Villa Fabba + winactie (x4)
18 feb 2016 Lifestyle 11

Villa Fabba + winactie (x4)

Een paar weken terug kreeg ik een mail van de eigenaresse van Villa Fabba, of ik interesse zou hebben in een samenwerking. Ik vind het altijd een hele eer als dit soort webshops mij vragen om een samenwerking. Producten zoals die gemaakt worden bij Villa Fabba worden namelijk met heel veel liefde en zorg gemaakt, en vind ik daarom heel bijzonder. Vandaag laat ik jullie het leuks zien dat ik heb ontvangen van Villa Fabba, en ik mag vier van jullie ook nog eens blij gaan maken!

Villa Fabba

Villa Fabba

Als geen ander weet ik hoe lastig het soms kan zijn om een baby of kinderkamer naar smaak in te richten. Zelf houd ik van een rustige omgeving, maar ik vind het wel heel leuk om dit op te vrolijken met de juiste accessoires. Bij Villa Fabba vind je mooie vilten decoratie voor in de baby en/of kinderkamer zoals bijvoorbeeld schilderijtjes, kasthangers en muurhangers. Alles is met de hand gemaakt en er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Leuk is dat er keuze is uit veel verschillende thema’s. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit draakjes, paddestoelen, giraffen en uiltjes.

Villa Fabba

Villa Fabba

Muurhangers

Senna en Sophia werden allebei verrast met een mooie muurhanger. Even was Senna teleurgesteld dat hij geen uil had, net als zijn zusje, maar dat is meer de fase waar hij momenteel in zit 😉 Hij heeft de hanger namelijk vol trots in zijn kamer gehangen en vindt het erg mooi. De hanger van Sophia hangt ook mooi op haar kamer en past perfect bij de rest van haar roze spulletjes.

Eerste indruk

Naast dat beide hangers er heel erg vrolijk en mooi uitzien, valt mij direct op dat de producten heel netjes afgewerkt zijn en daarnaast ook erg stevig. De afwisseling tussen de stofjes vind ik heel erg leuk en het vormt samen een  vrolijk geheel. Het ziet er erg professioneel uit, en zal het ook zeker heel erg leuk doen als cadeautje!

Villa Fabba

Villa Fabba

Winactie

Aan vier van jullie mag ik ook zo’n leuke hanger weggeven. In samenwerking met Villa Fabba mag ik namelijk twee roze (uil) hangers weggeven en twee blauwe (olifant) hangers. Lees snel verder voor de voorwaarden:

 • Volg mij op Facebook en like het bericht
 • Laat op Facebook achter dat je meedoet en welke kleur je zou willen winnen.

Deze winactie loopt tot volgende week donderdag 25 februari. De winnaar krijgt vrijdag 26 februari  per mail bericht van mij, zorg dus dat je een geldig mailadres achter laat. Mocht je niet aan de voorwaarden voldoen, word je uitgesloten van deelname. Succes allemaal!

Vind jij deze deurhangers van Villa Fabba ook zo leuk?

handtekening-saskia
Volg jij mij al viaBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • elisabeth maria martina

  leuk voor kleindochter lise, de kleur rose zou te gek zijn

 • Melissa Polfliet-deJonge

  Super schattig heel graag de blauwe olifant voor ons boefje liam

 • Lisa

  ahh echt super schattig <3

 • Wilmaaa

  Helemaal leuk 🙂

 • Nesrin

  Wat leuk! Ik vind dat olifantje grappig. Mijn jongste is inmiddels bijna een kleuter en is helemaal into superhelden, brandweermannen enzo 😉 Maar toch leuk om te weten want ik kende dit niet.

 • heidi

  O, wat geweldig is het.

 • Bertine

  ah wat een schattige slingers!

 • Tessa

  Heel leuk! Ik heb gereageerd voor het olifantje 🙂

 • Jeske

  Wat zijn ze prachtig. Ik doe graag mee voor de roze uil. Voor mijn nichtje. (ook op fb gereageerd)

 • Will

  Wat een schattige winactie.
  De blauwe olifant hanger heeft mijn voorkeur. Zó leuk,
  Ik doe graag mee, maar weet niet of ik mee kan doen zonder Facebook.
  Daar zit ik om privéredenen niet meer op.

 • Will

  Wat een schattige winactie.
  De blauwe olifant hanger heeft mijn voorkeur. Zó leuk,
  Ik doe graag mee, maar weet niet of ik mee kan doen zonder Facebook.
  Daar zit ik om privéredenen niet meer op, maar volg je wel op Bloglovin.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.