Video

Vlog: Shoplog Action en Verslapen!
11 nov 2017 Lifestyle 1

Vlog: Shoplog Action en Verslapen!

Hoi! Elke zaterdag kan je op mijn blog weer een nieuwe vlog verwachten. Dit keer een vlog met een gouden randje. Ik werd namelijk zomaar verrast met bloemen in mijn tuin (en had het zelf bijna niet gezien). En had gewoon een hele fijne dag met Sophia die zo blij was en natuurlijk met Senna Ook deel ik in deze vlog een shoplog met spullen die ik bij de Action kocht! Lees meer..


UNBOXING The Body Shop Adventkalender 2017
8 nov 2017 Lifestyle 3

UNBOXING The Body Shop Adventkalender 2017

Soms word ik zó blij van de pakketjes die ik mag ontvangen dat ik wel een dansje kan maken van blijdschap Een paar weken terug kreeg ik bijvoorbeeld deze The Body Shop Adventkalender opgestuurd. Wat leuk! En wat was ik nieuwsgierig om te bekijken wat er allemaal in zat! Lees meer..


Vlog: Mama in de war en vakantie!
21 okt 2017 Mama 2

Vlog: Mama in de war en vakantie!

Zoals elke zaterdag deel ik ook vandaag weer een vlog met jullie over een dag uit ons leven. Afgelopen week was het natuurlijk herfstvakantie (jeej!) en nam ik donderdag de camera een dag met mij mee. Ik was ook nog even in de war er ook even verbaasd toen ik het op camera terugzag haha! Kijk je mee? Lees meer..


Boodschappen Shoplog: ons weekmenu
11 okt 2017 Lifestyle 1

Boodschappen Shoplog: ons weekmenu

Om nu alweer een boodschappen shoplog op te nemen doe ik maar even niet 🙂 Wel leek het mij leuk om specifiek ons weekmenu in de vorm van boodschappen te laten zien. Het menu van deze week bevat zowel winter als zomer gerechten! Lees meer..


Mamavlog: nieuwe kleding voor de kinderen
7 okt 2017 Mama 2

Mamavlog: nieuwe kleding voor de kinderen

Nieuwe mamavlog online Wat vind ik het leuk om jullie elke week een dag mee te nemen in ons leven! Wat mij betreft vind ik deze manier echt veel fijner dan het maken van weekvlogs! Ook veel specifieker en uitgebreider! Afgelopen week vlogde ik de woensdag een dag. Ik kreeg leuke kleding binnen en laat jullie een hele blije Sophia zien. Lees meer..


Vlog: Shoppen in Berlijn Citytrip
30 sep 2017 Lifestyle 3

Vlog: Shoppen in Berlijn Citytrip

Zoals elke zaterdag ook vandaag weer een vlog online. Alleen geen specifieke mama vlog mét kindjes, maar een mama vlog zonder kindjes. Wij waren namelijk het afgelopen weekend in Berlijn en ik nam de camera met ons mee! Zo ging ik shoppen, werd Vincent ziek, en bestelde wij roomservice Lees meer..


Fulltime Bloggen: Hoe bevalt het?
27 sep 2017 Lifestyle 17

Fulltime Bloggen: Hoe bevalt het?

Sinds bijna een jaar ben ik gestart met het fulltime bloggen. Regelmatig krijg ik van lezers maar ook van mensen om mij heen hier vragen over. Hoe ik bijvoorbeeld mijn geld verdien, of ik wel genoeg verdien en hoe ik het combineer met mijn gezin. Deze vragen zal ik uitgebreid beantwoorden! Lees meer..


Vlog: Peuterbed Drama en Chagrijnige moeder
23 sep 2017 Lifestyle 8

Vlog: Peuterbed Drama en Chagrijnige moeder

Ik heb voor jullie weer een leuke vlog klaarstaan! Afgelopen dinsdag ging de camera een dag met mij mee en neem ik jullie mee in ons dagelijks leven met onder andere een peuterbed drama en ik als chagrijnige moeder. Dat laatste, is dit herkenbaar trouwens?  Lees meer..