Mama

Hoe overleven we kerst dit jaar?
15 dec 2017 Lifestyle Mama 0

Hoe overleven we kerst dit jaar?

Het gaat ineens heel erg hard: het is al bijna kerst! Iedereen viert het misschien weer op een andere en eigen manier. Met het eigen gezin bijvoorbeeld, of met de hele familie. Ik vind het persoonlijk heel erg mooi en fijn als er een goede balans is tussen het kerstfeest vieren met ons gezin en kerst vieren met familie. En zoals elk jaar is ook dit jaar weer de vraag: hoe overleven we kerst? Lees meer..


Zelf het geslacht van je kind bepalen: jongen of een meisje?
12 dec 2017 Mama 9

Zelf het geslacht van je kind bepalen: jongen of een meisje?

Ik lees er steeds meer over: de mogelijkheid om zelf het geslacht van je kindje te kunnen bepalen. Heb je al twee meiden en vind je het tijd worden voor een jongen? Nou, dat kan. Door middel van embryoselectie (dat eigenlijk bedoeld is om erfelijke ziekten en dergelijke uit te sluiten) kan er gekeken worden of de embryo zich zal ontwikkelen tot een jongen of een meisje.  Lees meer..


Mijn keizersnede & ik
10 dec 2017 Mama 8

Mijn keizersnede & ik

Een blog die al heel erg lang op mijn lijst staat om geschreven te worden maar waarvan ik merk dat ik er maar moeilijk woorden aan kan geven. Mijn keizersnede is een plek op mijn lichaam die altijd zichtbaar zal blijven. Lees meer..


2women1wish: We hebben een donor!
6 dec 2017 Mama 0

2women1wish: We hebben een donor!

Vorige maand hebben jullie kunnen lezen over een lesbisch stel met de wens voor een kindje. Zij zullen elke maand vertellen over hun weg hiernaartoe en hun persoonlijke belevenissen. Dit keer vertellen zij over ovoluatietesten én dat zij een donor gevonden hebben! Lees meer..


Mag je nog wel een eigen mening hebben? (en waarom ik mij hier niets meer van aan trek)
5 dec 2017 Lifestyle Mama 27

Mag je nog wel een eigen mening hebben? (en waarom ik mij hier niets meer van aan trek)

Ooit begon ik mijn blog gewoon omdat ik dit wel geinig vond. Inmiddels is mijn blog redelijk groot geworden, wat heel veel voordelen heeft (thuis werken!) maar wat zeker ook nadelen heeft. Een nadeel die ik steeds groter vind worden is dat het soms wel lijkt dat ik (of anderen) geen eigen mening meer mogen hebben. O wee, als ik ook maar iets laat vallen over dat ik een voorstander ben van vaccineren, of wanneer ik een foto laat zien waarin ik mijn dochter heerlijk in de draagzak heb zitten.  Lees meer..


Chantal hield een zenuwbeschadiging over na de bevalling
3 dec 2017 Mama 2

Chantal hield een zenuwbeschadiging over na de bevalling

Elke zondag mag ik een verhaal delen van een lezer over wat haar leven ingrijpend heeft veranderd. Dit keer het verhaal van Chantal waarin zij vertelt over haar traumatische bevalling en de zenuwbeschadiging en afgebroken bekkenbodemspier die zij hieraan overhield.

Heb jij ook een verhaal dat je wil delen omtrent gezondheid, zwangerschap, bevalling, familie, gezin? Heel graag! Dit kan eventueel anoniem. Mail mij op info@twinkelbella.nl Lees meer..


Tip voor kinderen: veilig op de tablet
1 dec 2017 Mama 1

Tip voor kinderen: veilig op de tablet

Heel lang hebben we het een beetje bij de kinderen vandaan kunnen houden, totdat het gewoon niet meer kon. Althans, wij gingen afgelopen zomer op vakantie naar Zwitserland en Italië, en wilden toch de kindjes een beetje vermaken onderweg. Toen ik bedacht dat wij een tablet in de kast hadden liggen was de keuze snel gemaakt. Hij werd goed geïnstalleerd met leuke spelletjes voor Senna en ging met ons mee op vakantie.  Lees meer..


Nieuw favoriet kledingmerk: Quapi
1 dec 2017 Mama 3

Nieuw favoriet kledingmerk: Quapi

Soms kom ik als mama van die kledingmerken tegen waar ik direct op slag verliefd op word. Quapi is zo’n merk dat ik niet heel lang geleden ontdekte en waar ik uren naar kan kijken. De kleuren, de vormgeving, ik vind het allemaal fantastisch! Vandaag mag ik jullie een setje laten zien en vertel ik jullie meer over hoe deze kleding ons bevalt. Lees je mee? Lees meer..


Stephanie: Jason is geboren! En kraamweek <3
30 nov 2017 Mama 4

Stephanie: Jason is geboren! En kraamweek

Een aantal weken vertelde ik het natuurlijk al in dit blogje. En wanneer je mij volgt op Instagram heb je het natuurlijk ook al gelezen: de baby van mijn lieve vriendinnetje Stephanie is geboren! Wat is het toch altijd weer bijzonder als iemand dichtbij een kindje mag krijgen Regelmatig schrijft Stephanie op mijn blog over, eerst haar zwangerschap, en nu over het moederschap! Vandaag vertelt zij over de geboorte van Jason en haar kraamweek. Lees meer..


De leukste Kids Favorites (aanraders!)
29 nov 2017 Mama 0

De leukste Kids Favorites (aanraders!)

Er zijn zo veel leuke dingen en spulletjes die ik tegen kom voor kinderen dat ik bijna tijd te kort kom om overal over te schrijven. Omdat ik het toch heel erg leuk vind om te delen, en ook met het oog op de feestdagen, heb ik besloten om een heel uitgebreid artikel te maken waarin ik dé leukste kids favorites met jullie zal delen! Nieuwsgierig naar toffe kleding en schoenen voor kids? Én de allerleukste regenlaarzen? Oh en niet te vergeten ook nog een hele handige tip voor alle Lego fans? Lees snel verder! Lees meer..