Wij verwachten ons tweede kindje!
12 nov 2014 Lifestyle 58

Wij verwachten ons tweede kindje!

Eindelijk hoef ik niet meer geheimzinnig te doen en mag ik vanaf nu aan iedereen vertellen dat wij ons tweede kindje verwachten! Gisteren hebben we een goede echo gehad en vandaag kan ik je daarom meer vertellen over mijn zwangerschap! Lees je mee?

Een paar weken terug liet ik al doorschemeren dat er van alles aan de hand was en dat ik rustig aan moest gaan doen. Ik was toen nog maar een aantal weken zwanger maar  volop misselijk met spugen en al. Door het vele spugen en niet kunnen slapen raakte ik oververmoeid en werd mij rust geadviseerd.

Nu ben ik inmiddels tien weken zwanger. De meiden die mij volgen weten dat ik niet kon wachten voor een tweede kindje en dat dit mijn grootste wens was! Nu moet ik eerlijk zeggen dat de laatste weken niet heel makkelijk zijn geweest. En ik weet natuurlijk dat ik niet de enige ben, de hormonen gieren bij een zwangere vrouw door het lijf en daar horen nou eenmaal veranderingen bij. Ik wil er daarom ook verder niet te veel over uitweiden behalve dan dat we natuurlijk uitkijken naar de komt van ons tweede kindje!

Baby

Vooral de reactie van Senna was erg leuk: hij kon niet stoppen met kijken naar mijn buik en zeggen dat hij helemaal geen baby zag. Ik vind het erg leuk en spannend om hem voor te bereiden op de komst van een broertje of zusje!

Nu mag ik jullie eindelijk gaan vervelen met berichten over zwanger zijn en augurken en zo 😉

Fijne dag allemaal en veel liefs

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Isabel Cristina

  Wat leuk! Gefeliciteerd!! Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt zodat je er volop van kunt genieten!

 • Whitney

  Nogmaals gefeliciteerd! Ik vind het zo leuk voor jullie. Had al een klein vermoeden maar weet dat je wens er was en om het dan te vragen, stel dat het niet zo zou zijn. Hoop dat je misselijkheid snel over gaat! Liefs!

 • Cheyenne

  Super hard gefeliciteerd Saskia!

 • Amy

  Ohhh wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd! Alsnog geldt mijn comment van gisteren: ik hoop dat je je snel wat beter voelt, maar nu zodat je er echt van kunt gaan genieten 🙂

 • Marina

  Oooo, wat een leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd met de komst van de tweede!

 • Petra

  Ik kan me je berichtje van een paar weken terug goed herinneren. Ik weet nog dat ik dacht, zou ze zwanger zijn. Echt super leuk voor jullie. Gefeliciteerd! Ik hoop dat je je snel wat beter voelt

 • Denise

  Wat ontzettend leuk! Van harte gefeliciteerd!

 • Diana Carlton

  Ik vind het zo leuk voor je Saskia! Ik hoop dat je je snel weer beter voelt wanneer de 12 weken voorbij zijn. Leuk de reactie ook van Senna!

 • Stephanie

  Gefeliciteerd lief vriendinnetje!!

 • Stephanie

  Oohh ik had meer getypt maar waar het gebleven is..
  Doe het rustig aan vrouwtje en luister goed naar je eigen lichaam. Super spannend dat de 2e op komst is.
  Dikke kus voor jou! XxX

 • Silvy

  Wat fijn! Proficiat

 • Beautydagboek

  Ik zag het al op Instagram, maar nogmaals van harte gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk en ook super voor Senna. Hij maakt het bewust mee en dat is heel leuk voor zo’n kindje. Vervelend om te horen dat je zo ziek bent door de hormonen. Ik hoop dat het de komende tijd afneemt en je weer wat beter in je vel zit :).

 • Geertje

  Oh wat leuk voor jullie!!!!
  GEFELICITEERD!!
  Hoop dat je je snel wat fitter voelt!
  Lekker genieten de komende tijd!

 • debby

  Meid wat leuk voor jullie! Van harte gefeliciteerd met dit kleine wonder.

 • Petra

  Gefeliciteerd, wat een heerlijk nieuws, genieten jullie er maar heerlijk van mijn zijn 3tjes….

 • july

  Wauw van harte gefeliciteerd meis! Ik volg je nog maar kort, maar ben super blij voor jullie 🙂

 • marloes

  Ah wat super gaaf!!! Gefeliciteerd!

 • jackie

  van harte gefeliciteerd…

 • Gwen

  Dat zijn de artikelen die ik het liefste lees natuurlijk 😉 Hopelk wordt het tweede trimester rustiger voor je mop!

 • Miranda

  Van harte gefeliciteerd.

 • Manon

  Gefeliciteerd! Wat onwijs leuk 🙂 ik kijk al uit naar je updates hihi

 • Marion

  Gefeliciteerd, meid. Ik ben echt heel blij voor je. Wat fijn dat jullie wens in vervulling is gegaan! X

 • wellnewss

  Van harte gefeliciteerd! Wat spannend zeg, ook voor Senna. Xx Laura

 • Laura

  Super leuk nieuws! Nogmaals gefeliciteerd! <3

 • Nicetobeout

  Gefeliciteerd! Helemaal hip he zwanger zijn hihi 😉

 • José

  Wat super voor jullie! Gefeliciteerd!

 • Rosanne

  Ik vind het zo leuk voor je! Gefeliciteeerd <3

 • Nesrin

  Super leuk, nogmaals gefeliciteerd. Nu hopen op een energievolle en gezonde zwangerschap.

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat leuk!! Van harte gefeliciteerd!!

 • Milou

  Wat super leuk! Ik had je al gefeliciteerd op instagram. Maar nogmaals van harte gefeliciteerd!!

 • Iris

  Gefeliciteerd! Verveel ons gerust met augurkenverhalen, ik vind het leuk hoor!

 • Infinity

  Gefeliciteerd! Ik ben echt blij voor jou, Senna en Vincent!
  Ik kijk al uit naar je artikels hierover.

  Liefs,
  Eva

 • Charlotte

  Ik had al zoiets verwacht. Gefeliciteerd en ik hoop dat je er snel wat meer van kunt genieten.

 • Jana

  Wat leuk! Gefeliciteerd!

 • Sanne Makeupgorgeous

  Wat leuk! Dikke proficiat met de gezinsuitbreiding 🙂 x

 • Maaike

  Ah wat ontzettend leuk voor jullie! <3 Gefeliciteerd!

 • Mama's Jungle

  Jaaa! Te leuk. Van harte gefeliciteeeerd, wat heerlijk zeg. Ennuhh… sterkte met het kotsen

 • Merel

  Wat leuk voor jullie! Ik hoop dat je je snel wat beter gaat voelen, want misselijk en spugen is ook niets. En natuurlijk ontzettend leuk voor Senna, wordt die ook nog grote broer!

 • Jana

  Van harte gefeliciteerd! 😀

 • Natascha

  wauw meis wat super!! Van harte gefeliciteerd! Geniet ervan.

 • Lisette

  Echt heel bijzonder, spannend en leuk! Hopelijk voel je je wel snel wat beter in de ochtenden zodat je de dag een beetje vrolijker kan beginnen en er nog meer van kunt genieten! Ik vond het super om je weer te zien gisteren! Als het kindje geboren wordt komen Linda en ik ook zeker langs!

  Liefs, Lisette

 • Sara - Window On My Wardrobe

  Oh wauw, een dikke proficiat meid! Wat fijn dat Senna er binnenkort een broertje of zusje bij krijgt! Ik hoop dat je een goede zwangerschap tegemoet gaat met niet meer teveel misselijkheid! Maar dat heb je helaas niet echt in de hand he. Ach, binnenkort is dat weer allemaal vergeten als je je kleine spruit in je armen hebt, maar tegen ons klagen over hormonen in tussentijd mag zeker en vast! 😉

  X Sara

 • saarenzo

  Zo leuk! Gefeliciteerd!

 • Shannon

  Gefeliciteerd!

 • Anouk

  Van harte gefeliciteerd met het goede nieuws, wat super voor jullie gezin!! Geniet van je zwangerschap en ik hoop dat je al wat minder last van het spugen hebt.

 • Angelique

  Ja leuk gefeliciteerd!!!

 • Ilja

  Wat leuk, ontzettend gefeliciteerd! Ik hoop dat je er ondanks alle zwangerschapskwaaltjes toch nog van mag genieten. Heel veel liefs, Ilja

 • Yudeska

  gefeliciteerd! Super leuk. Geniet ervan

 • Jenn

  Wauw, gefeliciteerd!

 • Lonneke

  Wat super goed nieuws zeg! Gefeliciteerd! Ik zie nu pas dit bericht vandaar dat ik wat later reageer. Ik wens je echt een hele fijn mooie zwangerschap!

 • Christel

  Proficiat.

 • Sas

  Leuk zeg, van harte en geniet ervan 🙂

 • Teddy

  Wat leuk! Gefeliciteerd zeg!

 • Inge | blogboutique

  Ik ben er een paar dagen tussenuit geweest en ben nu bezig alle blogs bij te lezen, krijg ik ineens dit blije nieuws onder ogen!

  Wat fantastisch! Super gefeliciteerd.

 • Els

  Gefeliciteerd! lekker genieten!

 • Maroussia

  Gefeliciteerd! Supee leuk nog een kleine ^^ x

 • Manon

  Oh wat leuk, gefeliciteerd! hopelijk went je lichaam aan de zwangerschap en ben je snel minder misselijk, geniet ervan!

 • Evelien

  Ik heb nog helemaal niet gereageerd, wat stom, want ik vind het natuurlijk hartstikke leuk voor jullie! Van harte gefeliciteerd! 😀

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.