Mama

Omgaan met een kind dat vervelend is: hoe ik dat doe
21 mei 2019 Mama 1

Omgaan met een kind dat vervelend is: hoe ik dat doe

Elk kind is weleens vervelend. Moeders die beweren dat dit niet het geval is, die geloof ik niet ;). Vervelend zijn hoort bij de ontwikkeling, het hoort bij het ontdekken en het leren kennen van grenzen. Voor ons mama’s is het echter wel een hele moeilijke taak om hier mee om te gaan. Onlangs kreeg ik een aantal keren de vragen hoe ik er mee om ga wanneer mijn kinderen vervelend of moeilijk gedrag vertonen. Vandaag: omgaan met een kind dat vervelend is, ik vertel hoe ik hiermee om ga.  Lees meer..


NIEUW: THULE SLEEK BLACK ON BLACK
17 mei 2019 Mama 1

NIEUW: THULE SLEEK BLACK ON BLACK

Het duurde even.. Maar het begint er nu dan toch op te lijken dat heel langzaam de zomer in Nederland komt. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben wanneer ik zeg dat ik hier ontzettend naar uit kijk. De zon doet ons mensen nou eenmaal zo veel goed! Wanneer het mooi weer is, betekent dit ook dat we lekker naar buiten kunnen. Een fijne kinderwagen is dan ook een musthave. Ik vertel je vandaag meer over de nieuwe Thule Sleek Black on Black. Lees meer..


Zwangerschap en zon (hoe houd je dit het beste vol?)
16 mei 2019 Mama 2

Zwangerschap en zon (hoe houd je dit het beste vol?)

Wanneer je zwanger bent is de zon niet altijd heel erg fijn, en kan het zelfs heel vervelend zijn. In die zin dat je als zwangere vrouw waarschijnlijk vocht gaat vasthouden wanneer het warmer wordt, en niet te vergeten dat de huid onder invloed van hormonen anders kan reageren op de zon. Ik deel graag een aantal tips die het zwanger zijn in combinatie met de zon hopelijk wat makkelijker kan maken. Zwangerschap en zon: hoe houd je dit vol? Lees meer..


Kletsen: wennen op de basisschool!
13 mei 2019 Lifestyle Mama 5

Kletsen: wennen op de basisschool!

Hoi lieve mensen, ik gooi er weer even een kletsartikel tegenaan. Ik ben toch niet zo goed in het maken van veel foto’s en vergeet het heel vaak. Toch heb ik wel genoeg te vertellen aan jullie en doe ik dit in de vorm van een kletsartikel.  Lees meer..


7 leukste jurken voor meisjes
10 mei 2019 Mama 1

7 leukste jurken voor meisjes

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik dol op jurkjes. Ook voor mijn dochter vind ik het leuk om op zoek te gaan naar de allerleukste jurkjes voor haar. Vooral in de zomer vind ik de jurkjes super leuk en vrolijk, en kan ik er geen genoeg van krijgen. Ik zocht een aantal van de leukste jurkjes voor jullie uit! Kijk je mee?

Lees meer..


9x wat je met schoonmaakazijn kan doen
9 mei 2019 Lifestyle Mama 6

9x wat je met schoonmaakazijn kan doen

Ik ben dol op schoonmaakazijn. Ik vertel er al regelmatig over in mijn vlogs, en ook in mijn blogs heb ik hier al heel wat vaker over geschreven. Het is gewoon een heel handig, goedkoop middeltje voor in het huishouden. Geen idee wat je met schoonmaakazijn zou moeten doen? Ik deel 9x mijn tips met jullie! Lees meer..


Cravings tijdens de zwangerschap (welke had jij?)
7 mei 2019 Mama 6

Cravings tijdens de zwangerschap (welke had jij?)

Cravings tijdens de zwangerschap, betekent eigenlijk niets minder dan vreetbuien tijdens de zwangerschap. De meeste (zwangere) vrouwen zullen het ongetwijfeld herkennen dat zij tijdens de zwangerschap een enorme drang hadden naar bepaald eten (en dat hoeft niet perse augurken en ijs te zijn :). Lees meer..