Video

VLOG: Shoplog, opening C&A en een nieuw bed voor Sophia!
16 sep 2017 Lifestyle 5

VLOG: Shoplog, opening C&A en een nieuw bed voor Sophia!

Zoals elke zaterdag staat er ook vandaag weer een vlog voor jullie klaar! Afgelopen week vlogde ik op de donderdag omdat er deze dag iets heel leuks op de planning stond. Sophia en ik gingen namelijk samen naar de opening van de nieuwe C&A in Arnhem. Ook had deze dag een bijzondere mijlpaal omdat Sophia haar eerste nacht in haar nieuwe bed sliep! Hoe dit allemaal is gegaan zie je in deze vlog Lees meer..


Samen toetjes proeven!
6 sep 2017 Lifestyle 0

Samen toetjes proeven!

Zoals elke woensdag ook vandaag weer een video online! En dit keer een hele leuke want ik nam een video op met mijn zoontje waarin wij samen toetjes proeven Welke vinden wij lekker, en welke juist niet? Klik verder om te lezen welke toetjes wij hebben geproefd! Lees meer..


24 uur vlog: Veel traantjes en veel zon!
2 sep 2017 Mama 2

24 uur vlog: Veel traantjes en veel zon!

Hoi! Vandaag geen weekvlog, maar een 24 uur vlog! Althans, het wordt een 24 uur vlog genoemd, maar eigenlijk is het gewoone en dag vlog haha. Ik nam een hele dag de camera mee en film daarom net weer wat andere momentjes dan dat ik normaal in de weekvlog doe! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze vlog vinden, laat het mij weten ! Lees meer..


Weekvlog: Kletsen en heel veel twijfels!
26 aug 2017 Lifestyle 12

Weeklog: Kletsen en heel veel twijfels!

Zoals elke zaterdag ook vandaag weer een weekvlog online! Ik klets jullie lekker bij over van alles en nog wat en deel wat twijfels. Zo fijn om dit soort dingen ook met jullie te kunnen delen! Kijk je weer mee met onze weekvlog? Oh, en vergeet je niet te abonneren op mijn youtube kanaal! Daar zou je mij erg mee helpen! Lees meer..


Weekvlog: gevallen in de brandnetels :(
5 aug 2017 Lifestyle 3

Weeklog: gevallen in de brandnetels :(

Yes! Onze eerste weekvlog na de vakantie. Stiekem vind ik dit toch wel de √°llerleukste weekvlogs om te maken. Misschien wel omdat ze gewoon zo lekker normaal zijn. Wij zijn immers maar een heel normaal gezinnetje van vier en wij proberen nu in deze vakantie zo veel mogelijk leuke dingen te doen. Zo ook afgelopen week en ik nam de camera gezellig met ons mee! Lees meer..


Shoplog Zeeman en Hema
15 jul 2017 Lifestyle 2

Shoplog Zeeman en Hema

Hoi! Deze zaterdag een keer geen weekvlog maar een shoplog! Vanaf volgende week zaterdag hoop ik weer gewoon een weekvlog te plaatsen. Ik kocht wat leuke spulletjes bij zowel de Hema als de Zeeman en ik laat jullie zien wat dit allemaal is! Kijk je weer gezellig mee? Lees meer..