Mama

Review: Bumblies luiers
23 mei 2017 Mama 5

Review: Bumblies luiers

Ik heb de smaak te pakken hoor, ik probeer gewoon elke keer weer andere luiers zodat ik ze allemaal kan testen! Ik kwam er een paar weken terug achter dat ze bij ons in de Emte gewoon de bumblies luiers verkopen. Laat ik daar nu net ontzettend nieuwsgierig naar zijn! Ik nam dus een pak mee en heb deze uiteraard getest! Wat ik er van vind lees je in deze review! Lees meer..


Budgettips voor het kopen van kinderkleding
23 mei 2017 Mama 4

Budgettips voor het kopen van kinderkleding

Kinderen kosten geld. Veel geld. Daarom vind ik het persoonlijk best fijn om hier en dan eens iets te besparen. Het kan nog best weleens lastig zijn om kinderen leuk te kleden voor ook nog eens weinig geld. Maar het kan zeker weten wel! Ik deel een aantal handige en praktische tips. Ook ben ik heel benieuwd naar die van jullie! Lees meer..


Christel was zwanger: van een drieling!
21 mei 2017 Mama 4

Christel was zwanger: van een drieling!

Elke zondag mag ik een verhaal delen van een lezer over wat haar leven ingrijpend heeft veranderd. Dit keer het bijzondere verhaal van Christel waarin zij vertelt over haar zwangerschap van een drieling!

Heb jij ook een verhaal dat je wil delen omtrent gezondheid, zwangerschap, bevalling, familie, gezin? Heel graag! Dit kan eventueel anoniem. Mail mij op info@twinkelbella.nl Lees meer..


Iedereen is dol op Centerparcs!
19 mei 2017 Mama 8

Iedereen is dol op Centerparcs!

Toen ik klein was vond ik het altijd weer een feest om naar Centerparcs te gaan. Ik kan het mij nog zo goed herinneren dat wij van jongs af aan regelmatig met familie naar een park gingen om daar een aantal dagen te verblijven. Echt een feestje was dat.  Lees meer..


Stephanie: De pretecho! (met ouders en schoonouders)
19 mei 2017 Mama 3

Stephanie: De pretecho! (met ouders en schoonouders)

Wij (vooral ik) hebben lang nagedacht of we eventueel een pretecho wilden doen om zo eerder het geslacht te weten te komen. Mijn vriend vond het niet zo nodig, omdat dit ook bekend kan worden gemaakt bij de 20 weken echo. Zelf ben ik geloof ik wel tig keer van mening veranderd haha. Aan de ene kant maakte het mij niet uit of ik het geslacht nou zou weten bij 16 of 20 weken zwangerschap. Maar wanneer ik het al met 16 weken weet, dan kan ik wel lekker baby gericht shoppen. Als vrouw zijnde is dit wel een belangrijk puntje natuurlijk 😊 Lees meer..


Winnen: Casper en Emma DVD
18 mei 2017 Mama 19

Winnen: Casper en Emma DVD

Ik ben best wel kritisch als het gaat wat mijn kind mag kijken op tv. Ik houd bijvoorbeeld niet van tekenfilms van cartoon network voor mijn kleuter, en zo kan ik nog wel meer programma’s opnoemen waar ik als ouder zijnde niet heel enthousiast wordt. Daarentegen zijn er ook programma’s waar ik wel heel blij van word. Zo vond ik voor mijn zoontje Caillou (helaas van Netflix af) heel erg leuk en ook brandweerman Sam. Ook Casper en Emma is een serie die wij hier thuis heel erg leuk vinden om te kijken.  Lees meer..


The Mumlife Raw Tag: Het echte rauwe moederschap
16 mei 2017 Mama 5

The Mumlife Raw Tag: Het echte rauwe moederschap

Zo her en der zag ik al de tag voorbijkomen over het rauwe moederschap. Pas toen ik The Mumlife Raw Tag las bij EliseJoanne besloot ik dat ik deze ook graag wilde overnemen. Vandaag een van de rauwste tags die je ooit gelezen zal hebben, en daarmee ook een ontzettend eerlijke tag. Onder andere zal ik je vertellen hoe ik omga met publiekelijke driftbuien, hoeveel schermentijd mij kinderen hebben en hoe vaak ik schuldgevoelens ervaar als moeder. Lees meer..


Je denkt je kind voor alles te beschermen, en dan gebeurt er dit..
11 mei 2017 Mama 24

Je denkt je kind voor alles te beschermen, en dan gebeurt er dit..

Alle ouders van kleine kinderen zullen het vast en zeker herkennen wanneer ik vertel dat met het krijgen van kinderen, ook de zorgen er bij komen. Elke ouder wil dat zijn of haar kind gelukkig en gezond opgroeit, en wanneer je iets kan doen om narigheid te voorkomen, dan doe je dit. Ook ik wil mijn kinderen behoeden tegen pijn en nare dingen. Toch leerde ik dat dit niet altijd kan helaas en kregen Vincent en ik een behoorlijke schrik te verduren. Lees meer..