Travel

Ons verblijf in Disney en het NEWPORT BAY HOTEL
2 nov 2023 Travel 0

Ons verblijf in Disney en het NEWPORT BAY HOTEL

Wie mij volgt, weet natuurlijk dat wij onlangs een waanzinnig weekend in Disneyland Paris mochten doorbrengen. Wij waren uitgenodigd om een weekend lang Halloween te vieren in Disneyland Paris! Voor mij en de kinderen was dit een droom die uitkwam en hebben wij waanzinnig genoten! Het een en ander hebben wij al gedeeld op onder andere instagram, maar ik zal in deze blog ook een nog iets uitgebreidere ervaring delen! Lees meer..


Luxe Camperen met Eurocamp (onze ervaring)
20 aug 2023 Travel 0

Luxe Camperen met Eurocamp (onze ervaring)

Wanneer je ons volgt op Instagram, dan heb je het al kunnen zien. Wij zijn namelijk al een paar weken thuis na een geweldig fijne vakantie! Een vakantie waar wij enorm naar uitkeken, en wat nog geweldiger was dan wij hadden gehoopt. Ik neem je vandaag nog even mee naar de camping waar wij verbleven, de plek en onze ervaring van de hele vakantie. Lees je mee? Lees meer..


Bijna op vakantie! (Camping Orlando in Chianti)
14 jul 2023 Travel 0

Bijna op vakantie! (Camping Orlando in Chianti)

Terwijl ik op dit moment lekker in mijn keuken zit, met uitzicht op het zonnetje buiten, droom ik al weg over de vakantie. Want ongelofelijk: maar het is al bijna zo ver! Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen, de herinneringen aan onze vakantie van vorig jaar nog vers in het geheugen. Maar: het is voor ons bijna zover om nieuwe herinneringen te maken. Over een aantal weken gaan wij namelijk heerlijk naar Italië (Camping Orlando in Chianti)! Hoe en wat? Dat ga ik je uitgebreid vertellen! Lees meer..


Met Eurocamp naar Bella Italia
30 aug 2022 Mama Travel 0

Met Eurocamp naar Bella Italia

Nu ik dit bericht schrijf zit ik al weer een paar weken lekker thuis. Ja, het is al weer voorbij, onze heerlijke vakantie in Italië. Wat hebben wij ontzettend genoten. Ik kan het niet anders omschrijven, en denk met heel veel liefde terug aan onze vakantie! Op instagram heb ik jullie natuurlijk al meegenomen tijdens onze vakantie. Ik kreeg daar wat vragen op, en hoop jullie door middel van deze blog alles te kunnen vertellen over Eurocamp, en onze vakantie op de camping Bella Italia. Lees meer..


Eurocamp & drama op de snelweg (autopech)
13 aug 2022 Travel 0

Eurocamp & drama op de snelweg (autopech)

Yes! Onze vakantievlog! Onder andere mochten wij op stap met Eurocamp, en gingen wij weer naar ons favoriete plek in de bergen! De reis ernaartoe zorgde wel voor veel spanning ivm autopech. Maar oh wat hadden wij een WAANZINNIGE vakantie! Kijk je mee? Lees meer..


Bella Italia! Here we come!
22 jul 2022 Lifestyle Travel 0

Bella Italia! Here we come!

De vakantie is voor ons inmiddels al heerlijk begonnen. Wanneer je mij volgt op instagram dan heb je al kunnen zien hoe wij ontzettend hebben genoten in Zwitserland. Maar: de vakantie is voor ons nog lang niet voorbij! Wij hebben namelijk geboekt bij een fantastische camping waar wij echt al weken naar uit kijken om naartoe te gaan! Lees meer..


Wat je vooral niet moet vergeten op vakantie
15 jul 2020 Lifestyle Travel 4

Wat je vooral niet moet vergeten op vakantie

Alhoewel het dit jaar geen vakantie zal zijn zoals voorgaande jaren, zijn er veel mensen die wel op reis gaan. Mocht je op reis gaan is het natuurlijk handig om van tevoren een lijst te maken met wat er allemaal meegenomen moet worden. Hierbij een extra hulpje: namelijk een lijstje met wat je vooral niet moet vergeten op vakantie!
Lees meer..


ZOMERVAKANTIE 2020 WAT GAAN WIJ DOEN?
16 jun 2020 Lifestyle Mama Travel 21

ZOMERVAKANTIE 2020 WAT GAAN WIJ DOEN?

Alhoewel het nu lijkt dat we langzaamaan weer naar ons oude leven toegaan, is dit toch niet helemaal zo. De Corona crisis heeft er flink ingehakt en zal nog steeds gevolgen hebben voor ons allemaal. Ik denk dat al deze gevolgen zelfs nog een hele nasleep zal hebben. Een daarvan is de zomervakantie 2020. Ook dit zal niet worden zoals het altijd geweest is.  Lees meer..


MIJN ERVARING: Dru Yoga Wellness Weekend in Soestduinen
17 mrt 2020 Travel 3

MIJN ERVARING: Dru Yoga Wellness Weekend in Soestduinen

Ik keek er ontzettend naar uit: het Dru Yoga Wellness Arrangement Soestduinen. Een weekend vol met yoga en vooral heel veel rust. De meeste moeders zullen het denk ik wel herkennen: gewoon even de behoefte om ergens anders te zijn en goed te ontspannen. In dit artikel mijn ervaring met dit weekend en wat het mij gebracht heeft.  Lees meer..