Mama

Wat trek je een baby aan bij warm weer
24 mei 2018 Mama 6

Wat trek je een baby aan bij warm weer

Alhoewel wij pas in de maand mei zijn, worden er aankomend weekend tropische temperaturen verwacht. Het wordt ontzettend warm! Voor moeders is het vaak lastig om hun baby’s aan te kleden met warme weer. Tropisch, of gewoon warm, het blijft lastig: wat trek je een baby aan? Lees meer..


Dit doen wij met Pinksteren
20 mei 2018 Lifestyle Mama 2

Dit doen wij met Pinksteren

Hoi! Goedemorgen! Ik ga er voor het gemak vanuit dat jullie mijn blogje in de ochtend lezen 😉 Even getwijfeld om een berichtje te typen, want het is natuurlijk Pinksteren. Vaak betekent dit dat de meesten van jullie er lekker op uit gaan en waarschijnlijk helemaal niet op een blogje van mij zitten te wachten 🙂 Toch kreeg ik via Instagram Stories wat vragen over wat ik ging doen met Pinksteren en besloot ik deze blog te schrijven. Lees meer..


Een all-in auto huren op vakantie (SunnyCars)
17 mei 2018 Mama Travel 2

Een all-in auto huren op vakantie (SunnyCars)

Wanneer je op vakantie gaat zijn er een aantal dingen heel belangrijk. Wat wordt bijvoorbeeld het vervoersmiddel in het land zelf, en neem je deze mee van huis (indien mogelijk), of moet je kijken naar andere mogelijkheden. Zoals het huren van een auto bijvoorbeeld. Wanneer je namelijk per vliegtuig reist kan je heel gemakkelijk een all-in huurauto huren op vakantie, zodat je in het land van bestemming de vrijheid hebt om verschillende plekken te bezoeken. Lees meer..


VAKANTIEVLOG: MET HET GEZIN NAAR ZUID-FRANKRIJK!
17 mei 2018 Mama Travel 2

VAKANTIEVLOG: MET HET GEZIN NAAR ZUID-FRANKRIJK!

Yes. Het duurde even, en het was best veel werk, maar hier is hij dan: onze vakantievlog! Super leuk om ook eindelijk de beelden aan jullie te laten zien. Tijdens ons verblijf kreeg ik namelijk al best veel mails met de vraag wat wij vonden van de camping! Ik kan dit jullie nu laten zien! Kijk je mee? Lees meer..