Video

Shoplog Zeeman en Hema
15 jul 2017 Lifestyle 2

Shoplog Zeeman en Hema

Hoi! Deze zaterdag een keer geen weekvlog maar een shoplog! Vanaf volgende week zaterdag hoop ik weer gewoon een weekvlog te plaatsen. Ik kocht wat leuke spulletjes bij zowel de Hema als de Zeeman en ik laat jullie zien wat dit allemaal is! Kijk je weer gezellig mee? Lees meer..


Weekvlog: Zomer! Nieuwe Bikini en Badpak
24 jun 2017 Lifestyle 3

Weeklog: Zomer! Nieuwe Bikini en Badpak

Hoi! Zoals elke zaterdag ook vandaag weer een nieuwe weekvlog online. Afgelopen week was het fantastisch mooi weer. Sophia en ik gingen lekker op pad en we hadden een leuk feestje waar de bbq werd aangestoken. Ook gingen Senna en ik samen collecteren Lees meer..


Action Shoplog
21 jun 2017 Lifestyle 3

Action Shoplog

Zoals elke woensdag heb ik ook vandaag weer een leuke video voor jullie, en deze keer is het een Action Shoplog! Ik vertelde afgelopen maandag op Instagram dat ik naar de Action ben geweest en vroeg of jullie een shoplog leuk zouden vinden. Ik kreeg daar veel positieve reacties op en laat jullie vandaag zien wat ik allemaal kocht! Lees meer..


Weekvlog: Wat een chaos en stress!
17 jun 2017 Lifestyle 4

Weeklog: Wat een chaos en stress!

Zoals elke zaterdag ook vandaag weer een nieuwe weekvlog! Terwijl ik dit artikel aan jullie schrijf zit ik heel rustig achter mijn laptop met een kopje koffie. Dit was van de week wel heel anders! Het was best een beetje een chaos bij ons in huis en daar kwam ook wat lichtelijke stress bij kijken. Laat ik daar nou net niet zo heel erg goed mee kunnen omgaan hihi. Lees meer..


Weekvlog: 1,5 kilo afgevallen in 4 dagen
10 jun 2017 Lifestyle 6

Weeklog: 1,5 kilo afgevallen in 4 dagen

Zoals elke zaterdag staat er ook vandaag weer een nieuwe weekvlog voor jullie klaar! Afgelopen week was ik opeens zonder kindjes en man, en vertel ik hoe ik er ineens op kwam om te gaan afvallen. Het afvallen ging opvallend goed en ik vertel je hier heel graag meer over! Lees meer..


Weekvlog: op de bank slapen én feest!
4 jun 2017 Lifestyle 2

Weeklog: op de bank slapen én feest!

Een nieuwe weekvlog staat er weer voor jullie klaar! Afgelopen week sliep ik op de bank en dit was even een dingetje, aangezien ik nooit had gedacht hier op te moeten gaan slapen haha! Ook was het natuurlijk dolle pret met de verjaardag van Sophia. Ik nam hier veel videobeelden van op die je in deze vlog terug zal zien!

Zoals je misschien hebt gemerkt is het verhaal dat normaal op zondag komt, gisteren online gekomen. Doordat ik wat problemen had met het uploaden van de video heb ik eenmalig de dagen gewisseld 🙂

Lees meer..


Shoplog: Zeeman en Wibra
31 mei 2017 Lifestyle 14

Shoplog: Zeeman en Wibra

Ik vind shoplogs altijd zo leuk om op te nemen! Vorige week kocht ik wat nieuwe spulletjes waaronder kleding voor mijn dochter en ik nam mij daarbij maar direct voor om een leuke shoplog op te nemen! Dus bij deze! Lees meer..


Weekvlog: Mail kwijt en kapotte Iphone (extra lange vlog!)
20 mei 2017 Lifestyle 12

Weeklog: Mail kwijt en kapotte Iphone (extra lange vlog!)

Welkom bij weer een nieuwe weekvlog! Elke zaterdag staat er weer een voor jullie klaar. Dit maal was het even spannend omdat het uploaden niet zo makkelijk ging. Maar gelukkig is het uiteindelijk gelukt! Dat het uploaden niet vanzelf ging was niet het enige opstakel afgelopen week, ik was ook nog eens ál mijn mail kwijt! Lees meer..