Plogweek! Dag #7
27 apr 2015 Lifestyle 10

Plogweek! Dag #7

De laatste dag van de plogweek! Wat was het leuk om te doen zeg, en ook helemaal niet lastig. Het enige is dat er elke avond nog een plog in elkaar gedraaid moet worden maar op den duur is dat ook zo gebeurd. Ik wil dit dus zeker vaker eens gaan doen! Maar nu eerst naar gisteren. We hebben onze rustige dag van zaterdag voortgezet. Wel hebben we wat meer gedaan maar we zijn gewoon lekker thuis gebleven. Vincent en ik hebben nog een beetje gerommeld in de babykamer en we keken met ons drieën de film Rio2! Kijk mee!

plog2

Goedemorgen! Eerst koffie! We zijn alle drie vroeg wakker en ontbijten wat. Ik voel me erg misselijk dus eet nog niet zo veel. Gek genoeg gaat koffie wel naar binnen 😉

plog1

Daarna kleden we Senna aan en hij huppelt al vrolijk naar beneden want hij gaat op zondag met mijn moeder mee naar de kerk. Hij heeft het daar altijd heel erg naar zijn zin.

plog5

Als Senna is opgehaald eet ik nog iets. Lekker kwark met banaan, walnoot, kaneel en cacao nibs.

plog6

Daarna besluit ik om lekker te gaan douchen en pak ik deze shampoo en conditioner erbij. Ik gebruik niet standaard dezelfde shampoo. Over het algemeen gebruik ik Weleda en af en toe wissel ik het af met bijvoorbeeld Rituals of Guhl. Dit doe ik omdat op de lange duur Weleda veel meer voor mijn haar doet maar ik dit soort producten ook wel weer lekker vind 🙂

plog7

Als ik dan toch uitgebreid bezig ben neem ik ook nog maar een gezichtsmasker. Ik ga voor het blauwe moddermasker. Ik vind het niet zo prettig op de huid aanvoelen, mijn huid trekt strak en het voelt gewoon niet zo lekker.

plog3

Na een ochtendje douchen, koffie drinken met vin en gewoon rust komt Senna weer thuis en is het tijd voor de lunch. We eten lekker ei met allemaal groentes!

plog4

Echt lekker weer om naar buiten te gaan is het niet dus bouwen we van kussend een tentje in de keuken. Wat een lol, Senna is er heel lang zoet mee!

plog8

Ondertussen doe ik wat dingetjes op WordPress. Ik heb al 697 artikelen geschreven, wow best veel.

plog9

Als Senna is uitgespeeld gaan we in de woonkamer lekker thee drinken en kijken we de film Rio2. Vincent en Senna hebben deze al vaker gezien maar ik nog niet. Vind het echt een ontzettend leuke film! Erg leuk om zo met het gezinnetje te bekijken.

plog10

Oh! En er is nog een appelflap over die Senna en ik samen opeten.

plog

Vincent stofzuigt de babykamer en Senna en ik zoeken nog wat kleertjes uit. Ook vinden we nog wat spulletjes van toen Senna net was geboren en we besluiten dit te combineren met het roze dat we nu hebben. Ik twijfel nog een heel klein beetje maar vind het ergens ook wel weer erg leuk zo. Sorry trouwens voor de slechte foto, het was een beetje grauwig. Deze foto plaatste ik ook op Instagram maar zag dat het grijze daar door de filters iets donkerder is uitgevallen, deze grijze kleur komt meer overeen met hoe het er echt uitziet.

plog12

We hebben geen zin om uitgebreid te koken en eten soep met knakworst haha! Echt de meest vreselijke combi ever, maar goed. Soms moet het even.

plog11

Broodje knakworst is trouwens altijd wel ok. Senna vind het ook erg lekker!

plog

In de avond doen we niet zo veel, ik schrijf deze plog en Vincent doet iets voor het werk. Nadat dit plogje af is ga ik lekker thee zetten en nog een aflevering Gossip Girl kijken!

Dit was de laatste dag van de plogweek! Ondanks dat het een vrij rustige week was hoop ik dat jullie het toch leuk vonden om te bekijken. Ik zal dit zeker nog eens vaker gaan doen.

Bedankt lieve allemaal voor het kijken en een fijne koningsdag allemaal!

Wat vond jij van deze plogweek? Vind je het leuk om dit vaker te zien?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Anouk

  Ahh je babybedje is zo schattig!! De kleurencombinatie is erg leuk

 • Joyce

  Mooie combinatie van de babykamer!

 • Miranda

  leuk zo’n plogweek! Ik vind het altijd zo leuk om te zien. Je brengt me op ideeën;) ik heb al heel lang niet meer geplogt haha!

 • Sonja

  Wow wat is je babybedje leuk opgemaakt zo!

 • beautifulday4makeup

  Ik vind jullie koffiekopjes erg leuk

 • Tamara

  Wat leuk opgemaakt dat bedje zo! Word het al heel erg van he?

  Fijne dag!

 • Mary

  Erg leuk om je week zo te volgen. Zeker vaker doen wat mij betreft.

 • Lifesabout

  Soep met knakworst kan soms heel lekker zijn!

 • Martina

  Ziet er al zo echt uit een opgemaakt ledikantje!

 • Iris

  697 artikelen! Kun je nagaan, dan heb je 697 keer inspiratie gehad. Op sommige momenten is het hebben van zoveel inspiratie niet voor te stellen.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.