Plog #2 Kapper, Bagels & Buik voelen
20 feb 2015 Lifestyle 16

Plog #2 Kapper, Bagels & Buik voelen

Vorige week donderdag heb ik weer een dagje geplogd! Het zou een normale dag worden en uiteindelijk werd het een aardig drukke dag. Ik neem jullie een dagje mee, we gingen deze dag naar de kapper, brachten een bezoekje aan mijn zus en gingen lekker lunchen bij Bagels & Beans. Kijk je gezellig een dagje met ons mee?

buikbaby

In de ochtend wordt ik wakker met Senna naast mij (Vincent heeft hem uit bed gehaald). Senna vraagt of hij de baby mag voelen. Bij mijn navel is een plekje waar we bijna altijd de baby kunnen voelen bewegen.

ontbijt

Als we goed wakker zijn maak ik voor Sen vast een ontbijtje klaar met banaan en ontbijtkoek. Zelf eet ik vanwege de misselijkheid alleen een cracker en verder niets omdat dit geen zin heeft.

kleding

Terwijl senna lekker een boekje aan het lezen is kleed ik mij snel om. En dit is mijn outfit! Gewoon lekker simpel en comfortabel. Ik ben dol op rokjes en het shirtje dat ik draag is een van mijn favorieten omdat het zo fijn zit.

plog

Hoi! Make-up gedaan!

kleding

Dan is het tijd om Senna aan te kleden. Hij is vaak zo druk aan het spelen dat ik hem vaak op het laatst pas aankleed.

ontbijt

Inmiddels voel ik me al iets beter en eet ik twee beschuitjes en drink ik koffie. De laatste tijd ben ik dol op beschuit met muisjes en eet ik dit vrijwel elke dag.

bloemen

Mijn vader belde of ik thuis was en kwam langs met een bosje bloemen. Zo leuk en lief vind ik dat!

kapper

Als mijn vader weer weg is gaan Senna en ik naar de kapper. Zoals je ziet was dit ook echt wel nodig. Zelf vind ik dat lange haar ontzettend schattig maar Vincent vindt het onverzorgd 😉

Kapper

En dit is na! Het staat hem zo lief het korte haar!

Bagels & Beans

Na de kapper gaan we lekker naar de Bagels & Beans. Ik vind het daar altijd zo fijn. Het is rustig, het eten is lekker en niemand kijkt vreemd op als mijn kind heel hard liedjes zit te zingen. Gewoon een fijne ongedwongen sfeer. Zoals altijd neem ik de groene energie (vruchtensap met tarwegras).

Bagels & Beans

En ik eet een paddoburger! Dit vind ik zo zo lekker! Ik zou dit elke dag wel willen eten.

hema

Nadat we lekker hebben geluncht gaan we nog even snel naar de Hema. Senna heeft nieuwe hemdjes nodig en ik wilde nog even kijken bij de weekplanners. Ik kwam dit roze twee persoons dekbed tegen voor 7,–  en deze moest mee.

babykleding

Ook lopen Senna en ik langs de babykleertjes en zoeken we samen wat kleding uit voor de baby.  Mini shoplog is al verschenen: klik.

auto

Daarna stappen we in de auto en rijden we naar mijn zus waar Senna mag gaan spelen. Ik moet zelf naar het ziekenhuis voor een normale controle en het is zo fijn dat Senna dan even naar mijn zus mag. Mijn zus heeft drie kindjes en het is voor hen zo leuk om samen te spelen, echt familie

groenteboer

Als ik Senna heb opgehaald rijden we langs de groenteboer en halen we lekker appels, manderijnen en druiven. Ooh en nog tomaten, champignons en macaronigroente.

spaghetti

Eenmaal thuis heb ik snel gekookt. Ik vind het altijd zo lastig om te bedenken wat we moeten eten. Dit maal haal is pastasaus uit de diepvries (ik maak altijd extra veel om in te vriezen). Ik kook er spaghetti bij en het was erg lekker!

Cars dekbed

Na het eten gaat Senna naar bed. Hij mag slapen onder zijn nieuwe Cars dekbed. Zo lief om te zien hoe dolgelukkig hij is met zijn nieuwe dekbed .

druiven

Daarna ruim ik de keuken op en klets ik met Vincent de dag door. Na het opruimen is het tijd voor ene lekker kopje koffie en wat druiven. Ik kan zo genieten van fruit en meen het als ik zeg dat het zo veel lekkerder is dan snoep! 😀

plog

Ik rommel nog wat in huis en ga daarna lekker onder de douche.

clipper

En voordat ik ga slapen drink ik altijd nog een kopje thee! In dit geval de munt thee van Clipper!

Dit was weer een dagje uit ons leven. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

Wat vinden jullie het leukste om te zien in een plog?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Iris | Todayslipstick

  Leuke plog, die thee vind ik zelf ook erg lekker. Ik heb toevallig vandaag een tea-tag geplaatst op mijn blog! Je had best een drukke dag en dat korte haar staat Senna goed!
  Liefs, Iris

 • Bertine

  leuke plog! wat heeft je kereltje nu een stoer kapsel zeg!

 • Miranda

  Wat een leuke plog!
  Geweldige foto van de baby voelen:) lief dat Senna er zo mee bezig is, hij wordt vast een hele lieve broer!

 • Manon

  Leuke plog. Lijkt mij heel mooi voor Senna om aan je buik te voelen

 • Dineke

  Ik vind plogs van andere mama’s altijd zo leuk om te lezen!

 • Milou

  Wat een leuke plog zeg! Ik vind zowel het lange als het korte haar bij Senna leuk staan. En dat roze tweepersoons dekbed… mag dat van jouw wederhelft? Mijn vriend zou het onmiddellijk de deur uit doen denk ik haha! 😉

 • Eveline

  Ik vind beide kapsels erg leuk staan bij Senna. 🙂

 • beautifulday4makeup

  Wat leuk weer, deze plog!

 • Kelly

  Leuke plog! 🙂

 • Tamara

  Lekker zo’n dagje samen 🙂

 • Iris

  Senna kan zowel kort als lang haar hebben, vind ik.

 • Maaike

  Die paddoburger is best lekker bij Bagels & Beans! Ik had hem laatst geproefd en ik had het niet verwacht maar hij smaakte heerlijk <3

 • Cindy

  Leuke plog! Bagels & Beans is altijd goed, ben blij dat wij er ook één in de stad hebben

 • Linda

  Leuk dat je ons weer een daagje mee neemt! Ik moest er wel erg om lachen dat je nu alvast beschuit met roze muisjes eet hihi 🙂 En wat heeft Senna weer een stoere coupe!

 • Dana

  Erg leuk om te zien!

 • angelique

  Heerlijk zo’n dag!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.