Plog: Just Another Monday
31 jan 2015 Lifestyle 22

Plog: Just Another Monday

Afgelopen maandag heb ik een dagje geplogd. Gewoon omdat ik dit eens wilde doen en omdat ik plogs bij anderen altijd heel erg leuk vind :-). We begonnen aan een hele rustige en normale doordeweekse dag. Aan het einde van de middag werd het wat hectischer omdat Senna heel hard was gevallen, maar gelukkig was Vincent er snel om te helpen. Kijk je mee naar mijn eerste plog?

plog

Op maandag gaat Senna altijd naar depeuterspeelzaal. We ontbijten samen en hij kiest voor een beschuitje met muisjes. Als ik even niet kijk heeft hij zelf de muisjes al gepakt en ligt de tafel onder ;-0

broodtrommel

Ik maak Senna zijn drinken en fruitje klaar. Vincent brengt Senna altijd naar de peuterspeelzaal. Ik kan dan de ochtenden lekker rustig aan doen.

koffie

Ik maak een kopje koffie en ga weer in bed liggen. Ik lees wat blogjes door en val daarna nog even lekker in slaap. Om half 11 gaat de wekker en ga ik douchen.

plog

Ik trek lekker een jurkje aan. Fijn nu mijn buik wat dikker wordt! Heb ik wat meer bewegingsvrijheid ๐Ÿ˜‰

plog

Ik kies deze dag alleen voor wat concealer onder mijn ogen en mascara. Zelfs mijn wenkbrauwen sla ik over, gewoon even een dagje geen zin in.

plog

Ik stap in de auto en haal Senna op. Helemaal door het dolle is hij als hij van de peuterspeelzaal komt. Hij heeft het daar zo naar zijn zin!

brood

We eten samen een broodje en spelen daarna nog even. Ik maak vast een boodschappen lijstje omdat we veel niet meer in huis hebben.

plog

Tussendoor nog even snel de was vouwen. Iets waar ik een hekel aan heb maar helaas wel moet gebeuren.

boodschappen

Boodschappen doen! Hihi dat gezichtje van Senna ๐Ÿ˜‰

tekening

Als we weer thuis zijn maken we samen een kaartje voor een ziek meisje die lijdt aan kanker. We kennen het meisje niet maar hebben het adres gekregen omdat het meisje heel graag kaartjes ontvangt.

bed

En daarna gebeurt er iets wat niet zo goed voor mijn hormonen is. We spelen boven en Senna valt opeens onwijs hard op de vloer. Plat op zijn gezicht en de vloer trilde helemaal. Toen hij opkwam leek hij een klein beetje bloed te hebben en opeens stroomt het er uit. Zo veel dat er echt een plas op de grond verscheen. Alhoewel ik als verpleegkundige wel ergere dingen heb gezien raakte ik nu wel in paniek vooral omdat Senna ontzettend moest gillen en ik niet kon zien of het bloed uit zijn mond of neus kwam. Ik belde Vincent en hij was binnen no-time bij ons. We hebben nu helaas nog wel bloed in onze bank zitten, tips iemand? (met zout heb ik geprobeerd). Op bovenstaande foto kwam Senna net lekker uit badje en lagen we te knuffelen op bed. Hij heeft nu wel een aantal blauwe plekken maar het had erger kunnen zijn.

plog

Omdat ik ook onder het bloed zat ging ik douchen en trok ik een nieuw jurkje aan.

andijvie

Daarna was Senna gelukkig wat rustiger en kon ik beginnen met het avondeten. Sinds lange tijd maakte ik weer eens andijviestampot.

andijviestampot

Ik gooi er altijd heel veel uien, kaas en spekjes doorheen ๐Ÿ™‚ En een kuiltje met jus moet uiteraard ook niet vergeten worden.

Lovechock

Na het eten drink ik met Vincent een kopje koffie en nemen we een stukje Lovechock. De variant met ananas is mijn favoriet!

blog

Bijna elke avond werk ik even aan mijn blog. Vincent zit dan tegenover mij en doet ook vaak nog wat dingetjes voor zijn werk. Meestal beantwoord ik in de avond wat mailtjes en comments. Ook kijk ik welke blogjes er nog klaarstaan en bedenk ik nieuwe onderwerpen.

Nadat ik even heb gewerkt aan mijn blog zet ik een grote pot thee en gaan Vincent en ik in de woonkamer nog wat thee drinken. Rond 21.00 ga ik douchen en daarna naar bed. Ik ga de laatste tijd vrij vroeg naar bed maar heb het idee dat ik dit ook wel echt nodig heb.

Ik hoop dat jullie deze plog leuk vonden om te bekijken! Het is voor mij ook nog een beetje uitzoeken hoe en wat, maar ik vond het erg leuk om te doen!

Zou je het leuk vinden om vaker plogs te zien?

handtekening-saskia

Voor meer fotoโ€™s kan je mij volgen opย Instagram . Ook opย Facebook enย twitter plaats ik regelmatig updates. Oohja en volg jij mij al opย Bloglovin?

Reacties

 • Bertine

  Hopelijk gaat het weer een beetje met Senna? Wat betreft die bloedvlek heb ik misschien wel een tip voor je. Afgelopen zomer had ik nagellak in mijn stoffen schoen en ik kreeg het er nergens mee uit. Als laatste optie kocht ik een flesje vlekkenduivel voor nagellak en lijm vlekken en dit werkte perfect. Vlekkenduivel is te koop bij jumbo en kruidvat en kost 2 a 3 euro. Er is ook een variant voor bloedvlekken. Ik heb die nog nooit geprobeerd maar die voor nagellak is echt mijn super wonder geweest.

  • Saskia Hardeman

   Wat een fijne tip, dankjewel! Hier ga ik zeker eens naar kijken.

 • Diana Carlton

  Jeetje wat schrikken! Zeker als er zoveel bloed bij komt kijken. Gelukkig gaat het nu weer goed met hem! X

 • Natascha

  Wat zielig dat je mannetje zo gevallen is, ik schrik daar altijd zo van bij die kleintjes. Ik heb helaas geen tips voor je om het bloed uit de bank te krijgen. Wel wilde ik even zeggen dat je een onwijs mooi buikje hebt!

 • Liset

  Dat is erg schrikken met Senna! Als er zoveel bloed bij komt, is het soms moeilijk inschatten waar het nou precies zit. Hopelijk is het weer wat beter met hem! En ja, lekker vroeg op bed is wel verstandig als je zwanger bent. Ik sliep zelfs ’s middag ook vaak nog even. Ik was zo moe! Lekker je rust pakken :).

 • Els

  Dat moet schrikken zijn geweest. Voelt hij zicht nu weer helemaal goed? Wat staan allebei die jurken je mooi :-)!

 • Anouk

  Super leuk zo’n plog! Wel super zielig dat Senna zo hard is gevallen. Ik snap heel goed dat je nu wel in paniek raakte hoor, het is je eigen kind. Daar sta je veel dichterbij dan de patiรซnten die je verpleegd. Gelukkig dat het beter gaat.
  Ik zou het leuk vinden als je vaker een plog maakt ๐Ÿ™‚

 • Eline

  Lijkt me afschuwelijk als je eigen zoontje zo een harde klapper maakt! Ik denk dat je dan altijd in moeder modus schiet hoor ๐Ÿ™‚
  Voor de rest zag het er wel uit als een heerlijk dagje, leuke jurkjes heb je aan!!

 • Wendy

  Pff jeetje, dat ik schrikken zeg. Doet me denken aan een situatie op mijn werk met een kindje dat viel. Verbaas me soms nog steeds hoe rustig ik en mijn collega bleven en hoe gestructureerd we allebei handelden. Leuke plog verder.

 • Whitney

  Zeker leuk! Goed dat je op tijd naar bed gaat, neem het me altijd voor maar lukt niet en idd kan het wel gebruiken.

 • Manon

  Aaaah zo erg dat die zo hard gevallen is , dat is wel even schrikken ๐Ÿ™

 • Marion

  Jeetje wat schrikken zeg! Ik kan me goed voorstellen dat het dan niet uitmaakt of je verpleegkundige bent. Je eigen kind is zo anders, lijkt me. Gelukkig heeft hij er alleen een paar blauwe plekken aan overgehouden. Leuk dat bordje van Blond! Heb ik ook sinds kort. En hey, ik ben in beeld! ๐Ÿ˜€

  • Saskia Hardeman

   Haha ja klopt!

 • Celine

  Jeetje wat schrikken van je kleine! Leuke plog verder! Liefs Celine

 • Iris

  Wat rot! Ik kan me goed voorstellen dat je enorm geschrokken bent. Zijn dat trouwens washandjes met die uiltjes? Ze zien er lief uit.

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat een leuke foto’s. Pfff, wat schrikken zeg dat Senna zo hard gevallen is, zo sneu! En wat een prachtig buikje heb je <3

 • Nesrin

  Och arme Senna en jij! Heel vervelend. Hopelijk heeft hij er geen last meer van.
  Leuk een plog tussendoor!

 • Isabel Cristina

  Oh jeetje, wat zal je geschrokken zijn! Hopelijk heeft hij er niet meer zo veel last van!

 • beautifulday4makeup

  Suerpleuk om te lezen. Ik hoop dat Senna weer helemaal beter is?

  • Saskia Hardeman

   Ja hoor, gelukkig weer helemaal de oude ๐Ÿ™‚

 • sammie

  Leuk zo’n plog ๐Ÿ™‚ Begint goed met een Blond Amsterdam bordje ๐Ÿ™‚ Sneu dat het mannetje zo hard gevallen is!

 • annouska

  Oh wat een lekker dagje. ik zie heel veel blond en lief! Te cute! Fijn dat Senna het zo naar zijn zin heeft op psz, wel sneu dat hij zo hard viel ๐Ÿ™

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.