Over mij

Over mij

Mijn naam is Saskia Hardeman en ik ben de eigenaar van Twinkelbella. Ik ben 30 jaar en woon samen met mijn man Vincent, zoontje Senna (5) en dochtertje Sophia (2) in Ede.

Over mijn blog

Twinkelbella is sinds half augustus 2013 online. Ik ben begonnen als hobby en inmiddels is deze hobby uitgegroeid tot mijn werk. Mijn blog maakt het met inmiddels meer dan 58.000 unieke bezoekers per maand, mogelijk om thuis bij mijn kinderen te kunnen blijven, en daar ben ik erg trots op. Meer hierover kan je lezen in het artikel Waarom ik van mijn blog een succes wilde maken. Schrijven heb ik altijd erg leuk gevonden en dit kan ik kwijt in mijn blog. Dagelijks plaats ik een artikel over het moederschap, zwangerschap, lifestyle en beauty. Vooral het moederschap is voor mij een onderwerp waar ik graag over schrijf. Ik ben dol op onze kinderen en deel graag mijn ervaringen als moeder. Ook probeer ik regelmatig een artikel te plaatsen welke te maken heeft met gezondheid. Ik ben opgeleid als HBO verpleegkundige wat betekent dat gezondheid voor mij nog steeds een grote rol speelt.

Ook vind ik het leuk om de lezers van mijn blog elke week een kijkje te geven in mijn leven als moeder. Elke maandag verschijnt er een artikel met foto’s uit de afgelopen week van ons gezin. Mijn kindjes zullen hier ook veel in te zien zijn. Toen ik begon met bloggen heb ik mij afgevraagd of het verstandig zou zijn om onze kinderen bij de blog te betrekken. Omdat onze kinderen een groot deel van mijn leven uitmaken heb ik er voor gekozen dit wel te doen. En ik denk dat het leuk is voor later!

Twinkelbella

Regelmatig krijg ik de vraag waar de naam Twinkelbella vandaan komt. Tjah eigenlijk is dit gewoon een hersenspinsel. De naam vind ik vlot klinken en sprak aan om als titel van mijn blog te gebruiken! Inmiddels heb ik mij regelmatig afgevraagd of het misschien zinvol zou zijn om deze naam te veranderen, echter ben ik daar nog niet over uit. Wie weet dat dit in de toekomst nog eens zal gebeuren.

Tot slot..

Neem gerust een kijkje op mijn blog en blader door de artikelen heen, er staan er meer dan 1000 online! Mocht je vragen en/of tips hebben kun je deze stellen via de contactpagina. Voor vragen omtrent adverteren en dergelijke verwijs ik u graag door naar zakelijk.

Veel leesplezier en graag tot ziens op mijn blog!

Handtekening