Persoonlijk: Welcome To My Life! Interview en CenterParcs!
22 feb 2016 Lifestyle 32

Persoonlijk: Welcome To My Life Interview en CenterParcs!

Hoi! Goedemorgen! Het is weer tijd voor een uitgebreid overzicht van afgelopen week. Nouja, uitgebreid valt deze keer wel mee want het was vooral een hele rare week. Waar ik wel wat uitgebreider over vertel is over ons weekend in CenterParcs, kijk je mee?

twinkelbella

Maandag maak ik de verzending van een aantal winacties in orde. Ik schrijf er kaartjes bij en breng de pakjes weg voor verzending. Als het goed is heeft inmiddels iedereen haar pakketje ontvangen. Veel plezier ervan!

frambozen

Senna ligt ziek op de bank en hij is deze week echt heel erg zielig. Ik kan mij niet herinneren wanneer hij voor het laatst zo ziek is geweest, dat is echt heel lang geleden. Ik haal wat fruit voor hem en maak smoothies zodat hij toch wat vitamines binnen krijgt.

ouders

Dinsdag heb ik een interview met Ouders van nu. Ik het een hele eer dat ze mij wilden interviewen maar ik had van tevoren niet ingeschat dat het zo zwaar zou zijn. Doordat er veel vragen werden gesteld over mijn prenatale depressie werd ik er weer even aan herinnerd hoe heftig alles is geweest. Het viel mij heel zwaar en ik ben er een aantal dagen een beetje van slag van geweest, deze week verliep daarom voor mij gevoel even heel raar en anders.  Maar uiteindelijk was het allemaal voor een goed doel natuurlijk om meer bekendheid te geven aan deze rotziekte. Ik ben daarom blij dat ik het gedaan heb.

snoep

Jaja, ik ben een enorme emotie eter en ik heb er dus heel wat zakjes snoep doorheen gejaagd na het interview. Even was ik bang dat mijn hele weight watches avontuur hierdoor voor niets was geweest, maar ik ben alsnog in een week anderhalve kilo afgevallen, jeej!

lief

Woensdag starten we allemaal rustig op. Mijn ouders komen even op de koffie en Senna is nog steeds ziek. Dit ziek zijn blijft de hele week, arme jongen.

baby zwemkleding

Mijn plan was om de middag met Sophia naar het dorp te wandelen maar ik voel mij niet fit genoeg om dat eind te lopen. Gelukkig gaat mijn schoonmoeder nog even zodat zij een zwembroekje voor Sophia kan kopen. Is het niet schattig?

loempia

Donderdag heb ik voor lunch zin in een loempia, dus eet ik een loempia. Met Weightwatchers kan dat allemaal. Als ik in de ochtend rustig ontbijt kan ik makkelijk mijn punten in de middag gebruiken voor een loempia. En oh, een soepje kon er ook nog wel bij.

oven bitterballen

In de avond eten we zelfgemaakte frietjes uit de oven. Voor ons geen patat meer uit de frituur, dit vinden wij veel lekkerder. Voor Vin en Sen ook bitterballen uit de oven erbij, ze zijn heel lekker deze!

Bobike

Vrijdag pakken wij de spullen in want wij gaan naar CenterParcs! Even hebben Vin en ik er een hard hoofd in omdat Senna echt heel moe en nog steeds niet lekker is. Daarnaast voelen Vin en ik ons ook totaal niet fit en zelfs een beetje grieperig. Toch willen wij graag gaan, Senna heeft zich er zo op verheugd! Voordat wij gaan komt de postbode nog met enorme dozen. Wij kregen namelijk nieuwe fietsstoeltjes van Bobike, en er zaten ook nog deze helmen bij, wat een verrassing. En Senna helemaal dolblij met zijn helm. Dankjewel Bobike!

center

Tegen de avond zijn we aangekomen in CenterParcs. Wij zijn uitgenodigd voor een weekend en ik voelde mij zo ontzettend verwend doordat alles zo perfect tot in de puntjes geregeld was. Bij aankomst hebben wij de spullen gebracht naar ons huisje en zijn wij snel naar het restaurant gegaan om te eten. Het was heerlijk!

CenterParcs

Als de kindjes in bed liggen ga ik lekker in bad. Wij hebben dit thuis niet, dus altijd fijn als het wel kan.

CenterParcs EverGreenz

Zaterdag beginnen wij de dag met een lekker ontbijtbuffet op CenterParcs de Vossemeren. Het ziet er allemaal zo mooi uit en de smoothies zijn zo lekker! Na het ontbijt gaat Sophia lekker slapen.

CenterParcs Vossemeren

In de ochtend krijgen wij een korte rondleiding door het Activity Center welke nieuw is op het park. Om daar te komen loop ik langs deze flamigo’s, echt leuk om deze zo dichtbij te zien. In de middag ga ik met Senna een nog uitgebreider kijkje nemen. Daarover zal ik binnenkort nog wat meer schrijven, wordt vervolgd. Verder was het plan om in de middag te gaan zwemmen, alleen eerst slaapt Sophia en als zij wakker is, slaapt Senna. Haha, achja dat is het leven met kleine kids 🙂

Piratenfeest

In de avond gaan we naar een piratenfeest. Senna vindt het daar ge-wel-dig. Daar volgt binnenkort ook nog wat meer over. Ik heb wat uitgebreider foto’s gemaakt met mijn camera en wil nog een apart verslagje schrijven over ons bezoek aan CenterParcs de Vossemeren. Oh en let hierachter niet op het slordige bed haha, Senna zijn kamer 😉

Ontbijt

Goedemorgen Zondag. Wederom starten we weer met een lekker uitgebreid ontbijt. Weightwatchers heb ik dit weekend even overgeslagen. Heel slecht, maar dit kon ik gewoon allemaal niet laten staan haha. Achja maandag begin ik gewoon weer opnieuw.  

zwemmen

Na het ontbijt gaan we direct door naar het zwembad. Even twijfelen wij nog want Sophia is onwijs moe. Maar we gaan toch en ze vindt het heerlijk. Ze dobbert lekker een beetje rond, zo leuk. Ook klets ik nog even bij met Tamara die er ook is, gezellig is dat. Op bovenstaande foto lopen we terug naar het huisje, hoi Sophia’s krulhaar .

hoi

In de middag rusten de kindjes en lig ik met de laptop op de bank. Prima zo.

center

Aan het einde van de middag gaan wij nog even naar de Discovery Bay voor Senna om te spelen en daarna gaan we nog naar een restaurantje om te eten voordat wij weer naar huis vertrekken.

CenterParcs

Laatste maaltijd op CenterParcs. Vin en ik twijfelen nog even om een nachtje extra te blijven. Senna heeft het zo naar zijn zin. Maar uiteindelijk besluiten we toch maar te gaan om te voorkomen dat wij op maandagmorgen moeten haasten. Ik typ dit blogje dus vanuit huis!

Zo. Ik ga lekker naar bed. Leuk dat je weer mee keek en ik wens je een hele fijne week! Senna heeft deze week vakantie dus wij kunnen hopelijk rustig aan doen. Heb jij nog leuke plannen?

handtekening-saskia

Doe jij ook mee aan de Villa Fabba winactie?
Volg jij mij al viaBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

 

Reacties

 • Simpel, met een snufje liefde

  Ik snap dat je na het interview even van slag was. Ik heb dat ook weleens gehad. Vervelend dat Senna niet fit was en dat terwijl jullie zo’n leuk weekend hebben. Fijn dat het leuke weekend toch door kon gaan.

 • Nicole

  Center Parcs rules! En De Vossemeren is mijn favoriete park!

 • demallemolenmoeder

  Logisch maar wel erg vervelend dat je, je zo naar voelde na het interview. En dan ook nog is een ziek zoontje.. Niet leuk! Fijn dat jullie toch zo’n afsluiter van de week hebben kunnen maken.

 • Charlotte

  Super fijn dat het weekend Center Parcs zo goed is bevallen. Geniet van deze vakantieweek!

 • Marije

  Wat fijn dat je de nare week toch nog heel relaxed af hebt kunnen sluiten! Respect voor jou dat je de interview hebt gedaan! Voor depressie an sich is er al weinig begrip, laat staan voor een prenatale depressie! Laat je het weten wanneer je interview te lezen is?

 • jeapiebel

  Goed idee om smoothie te maken voor extra vitaminen voor Senna. Gefeliciteerd voor iedereen dat het pakket ontvangt! Leuke foto’s van jou trouwens.

 • Iris

  Wat een super gezellige week, ik ben dol op Center Parks! En dat eten.. Heerlijk.

 • Jeske

  Wat een heerlijk weekend! Fijne nieuwe week. x

 • Lieke

  Wat ziet jullie weekend er super fijn uit zeg!! Ik ben jaloers! Hopelijk is komende week ook een beetje ontspannen voor je en kan je ervan genieten om je beide kids om je heen te hebben!

  Dikke knuffel!

 • Nesrin

  Wat goed dat je het interview hebt gedaan en ik snap dat de dagen erna even moeilijk zijn. Center Parcs ziet er super leuk uit, fijn dat Senna het zo naar zijn zin heeft gehad. Leuk Twinkelbella kaartje trouwens!

 • Heidi

  Wat een fijne week heb je gehad.
  Mooie foto’s

 • Simone

  Wat fijn dat je achteraf toch een goed gevoel had over je interview. En wat fijn een weekend Center Parcs, ik verlang er alweer naar terug als ik jouw foto’s zie 🙂

 • Cindy

  Een weekendje Center Parcs is zo leuk! Ik ben dol op weekendjes weg: Hotels, bungalowparken, allemaal! Wij zijn vorig weekend nog even weg geweest, laatste weekendje voordat we papa en mama worden. Daarna zal het ook wel bungalowparken worden, denk ik haha.

 • Mariska

  Wat heerlijk! Al dat lekkers, en ooh dat bad! Geweldig 😀

 • Wilmaaa

  Wauw, dat ziet er fantastisch uit zeg! Hoewel het begin niet zo fijn was omdat het alles naar boven haalde, vind ik het erg moedig dat je dat interview gedaan hebt! Logisch dat je weightwatchers even overslaat als je al dat lekkers ziet, heerlijk van genieten, zou ik ook gedaan hebben 🙂

 • Joyce rdt

  Ah kijk, die bitterballen uit de oven vind ik ook wel een idee om een keer te doen, zo te lezen de moeite waard ;). Fijn dat je toch nog een goed gevoel hebt over je interview, heel knap hoor!

  Liefs.x

 • Sabrina

  Dat zwembroekje is zo schattig! En fijn dat ze het zo naar de zin had!

 • Nathalie

  Een lastig maar toch ook wel weer een fijn weekje zo te lezen!
  Ben benieuwd naar de blogjes!

 • Ashley

  Wat een heerlijk weekend hebben jullie gehad! Hopelijk is Senna helemaal opgeknapt en ben jij ook weer opgeladen.

 • Lisanne

  Lekker hoor xo een weekendje center parcs wij zijn daar ook geweest op dat park zo mooi daar. Vooral voor kinderen ideaal er is van alles te doen. Is je zoontje een beetje opgeknapt? Hopelijk blijft de griep nu uit je huis. Fijne week liefs lisanne

 • Angela - Mama met passie

  Dat weekend ziet er heerlijk verzorgd uit! En heel knap dat je een interview gedaan hebt. Ik ben lid van Ouders van Nu, dus benieuwd wanneer jouw interview te lezen is. Hebben ze dat wellicht gezegd tegen je? Snap dat je dan weer van slag bent, maar dan is zo’n weekend Centerparcs wel extra welkom! X

 • Leonie

  Oeh, dat ziet er allemaal tof uit zeg! Toch goed dat jullie toch gegaan zijn!:)

 • Angelique

  Heerlijk CenterParcs, ik begrijp dat je daar langer wilt blijven!

 • Rebecca

  Wat een super leuke fotootjes weer.
  Ben heel benieuwd naar het Activity center aangezien ik al flamingo’s zie hihi

 • Ysanne

  Ik kan me voorstellen dat dat Ouders van Nu interview redelijk heftig was. Wel heel goed dat je het gedaan hebt, ben benieuwd!

 • Iris

  Centerparcs ziet er echt geweldig uit, voor een paar dagen lijkt zoiets me heerlijk.

 • Yvonne

  Lijkt me inderdaad heftig voor je om weer herinnert te worden aan alles van je prenatale depressie. Goed dat je het wel hebt gedaan. Laat je wel weten wanneer je interview erin staat?
  Fijn zeg zo’n weekend centerparcs. Lekker om er even tussenuit te zijn!

 • Tamara

  Wat fijn een weekend weg! En niet gek dat het interview zwaar valt. Is allemaal niet niks.

 • Els

  Wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad bij Center Parcs. Die fietshelmen zijn ook echt leuk en handig! Geeft toch wel een veiliger gevoel!

 • Karlien

  Heerlijk weekend en leuk jullie te ontmoeten 🙂

 • Chris

  Dat ziet er uit als een heerlijk relaxt weekend, ik kan me goed voorstellen dat jullie overwogen hebben nog een nachtje extra te blijven.

 • MARIJKE

  Ziet er uit als een fijne tijd bij center parcs. Ik moet zeggen dat het eten er daar echt heerlijk uitziet op de foto’s. Wat een luxe dat je bent gevraagd om hier te verblijven, extra tof dat je ‘blogmaatje’ er ook was 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.