Video

MAMAVLOG: TWINNEN MET MIJN DOCHTER!
31 mrt 2018 Mama 4

MAMAVLOG: TWINNEN MET MIJN DOCHTER!

Weer een nieuwe vlog! Mijn dochter en ik waren uitgenodigd om kleding uit te komen zoeken bij de WE in Utrecht. Ik vond het nog een beetje spannend om alleen met Sophia in de trein te gaan maar was uiteindelijk echt super leuk en makkelijk. Kijk je mee? Lees meer..


MAMAVLOG: Met de kids naar Parijs!
24 mrt 2018 Mama Travel 3

MAMAVLOG: Met de kids naar Parijs!

Ja! Een nieuwe vlog! Dit keer een vlog vanuit Parijs! Wij zijn als gezin uitgenodigd om het nieuwe park van CenterParcs in Parijs te bezoeken én wij mochten naar Disneyland Paris! Het was zo leuk om dit samen met de kinderen te doen, ze hebben echt genoten Kijk je mee? Lees meer..


VLOG: ALLES GING MIS!
10 mrt 2018 Mama 6

VLOG: ALLES GING MIS!

Oh, van die dagen die al niet goed beginnen en die lijken even helemaal mis te gaan. Toevllig vlogde ik van de week zo’n dag. Uiteindelijk kwam alles wel weer goed gelukkig en gingen we naar de kinderboerderij en hadden we een fijne dag.  Lees meer..


ROOMTOUR KINDERKAMERS
3 mrt 2018 Mama 3

ROOMTOUR KINDERKAMERS

Als het gaat om aanvragen voor video’s is het meeste toch wel de vraag of ik eens een tour door ons huis wil maken. Vooralsnog doen wij dit liever niet maar ik vind het wel heel erg leuk om jullie de kamer van de kinderen te laten zien! Lees meer..


VLOG: Een weekend naar Gambia!
24 feb 2018 Lifestyle Travel 4

VLOG: Een weekend naar Gambia!

Ja! Daar issie dan! De vlog van mijn weekendje naar Gambia. Voor wie het nog niet weet: ik was vorig weekend te vinden in Afrika aan het strand en het was heeeerlijk! Ik filmde mijn reis en laat jullie graag zien hoe mijn weekend was. Onder andere film ik een stukje tijdens het landen vanuit de cockpit, ons hotel en het strand Lees meer..


Q&A: Komt er nog een derde kindje? (en alle andere vragen)
3 feb 2018 Lifestyle 6

Q&A: Komt er nog een derde kindje? (en alle andere vragen)

Hoi! Afgelopen week plaatste ik op instagram de vraag of jullie het leuk zouden vinden als ik een Q&A zou gaan doen. Daar werd massaal met ja op gereageerd. Dus bij deze. Ik heb heel veel vragen gekregen en ik heb de leukste vragen, en de vragen die het meest werden gesteld hier uitgekozen om te beantwoorden! Lees snel verder welke vragen! Lees meer..


Mamavlog: weer naar het ziekenhuis?
27 jan 2018 Mama 1

Mamavlog: weer naar het ziekenhuis?

Afgelopen vrijdag (gisteren) heb ik de camera weer een dag meegenomen om een vlog op te nemen! Ik reageer op de reacties die ik van jullie kreeg op mijn insta stories over heftige hoofdpijn die ik heb. Verder gaan de kindjes en ik naar Monkeytown! Lees meer..