Video

WEEKVLOG: KRITIEK WORDT STEEDS VERVELENDER
14 jul 2018 Lifestyle 3

WEEKVLOG: KRITIEK WORDT STEEDS VERVELENDER

Ik heb het week vloggen helemaal te pakken hoor 😉 Want wat vind ik het super leuk om te doen! Het editten van een vlog is enorm tijdrovend maar ik vind dit tot nu toe wel de moeite waard. Ook vandaag weer een vlog waarin ik jullie mee neem in onze afgelopen week! Met onder andere mijn reactie op een hoop kritiek van afgelopen week.  Lees meer..


Mijn Haar routine
7 jul 2018 Beauty 0

Mijn Haar routine

Als er iets ontzettend veel aan mij is gevraagd is het wel of ik wil delen hoe ik in de ochtend mijn haren doe. Nou dat wil ik wel hoor. Het is niet bijzonder, maar ik laat het graag zien.  Lees meer..


VLOG: Dag met 3 kids (dagroutine baby)
23 jun 2018 Mama 5

VLOG: Dag met 3 kids (dagroutine baby)

Jeej! Een nieuwe vlog online! En ik kan nu oprecht zeggen dat ik het vloggen gewoon heel erg leuk vind en er steeds meer lol in begin te krijgen! Afgelopen week hadden wij een baby in huis en vlogde ik deze dag! Kijk je mee? Lees meer..


VLOG: Ik weet het niet meer MAMAVLOG
9 jun 2018 Mama 6

VLOG: Ik weet het niet meer MAMAVLOG

Ik weet het even niet meer en vertel daar meer over. Ik ga met mijn dochter naar het bos, en vertel over hoe het momenteel gaat bij ons thuis. Soms zijn er dingen die ik moeilijk vind en ik ben heel benieuwd of er wellicht bij andere mama’s herkenning is.  Lees meer..


MAMAVLOG: TWINNEN MET MIJN DOCHTER!
31 mrt 2018 Mama 4

MAMAVLOG: TWINNEN MET MIJN DOCHTER!

Weer een nieuwe vlog! Mijn dochter en ik waren uitgenodigd om kleding uit te komen zoeken bij de WE in Utrecht. Ik vond het nog een beetje spannend om alleen met Sophia in de trein te gaan maar was uiteindelijk echt super leuk en makkelijk. Kijk je mee? Lees meer..


MAMAVLOG: Met de kids naar Parijs!
24 mrt 2018 Mama Travel 3

MAMAVLOG: Met de kids naar Parijs!

Ja! Een nieuwe vlog! Dit keer een vlog vanuit Parijs! Wij zijn als gezin uitgenodigd om het nieuwe park van CenterParcs in Parijs te bezoeken én wij mochten naar Disneyland Paris! Het was zo leuk om dit samen met de kinderen te doen, ze hebben echt genoten Kijk je mee? Lees meer..