Mama

Wil je nog een kindje?
20 nov 2018 Mama 5

Wil je nog een kindje?

Zoals ik vorige week al vertelde, konden jullie vragen aan mij stellen via Instagram story’s. Ik vind dit altijd heel erg leuk om te doen, en vind het ook erg gezellig dat jullie zo massaal reageren. Het is altijd te veel om allemaal te beantwoorden, alleen, naast de vraag hoe het nu met mij gaat, kreeg ik ook ontzettend veel de vraag: “wil je nog een kindje?”. Lees meer..


Spannend weekje en recept pannenkoeken tapas
19 nov 2018 Lifestyle Mama 1

Spannend weekje en recept pannenkoeken tapas

Hoi! Het is weer een nieuwe week en dat betekent dat ik jullie mee mag nemen in onze afgelopen week! Voor mijn gevoel net herfst en we gaan alweer toe naar de winter. Aankomende week wordt het zelfs heel erg koud. Niet mijn ding, die kou, maar ik moet zeggen dat ik deze tijd nu ook wel weer gezellig thuis vind. Maar goed, kijk je mee naar afgelopen week? Lees meer..


PERSOONLIJK: Hoe gaat het met je?
16 nov 2018 Mama 3

PERSOONLIJK: Hoe gaat het met je?

Onlangs vroeg ik op Instagram aan jullie of er nog vragen waren die jullie mij wilden stellen. Het is altijd te veel om het allemaal te beantwoorden, maar twee vragen staken er boven uit. Deze vragen werden namelijk heel veel gesteld. Een van die vragen was: wil je nog een kindje? Daar zal ik nog binnenkort over schrijven. De tweede vraag was: hoe gaat het nu met je? Lees meer..


Tips voor Budget schoencadeautjes
15 nov 2018 Mama 5

Tips voor Budget schoencadeautjes

Het is weer bijna zover. Pakjesavond! Nu de donkere dagen eenmaal aangebroken zijn gaat het gewoon heel hard en vliegen we naar Sinterklaas toe. En straks weer van Sinterklaas naar kerst. Maar goed, het Sinterklaasfeest. De schoentjes mogen bijna weer gezet worden, maar wat doen we er in? Ik deel een aantal tips voor budget schoencadeautjes.  Lees meer..


Snelcursus Zwemdiploma A: aanrader of niet?
14 nov 2018 Mama 3

Snelcursus Zwemdiploma A: aanrader of niet?

Afgelopen week deelde ik op mijn instagram en in mijn vlog dat mijn zoontje mocht afzwemmen voor zijn B diploma. Ik kreeg veel prive berichtjes van jullie dat het wel heel snel is gegaan (begonnen met zwemles in augustus!) en hoe dit kan. De meeste zullen het misschien al wel weten: Senna heeft een snelcursus gedaan. En vandaag deel ik met jullie de ins en outs en of ik het kan aanraden.  Lees meer..


FOTODAGBOEK: Allemaal leuke dingen <3
12 nov 2018 Lifestyle Mama 2

FOTODAGBOEK: Allemaal leuke dingen

Hoi! Het is maandag, een nieuwe week en ik heb weer een fotodagboek voor jullie! Vorige week begon ik weer met het plaatsen van een fotodagboek, en deze werd zo goed bekeken, super leuk en lief. Dus: deze week weer een heel nieuw overzicht! Kijk je mee? Lees meer..


Aandacht verdelen tussen meerdere kinderen
11 nov 2018 Mama 21

Aandacht verdelen tussen meerdere kinderen

Toen ik zwanger was van Sophia was ik veel bezig met de vraag hoe ik de aandacht zou moeten verdelen over twee kinderen. Mijn zoontje was natuurlijk vrij lang gewend om enig kind te zijn, en ik wilde hem ook gewoon die aandacht blijven geven. En nee, het is zeker niet altijd gemakkelijk om aandacht te verdelen tussen twee kinderen, ik vind dat nog steeds lastig af en toe. Lees meer..


WEEKVLOG: Leuk nieuws en pakketjes..
10 nov 2018 Mama 2

WEEKVLOG: Leuk nieuws en pakketjes..

Hoi! Wat leuk dat je er weer bent. Ik ben Saskia en wekelijks plaats ik een vlog op mijn Youtube kanaal waarin ik mijn volgers meeneem in ons gezinsleven. Ik heb dit keer heel leuk nieuws, en unbox een aantal pakketen voor jullie! Lees meer..


Het haar drama van mijn dochter
8 nov 2018 Mama 2

Het haar drama van mijn dochter

Mijn beide kinderen zijn geboren met een enorme bos haar. Althans, best wel wat haar. Vooral mijn dochter, zij had echt heel veel haar. Van die donkere schattige haartjes, ik kon daar echt uren met mijn neus in zitten haha. Inmiddels is die kleine baby met veel haar al drie jaar oud, en hebben die kleine haartjes zich ontpopt tot heel veel en lang haar. En dat kan voor kleine problemen zorgen, zo hadden wij van de zomer een haar drama met mijn dochter 🙂 Lees meer..