Travel

Wat je vooral niet moet vergeten op vakantie
15 jul 2020 Lifestyle Travel 4

Wat je vooral niet moet vergeten op vakantie

Alhoewel het dit jaar geen vakantie zal zijn zoals voorgaande jaren, zijn er veel mensen die wel op reis gaan. Mocht je op reis gaan is het natuurlijk handig om van tevoren een lijst te maken met wat er allemaal meegenomen moet worden. Hierbij een extra hulpje: namelijk een lijstje met wat je vooral niet moet vergeten op vakantie!
Lees meer..


ZOMERVAKANTIE 2020 WAT GAAN WIJ DOEN?
16 jun 2020 Lifestyle Mama Travel 21

ZOMERVAKANTIE 2020 WAT GAAN WIJ DOEN?

Alhoewel het nu lijkt dat we langzaamaan weer naar ons oude leven toegaan, is dit toch niet helemaal zo. De Corona crisis heeft er flink ingehakt en zal nog steeds gevolgen hebben voor ons allemaal. Ik denk dat al deze gevolgen zelfs nog een hele nasleep zal hebben. Een daarvan is de zomervakantie 2020. Ook dit zal niet worden zoals het altijd geweest is.  Lees meer..


MIJN ERVARING: Dru Yoga Wellness Weekend in Soestduinen
17 mrt 2020 Travel 3

MIJN ERVARING: Dru Yoga Wellness Weekend in Soestduinen

Ik keek er ontzettend naar uit: het Dru Yoga Wellness Arrangement Soestduinen. Een weekend vol met yoga en vooral heel veel rust. De meeste moeders zullen het denk ik wel herkennen: gewoon even de behoefte om ergens anders te zijn en goed te ontspannen. In dit artikel mijn ervaring met dit weekend en wat het mij gebracht heeft.  Lees meer..


Ik ging op vakantie en was mijn paspoort KWIJT!
4 feb 2020 Mama Travel 3

Ik ging op vakantie en was mijn paspoort KWIJT!

Het is al bijna weer een jaar geleden, maar ik denk er nog steeds weleens aan terug. Vooral wanneer wij naar het buitenland gaan begin ik van tevoren al direct te checken of wij alle paspoorten binnen handbereik hebben haha. Want: vorig jaar sloeg de spanning toch wel even een heel klein beetje toe toen wij een week op vakantie wilden naar Italië.  Lees meer..


KLETSEN: ZO WAS ONZE VAKANTIE!
14 aug 2019 Lifestyle Travel 3

KLETSEN: ZO WAS ONZE VAKANTIE!

Hoi lieve, lieve allemaal. Het is al weer een aantal dagen dat wij fijn thuis zijn. Wanneer je mij volgt op social media, dan zal je vast gezien hebben dat wij het heel erg fijn hebben gehad. Het was heerlijk om er even uit te zijn en om veel te wandelen en te zwemmen. Omdat ik even ben gestopt met de weekoverzichten op maandag, leek het mij wel leuk om jullie even op deze manier gezellig bij te kletsen. Lees je mee? Lees meer..


ONZE VAKANTIE IN ZWITSERLAND!
3 aug 2019 Travel 2

ONZE VAKANTIE IN ZWITSERLAND!

Eindelijk de vakantie waar wij al zo lang naar uitkeken! Wij boekten een chalet in Zwitserland met een geweldig uitzicht. Wij maakten wandelingen met de kinderen en ik neem jullie mee in ons leven in de bergen! Kijk je mee? Lees meer..


Onze vakantie plannen voor zomer 2019!
27 jun 2019 Mama Travel 10

Onze vakantie plannen voor zomer 2019!

Stiekem ben ik al een beetje aan het aftellen tot aan de zomervakantie. Ik merk in ons gezin dat de kinderen er echt aan toe zijn! Daarnaast heb ik er zelf ook heel veel zin in en kijk ik enorm uit naar de plannen die wij gemaakt hebben voor deze zomer. Lees je mee? Lees meer..