Een all-in auto huren op vakantie (SunnyCars)
17 mei 2018 Mama Travel 2

Een all-in auto huren op vakantie (SunnyCars)

Wanneer je op vakantie gaat zijn er een aantal dingen heel belangrijk. Wat wordt bijvoorbeeld het vervoersmiddel in het land zelf, en neem je deze mee van huis (indien mogelijk), of moet je kijken naar andere mogelijkheden. Zoals het huren van een auto bijvoorbeeld. Wanneer je namelijk per vliegtuig reist kan je heel gemakkelijk een all-in huurauto huren op vakantie, zodat je in het land van bestemming de vrijheid hebt om verschillende plekken te bezoeken.

Regelmatig gaan wij op reis met onze eigen auto. Berlijn, Zwitserland en Italië hebben wij al meerdere malen met de auto bezocht en dit ging prima. Voordeel hiervan is ook dat je in het land zelf altijd je eigen auto hebt. Handig voor wanneer je kinderen hebt, en natuurlijk handig omdat je op deze manier gemakkelijk zo veel mogelijk plekken kan bezoeken. Nu wij onlangs met het vliegtuig naar Zuid-Frankrijk op vakantie gingen, besloten wij om in het land zelf een auto te huren. Sowieso voor de reis vanaf het vliegveld naar de Camping toe vind ik fijn om zelf in de hand te hebben en het is gewoon fijn om die vrijheid te hebben op vakantie.

Via SunnyCars mochten wij een auto huren zodat wij konden ervaren hoe gemakkelijk dit is. Via de website kozen wij een auto uit en konden wij deze reserveren. Een paar uur na het online reserveren kregen wij de definitieve bevestiging dat de auto voor ons klaar zou staan wanneer wij in Zuid-Frankrijk aan zouden komen. In ons persoonlijke geval was het belangrijk dat wij genoeg ruimte zouden hebben in de auto. De kofferbak moest dus ruim voldoende zijn en genoeg ruimte voor de kinderen en ons. Wij kozen voor een Peugeot 308. Als het aan Vincent had gelegen was het natuurlijk iets heel anders geworden (groter, duurder etc ;)), alleen hecht ik daar dan weer minder waarde aan.

Een all-inclusive auto huren

Bij SunnyCars huur je altijd all-inclusive. Dit houdt in dat je in geen geval risico loopt op onverwachte kosten. Naast deze all-in deal biedt Sunnycars ook de allerbeste service. De huurauto’s zijn optimaal verzekerd zoals:  WA, glas-banden-bodem en dakschade. Ook wordt het eigen risico altijd terugbetaald. Wanneer je bij Sunnycars huurt hoef je nooit extra verzekeringen bij de plaatselijk verhuurder af te sluiten omdat dit allemaal al is geregeld. Nog een stukje extra service is de afdeling Nederlands sprekende autoexperts die 24 uur per dag klaarstaan.

Nadat wij aangekomen waren op het vliegveld konden wij direct onze auto ophalen. Uiteindelijk ging het nog redelijk snel en konden wij zo naar onze Camping rijden. De auto was overigens zo goed als nieuw en helemaal netjes. Erg fijn! Onze ervaring is dus positief. Wanneer wij een volgende keer weer een vliegreis zouden maken zou ik het ook weer op deze manier doen. Meer info over het huren van een auto? Lees meer via de website van Sunnycars.

Hebben jullie weleens een auto gehuurd op vakantie?

Reacties

  • Lianne

    Naar Zuid Frankrijk gaan wij gewoon met de auto dus hoeven we geen auto te huren 😊 Maar de keren dat we naar Amerika zijn geweest dan huren we wel een auto! Je bent dan net wat mobieler en je kan meer zien van de omgeving. Of van stad naar stad rijden. Nog geen slechte ervaringen mee gehad! 😊

  • Saskia

    Als wij rondtrokken door Amerika, huurden wij ook altijd via Sunny Cars onze auto. Heerlijk! Altijd goed geregeld, nooit gedoe gehad. Behalve dat de lokale huurder je graag nog meer verzekeringen wilde aansmeren.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.