. Zowel de dag als de nachtcreme zijn te koop bij de Aldi voor € 2,50 per 50ml.

Mijn verwachting van een goede dagcreme

Wanneer ik een nieuw product probeer zijn er een aantal dingen die ik verwacht. Zo zie ik graag dat een product mijn huid op een milde manier verzorgt, maar ook goed hydrateert. Daarnaast heb ik zelf een huid dat gevoelig is voor acne, en is het voor mij belangrijk dat een product mild is en mijn huid niet irriteert. Voor een goede dag en nachtcreme wil ik best wat meer betalen, maar als het goedkoop kan is dit natuurlijk fantastisch.

Biocura Dagcreme

Biocura Aqua Complete dagcreme

Biocura Dagcrème

Een dagcreme is een product dat ik elke ochtend gebruik en daarmee erg belangrijk is voor mijn gezichtsverzorging. Deze dagcreme zit in een pot. Op zich ben ik hier geen fan van, maar als een product goed is, vind ik het niet vervelend om voor elk gebruik mijn handen even te wassen. Deze dagcreme voelt heel erg fris aan op de huid wat ik persoonlijk heel erg fijn vind. Het smeert gemakkelijk uit en trekt snel in.

biocura nachtcreme

Biocura Aqua Complete Nachtcreme

Biocura Nachtcrème

Ook de nachtcreme heb ik natuurlijk uitgebreid getest. Wat mij hier als eerste aan opviel is dat deze iets dikker en daarmee ook vettiger is dan de dagcreme. Alhoewel het product vettiger is, trekt het alsnog vrij snel in. En wat grappig is: na een half uur voel ik al dat mijn huid voelbaar zachter aanvoelt. Het doet dus echt wat het belooft! Ik kan alvast verklappen: ik vind dit echt een héérlijke creme, zeker voor dagen met wat kouder weer vind ik dit een must have.

Biocura Aqua Complete

Ervaring gezichtsverzorging van de Aldi

Kon jij het al raden? Ik denk namelijk van wel! Ook over deze producten ben ik namelijk weer enthousiast. Ik vraag mij toch eigenlijk echt af hoe er voor zulk weinig geld dit soort fijne producten gemaakt kunnen worden. Ok, de verpakkingen zijn niet bijzonder, en zelfs vrij simpel te noemen, toch is dit voor mij niet het belangrijkste. De dagcreme is een heerlijk lichte creme die de huid goed verzorgd. De nachtcreme bevat wat meer verzorgende bestanddelen wat een hele goede aanvulling is op de dagcreme. Allebei een absolute aanrader!

Heb jij al eens kennis gemaakt met de gezichtsverzorging van Biocura?

Reacties

 • Femke

  Jaaaa! Deze crèmes zijn goed! Ik had enkele jaren geleden al eens een uitgebreide test gelezen over dagcrèmes. Daarbij kwam deze Biocura er als beste uit, zelfs in vergelijking met crèmes die 50 euro of meer kosten. Dikke duim voor Aldi! Het is dat ik nu tijdens mijn zwangerschap een crème nodig heb die wat meer voor de gevoelige huid doet, anders had ik zeker alweer een nieuw potje ingeslaan 🙂
  Onlangs geplaatst door Femke: Week #27

 • manon

  Klinkt als goede cremes. Ik heb eigenlijk nog nooit iets van de Aldi geprobeerd.

 • Iris

  Ik vind het altijd enorm fijn dat de Aldi zulke crèmes heeft, ik denk namelijk dat een dure variant nauwelijks beter is.

 • Villa BlaBla

  Meestal koop ik niet echt hele dure crèmes, maar eerder producten uit de tussen categorie qua prijs. Fijn om te lezen dat de echte budgetmerken ook heel goed kunnen zijn. Ik ga ze beslist eens proberen.
  Onlangs geplaatst door Villa BlaBla: Mijn tuin doorheen de seizoenen

 • Karin

  Tot nu toe heb ik alleen de reinigingsmelk van de Aldi in gebruik en die bevalt inderdaad super goed!
  Leuk om te zien dat goedkoop niet altijd ‘minder kwaliteit’ hoeft te betekenen.
  Onlangs geplaatst door Karin: Super Goed Nieuws!

 • Bonte Katleen

  Ik gebruik nu ook de dagcrème,ben ook content. Maar het geurtje mocht wel iets beter zijn!

 • Cindy

  Ik ben ook groot fan van de gezichtsverzorging van Biocura, vooral de reinigingsmelk. Toch vraag ik mij af of er parabenen in zitten. Ik weet niet zo goed waar ik naar moet zoeken bij de ingrediënten. Weet jij daar meer van?
  Groetjes van Cindy.

  • De Haas

   Soorten
   De meest gebruikte parabenen zijn:

   Methylparabeen (E218),

   deze stof wordt onder verschillende namen in de ingrediëntenlijst vermeld:
   methyl-4-hydroxybenzoaat
   Nipagin M
   para-Hydroxybenzoëzuur
   Methylis parahydroxybenzoas
   Methyl-p-hydroxybenzoaat

   Ethylparabeen (E215)
   ethyl-4-hydroxybenzoaat
   natriumzout

   Propylparabeen (E216)
   propyl-4-hydroxybenzoaat

   Butylparabeen
   butyl-4-hydroxybenzoaat
   dit wordt niet gebruikt in levensmiddelen, en heeft dus geen E-nummer

 • Didi

  Ik heb jaar en dag alles van diadermine gebruikt tot ik er opeens een hele zware allergische op kreeg. Sindsdien op de dool naar zoektocht naar producten waar ik niet op reageer. Sinds kort toch maar geprobeerd om de producten van biocura te proberen. Had ik dit maar veel eerder gedaan! Sinds ik de gezichtreinigers en crèmes gebruik, heb ik mijn cortizonezalf en allergiepillen niet meer moeten nemen. Voor mij een verademing! Zeker ook voor mijn portemonnee…

 • Yvonne

  Geweldig deze creme , zowel de dag als de nacht.
  Echt een rijke creme, aanrader !!

 • NG

  Ik ben ook erg fan van deze producten!

  Ik ben erg geïnteresseerd in skincare en heb zelfs alle ingrediënten opgezocht op Paula’s Choice Ingredient Dictionary. In de nachtcreme zitten alle ingrediënten in de categorie “good” en zelfs enkele in in de categorie “best” (panthenol, sodium PCA, sodium hyaluronate, chrondrus crisps powder, passieloze edulis seed oil, niacinamide).

  Wel minpunten voor parfum & linalool – die zijn niet goed voor de huid – maar zit in bijna alle zalfjes voor de huid 🙁 Gelukkig maar in kleine hoeveelheden.

 • Moniek

  Ik ben helemaal fan van de biocura arganolie anti-aging handcreme, maar die kan ik nergens meer vinden. Ik ben benieuwd of dit product uit de productie is genomen. dat zou jammer zijn, want het was echt een heerlijke handcreme.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.