Mama

Mama, jij krijgt áltijd alles gratis (bloggen en gratis spullen)
11 dec 2018 Lifestyle Mama 6

Mama, jij krijgt áltijd alles gratis (bloggen en gratis spullen)

Afgelopen week dacht ik er eens extra over na: het is toch eigenlijk ook wat wanneer je het kind van een blogger of vlogger bent. Ik probeer er altijd wel bij stil te staan, en dan name bij: wat geef ik mijn kind mee. Een van de dingen die ik dus absoluut niet mee wil geven is het beeld dat ik altijd alles maar heel makkelijk voor elkaar krijg. Ook mama moet er voor werken. Lees meer..


Babet kon geen kinderen krijgen (en kreeg een zoon!)
9 dec 2018 Mama 1

Babet kon geen kinderen krijgen (en kreeg een zoon!)

Elke zondag mag ik een verhaal delen van een lezer over wat haar leven ingrijpend heeft veranderd. Dit keer het verhaal van Babet waarin zij iets heel bijzonders vertelt. Het ene moment kreeg zij te horen geen kinderen te kunnen krijgen en het volgende moment kreeg zij het vermoeden weleens zwanger te kunnen zijn!

Heb jij ook een verhaal dat je wil delen omtrent gezondheid, zwangerschap, bevalling, familie, gezin? Heel graag! Dit kan eventueel anoniem. Mail mij op info@twinkelbella.nl Lees meer..


WEEKVLOG: SINTERKLAAS EN TWIJFELS!
8 dec 2018 Mama 2

WEEKVLOG: SINTERKLAAS EN TWIJFELS!

Welkom bij een nieuwe weekvlog! Ik ben Saskia, mama van twee kindjes, en fulltime blogger. Afgelopen week vierden wij natuurlijk Sinterklaas. De hele week stond daarom in het teken van drukke en blije kindjes. Ook vertel ik over een aantal twijfels waar ik momenteel mee zit. Kijk je mee?  Lees meer..


Vanaf welke leeftijd laat jij je kind weleens alleen thuis?
6 dec 2018 Mama 9

Vanaf welke leeftijd laat jij je kind weleens alleen thuis?

Zoals de meesten van jullie wel weten ben ik mama van twee kinderen. Een zoontje van zeven jaar oud, en een dochter van drie jaar oud. Hoe ouder kindjes worden, hoe makkelijker het wordt zeggen ze weleens. En dat is ook zo. Waar ik de laatste tijd tegen aan loop is dat mijn zoontje weleens vraagt om alleen thuis te mogen blijven. Bijvoorbeeld wanneer ik heel even weg moet voor een boodschap.  Lees meer..


BEVALLINGSVERHAAL: “Het werd toch een jongen”
2 dec 2018 Mama 2

BEVALLINGSVERHAAL: “Het werd toch een jongen”

Elke zondag mag ik een verhaal delen van een lezer over wat haar leven ingrijpend heeft veranderd. Dit keer het verhaal van Merel, over haar zwangerschap, dat zij een meisje verwachtte en toch een jongen kreeg, en over haar bevalling.

Heb jij ook een verhaal dat je wil delen omtrent gezondheid, zwangerschap, bevalling, familie, gezin? Heel graag! Dit kan eventueel anoniem. Voor meer info mag je mij mailen op info@twinkelbella.nl

Lees meer..


Vanaf welke leeftijd kind op de tablet?
30 nov 2018 Mama 0

Vanaf welke leeftijd kind op de tablet?

Als moeder zijnde kan ik er niet meer omheen: namelijk het gebruik van een tablet. Of in ons geval niet één tablet, maar twee tablets. En dat vond ik wel even een ding hoor, want vanaf welke leeftijd is een tablet geschikt voor een kind? Lees meer..


De kinderbijslag gaat omhoog! (2019)
29 nov 2018 Mama 11

De kinderbijslag gaat omhoog! (2019)

Elk jaar wordt het weer even kijken naar de premies van de zorgverzekering, maar ook naar andere zaken zoals bijvoorbeeld de kinderbijslag! En voor aankomend jaar is het allemaal extra gunstig, want de kinderbijslag gaat omhoog! Lees meer..


Hoe omgaan met de sinterklaas stress?
28 nov 2018 Mama 3

Hoe omgaan met de sinterklaas stress?

We kunnen er allemaal niet meer omheen en zijn allemaal waarschijnlijk volop in de Sinterklaas “stress” beland. Althans, de ouders van jonge kinderen zullen het zeer waarschijnlijk wel herkennen dat deze tijd van het jaar gewoon best wel heel erg druk is. Als ik naar mijn eigen kinderen kijk: zij stuiteren best een beetje alle kanten op zo nu en dan. Want: het is allemaal ook best heel spannend! Ik ben daarom dit jaar voor het eerst iets anders omgegaan met deze sinterklaas stress en leg jullie graag uit hoe en waarom ik dit heb gedaan.  Lees meer..


Heel veel aangekomen? En bijna Sinterklaas!
26 nov 2018 Mama 2

Heel veel aangekomen? En bijna Sinterklaas!

Hoi! Jeetje! Het is bijna niet te geloven hoe snel de tijd gaat. Ik besef mij zojuist dat wij al bijna Sinterklaas gaan vieren (aankomend weekend). Dit vliegt altijd super snel voorbij en dan is het al tijd voor de kerstperiode. Niet te doen. Alweer bijna een jaar voorbij. Maar nu eerst: afgelopen week was een week waarvan ik echt dacht: ohja zo was het als de kinderen om de haverklap niet lekker zijn. Natuurlijk typisch iets van de herfst en de naderende winter! Lees meer..