6x waarom kinderen op CenterParcs willen wonen
24 feb 2016 Lifestyle Travel 18

6x waarom kinderen op CenterParcs willen wonen

Afgelopen weekend bracht mijn zoontje voor het eerst een bezoekje aan CenterParcs. Hij vond het zo geweldig dat hij sinds wij thuis zijn inmiddels wel 100 keer heeft gevraagd wanneer wij weer terug gaan. Ook bedacht hij dat we gewoon ons eigen huis kunnen verkopen om vervolgens een huisje op CenterParcs te kopen. Dat laatste gaan wij niet doen natuurlijk, maar wel vroeg ik hem waarom hij dan zo graag op CenterParcs wil wonen. Lees mee!

Elke dag zwemmen

Volgens mij vond Senna alles leuk wat wij hebben gedaan op het park, maar als hij iets moet noemen is het toch wel het zwemmen dat hij geweldig vond. Senna is met zijn papa gaan zwemmen terwijl ik met Sophia lekker dobberde in het babybad. En ja, ook Sophia vond het echt heerlijk!

CenterParcs Vossemeren

Zo veel eten als ik wil

Tijdens ons  verblijf hebben wij in verschillende restaurantjes gegeten en het was elke keer weer even leuk. De reataurantjes waar wij zijn geweest hadden een buffet en dat is voor kinderen zo leuk!

De konijntjes wonen er in de tuin

Regelmatig als wij in het huisje zaten, zagen wij konijntjes voorbij huppelen. Voor kindjes echt geweldig om zo die diertjes vrij in de natuur te zien.

CenterParcs Vossemeren

Klimmen en klauteren

Op CenterParcs is er zo onwijs veel te doen voor de kinderen. De Activity Bay was voor Senna denk ik wel favoriet, hij kon daar lekker klimmen en klauteren. Zo leuk voor die kleintjes.

Er wonen Piraten

Ja! In CenterParcs Vossemeren wonen echte piraten. Aldus Senna. Wij zijn naar het piratenfestijn geweest en dat is echt een belevenis voor kinderen. Senna heeft de hele avond zitten stralen en vertelt het aan iedereen die het maar horen wil dat hij bij de piraten is geweest.

CenterParcs Vossemeren

Het is daar zo mooi

Op de vraag aan mijn zoon waarom hij het dan zo leuk vond antwoordde hij dat alles zo mooi is. Het is dan ook wel echt de plek voor kindjes hoor, alles is zo op kinderen gericht, een groot speelparadijs.

Het leek mij leuk om eens niet vanuit mij te vertellen hoe wij het weekend hebben ervaren, maar gewoon om het eens te vertellen in de woorden van een vier-jarige kleuter. Tenslotte was het voor hem een echt feestje en kan hij niet wachten om weer eens te gaan!

Ga jij ook graag naar CenterParcs? Wat is jouw favoriete park?

handtekening-saskia

Doe jij ook mee aan de Villa Fabba winactie?
Volg jij mij al viaBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Nicole

  Die eerste foto, zo mooi!!
  En ja ik zou zelf ook wel op Centerparcs willen wonen dus ik snap Senna wel!
  Hoe vond jij het zelf? Ben op verschillende parken geweest maar Vossemeren nog niet 🙂
  We gaan wel in juni naar een park in Duitsland, ben benieuwd..

 • Jeske

  Prachtige foto’s. Zo te zien heeft hij enorm genoten! Ik zou ook best in Center Parcs willen wonen (als ’t op Bali stond 😉 ). Wij gaan regelmatig in Center Parcs De Eemhof zwemmen, omdat dit in de buurt is. Een soort mini vakantie is het dan! Huttenheugte vond ik ook leuk en locatie van park in Zandvoort is erg fijn.

 • Evy

  Haha, wat een leuk perspectief! Centerparcs is zeker leuk. De bossen zijn er altijd zo mooi. Ik wil er graag weer eens heen!
  Liefs

 • Heidi

  Vinden de kinderen altijd heel erg leuk e.
  En stiekem de ouders ook denk ik

 • Chantalle

  Wat een leuke foto’s! Ik vind het ook heel leuk om in een park van centerparks te verblijven. Het geeft je echt een vakantie gevoel terwijl je gewoon in Nederland bent.

 • Mathiske's mama blog

  Ik ben al heel lang niet meer geweest, ik wil van het najaar misschien gaan, naar een park bij het strand. Dat lijkt me zo lekker om ook lekker te kunnen gaan wandelen. Fijn dat Senna het zo leuk gevonden heeft!

 • Liess

  Wij zijn echt al jaren niet naar CenterParcs geweest, vind het altijd zo vreselijk duur!
  Laatste keer was volgens mij de hutteheugte, in drenthe denk ik….

  We hebben 2 jaar geleden wel een keer gezwommen in duitsland bij een Center Parcs, maar zwembad viel erg tegen.

 • Nesrin

  Ik ben er nog nooit geweest maar het lijkt mij zeker leuk voor de kinderen.

 • Sofie Katelijne

  Ik ben er zelf jammer genoeg nooit geweest maar lijkt me de hemel op aarde voor zowel kinderen als ouders! 🙂 Al zou ik wel liever in de Efteling wonen, haha!

 • Els

  Hahaha, leuk om te lezen. Het is er inderdaad heel mooi en er is veel te doen :-). De huisjes vind ik wel iets minder, dus wonen nee, dat niet ;-).

 • Tineke

  Ik heb geweldige herinneringen aan Center Parcs! Ik hoop dat ik die later ook aan mijn zoontje kan meegeven. Center Parcs is zo leuk voor een weekendje weg.
  Liefs

 • Amy

  Wat leuk om dit zo eens vanuit hem te vertellen! Kan me voorstellen dat een dergelijk park een groot feest is voor zo’n kleintje 😀

 • Bianca Schrijft

  Nou, niet alleen kinderen willen er wonen, het lijkt mij ook heerlijk. Wij hebben wel vaker gehad dat we tijdens een weekendje of weekje CP dacht, hoe heerlijk zou het zijn om zo’n huisje te bezitten. Als je dan weer thuis komt, dan kom je weer met beide benen op de grond en dan is de droom/fantasie weer over.

 • Susan

  Ik ging als kind best vaak naar Center Parcs en ik vond dat echt fantastisch. Nog steeds denk ik stiekem wel eens, oh ik zou best wel graag een weekendje naar Center Parcs willen. Alleen de illusie wordt wel minder als je ouder word. Een paar jaar geleden was ik er en zag ik hoe slecht onderhouden het is. Jammer, maar wie weet als ik ooit kindjes heb, ga ik er met andere ogen heen!

 • Angela - Mama met passie

  Die eerste foto is heel gaaf! Hihi en ik snap Senna wel hoor :p Als kind ben ik een aantal keer geweest met mijn ouders. Met Naomi nog niet geweest, maar wel met Stephan. Een VIP huisje was het meest fijne, maar die zijn zo duur. Gelukkig hadden we toen een aanbieding. De laatste keer dat wij daar samen zijn geweest was voor onze babymoon eind april 2015 🙂

 • Karlien

  Wat leuk om te lezen. Wij hebben geen konijnen gezien, wel veel eekhoorntjes. Mijn dochter wil voortaan alleen nog maar op vakantie naar Center Parcs.

 • Simone

  Wat heb je een mooie foto’s gemaakt zeg! Ik zou er ook wel willen wonen! 😉

 • Ilse van Kreanimo

  Ja, maar niet zo vaak om op vakantie te gaan .
  Hier liggen twee parken dicht in de buurt (Vossenmeren – zéér aan te raden en Erperheide), we gaan er vaak zwemmen.

  We zijn al wel aan de Belgische kust geweest.
  We hebben ook Sunparks (In de ardennen en De Haan) al eens gedaan en dan een park van Koos Konijn, maar dat was niet zo héél proper en het pak van Koos was dringend aan vervanging toe. Roompot vond ik dus niet zo geweldig, al hoor ik van velen dat het wel héél tof is!

  Toffe foto’s.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.