Bijna op vakantie! (Camping Orlando in Chianti)
14 jul 2023 Travel 0

Bijna op vakantie! (Camping Orlando in Chianti)

Terwijl ik op dit moment lekker in mijn keuken zit, met uitzicht op het zonnetje buiten, droom ik al weg over de vakantie. Want ongelofelijk: maar het is al bijna zo ver! Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen, de herinneringen aan onze vakantie van vorig jaar nog vers in het geheugen. Maar: het is voor ons bijna zover om nieuwe herinneringen te maken. Over een aantal weken gaan wij namelijk heerlijk naar Italië (Camping Orlando in Chianti)! Hoe en wat? Dat ga ik je uitgebreid vertellen!

Italië heeft ons hart gestolen. Vanaf de eerste keren dat wij dit land bezochten voelden wij ons helemaal thuis. Het land zelf, de mensen, de zon én niet te vergeten het eten natuurlijk. In Italië is het altijd genieten. En niet alleen voor mijzelf, maar zeker voor ons gezin! In Italië kunnen de kinderen de hele dag ongedwongen spelen en zorgt vooral de zon voor hele blije kinderen.

Op vakantie met Eurocamp

Ook dit jaar gaan wij weer met Eurocamp op vakantie. Voor de vaste volgers: jullie weten wellicht nog dat wij vorig jaar naar Bella Italia zijn geweest. Alhoewel ik persoonlijk de eerste momenten even moest wennen aan de grote van de camping, hebben jullie al kunnen lezen dat deze vakantie fantastisch was. Wij hebben zo ontzettend genoten van alles daar!

Wensen voor vakantie met gezin

Toen wij voor dit jaar onze keuze mochten maken voor een vakantie hadden wij een aantal wensen op een rij gezet. Zo wilden wij een iets kleinere camping. Alhoewel ik uiteindelijk heel erg kon wennen aan een grote camping, wil ik nu graag een kleinere camping ervaren. Maar: wel een camping met alle faciliteiten voor de kinderen. Zo vindt mijn jongste een animatieteam bijvoorbeeld altijd heel erg fijn. En wanneer er een zwembad op de camping is, dan is het al helemaal feest. Naast de camping faciliteiten, vind ik de accomodatie belangrijk. Toch heb ik wat dat betreft niet heel veel eisen, als het maar schoon is (het belangrijkste), en prettig is om met een gezin te kunnen verblijven.

Camping Orlando in Chianti

Dit alles hebben wij gevonden in Camping Orlando in Chianti. Mede dankzij het advies die wij kregen van Eurocamp, en het zoeken naar recensies, zijn wij op deze keuze uitgekomen. Wat ons vooral aansprak was het zwembad, de activiteiten op de camping zelf, en de grootte van de camping.

Een unieke Glamping ervaring in het hart van de Chianti Heuvels: luxe, ruimte en comfort omringd door prachtige natuur zonder afbreuk te doen aan toffe activiteiten, plezier en entertainment. Vooral voor gezinnen is deze camping uitermate geschikt. U zult een onvergetelijke tijd hebben op Glamping Resort Orlando in Chianti.

En nu mogen wij gaan aftellen

Wij mogen nu gaan aftellen tot het moment dat wij naar deze heerlijke camping in Italië gaan. Inmiddels heb ik inmiddels een aantal mensen via Instagram gesproken die deze camping kennen, en hebben zij hun ervaring gedeeld. Op een enkele na, allemaal ontzettend positieve reacties! Om al die enthousiaste reacties te lezen voordat je op vakantie gaat, maakt dat wij alleen nog maar meer uitkijken om een week op deze camping te mogen verblijven! Over ongeveer twee weken is het zover. Dan mogen wij afreizen naar deze heerlijke camping, en mogen wij gaan ervaren hoe het daar is. Wij zullen zeker met jullie onze ervaringen gaan delen. Vergeet ons vooral niet te volgen op Instagram, daar zal ik dagelijks updates plaatsen.

Ik wens iedereen een heerlijke vakantie toe! Ik hoop dat jullie mooie herinneringen mogen maken, veilig mogen reizen én vooral volop mogen genieten! Maak er een feestje van

Ken jij deze camping? Dan ben ik benieuwd naar alle ervaringen!

Waar ga jij dit jaar naartoe op vakantie?

 

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.