Plog! Shoppen in Arnhem
22 apr 2016 Lifestyle 26

Plog! Shoppen in Arnhem

Opeens bedacht ik mij dat het al een hele tijd geleden is dat ik een dag heb geplogd! Simpelweg omdat mijn dagen niet zo reuze interessant zijn. Toen ik afgelopen maandag met een lief vriendinnetje ging shoppen in Arnhem besloot ik spontaan weer eens te ploggen! Kijk je mee naar deze dag?

laptop

Het ontbijt en zo heb ik allemaal niet op beeld vastgelegd deze dag. Ik besloot namelijk later pas opeens om te gaan ploggen. We beginnen dus in de ochtend waarbij ik op de bank zit met mijn macbook op schoot om blogjes te lezen.

Nijntje

En dan doe ik iets dat ik nog niet eerder heb gedaan: ik zet Sophia voor Nijntje en ga zelf aankleden. Ik heb namelijk met een vriendin afgesproken en mevrouw wil niet slapen. En ik moet toch even aankleden. Dus dan maar zo 🙂

selfie

Tadaa, klaar voor de dag! We gaan shoppen, dus ik kies voor een lekker simpele outfit.

All stars baby

Daarna is mevrouw aan de beurt en kleed ik haar aan. Ik doe haar ook nog de eerste schoentjes van Senna aan. Zo leuk dat zij deze nu ook kan dragen .

Arnhem

Nadat we klaar zijn, alles hebben ingepakt, vertrekken we met de trein naar Arnhem! Dat is niet ver van ons huis en we gaan er lekker naartoe om te shoppen. Gewoon om wat kleding voor de kindjes te kopen.

Primark

Ik weet niet meer waar we allemaal naartoe gaan, maar de Primark slaan we natuurlijk niet over. Ik koop er vast wat spullen voor de vakantie (jaja we hebben geboekt) en verder valt het toch best wel een beetje tegen.

cappuchino

Daarna gaan we lekker cappuchino drinken en bestellen we wat te eten. Sophia is al die tijd zo lief, ze is nu al een echte dame :).

Broodje Gezond

Het wordt een broodje gezond. Even twijfel ik nog tussen patat en een kroket haha maar dat gaat even niet gebeuren, ik moet van mijzelf iets gezonder gaan eten.

Zara

Daarna gaan we naar de Zara. Ik vind dit echt een geweldig leuke winkel voor de kids.  Ik zie deze jas en app naar Vincent wat hij daar van vindt…
prison

En dit krijg ik terug als antwoord haha :D.

Wandelen

Mevrouwtje vermaakt zich wel. Ik vind het zo gezellig om haar mee te nemen. En het gaat ook altijd heel makkelijk, op heel af en toe heel even huilen na dan :). Sophia lijk in een mentale sprong te zitten dus ik ben blij dat ik haar op deze manier afleiding kon geven.

koffie

Na het winkelen lopen we weer naar het station en drinken we een capucchino.

Tony's

Én deel ik met mijn vriendinnetje een Tony’s. Toch handig van deze mini’s, zo hoef ik niet direct een hele reep op te eten whaha.

Zara

En dan zijn we weer thuis. Ik laat Vincent alles zien wat we hebben gekocht en hij is het er mee eens haha. Wij kunnen soms nogal verschillen van smaak, maar dit keer valt het mee.

Finding Dory

Voor Sophia heb ik deze zonnebril gekocht. Ben benieuwd of ze het gaat ophouden, maar ik vind het heel erg schattig. En finding Dory is een nieuwe Disney film kom ik achter, ik ben heel benieuwd.

Zara Jas

En wat vinden jullie van deze jas voor Sophia? Ik was niet van plan om een jas voor haar te kopen maar vind het wel echt een dotje. Mevrouw is dus klaar voor het mooie weer!

schuddebuikjes

In de middag kijk ik nog Pretty Little Liars en aan het einde van de dag haalt Vincent Senna op bij zijn ouders. Ik dek de tafel vast en maak een letter met Senna zijn lievelings broodbeleg :D.

Weleda Calendula

Na het eten mag Senna nog heel even spelen en doen Vin en ik Sophia lekker in bad. Nadat de kindjes lekker in bed leg vouw ik nog wat was en stop ik ook wat nieuwe kleding in de machine. Ik was altijd eerst alles voordat het in de kast belandt. Verder is het een rustige avond en doe ik niet zo veel meer 🙂

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een plog te zien! Waar ga jij het liefste shoppen?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • demallemolenmoeder

  Wat heerlijk even shoppen. Heel snoezig het zomerjasje. Vorig jaar hield Julia haar zonnebril keurig op maar nu wil ze echt geen zonnebril meer dragen.

 • Wilmaaa

  Wat een lief jasje! & di zonnebril, dat staat denk ik zo schattig! 🙂 Yarah houd zoiets alleen niet op hoor haha!

 • Mama Lifestyle Blog

  Wat een fleurig zomerjasje voor je dochter. Ik ga meestal niet een hele dag shoppen, maar duik altijd maar kort de stad in om snel wat items in te slaan. Ik woon op 5 min van het stadscentrum dus dat is wel heel handig.

 • Lisanne

  Dat jasje waaaaaa zo schattig! Ik ben vorig jaar in oktober met mijn moeder een weekend in Arnhem wezen shoppen vond het er heel erg leuk. Je bent lekker geslaagd zo te zien op de foto”s heb je ook wel wat voor jezelf gekocht? Fijn weekend liefs lisanne

 • Charlotte

  Ah die zonnebril is echt super schattig! Ik ga volgende week weer eens een dagje met een vriendin shoppen. Waarschijnlijk gaan we naar Den Bosch, altijd leuk en toch net even wat anders dan in je eigen stad.

 • Desiree | Sweet Happinez

  Een leuke plog! En ik vind dat jasje ook erg schattig, lekker vrolijk! Arnhem vind ik zelf ook altijd een leuke stad om te shoppen!

 • Liess

  Super gave zomerjas.
  Dat plaatje van Vincent past prima bij de jas idd.
  En Arnhem heb ik dus echt een hekel aan om te shoppen!

 • Carlijn

  Ik vind het jasje echt zooooo leuk! Wat fleurig voor de zomer, heel lief!

 • Eline

  Wat leuk om te zien en wat een heerlijk dagje! Ik ben laatst ook nog in Arnhem geweest. Aanrader voor babykleertjes: Name It. Superleuk spul!

 • MARIJKE

  Hahaha de foto die je man terug stuurde is heel grappig. Vind de primark ook altijd leuk voor kinderen. Lekker vrolijk en blijft lang mooi!

 • Karen

  Dat jasje is schattig zeg. Heel cute! Ik vind het streepjasje ook heel leuk trouwens. Mannen hebben altijd zulke gekke associaties 😉

 • Vlijtig Liesje

  Lekker dat broodje gezond! Maar wist je dat ze zeggen dat het vetter en ongezonder is dan een broodje kroket?! Ik ben er nog geschokt over!

 • Sandra

  Die allstars die Sophia nu aan heeft, ze zijn zó schattig hihi. Dat jasje vind ik ook erg leuk voor haar! En ik ben het met die gestreepte jas niet met Vincent eens. Hij is juist leuk! Haha.
  Oeh, lekker broodje ook trouwens. Krijg gelijk trek. 🙂

 • Joyce - LemonyLifenl

  Ziet er uit als een geslaagde dag! Toevallig ga ik vandaag ook even Arnhem in haha.

 • Joyce

  Ik shop het liefste online 😉 Haha, maar als ik naar de stad ga is het Utrecht, al kan ik hier in Zeist vaak ook goed slagen, omdat er veel bekende winkels zitten. Het is wel een heerlijke dag geweest zo te zien!

 • Lindsey Beljaars

  Wat een leuke plog! 🙂

 • Bregje

  Ik vind het altijd gezellig om mee te gluren! Fijn dat je een leuke dag hebt gehad en dat je goed bent geslaagd!

 • Nesrin

  Superleuk zo een plog weer! Leuke spullen heb je gekocht. En heel verstandig om voor de vakantie naar Primark te gaan 😉

 • sammie

  Hahahaha dat antwoord van je vriend, te grappig! Ik vind het station in Arnhem zo mooi, wel een beetje een doolhof maar prachtig gebouw.

 • Babs

  Wat leuk om te lezen. Ik woon niet zo heel ver van Arnhem maar wat is het lang geleden dat ik daar was.
  En ze hebben een Primark. Moet daar nog steeds een keer gaan kijken… (volgens mij ben ik de enige die daar nooit geweest is, hahaha)
  Ik winkel meestal gewoon in Tiel. En heel soms ga ik naar Utrecht.

 • Jodi - liefthuis

  Hahahahaha die reactie met die boeven foto.
  Heerlijk dagje, en een super leuk jasje die groenige. Arnhem hebben we laatst ontdekt en vind ik echt fantastisch

 • Iris

  Jammer dat de Primark tegenviel, soms hebben ze daar echt alleen maar leuke dingen.

 • Simone

  Ja bij de Zara hebben ze altijd zulke mooie spullen! Ik vind dat jasje voor Sophia heel leuk!

 • Nathalie

  Wat een leuke spulletjes!
  Leuk om een foto blog te lezen en bekijken!

 • Bertine

  oh wat leuk! ik ga ook graag naar de primark, maar dan in enschede! leuke plog! goed weekend!

 • MetMirjam

  Wat een fijne dag zeg, lekker shoppen is nooit verkeerd 😉 Dat jasje is echt super cute!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.