Video

VLOG: Een weekend naar Gambia!
24 feb 2018 Lifestyle 1

VLOG: Een weekend naar Gambia!

Ja! Daar issie dan! De vlog van mijn weekendje naar Gambia. Voor wie het nog niet weet: ik was vorig weekend te vinden in Afrika aan het strand en het was heeeerlijk! Ik filmde mijn reis en laat jullie graag zien hoe mijn weekend was. Onder andere film ik een stukje tijdens het landen vanuit de cockpit, ons hotel en het strand Lees meer..


Q&A: Komt er nog een derde kindje? (en alle andere vragen)
3 feb 2018 Lifestyle 6

Q&A: Komt er nog een derde kindje? (en alle andere vragen)

Hoi! Afgelopen week plaatste ik op instagram de vraag of jullie het leuk zouden vinden als ik een Q&A zou gaan doen. Daar werd massaal met ja op gereageerd. Dus bij deze. Ik heb heel veel vragen gekregen en ik heb de leukste vragen, en de vragen die het meest werden gesteld hier uitgekozen om te beantwoorden! Lees snel verder welke vragen! Lees meer..


Mamavlog: weer naar het ziekenhuis?
27 jan 2018 Mama 1

Mamavlog: weer naar het ziekenhuis?

Afgelopen vrijdag (gisteren) heb ik de camera weer een dag meegenomen om een vlog op te nemen! Ik reageer op de reacties die ik van jullie kreeg op mijn insta stories over heftige hoofdpijn die ik heb. Verder gaan de kindjes en ik naar Monkeytown! Lees meer..


Eetdagboek met twee kinderen: ongezond eten
19 jan 2018 Lifestyle 0

Eetdagboek met twee kinderen: ongezond eten

Hoi! Zoals ik vorige week vertelde zal ik elke zaterdag een nieuwe video uploaden. Ik ga proberen om hier een beetje in te wisselen. De ene keer zal ik een vlog opnemen en de andere keer een boodschappenshoplog of in dit geval een eetdagboek! Ik moet weer even wennen aan het filmen van een eetdagboek want ik ben een aantal dingen vergeten die ik nog even in dit artikel zal beschrijven! Lees meer..