Mama

Stephanie: voorbereidingen voor de baby (+foto’s!)
18 aug 2017 Mama 5

Stephanie: voorbereidingen voor de baby (+foto’s!)

Het is al een tijdje geleden dat jullie een update van Stephanie hebben kunnen lezen maar vandaag is het weer tijd voor een update omtrent haar eerste zwangerschap. Zo zal zij vertellen over de babyvoorbereidingen en hoe het er hiermee voorstaat. Ook vertelt zij onder andere over de babykamer, de naam van de baby en laat zij een aantal foto’s zien! Kijk je mee? Lees meer..


Sophia naar de peuterspeelzaal!
16 aug 2017 Mama 10

Sophia naar de peuterspeelzaal!

Oh meiden, terwijl ik dit schrijf besef ik mij dat mijn kinderen heel erg groot aan het worden zijn! Mijn zoon die gaat namelijk na de vakantie naar groep 3, en mijn dochter naar de peuterspeelzaal! Daar moet deze mama toch wel heel even van slikken hoor. Het gaat zo ontzettend snel allemaal! Lees meer..


Dingen die ik deze vakantie nog wil doen
11 aug 2017 Lifestyle Mama 3

Dingen die ik deze vakantie nog wil doen

Schreef ik een aantal weken terug nog dat ik de vakantie zo lang vind duren, is de vakantie nu eigenlijk al bijna weer voorbij! Het gaat allemaal altijd zo snel. Al eerder heb ik al verteld dat ik het best lastig vind om steeds maar weer met leuke activiteiten voor mijn kinderen te komen. Inmiddels mag ik bijna wel beginnen aan een lijstje wat ik in de laatste week van de vakantie nog wil doen! Lees meer..


4x de leukste tips om te spelen met water
10 aug 2017 Mama 3

4x de leukste tips om te spelen met water

Ik denk dat eigenlijk alle kinderen het wel leuk vinden om te spelen met water. Althans, ik heb nog nooit een kindje gehoord die niet blij wordt van een bak met water om mee te spelen. Mijn kinderen doe ik er op een warme zomer dag in ieder geval een heel groot plezier mee! Ter inspiratie deel ik een aantal tips om te spelen met water.  Lees meer..


Mama, je haar zit stom (eigen mening ontwikkelen)
9 aug 2017 Mama 3

Mama, je haar zit stom (eigen mening ontwikkelen)

Inmiddels kom ik toch wel steeds meer tot het besef dat ik de tijd met echt kleine kinderen aan het ontgroeien ben. Althans, mijn dochter is nog redelijk klein, maar mijn zoon daarentegen wordt nu echt groot! En niet alleen groot qua lengte, maar ook in zijn interesse, en wat hij aangeeft leuk te vinden. Lees meer..


Het leed dat kapotte broeken heet (kapotte broek repareren)
8 aug 2017 Mama 12

Het leed dat kapotte broeken heet (kapotte broek repareren)

Het gebeurde ongeveer vanaf het moment dat mijn zoontje op de kleuterschool zat. Het begon met een klein scheurtje in een broek, en het eindigde met gaten in elke broek die hij had. Toen ik dit eens op het schoolplein liet vallen bij de andere moeders kreeg ik alleen maar erkenning, mijn zoontje is lang niet de enige. Sterker nog, de meeste moeder van jongens zullen dit maar al te goed herkennen. Ik vond het daarom tijd worden voor mij om eens een artikel online te plaatsen met diverse manieren om deze kapotte broeken te repareren.  Lees meer..


Doe mij maar vier weken zomervakantie!
4 aug 2017 Mama 12

Doe mij maar vier weken zomervakantie!

Zo nu en dan hoor, en lees, ik weer over de discussie of zes weken zomervakantie niet te lang is voor kinderen. Zes weken is gewoon heel lang, en zeker voor kinderen die echt hun ei kwijt kunnen op school. Zou vier weken in deze tijd niet gewoon wat gepaster zijn? Lees meer..


Review: Thule Kinderdrager (Thule Sapling Elite)
3 aug 2017 Mama 2

Review: Thule Kinderdrager (Thule Sapling Elite)

Vincent en ik hebben altijd als wens gehad om met de kinderen de bergen in te gaan. Vorig jaar kwam dit er echter niet van, en dit jaar zaten we met het punt: hoe krijgen wij twee jonge kinderen de berg op. Als je mij ook op social media volgt dan weet je dat het gelukt is want wij zijn afgelopen vakantie heerlijk de bergen in geweest: met beide kinderen! Lees meer..


Luier of Luierbroekje?
2 aug 2017 Mama 7

Luier of Luierbroekje?

Met een dochter van twee jaar zitten wij nog volop in de luiers. Toen ik zelf nog helemaal geen kinderen had, leken die luierbroekjes mij maar onzin. Inmiddels snap ik best het nut ervan. Luier of Luierbroekje? Ik zal je meer vertellen over de voor en de nadelen.  Lees meer..