Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 3)
19 jan 2015 Lifestyle 21

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 3)

Het is weer tijd voor een nieuw fotodagboek van mijn afgelopen week. Het regende veel en daarom zijn we lekker veel binnen geweest. Lekker knus in de woonkamer met de kaarsjes aan en heel veel thee. Ook was dit de week dat ik niet kon stoppen met schoonmaken en de week van aardig wat selfies. Kijk je gezellig mee?

Boodschappen

Begin van de week kreeg ik opeens heel veel zin in tosti’s maar ik had geen ham in huis. Dus ja, toen moesten we naar de supermarkt om dit te halen. Erg eigenlijk he, achja dat doen de hormonen ๐Ÿ˜‰

Playdoh

Senna is dol op kleien en dit hebben we dan ook veel gedaan deze week. Ik vind het altijd iets minder aangezien de hele grond daarna onder de klei ligt.

selfie

No make up foto. Achja moet kunnen. Ik heb immers niet altijd make-up op. De lippenbalsem is overigens van Hurraw en heeft een subtiel kleurtje.

regen

En ja, wat een regen afgelopen week. Hierdoor bleven we lekker veel binnen. Aan het einde van de week begon bij ons trouwens het zonnetje te schijnen, heerlijk!

kaarsjes

Mijn favoriete avond ritueel, met Vincent lekker thee drinken in de woonkamer en in dit geval een film kijken. Ik houd zo van lekker huiselijk met kaarsjes aan op de bank. Oohjaa let niet op het pak babydoekjes bij de geluidsbox hihi

Ajax Forest

Ik heb deze week vooral heel veel schoongemaakt. Waar dat ineens vandaan kwam weet ik niet, vast iets van nesteldrang. Ik houd van een schoon huis, maar nu was ik wel heel wild bezig hoor, kon gewoon niet stoppen. Met als gevolg uiteraard dat ik uiteindelijk als een oud omaatje op de bank lag.

Uzuma

Ik kreeg een gigantisch pakket binnen van Uzuma met allemaal lekkere en gezonde fruit en groente sapjes. Het werd bevroren bij mij bezorgd en ik kon het zo in mijn diepvries leggen. Super lekker en super gezond voor de baby.

Guhl Pluiscontrole en veerkracht

En nog een pakketje van Guhl die ik binnen kreeg. Hier komt waarschijnlijk nog een review van dus ik zeg nog even niets wat ik er van vind ๐Ÿ˜‰

Tulpen

In mijn huis moet er elke week nieuwe bloemen op tafel staan. Dit is echt een soort tic van mij, ik vind het zo somber in huis zonder verse bloemen. Deze week hadden we tulpen, toch een stukje lente in huis!

Clipper Thee

Mijn favoriete thee van de laatste tijd. Toen ik deze smaak framboos-munt voor het eerste zag leek het mij een verschrikkelijke combi. Maar het is juist een perfect lekker combi!

Taart

Ik heb het geluk dat mijn zus dicht bij ons woont en we kunnen elke week even langs elkaar. Deze week bracht ik taartjes mee, deze zijn mijn lievelings, mjum!

Piano spelen

Donkere foto, maar ik vond het zo lief. Voordat Senna ging slapen ging hij nog even met Vincent piano spelen. Zo lief en leuk naast elkaar.

selfie

Donderdag was weer zo’n ik-moet-de-hele-ochtend-spugen ochtend. Ik voel me dan altijd zo schuldig voor Senna omdat hij dan even alleen moet zijn. Rond half 11 voelde ik me wat beter, gingen we ontbijten en maakte ik deze selfie.

powerbank-winactie

Doe jij ook mee met de winactie?

20 weken zwanger

Tot slot nog een 20-weken buik foto.

Dit was het weer voor afgelopen week. Aankomende weekย  gaat het ietsjes drukker worden. Vandaag (maandag) hebben we een afspraak bij de verloskundige en morgen een afspraak bij de gynaecoloog voor de 20-weken echo. Ook gaan we in het einde van de week uit eten met familie en gaan we met familie naar een kinderconcert.

Wat ik aan jullie wil vragen is wat jullie vinden van de fotoboeken zoals ik die de laatste tijd plaats. Ik probeer altijd een beetje een balans te maken tussen foto’s die ik ook op Instagram plaats en tussen andere foto’s. Wel merk ik zelf dat ik er meer plezier in krijg om de fotodagboeken te maken. Eerder voelde ik alsof ik niet zo veel had te laten zien, dat heb ik nog steeds niet, maar het foto maken zit nu gewoon veel meer in mijn systeem.

ย Hoe was jouw week?

handtekening-saskia

Voor meer foto’s kan je mij volgen op Instagramย 

Reacties

 • Marina

  Ik vind het foto dagboekje altijd leuk om te lezen. Niet te lang, maar ook niet te kort. Gewoon lekker zo houden dus!

  Liefs, Marina

 • Nelleke

  Ik blijf deze rubriek erg leuk vinden ๐Ÿ™‚ Inderdaad heb je een leuke balans tussen Instagram foto’s en (voor mij) nieuwe foto’s. Prachtig 20 weken buikje heb je!

 • beautifulday4makeup

  Die sapjes lijken mij super. Mag je dit wel doen tijdens je zwangerschap? Krijg je dan niet te weinig voeding binnen?

  • Saskia Hardeman

   Hoi! Ik neem het zelf niet als detoxkuur af andere kuur maar als aanvulling als drankje op mijn normale voeding.

 • Saar

  Fotodagboeken vind ik een aangename afwisseling met andere artikels. En zo leer je ook een beetje de persoon achter de blog kennen. De manier waarop jij het doet is ook wel leuk: met een beetje uitleg erbij. Ik stoor me trouwens niet dat je instagramfoto’s herbruikt. Dat doe ik zelf ook gewoon hoor ๐Ÿ˜‰

 • sammie

  Ik vind het ook heerlijk als we weer verse bloemetjes in huis hebben staan, staat toch net wat gezelliger!

 • sherry

  Wat een leuke foto’s. Je hebt al een aardige buikje!

 • Petra

  Ik hou van tulpen. Heb net weer twee bosjes gehaald. Hier ligt de klei ook altijd op de grond, vreselijk. Je hebt al een mooie buik.

 • Esmeralda | ByEsmeralda

  Leuke foto’s! Je krijgt al een aardig buikje, heel mooi! En wat een bekende supermarkt (daar werk ik, haha) xx

 • Iris

  Die fotodagboeken zijn leuk hoor! Spannend trouwens, die echo morgen!

 • angelique

  Ik vind dit soort overzichten altijd super om te zien dus vooral blijven doen!

 • Manon

  Leuke fotos!

 • Rosanne

  Ah dit zijn echt hele leuke foto’s om te zien. Je buik ziet er goed uit trouwens, gaat hard hihi <3

 • Linda

  Ik vind het kleurtje van de Hurraw lipbalsem erg mooi! Balen om te lezen dat je nog steeds zo moet spoegen in de ochtend, kan mij goed voorstellen dat dat er qua energie behoorlijk in hakt. Hoop dat alles okรฉ is bij de verloskundige en spannend, weer een echo!

 • Bertine

  ik vind je fotoboeken leuk zo! dat taartje ziet er echt heerlijk uit! daar krijg ik nu gewoon zin in! en spannend morgen!!

 • Whitney

  Juist leuk zo! Bloemen zijn zo heerlijk, koop het te weinig.

 • Nina Simplynspecial

  Wat een rotweer was het zeg, bleh. Dan is het echt niet om verplicht binnen te moeten blijven… ๐Ÿ™ Mja, je moet er het beste van maken ๐Ÿ˜‰
  Dat taartje ziet er lekker uit hoor hmm! En ik ben – nogmaals – wel benieuwd naar de Guhl producten!

 • Sophie

  Oh wat zien dat taartje er lekker uit zeg! Ik ben benieuwd wat je van de producten van Guhl vind. Ik gebruik ze nu ook, maar het maakte mijn haar alleen maar vettig.

 • Melissa

  Hee, die producten van Guhl heb ik ook en vind ik erg fijn! Leuke foto’s verder. Mooie buik heb je!

 • Laura

  Wat een leuke blog heb je ๐Ÿ™‚ Met goeie artikelen! Ik blijf je volgen ๐Ÿ˜‰

 • Els

  Heel leuk om al die foto’s te zien, ga lekker zo door!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.