Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 5) & veranderingen
2 feb 2015 Lifestyle 13

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 5) & veranderingen

Hoi! Vandaag weer een blogje waarin ik lekker kan kletsen met jullie en kan vertellen over mijn afgelopen week! Nu verlopen onze laatste weken nogal rustig, maar ik heb gelukkig genoeg om aan jullie te laten zien. Afgelopen week was de week dat Senna zijn nieuwe autobed kreeg en dat ik een heel schattig jurkje kocht voor de baby. Aan het einde van dit blogje heb ik ook nog een mededeling mbt veranderingen van het plaatsen van artikelen. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

plog

Op maandag plogte ik een hele dag voor het eerst. Ik vond het super leuk om te doen! Wil je mij plog teruglezen klik: hier. (Hij kwam trouwens zaterdag pas online).

muntthee

Toen ik net zwanger was kon ik geen muntthee meer zien. Maar mijn verslaving is gelukkig weer helemaal terug! En ik heb zelfs geluk dat een aantal van mijn muntplanten in de tuin het nog gewoon doen!

pannekoeken

Ik bakte weer eens lekker pannenkoeken. De melk was op dus ik gebruikte water. Is opzich ok maar ik gebruik de volgende keer weer gewoon melk. Nu bleven de pannenkoeken een beetje bleek.

Naif

Ik kreeg een super leuk pakketje binnen met producten van NAÏF. We hebben de producten nog niet eens geprobeerd maar ik ben er al helemaal blij mee.

polka dots

Ik bedacht mij opeens dat ik het wel leuk zou vinden om voor de baby roze lakentjes te hebben met polka dots. Voor Senna hadden we dezelfde stof alleen in het grijs. We combineerden dit met grijs en witte dekentjes van Nijntje. De dekentjes kunnen we nog steeds gebruiken en het lijkt mij leuk om in combi met deze roze stof te doen!

hoi

Senna kreeg een nieuw autobed en ik heb er ongeveer verplicht een hele dag met hem in moeten liggen en spelen. Ik maakte deze selfie voor Vincent om te laten zien hoe blij Senna was met zijn bed.

autobed

Het was voor Senna even spannend om in een nieuw bed te slapen, de laatste twee nachten heeft hij helemaal alleen doorgeslapen!

tekenen

Mijn kleine kunstenaar houdt zo veel van tekenen en ik kan er zo van genieten als hij zo lief zit te kleuren.

merci

Opeens had ik van de week ontzettend zin in chocolade. Dus tjah, Senna en ik braken een pak Merci aan en aten er heel veel op. Grappig trouwens omdat ik de laatste tijd helemaal niet van zoet houdt. Ik heb nu voorlopig ook wel weer genoeg merci gezien 😉

gezichtsborstel

Ik kocht een gezichtsborstel. Al heel lang ben ik benieuwd naar de duurdere versies maar ik wil geen 150,– betalen voor iets waarvan ik niet weet of het werkt. Deze kocht ik voor 7,– bij het Kruidvat. Ik heb het nu een aantal dagen in gebruik en al best een mening. Maar die ga ik nog niet verklappen want er komt van de week een blogje over online met een eerste indruk!

Glazed Apple

Jeej! Het allerlekkerste-zoetste-appel-luchtje werd bij mij bezorgd. Ik had nog wat meer spulletjes bij The Body Shop besteld. Helaas werd er een Honey Mania Cube niet meegeleverd maar dit is echt supersnel opgelost! Top!

mac viva glam

Ein-de-lijk was ik een keer op tijd voor een Viva Glam lipstick van Mac. Jeej! Ik kan niet wachten tot hij er is!

selfie

Selfie kan niet ontbreken natuurlijk 🙂

babykleertjes

Zaterdag ging ik even naar het dorp en kwam ik langs een heel leuk kleding winkeltje waar ik dit jurkje kocht. Dit is maat 56 en gaat mee in het koffertje voor de bevalling in het ziekenhuis!

hamburger

Zondag hadden we een gezellige relaxte dag. Gewoon lekker rustig. In de avond maakten we lekker zelf hamburgers, zo ontzettend lekker en gezellig! Dit willen wij zeker vaker gaan doen.

22 weken zwanger

En tot slot 22 weken zwanger al. Tijd vliegt!

Dit was het weer. Komende week hebben we niets bijzonders (zoals alle afgelopen weken ;-)) Rustig aandoen dus. De harde buiken waar ik vorige week veel last van had zijn gelukkig minder maar nog niet helemaal weg. Van de week maar even een bezoekje brengen aan de fysio, ik merk dat ik deze zwangerschap ook meer bandenpijn en zo heb. Bij mijn zoontje had ik hier helemaal geen last van.

De komende paar weken zal er op de di, do, vr & za een extra artikel online komen. Dit wil ik doen omdat ik best veel blogjes klaar heb staan. Komende week is bijvoorbeeld al helemaal gevuld. Bloggen is een soort van therapie voor mij geworden en ik vind het gewoon fijn om mee bezig te zijn. Ik weet niet hoe de toekomst eruit ziet maar ik wil gewoon eens kijken hoe het loopt. Ik kan namelijk altijd weer terug naar 1 artikel per dag. De komende tijd zal ik meer gaan schrijven over mijn zwangerschap en over Senna, toch blijven de beauty artikelen ook verschijnen. Deze mix van blogjes vind ik zelf het leukste.

Hoe was jouw afgelopen week? Ga je aankomende week nog iets leuks doen?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Whitney

  Ik ben benieuwd naar je ervaring met de gezichtsborstel. Ga eens kijken of hij bij mij nog te koop is.. fijne week!

 • Marina

  Ik vind het stofje met de polkadots ook erg leuk. Wat tof dat er extra artikelen online komen!

  Liefs, Marina

 • Miranda

  wat een lief pakje heb je gekocht… Vind het roze stofje met de stippen ook erg mooi! En Senna’s nieuwe bed natuurlijk:) gaaf zo’n auto haha!

 • Nina Simplynspecial

  22 weken alweer! Wat gaat het hard zeg! Wat leuk ook dat er meer artikelen online gaan komen 🙂 Mijn week was leuk, maar niet heel spannend. Gisteren op bezoek bij mijn ouders ivm hun verjaardag.

  Fijne week!

 • Linda

  Wat leuk dat we nog meer blogjes voorgeschoteld krijgen, en fijn dat je dit nu kunt doen! Ik ben erg benieuwd naar de review van de gezichtsborstel omdat ik er zelf namelijk ook graag een aan wil schaffen maar ook de volle prijs er niet voor wil betalen.. En wat heeft Senna een mooi bed gekregen, wat staat het stoer!

 • Liset

  Je buik groeit goed! Fijn dat je weer muntthee kunt drinken. Wat lief zo’n autobed voor Senna, kon jij tenminste ook een tukje doen in de auto of niet? :D. Wat leuk dat er meer artikelen komen. Je gaat goed!

 • Bertine

  wat goed dat je al zover vooruit hebt geschreven! en dat bed van Senna is echt stoer!

 • Iris

  Zo’n gezichtsborstel lijkt me een interessant ding, dus ik kijk uit naar je mening!

 • Geertje

  Wat een super gaaf bed voor Senna!
  Geen wonder dat hij hier lekker in slaapt!
  En dat jurkje… Schattig hoor

 • Manon

  Ik probeer morgen ook een stuk vooruit te schrijven, wat goed dat jij dat al hebt gedaan! Ik ben trouwens heel benieuwd hoe de mac lipstick je staat, morgen komt mijn eerste mac lipstick binnen :$

 • Kimberly

  Wat leuk dat je meerdere artikels gaat plaatsen! Bloggen is leuk he, het voelt ook voor mij als een soort therapie. Leuke fotos deze week!

 • beautifulday4makeup

  Wat leuk dat je meer artikelen gaat plaatsen!

 • annouska

  Hmm lekker zelf gemaakte hamburgers en een kleine kunstenaar in huis! 😀

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.