Video

WEEKVLOG: Leuk nieuws en pakketjes..
10 nov 2018 Mama 2

WEEKVLOG: Leuk nieuws en pakketjes..

Hoi! Wat leuk dat je er weer bent. Ik ben Saskia en wekelijks plaats ik een vlog op mijn Youtube kanaal waarin ik mijn volgers meeneem in ons gezinsleven. Ik heb dit keer heel leuk nieuws, en unbox een aantal pakketen voor jullie! Lees meer..


WEEKVLOG: Chaotische week en boodschappen
3 nov 2018 Mama 1

WEEKVLOG: Chaotische week en boodschappen

Lieve allemaal, ik heb een nieuwe vlog voor jullie. Het is allemaal even wennen hoor sinds ik heb besloten het allemaal anders te doen. Afgelopen week begon school weer na een week vakantie en had ik quality time met mijn zoontje. Het was een fijne maar vooral chaotische week. Lees meer..


WEEKVLOG: Alles moet anders
20 okt 2018 Lifestyle 2

WEEKVLOG: Alles moet anders

Hoi! Een nieuwe vlog waarin ik jullie mee neem in mijn gezinsleven. Alles moet anders en dit betekent dat ik een aantal dingen in mijn leven anders ga doen. Én mijn lieve zoontje mag voor het eerst vloggen, zo lief om te zien! Kijk je weer mee? Vergeet je niet te abbonneren op mijn youtube kanaal (zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s) en tot volgende week zaterdag! Lees meer..


WEEKVLOG: Ik moet iets vertellen
29 sep 2018 Lifestyle 3

WEEKVLOG: Ik moet iets vertellen

Zo! Jongens ik ben te laaaat. Sorry! Ik ben het gewoon gisterenavond vergeten om nog in te plannen voor vandaag. Ik hoop dat jullie alsnog de tijd en zin hebben om onze vlog van afgelopen week te bekijken. Veel liefs! Lees meer..


WEEKVLOG: Eurocamp en Zwanger?!
22 sep 2018 Mama Travel 3

WEEKVLOG: Eurocamp en Zwanger?!

Hoi lieve allemaal, weer een nieuwe vlog. Wij gingen naar de Beekse Bergen en ik onthul een aantal dingetjes omtrent mijn vermoeidheid. Gewoon een kijkje in ons gezinsleven en wat wij zoal allemaal doen. Kijk je weer mee? Lees meer..


WEEKVLOG: Ups & Downs
15 sep 2018 Mama 5

WEEKVLOG: Ups & Downs

Hoi! Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Op insta vertelde ik al een beetje dat het niet helemaal mijn week was. Helaas. Maar het hoort er gewoon bij. Ik weet zeker dat ik hierin niet de enige ben. Daarnaast vertel ik jullie over mijn leven en dit hoort er ook gewoon bij. Kijk je weer mee? Lees meer..


SHOPLOG: Nieuwe OUTFITS aan jullie laten zien!
8 sep 2018 Lifestyle 6

SHOPLOG: Nieuwe OUTFITS aan jullie laten zien!

Oeps. Goedemorgen. Ben ik gisteren helemaal in alle haast vergeten om een artikel vandaag klaar te zetten! Wanneer je mij volgt op Youtube heb je het natuurlijk al kunnen zien, maar ik weet dat er ook veel kijken via mijn blog en doorklikken via Facebook! Dus bij deze: hier is een spliksplinternieuwe vlog! Lees meer..


WEEKVLOG: Alles ging mis en chaos!
2 sep 2018 Mama 2

WEEKVLOG: Alles ging mis en chaos!

Hoi! Een dag later dan normaal, onze weekvlog!  Het is een vrij chaotische vlog geworden maar dit was eigenlijk ook precies hoe onze week was! Ik was een week alleen met de kinderen en laat zien hoe dit eruit zag. Kijk je mee? Lees meer..