Mama

Wanneer ben je klaar voor het moederschap?
16 jul 2018 Mama 4

Wanneer ben je klaar voor het moederschap?

Het moederschap. Wanneer je aan een klein meisje vraagt wat zij later wil worden dan zal zij negen van de tien keer zeggen: moeder. Het is toch iets waar wij als meisjes een klein beetje mee opgroeien: met de wetenschap dat je ooit misschien ook wel een moeder zal worden. Maar wanneer ben je eigenlijk klaar voor het moederschap? Lees meer..


Bodyshaming: onbewust doe ik dit ook
12 jul 2018 Mama 3

Bodyshaming: onbewust doe ik dit ook

Bodyshaming. De media staat er vol mee. Vrouwen zijn te dik, of te dun. Er is maar weinig goed, en we moeten met ons allen vooral alleen maar heel erg mooi zijn. Doen, of zijn we dit niet, dan volgt er kritiek. En niet zomaar kritiek, maar harde kritiek tot aan het ongenuanceerde toe. Lees meer..


Mijn kids en hun bloggende en vloggende moeder
10 jul 2018 Mama 8

Mijn kids en hun bloggende en vloggende moeder

Dat bloggen mijn werk is, dat is natuurlijk bekend. Het vloggen komt hier ook steeds meer een stukje bij en het is natuurlijk heerlijk dat ik op deze manier mijn geld kan verdienen en voor mijn gezin kan zorgen. Toch zijn er natuurlijk aspecten waar ik rekening mee moet houden. Zoals: wat vinden mijn kinderen eigenlijk van hun bloggende en vloggende moeder? Lees meer..


De zomervakantie komt eraan! (#ohnee)
5 jul 2018 Mama Travel 12

De zomervakantie komt eraan! (#ohnee)

Jaja, het is al zover dat de zomervakantie al voor de deur staat! Niet te geloven. Om er maar direct een heel groot cliché in te gooien: wat vliegt de tijd toch ontzettend! De periode onder de kerstboom lijkt nog niet voorbij en het volgende is al op komst. En wie mij langer volgt weet: ik ben niet een van de moeders die staat te springen om een zes weken lange vakantie.  Lees meer..


Vanaf wanneer fietsen met een baby
29 jun 2018 Mama 20

Vanaf wanneer fietsen met een baby

Er zijn een aantal mijlpalen in het leven van een baby en een daarvan is voor het eerst voorop de fiets! Althans, de baby zal hier later geen herinneringen aan hebben, maar voor de moeders en vaders is dit toch wel een heel leuk en bijzonder moment. Er zijn echter een paar belangrijke aandachtspunten waar aan gedacht moet worden en ik neem deze even met je door. Lees meer..


Fotodagboek: Ik mag best trots zijn
25 jun 2018 Mama 5

Fotodagboek: Ik mag best trots zijn

Hoi! Het is weer tijd voor een heel nieuw weekoverzicht. En alhoewel ik vorige keer vertelde dat ik best veel vergeet om foto’s te maken is dit mij deze keer gelukkig wel iets beter gelukt. Ik heb meer om aan jullie te laten zien, dus laten we snel beginnen! Kijk je mee? Lees meer..


Eline was verminderd vruchtbaar (en dit had gevolgen voor haar kinderwens)
24 jun 2018 Mama 3

Eline was verminderd vruchtbaar (en dit had gevolgen voor haar kinderwens)

Elke zondag mag ik een verhaal delen van een lezer over wat haar leven ingrijpend heeft veranderd. Dit keer het verhaal van Eline waarin zij vertelt als klein meisje al te maken te hebben met schommeling van de hormonen. Dit heeft invloed gehad op haar kinderwens en vandaag vertelt zij ons haar verhaal.

Heb jij ook een verhaal dat je wil delen omtrent gezondheid, zwangerschap, bevalling, familie, gezin? Heel graag! Dit kan eventueel anoniem. Mail mij op info@twinkelbella.nl Lees meer..


VLOG: Dag met 3 kids (dagroutine baby)
23 jun 2018 Mama 5

VLOG: Dag met 3 kids (dagroutine baby)

Jeej! Een nieuwe vlog online! En ik kan nu oprecht zeggen dat ik het vloggen gewoon heel erg leuk vind en er steeds meer lol in begin te krijgen! Afgelopen week hadden wij een baby in huis en vlogde ik deze dag! Kijk je mee? Lees meer..


Update baby Jason! (8 maanden oud)
22 jun 2018 Mama 8

Update baby Jason! (8 maanden oud)

Het is al een tijdje geleden dat ik wat geschreven heb over Jason, dus vandaar deze blog. Op het moment dat ik dit schrijf is Jason alweer 8,5 maand!! Jeetje de tijd vliegt echt voorbij en wat wordt hij al zo groot. Het is een heel tevreden en vrolijk mannetje. Elke ochtend wanneer ik hem uit bed haal wordt in ontvangen met een hele grote glimlach, zo zoet! Lees meer..