Onze dag in 4 foto’s
28 jul 2016 Lifestyle 20

Onze dag in 4 foto’s

Hoi! Leuk dat je er weer bent! Vandaag neem ik jullie mee in een dag van Senna en mij. Ik laat jullie door middel van 4 foto’s zien wat wij deze dag samen hebben gedaan! Kijk je gezellig met ons mee?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk niet meer weet waar ik dit concept vandaan heb. Ik heb dit in ieder geval wel eens eerder op een blog gezien en vind het idee erg leuk! Zelf maak ik namelijk best veel foto’s op een dag en vond het daarom wel een goed idee om er 4 uit te pakken (ok, met hoofdfoto stiekem 5) en daar eens wat meer over te vertellen. Graag neem ik jullie mee in onze afgelopen maandag, laten we beginnen!

Finding Dory

Ik had al een tijdje aan Senna belooft dat wij samen met de trein naar de bioscoop zouden gaan. Nu hebben wij uiteraard in Ede ook een bioscoop. Maar met de trein naar Arnhem is natuurlijk véél leuker. Plus dat wij zo ongeveer naast het station wonen en de bioscoop ook naast het station in Arnhem is. Lekker makkelijk dus! En een heel feest voor Senna .

Deze maandagochtend bedenk ik mij dat Sen en ik ons uitje wel samen kunnen gaan maken. Vin is toch thuis zodat er op Sophia gepast kan worden. Senna en ik kiezen een film uit op internet: het wordt Finding Dory!

treinkaartjes

Wij doen de ochtend verder lekker rustig aan en vertrekken rond kwart voor 12 naar het station en kopen de kaartjes. Ik vind de trein overigens belachelijk duur geworden. Zo’n reisje naar Arnhem valt nog mee, maar een retourtje Amsterdam kost bijvoorbeeld rond de 33 euro (!). Senna kan lekker reizen op een railrunner, zo grappig dat dit nog bestaat. Toen ik klein was heb ik daar regelmatig mee gereisd.

trein

En daar zitten wij dan in de trein. Ik vind het zo genieten als Senna het zo fijn vindt om te reizen. Ik vind het zelf eerlijk gezegd niets en ga liever met de auto. Maar voor mijn zoontje is het echt een feestje . De hele reis zit hij op deze manier uit het raam te kijken, heel aandoenlijk.

ijs

Nadat we bij de film zijn geweest gaan we nog even naar de Mac. Oh zo erg! Ik kom daar de laatste tijd echt veel te veel. Maar ja, we liepen er langs en zo.. Zelf neem ik lekker een cappuccino en Senna gaat lekker voor een Mac Flurry met Oreo! De film was trouwens erg leuk. Op gegeven moment was het voor Senna wel echt op omdat het een lange zit was, maar het was erg gezellig. We zaten trouwens in een Loveseat, zo leuk .

En dit waren al weer de vier foto’s. Zo gek eigenlijk, ik ben normaal gewend om een verhaal te tikken bij veel meer foto’s maar ik vind deze manier zo ook wel heel erg leuk. Het straalt de qualitytime uit die ik met mijn zoontje had. Het was een heel geslaagd uitje en Senna en ik hebben afgesproken dat wij volgende week weer gaan! Ik heb wel de deal kunnen sluiten dat we dan naar de film Meester Kikker gaan, jeej!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden dit overzicht te bekijken. Fijne dag allemaal en veel liefs!

Wat was jouw laatste uitje?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Sandra

  Wat leuk om met 4 (ok, 5 haha) foto’s te laten zien wat je hebt gedaan met Senna die dag! Die foto dat hij uit het raam kijkt in de trein is echt leuk vind ik. Zo zie je maar dat je een kind blij kan maken met iets wat wij eigenlijk helemaal niet bijzonder (meer) vinden. Mooi! Haha, veel plezier alvast volgende week bij meester kikker! :’)

 • Tamara TS

  Wat een leuk dagje! En lieve foto’s. Finding Dory wil ik zelf ook graag zien. De trein is inderdaad belachelijk duur geworden. Ik reis meestal met dagkaartjes van Kruidvat etc, anders is het bijna niet te doen. Ik heb vorig jaar een abonnement afgesloten bij NS, voor 29,95 waarmee ik in de daluren 40% korting krijg, en dit jaar was het 50 euro. Dat is wel de moeite waard, want dat haal ik er in 4 Primark tripjes Eindhoven of 2 keer naar Rotterdam al uit. Maar als ik een rijbewijs zou hebben, dan ging ik waarschijnlijk nooit meer met de trein.

 • simpel, met een snufje liefde

  Wat een leuk dagje. Heel goed concept om dat met 4 foto’s zo te laten zien. Ik hou dat concept in gedachten!

 • Leonie van Mil

  Wat ontzettend leuk dat je dat bent gaan doen met Senna. De plezier straalt er van af en met de trein is natuurlijk ook een geweldige ervaring voor een kind. Ze zien dan ineens zoveel meer. Leuk!

 • Maria || 2momZS

  Jullie hebben een hele fijne dag gehad! Hier nog geen uitjes, Sara is pas 5 maanden, of je moet de kinderboederij ook als uitje meetellen haha. Kan niet wachten tot ze wat ouders is en we met z’n tweetjes op stap kunnen.

 • Lisanne

  Super leuk!! De loveseats in de Arnhemse bioscoop zijn heerlijk haha. Fijn zon dagje qualitytime met Senna! Ik ben vandaag ook foto’s aan het verzamelen voor een dagverslag, leek me wel weer eens leuk. Ik ben benieuwd of ik t volhoud haha!

 • Kim Bakker

  Aaaah zo leuk dat hij er zo van geniet! En ik vind het leuk om te lezen … En ja de ns, vind ik ook belachelijk duur. Zelf heb ik 2 jaar lang de trein naar Utrecht moeten betalen en wauw. Misschien een tip voor jou! Als je vaker met de trein gaat kan je een daluren abonnement kopen dan krijg je 40% korting buiten de spits en volgens mij kan je dan ook kidsvrij op je ovkaart zetten en kan Senna gratis mee! Voor mij was dit geen optie omdat ik natuurlijk in de spits moet. Maar volgens mij is het voor jou wel een goed optie haha!

 • Anneke

  Leuk verslag!
  Tipje als je iets vaker met de trein gaat: voor kinderen vanaf 4 jaar kun je gratis een Kidsvrij abonnement afsluiten. Eenmalig 7,50 voor de ov-chip. Met 3 reisjes met de trein heb je het er weer uit. Het jaar erop kost het geloof ik 0,01 euro. Wij gaan eigenlijk nooit met de trein, maar onze oudste heeft wel zo’n kaart 🙂

 • Leonie

  Wat een heerlijk dagje! Echte quality time met je zoon, leuk hoor.

 • mathiske's mama blog

  Wat een leuk dagje! Finding dory wil ik ook echt nog graag naar toe!

 • Sandra

  Ah wat leuk! Dat ziet eruit als een heerlijke dag 🙂

 • Nesrin

  Wat een leuke dag hebben jullie gehad. Ik wil Finding Dory heel graag zien. Leuk om dan toch met de trein naar Arnhem te gaan, dit is toch zo leuk voor kinderen 😉

 • Jodi - liefthuis

  Wat een feest dit soort uitjes. Ik kan niet wachten ooit met onze spruit naar de bioscoop te gaan

 • Iris

  Leuk idee voor een plog! Ik wil die film zelf ook heel graag zien, nostalgie 😉

 • Liset - Beautydagboek

  Wat een leuk concept zo met vier foto’s! Heel leuk dat je met Senna naar de bios bent geweest. Fijn dat hij het naar zijn zin had :). Ik ben zelf nog niet met de kids geweest omdat ik vermoed dat het nu nog een te lange zit zal zijn, maar Jade zal het vast heel leuk gaan vinden.

 • MetMirjam

  Wat een leuk idee zo met 4 (à 5) foto’s! Het ziet er ook echt uit als een top-uitje van jullie samen. Leuk om het volgende week nog eens over te doen!

 • Lisanne

  Wat een leuk origineel idee zo in 4 foto’s. Het ziet er naar uit dat jullie een geslaagde middag uit hadden. Liefs, lisanne

 • Rory

  Zo leuk! Zelf gaan Mila en ik heel vaak in een vakantie naar ‘papa’s werk’. Wat inhoudt dat we daar even heel snel gedag gaan zeggen en vervolgens ergens gaan lunchen in Amsterdam. Daar is ook genoeg te doen en te zien, dus dat is inderdaad een fijn uitje. Voor ons is Amsterdam erg dichtbij (half uurtje met de trein) maar het is inderdaad wel heel erg duur geworden. Nu moet ik zeggen dat bijvoorbeeld parkeren in Utrecht qua kosten ook de pan uitrijst. Want 6 euro per uur (ja echt!) is inmiddels heel normaal. Whut?!?

 • Simone

  Wat leuk zo samen met je zoontje naar de film en wat lief inderdaad zoals hij uit de trein naar buiten zit te kijken 🙂

 • Cindy - levenalsmama.nl

  Wat leuk! Ik ga binnenkort met mijn dochter voor het eerst met de trein. Ze is nu nog gratis, maar ik vroeg me inderdaad ook af of de railrunners nog zouden bestaan!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.