Persoonlijk: Welcome To My Life (week 2)
12 jan 2015 Lifestyle 22

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 2)

Hoi! Een van mijn favoriete momenten van de week: mijn fotodagboek maken. Met een kopje thee foto’s doorbladeren en selecteren. Ik heb weer een aantal foto’s van afgelopen week om aan jullie te laten zien. Afgelopen week ging ik met een vriendinnetje taart eten bij de Bagels & Beans, was de week van 19 weken zwanger en ging ik samen met mijn zoontje Senna naar een theatervoorstelling van Brandweerman Sam. Kijk je mee naar onze afgelopen week?

bloemen

Aan het begin van de week was mijn schoonmoeder jarig en kocht ik met Senna een bloemetje voor haar. Jammer dat de foto zo wazig is geworden!

krassen

Vincent en ik hadden wat geld gewonnen met het advent kraslot en kochten daar nieuwe loten van 🙂 Met deze loten hebben we 3,- gewonnen whoeeei 😉

nootjes

Ik ben dol op nootjes. Vaak als ik bij ons in het dorp kom neem ik een zakje mee met een mix. Nu ik in verwachting ben is het een excuus om nog vaker te kopen omdat noten erg veel goede voedingstoffen bevatten.

hihi

Senna wilde perse een foto met zijn aapje. Wederom een slechte foto, volgens mij komt dat gewoon omdat kinderen nooit echt stil kunnen zitten..:-)

Bagels & Beans

Met mijn vriendinnetje en met Senna gingen we een taartje eten bij de Bagels & Beans. We gingen eigenlijk voor de worteltaart maar die was op helaas. Dus kozen we voor voor de lemon cheesecake en die was erg lekker! Als drankje had ik overigens groene energie, yoghurt, vruchtensap en tarwegras. Mijn favoriete drankje!

diorskin

Ik zocht een product die mijn huid verzorgt en egaler maakt en vond dat in deze bb-cream van Dior. Wauw wat een geweldig spul!

19 weken zwanger

En 19 weken zwanger al! Sjonge, we zijn al bijna op de helft! Het wordt binnenkort toch eens tijd om concrete plannen te maken voor de kinderkamers enzo 🙂

Angelsounds

Alhoewel ik zelf de baby voel bewegen is het leuk voor mijn familie en Vincent om af en toe het hartje te luisteren. We doen het echt heel weinig en het is altijd weer even leuk om te luisteren. Voor mijn kleine nichtjes en Senna is het ook heel leuk, omdat ze nog zo klein zijn is het voor hen heel tastbaar om een hartje te horen kloppen.

Brandweerman Sam

Met Senna ging ik naar het theater naar een voorstelling van Brandweerman Sam. Wat word ik er gelukkig van om mijn kleine ventje zo gelukkig en blij te zien alleen omdat hij brandweerman Sam in het “echt” heeft gezien. Dankbaar om dit soort dingen met mijn zoontje te kunnen doen.

fruit en groente

Nou en dit was voor mij toch wel een momentje dat ik compleet in mijn nopjes was. Bij de theatervoorstelling was na afloop een brandweerbuffet met onder andere deze groente en fruit bar met allemaal mini’s. Ooh hier wor ik toch zo gelukkig van aangezien ik echt dol ben op groente en fruit!

mini groente

Kijk nou! Een mini komkommer en mini paprika!

Brandweerman Sam

Bij het foto-moment vloog Senna Brandweerman Sam in zijn armen en begon hem wild te knuffelen. Zo vertederend. Hij heeft het nergens anders meer over. Gelukkig hebben we ook een goede foto. Die gaan we goed bewaren!

Groentesnack

Zaterdagavond kropen vin en ik op de bank met lekkere sapjes en lekkere groente. Vincent had het al snel gezien en ging toch voor de chocoladenootjes. Toen heb ik alles maar opgegeten, kan er geen genoeg van krijgen! Ik ben altijd al van de groente en fruit maar sinds ik zwanger ben kan het helemaal niet meer op (tweede trimester).

sas

Tot slot een zondagmiddag-selfie. Lekker in mijn huiskamer op de bank in de zon. Genieten is dat! Kan niet wachten tot het zonnetje zich weer vaker laat zien en we weer fijn veel naar buiten kunnen!

Dit was mijn week in foto’s. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken. Aankomende week hebben we niet heel veel afspraken. We gaan vandaag (maandag) kijken naar een school voor Senna en dan een keuze maken bij welke school wij hem gaan inschrijven. Verder nog wat afspraken in het ziekenhuis en met vriendinnen. Wij vermaken ons wel.

Hoe was jouw week?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Miranda

  mooie foto’s. Leuk zo’n overzicht. De foto’s van brandweerman Sam vind ik geweldig:) lijkt me tof om dat zo samen met je zoon te kunnen doen!

 • angelique

  Heerlijke week dus weer. Wat gaaf van dat brandweerbuffet met groente en fruit. vaak grijpen juist bedrijven naar snoep en chips.

 • Diana Carlton

  Wat leuk dat jullie naar de voorstelling van Brandweerman Sam zijn geweest. De foto van Senna en Sam is echt te schattig!

 • Geertje

  Wat een leuke foto’s!
  En wat super leuk dat jullie naar brandweerman Sam zijn geweest!
  Hier pas geleden naar Bumba… bij vooral Laura favoriet!

 • Nelleke

  Och, dat komkommertje: lief! Heerlijk zo’n notenmix. Moet ik ook weer eens in huis halen 🙂 Leuk om alle foto’s weer te zien!

 • Linda

  Je straalt zo mooi nu je zwanger bent, en het hartje horen kloppen lijkt mij ook zo speciaal! Leuk overzicht weer, wat ern prachtige BB Cream en het drankje van B&B lijkt mij heerlijk <3

 • Marion

  Ooooh ik herken dat gele zakje meteen! Bijna iedere vrijdag in de pauze ging ik een zakje macadamia mix halen. Zo ontzettend lekker daar! Geniet er maar lekker van!

  • Saskia Hardeman

   Haha die haal ik ook altijd! 🙂

 • Nina Simplynspecial

  Aah wat leuk, Senna met de brandweerman haha. En dat ‘buffet’ is wel leuk gedaan, een keer wat anders in plaats van allemaal zoetigheid. Ik ben ook dol op noten, en nu je het erover hebt.. Vandaag is markt hier dus de notenkraam is er ook…

 • Cheyenne

  Leuke foto’s!

 • beautifulday4makeup

  Superschattige foto met je zoontje en brandweerman Sam

 • Kirsten

  Wat een leuke foto’s van je kindje en je hebt al een mooi babybuikje! (:

 • Iris

  Dat is wel makkelijk, dat je nu meer zin hebt in groente en fruit, beter dan chocolade of iets dergelijks!

 • Manon

  Hahah heel leuk Senna met de brandweerman! Lijkt mij trouwens echt geweldig om het hartje van je kindje te horen

 • marjolein

  Aah die foto van Senna en de brandweerman is zo leuk!! Echt een prachtig buikje heb je trouwens! x

 • Veronique - MLB

  Altijd zo´n domper die krasloten, je denkt het biiijjnnaaaa te hebben, maar nee.. Leuk dat je ook Blond Amsterdam in huis hebt! Ben er gek op. X

 • Stephanie

  Leuke foto’s en weekoverzicht sas! Zo te zien vond Senna brandweerman Sam erg leuk!! Lieff!

 • Rebecca

  Ohh ik houd zo van jouw foto’s!
  Mijn neefje herkende gelijk brandweerman Sam haha
  Nu is hij jaloers!

 • Chinouk

  Wat een leuke foto’s en wat heb je al een mooi buikje! Wat fijn dat alles zo goed en vlot gaat. Tulpen, mini fruit en nootjes, ben ik ook weg van haha! Mag ik vragen wat voor dipsaus je eet bij je groentes? En wat voor groentes allemaal, al zie ik wel radijsjes en bleekselderij geloof ik0!? Ik zou het zelf erg leuk vinden als je misschien een blogpostje er over kunt/wilt schrijven 😀

 • Cindy

  Op Facebook zag ik ook al heel wat Brandweerman Sam foto’s voorbij komen van bekenden van mij, grappig om te zien. Mooie tulpen heb je. En een prachtig babybuikje!

 • Tamara

  fijne week en wat goed dat er bij een kindervoorstelling een groente en fruit buffet is!

 • Estrella

  Leuke foto’s. En wat een lekkere dingen allemaal!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.