Onze dag in 4 foto’s: Quality time met Sophia <3
17 aug 2017 Lifestyle Mama 7

Onze dag in 4 foto’s: Quality time met Sophia

Het is al een behoorlijke tijd geleden dat ik een “dag in 4 foto’s” plaatste. Gisteren had ik een heerlijke dag met Sophia en ik bedacht mij om dit weer eens vast te leggen voor jullie en hierbij te vertellen hoe deze dag voor ons eruit zag, wat wij zoal aten en waar wij naartoe gingen! Kijk je mee?

Senna wordt in de ochtend door mijn ouders opgehaald om een dagje op stap te gaan en ik besluit daarom om Sophia mee te nemen naar de kinderboerderij. Sophia is gek op dieren en ik weer daarom dat ze het heel erg leuk zou vinden. In één woord is het dan ook echt genieten. Na twee uur rondrennen en spelen vind ik het welletjes en gaan we weer terug naar huis. Bovenstaande foto vind ik zo schattig, klein bloemenmeisje

Thuis besluit ik om tartaartjes te bakken en dit te eten op een broodje. Tartaar is redelijk gezond en ik vind het met een gebakken uitje en mosterd echt heerlijk. Sophia eet een half tartaartje en een boterham.

Eindelijk schijnt het zonnetje weer en wij zitten na het eten nog even buiten. Het klinkt misschien gek, maar ik geniet ook even van de rust. Sophia loopt een beetje rond en vermaakt zich prima. Dat beertje op de foto heeft ze eens van mijn zus gekregen en de laatste tijd loopt ze daar veel mee rond. Ik krijg het knuffeltje ook continue in mijn gezicht geduwd omdat ik het moet kussen haha.

Niet de meest mooie foto, maar wel echt een aanrader. Namelijk zelfgemaakte pizza op naanbrood. Wij gebruiken naan, maar je kan natuurlijk ook turks brood of een ander soort brood gebruiken. Wij maken er zelf een saus op en beleggen dit met ham, kaas en lekker veel groente. Wij vinden het allemaal heerlijk.

In de avond zit ik op de bank dit blogje te tikken haha. Ik krijg vaak de vraag wat ik doe wanneer de kinderen op bed liggen. Nou eigenlijk blog ik dan voornamelijk. Of schoonmaken haha, tjah het leven van een moeder :)!

Wat doe jij in de avond (als de kinderen op bed liggen)?

Reacties

 • Joyce - LemonyLifeNL

  Oeh die pizza ziet er heerlijk uit! Krijg er gelijk zin in!
  Onlangs geplaatst door Joyce – LemonyLifeNL: 5 BOEKEN DIE IK NOG WIL LEZEN

 • Iris

  Pizza op naanbrood is ook een leuk idee! Ik houd niet van normale pizza vanwege de bodem, dus ik at het hoogstens soms met bloemkoolbodem. Naan lijkt me een mooie afwisseling.

 • sandra

  Heerlijk zo’n dagje met z’n tweetjes! Ook ik ben vaak aan het werk wanneer de kindjes op bed liggen.

 • Stefanie

  Wat een gezellige dag hebben jullie gehad! Als mijn kindjes op bed liggen dan geniet ik van de rust en ga ik lekker tv kijken 🙂
  Onlangs geplaatst door Stefanie: Schuldgevoel tijdens de vakantie

 • Nathalie

  Als de kinderen in bed liggen ga ik bloggen en/of NETFLIXEN… hahaha

 • Bertine

  wat fijn zo’n dagje samen! lieve foto van Sophia die bloemetjes plukt!

 • Noa

  Wat fijn zo’n dagje samen ! Lees met plezier je blogs maar ik vroeg me af hoe het met Marieke gaat ? Die zwanger was van een tweeling.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv