Mama

Vlog: Mama in de war en vakantie!
21 okt 2017 Mama 1

Vlog: Mama in de war en vakantie!

Zoals elke zaterdag deel ik ook vandaag weer een vlog met jullie over een dag uit ons leven. Afgelopen week was het natuurlijk herfstvakantie (jeej!) en nam ik donderdag de camera een dag met mij mee. Ik was ook nog even in de war er ook even verbaasd toen ik het op camera terugzag haha! Kijk je mee? Lees meer..


Action Shoplog: aankopen voor het kinderfeestje
20 okt 2017 Mama 4

Action Shoplog: aankopen voor het kinderfeestje

Zo. De vakanties zijn voor bezoekjes aan de Action. Althans, er is bij ons in de buurt een nieuwe Action geopend en ik nam beide kindjes mee om eens een kijkje te nemen. Met een doel dit keer, want Senna had een kinderfeestje en daar had ik nog een aantal spullen voor nodig. Kijk je mee? Lees meer..


5x waar je als ouder op kan besparen
19 okt 2017 Mama 4

5x waar je als ouder op kan besparen

Kinderen zijn duur. Dat weten we allemaal. Hoe ouder ze worden hoe meer ik het begin te merken. En dat is niet erg, alleen is het soms ook heel fijn om te weten waar er op bespaard kan worden zodat je weer extra overhoudt om voor belangrijke zaken te kunnen gebruiken. Ik deel vandaag nuttige tips waar je als ouder op kan besparen. Lees meer..


Review: Stokke Sleepi Bed
18 okt 2017 Mama 4

Review: Stokke Sleepi Bed

Onze dochter is inmiddels (bijna) 2 en een half en dit betekent dat wij ons op gegeven moment zijn gaan oriënteren op de overstap naar een groter bed. Als groot fan van Stokke duurde het niet heel erg lang dat wij de beslissing namen om voor een bed van dit merk te gaan. Vandaag deel ik met jullie in deze review mijn mening over het Stokke Sleepi bed.  Lees meer..


Dit betekenen de huiltjes van je baby
17 okt 2017 Mama 4

Dit betekenen de huiltjes van je baby

De eerste keer dat ik moeder werd had ik er geen idee van wat het huilen van mijn baby betekende. En heel eerlijk: eigenlijk heb ik hier nooit echt een idee van gehad en handelde ik altijd vanuit mijn moederinstinct. Onlangs kwam ik tegen dat de huiltjes van een baby wel degelijk een betekenis hebben. Wist je bijvoorbeeld dat je een “honger” huiltje kan onderscheiden van een “ongemak” huiltje? Lees meer..


Moeder zijn kan je niet stoppen als het moeilijk gaat..
15 okt 2017 Mama 11

Moeder zijn kan je niet stoppen als het moeilijk gaat..

Elke zondag mag ik een verhaal delen van een lezer over een ingrijpende gebeurtenis. Dit keer het verhaal van Lydia waarin zij vertelt over haar huilbaby en haar verdriet en twijfels als moeder zijnde.

Heb jij ook een verhaal dat je wil delen omtrent gezondheid, zwangerschap, bevalling, familie, gezin? Heel graag! Dit kan eventueel anoniem. Voor meer info mag je mij mailen op info@twinkelbella.nl Lees meer..


Winactie: Griezelen bij de Julianatoren!
14 okt 2017 Mama 27

Winactie: Griezelen bij de Julianatoren!

Is ook bij jullie de herfstvakantie begonnen en heb je nog geen plannen? Dan heb ik iets heel speciaals! Ik mag namelijk 4 toegangskaarten weggeven om aankomende week de Julianatoren te bezoeken! Lees snel verder voor de voorwaarden. Lees meer..


Zindelijkheidstraining: wanneer mee beginnen?
13 okt 2017 Mama 6

Zindelijkheidstraining: wanneer mee beginnen?

Via instagram kreeg ik van een aantal mama’s de vraag over zindelijkheidstraining. Hoe ik dit bij mijn zoontje heb aangepakt en hoe dit is gegaan. Vooral de vraag die werd gesteld is wanneer met zindelijkheidstraining te beginnen. Door middel van dit artikel ga ik antwoord geven op deze vragen. Lees meer..


Review: Action Teddy Care Luiers
12 okt 2017 Mama 1

Review: Action Teddy Care Luiers

In mijn Action shoplog die ik onlangs plaatste liet ik jullie al zien dat ik de Action Teddy Care Luiers mee naar huis nam om eens aan een test te onderwerpen! Al vaak was ik er in de winkel voorbij gelopen maar waagde ik mij er niet aan. Tot nu toe dus! In mijn review lees je meer over hoe deze luiers ons bevallen! Lees meer..


Dé beste tips om grasvlekken te verwijderen
12 okt 2017 Lifestyle Mama 8

Dé beste tips om grasvlekken te verwijderen

Ik vind het heerlijk wanneer mijn kinderen buiten spelen en wanneer zij veel plezier hebben. Wat minder leuk vind ik het wanneer zij thuis komen met vieze vlekken in hun kleding. Grasvlekken kunnen bijvoorbeeld één grote ellende zijn. Vandaag de beste tips op een rij om grasvlekken te verwijderen. Lees meer..