Plogweek! Dag #2
22 apr 2015 Lifestyle 12

Plogweek! Dag #2

Vandaag de plog die ik maakte van hoe mijn dag gisteren was! Het was alweer een prachtige zonnige dag alleen was ik zelf zo moe dat niet zo lekker in mijn vel zat. Wel kregen we heel goed nieuws dat mijn vader ontslagen werd uit het ziekenhuis (degene die mij volgen op Instagram weten wat ik bedoel). Daar waren we dus heel erg blij mee. Verder probeerde ik maar gewoon de dag een beetje door te komen door wat klusjes te doen in huis en door te spelen met mijn lieve vriendje Senna. Kijk mee!

plog14

De laatste periode wordt Senna rond 07.00 wakker, zo ook deze dag. We proberen hem altijd zelf te laten spelen maar dit lukt niet en daarom ga ik bij hem in bed liggen en zingen we liedjes.

plog13

Na het aankleden snel ontbijten en Vincent gaat naar zijn werk en brengt Senna naar de peuterspeelzaal.

plog12

Ik blijf thuis en kleed me aan. Het zonnetjes schijnt al lekker en ik besluit om een jurkje aan te doen. Mijn buik wordt zo dik dat ik momenteel jurkjes ook wel het meest fijn vind.

plog11

Nog even een close-up van mijn buik, en sorry voor al het stof op de spiegel ๐Ÿ˜‰

plog

Het geurtje van deze dag wordt Lacoste Touch Of Sun, als het zonnetje schijnt draag ik deze geur bijna altijd omdat de geur een en al zon is.

plog10

Na het aankleden ga ik even op de bank zitten om wat blogjes te bekijken en het volgende wat er gebeurt is dat ik om 11.00 wakker word. Ik ben zomaar in slaap gevallen en baal daar een beetje van omdat ik overdag wel wil rusten maar niet echt slapen. Vaak ben ik door extra te slapen overdag helemaal uit mijn ritme.

Terwijl ik snel een kopje koffie zet om wakker te worden word ik door mijn vader gebeld dat hij ontslagen wordt uit het ziekenhuis. Mijn vader is de dag ervoor opgenomen ivm hartklachten. Het blijft altijd eng omdat mijn vader vorig jaar een ernstig hartinfarct heeft gehad en het kantje boord was.

plog7

Omdat het ziekenhuis heel dichtbij ons huis is komen mijn vader en moeder bij ons een broodje eten. Ooh en ik kan het weer niet laten om frikandelbroodjes te halen.

plog8

Als mijn ouders weg zijn gaan Senna en ik lekker spelen in de tuin. Ik ontdek nog kattenpoep in de zandbak en daar ben ik op zijn zachtst gezegd niet zo blij mee ๐Ÿ™ Omdat het in onze tuin onwijs warm wordt maken Senna en ik waterballonnen, groot feest.

plog9

Ik besluit diksap ijsjes te maken. Het liefste maak ik fruitijsjes met vers fruit maar onze staafmixer is kapot. Dan maar even zo.

plog4

En dan nu even een foto om te laten zien dat het moeder zijn niet altijd een groot feest is. Uit het niets mikt Senna zo de vieze kruiwagen met de ballonnen op mijn (schone!!) keukenvloer. Ik maak deze foto snel als hij het niet ziet ๐Ÿ˜‰

plog6

Nadat de keuken weer schoon is gaan we naar boven en spelen we wat met de duplo. Ik strijk nog wat spulletjes voor de baby en rommel wat in de babykamer. Bijna alles is klaar, alleen nog wat puntjes op de i.

plog2

Senna en ik spelen nog wat op zijn kamertje en meneer loopt op een laars en schoen, vraag me niet waarom ๐Ÿ™‚

plog3

Tegen het einde van de middag begin ik vast met het eten. Ik besluit lekker makkelijk een eiersalade te maken. Lekker gezond en makkelijk te maken.

plog5

Dit ziet er waarschijnlijk niet zo smakelijk uit maar dit is onze salade. Met het warme weer eten wij dit vrij vaak.

Tot zover mijn plog van deze warme dag. Nu ik dit berichtje type ben ik zo moe dat ik straks lekker ga douchen en maar op tijd naar bed ga. Het liefste duik ik direct mijn bed in maar ik wil ook weer niet te vroeg gaan slapen. Eigenlijk zou ik nog een brief moeten schrijven voor de Mommymail die op woensdag op mijn blog staat, maar ik heb besloten om het deze keer over te slaan en het donderdag te plaatsen, eerst even rust ๐Ÿ™‚

Hopenlijk vonden jullie het weer leuk om een dagje met mij mee te kijken, tot morgen en veel liefs!

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al viaย Facebook,ย Bloglovinย ,ย Instagramย en/ofย twitter?

 

Reacties

 • Mandy

  Leuke foto’s allemaal! Wat heb je al een mooie buik. En de roze babykleertjes zien er erg schattig uit ๐Ÿ™‚

 • Nicole

  Wat fijn dat je vader ontslagen is uit het ziekenhuis.. Lijkt me behoorlijk schrikken weer!
  Die eiersalade ziet er goed uit vraag me af of hij voldoende zou vullen voor mijn man..

 • anouk

  Super leuk om een dagje te zien! Ohh dat zal je altijd gebeuren dat je vloer net schoon is en er iets viezigs overheen gaat

 • beautifulday4makeup

  Wat zijn dat allemaal leuke foto’s zeg

 • Tamara

  ahh wat ontzettend schrikken zeg van je vader! Gelukkig viel het mee!!

  Wat ontzettend leuk die kleine baby spulletjes die al klaar hangen! Zo komt het echt dichtbij he?

 • marjon

  Je buik ziet er mooi rond uit. Ook de rest van de foto’s, lekker ontbijt, lunch en avondeten ๐Ÿ˜‰

 • manon

  Woehoeee je hebt een mooi buikje haha! leuke fotos x

 • Bertine

  wat een mooi jurkje heb je aan!! die roze kleertjes op de kinderkamer zijn echt heel schattig! fijn dat je vader weer naar huis mocht!

 • Lisa's Beautybabbels

  Leuke foto’s! Wat ziet je buik er prachtig uit!

 • Iris

  Fijn dat je vader weer uit het ziekenhuis is, het lijkt me doodeng.

 • Lifesabout

  Dat babykamertje wordt geweldig! Die ieniemienie kleertjes, schattig!

 • Manon

  Leuke jurk, ik snap wel dat dat het einde veel lekkerder zit dan andere kleren alles kan zo irriteren. Ook wist ik niet dat touch of sun bestond van lacoste, ik heb net mijn touch of pink opgemaakt (eindelijk) dus mag ik weer een nieuw geurtje!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.