Video

WEEKVLOG: Ups & Downs
15 sep 2018 Mama 2

WEEKVLOG: Ups & Downs

Hoi! Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Op insta vertelde ik al een beetje dat het niet helemaal mijn week was. Helaas. Maar het hoort er gewoon bij. Ik weet zeker dat ik hierin niet de enige ben. Daarnaast vertel ik jullie over mijn leven en dit hoort er ook gewoon bij. Kijk je weer mee? Lees meer..


SHOPLOG: Nieuwe OUTFITS aan jullie laten zien!
8 sep 2018 Lifestyle 6

SHOPLOG: Nieuwe OUTFITS aan jullie laten zien!

Oeps. Goedemorgen. Ben ik gisteren helemaal in alle haast vergeten om een artikel vandaag klaar te zetten! Wanneer je mij volgt op Youtube heb je het natuurlijk al kunnen zien, maar ik weet dat er ook veel kijken via mijn blog en doorklikken via Facebook! Dus bij deze: hier is een spliksplinternieuwe vlog! Lees meer..


WEEKVLOG: Alles ging mis en chaos!
2 sep 2018 Mama 2

WEEKVLOG: Alles ging mis en chaos!

Hoi! Een dag later dan normaal, onze weekvlog!  Het is een vrij chaotische vlog geworden maar dit was eigenlijk ook precies hoe onze week was! Ik was een week alleen met de kinderen en laat zien hoe dit eruit zag. Kijk je mee? Lees meer..


WEEKVLOG: nieuwe kleding en zwemlessen
11 aug 2018 Mama 0

WEEKVLOG: nieuwe kleding en zwemlessen

Welkom bij een nieuwe weekvlog. Ik neem jullie mee met ons gezin met twee kleine kinderen. Deze week met een leuk pakket met kleding en de eerste zwemlessen! Vergeet je niet te abbonneren op mijn youtube kanaal (zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s) en tot volgende week zaterdag bij een nieuwe vlog! Lees meer..


Weekvlog: Last van een depressie?
4 aug 2018 Mama 2

Weeklog: Last van een depressie?

Welkom bij een nieuwe weekvlog! Ik krijg heel veel vragen of ik nog weleens last heb van mijn (prenatale) depressie en in welke vorm. Ik zal hier wat meer over vertellen. En ik neem jullie natuurlijk weer gewoon mee in ons vakantie leven, lekker lang uitslapen en het maken van uitstapjes Lees meer..


WEEKVLOG: ONS AVONDETEN EN VERDRIET
21 jul 2018 Mama 1

WEEKVLOG: ONS AVONDETEN EN VERDRIET

Welkom bij een nieuwe vlog Ik neem jullie weer een aantal dagen mee in ons leven. Zo was ik een weekend alleen met de kinderen, brachten wij een dag door op het strand, en kreeg ik een nieuw bed. Kijk je weer mee met onze week? Lees meer..


WEEKVLOG: KRITIEK WORDT STEEDS VERVELENDER
14 jul 2018 Lifestyle 3

WEEKVLOG: KRITIEK WORDT STEEDS VERVELENDER

Ik heb het week vloggen helemaal te pakken hoor 😉 Want wat vind ik het super leuk om te doen! Het editten van een vlog is enorm tijdrovend maar ik vind dit tot nu toe wel de moeite waard. Ook vandaag weer een vlog waarin ik jullie mee neem in onze afgelopen week! Met onder andere mijn reactie op een hoop kritiek van afgelopen week.  Lees meer..


Mijn Haar routine
7 jul 2018 Beauty 0

Mijn Haar routine

Als er iets ontzettend veel aan mij is gevraagd is het wel of ik wil delen hoe ik in de ochtend mijn haren doe. Nou dat wil ik wel hoor. Het is niet bijzonder, maar ik laat het graag zien.  Lees meer..