Unboxing Swap (cadeautjes eerste verjaardag)
3 jun 2016 Lifestyle 3

Unboxing Swap (cadeautjes eerste verjaardag)

Zo film ik nooit, en zo zie je opeens meerdere filmpjes van mij in één week. Ach moet kunnen toch? Ik organiseerde namelijk met Tamara een Swap voor onze prachtige dochters en deze wilde ik graag opnemen. En dit is wat ik gedaan heb!  Kijken jullie gezellig mee?

Cadeautjes eerste verjaardag

Tamara en ik stuurde elkaar voor onze dochters cadeautjes op voor de eerste verjaardagen van onze dochters, en ik laat in dit filmpje zien wat er allemaal in het pakketje voor Sophia zat! Het filmpje nam ik op met mijn twee kinderen Sophia en Senna. Het is zo grappig om ze terug te zien in het filmpje haha. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om te bekijken!

Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Ook ben ik heel erg benieuwd wat jullie favoriete verzorgingsproducten zijn! Liefs!

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

  • Danielle

    Wat lief dat jullie elkaar cadeautjes voor jullie kleine meiden hebben gestuurd! Leuke spulletjes heb je gekregen!

  • Stefanie

    Leuk zo’n swap! Leuke spulletjes heb je gekregen hoor! 🙂

  • anneleen

    Wat leuk dat je dit samen met Sophia en Senna opneemt! 🙂 Wat een lieve, schattige spulletjes heb je gekregen!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.