Mama

Recept: Gezond Babytaartje voor baby’s eerste verjaardag!
18 jul 2019 Mama 0

Recept: Gezond Babytaartje voor baby’s eerste verjaardag!

Mijn telefoon lichtte op en als in een reflex keek ik op het scherm. Ik had een nieuw bericht ontvangen van iemand die ik wel eens op verjaardagen van een wederzijdse kennis zag. Er stond: “Binnenkort wordt mijn dochter 1 jaar. Heb jij misschien een suggestie voor een gezond babytaartje? Ik wil haar niet vol stoppen met kleurstoffen en suiker”. De receptenradar in mijn hoofd begon meteen te draaien! Lees meer..


Blunders die ik maak(te) als moeder
16 jul 2019 Mama 3

Blunders die ik maak(te) als moeder

Toen ik zelf nog geen moeder was had ik al heel duidelijk een beeld hoe ik het allemaal graag zou zien. Nu hoef ik je waarschijnlijk niet uit te leggen dat hier over het algemeen totaal niets van terecht is gekomen en dat ook ik als moeder regelmatig een blunder maak. Ik schreef ze op een rijtje! Wat zijn die van jou? Lees meer..


Jessica verloor haar vriend met 14 weken zwangerschap
14 jul 2019 Mama 8

Jessica verloor haar vriend met 14 weken zwangerschap

Regelmatig deel ik met jullie een ingrijpend verhaal van lezers die dit willen delen. Dit keer het verhaal van Jessica welke mij enorm aangreep. Terwijl Jessica net 14 weken zwanger was van haar vriend Michel, kreeg hij een vrachtwagenongeluk en hij overleefde dit niet. Jessica vertelt ons haar verhaal.

Wil jij ook jouw verhaal delen? Uiteraard kan dit ook anoniem. Mail mij dan op info@twinkelbella.nl Lees meer..


Hoe ik omga met een off day
11 jul 2019 Lifestyle Mama 2

Hoe ik omga met een off day

Ik weet zeker dat ik niet de enige ben met af en toe een off day. Met name slaaptekort kan er bij mij voor zorgen dat ik de dag niet zo lekker begin, en mij kan storen aan heel veel dingen om mij heen ;). Hoe dan ook, denk ik dat je een off day gedeeltelijk ook zelf in de hand kan hebben, en ik deel hoe ik hiermee om ga.  Lees meer..


Budgettips voor het kopen van kinderkleding
9 jul 2019 Mama 7

Budgettips voor het kopen van kinderkleding

Kinderen kosten geld. Veel geld. Daarom vind ik het persoonlijk best fijn om hier en dan eens iets te besparen. Het kan nog best weleens lastig zijn om kinderen leuk te kleden voor ook nog eens weinig geld. Maar het kan zeker weten wel! Ik deel een aantal handige en praktische budgettips voor het kopen van kinderkleding. Ook ben ik heel benieuwd naar die van jullie! Lees meer..


Met ons gezin op stap! (PIT veiligheidsmuseum)
8 jul 2019 Mama 1

Met ons gezin op stap! (PIT veiligheidsmuseum)

Met ons gezin proberen wij regelmatig op stap te gaan. Het is zo leuk en gezellig om te doen en ik merk dat de kids er altijd onwijs van genieten. Nu vind ik het zelf heel leuk om met kinderen naar het museum te gaan. Omdat het leerzaam is en gewoon ook heel erg leuk. Afgelopen weekend brachten wij een bezoek aan het PIT museum en ik vertel over ons dagje uit. Lees je mee? Lees meer..


Carine kreeg een kindje van haar ex vriend (alleenstaande moeder)
7 jul 2019 Mama 1

Carine kreeg een kindje van haar ex vriend (alleenstaande moeder)

Elke zondag mag ik een verhaal delen van een lezer over wat haar leven ingrijpend heeft veranderd. Dit keer het verhaal van Carine waarin zij vertelt over de moeizame relatie met haar ex vriend en de zwangerschap die hier op volgde.

Heb jij ook een verhaal dat je wil delen omtrent gezondheid, zwangerschap, bevalling, familie, gezin? Heel graag! Dit kan eventueel anoniem. Mail mij op info@twinkelbella.nl Lees meer..


Naar de kapper en niet tevreden :(
6 jul 2019 Mama 6

Naar de kapper en niet tevreden :(

Herkenbaar dat je naar de kapper gaat en niet tevreden met het resultaat? Verder hadden wij een leuk gezinsuitje, kook ik uitgebreid en geef ik jullie gewoon gezellig een kijkje in ons leven. Kijk je mee? Lees meer..


Schuldig voelen na een pre of postnatale depressie
4 jul 2019 Mama 2

Schuldig voelen na een pre of postnatale depressie

Mijn blog staat niet geheel in het teken van schrijven over de prenatale depressie die ik heb doorgemaakt, maar toch vind ik het heel belangrijk om aan dit onderwerp aandacht te blijven besteden. Alles wat je aandacht geeft dat groeit, en wat mij betreft mag er heel veel aandacht worden gegeven aan deze ziekte.. Lees meer..