Plogweek! Dag #5
25 apr 2015 Lifestyle 7

Plogweek! Dag #5

Hoi! Dag 5 van de plogweek! Vrijdag was een dag die lekker chaotisch was maar wel gezellig eindigde. Het begon in de ochtend toen ik koffie ging zetten en vergat om mijn kopje onder het apparaat te zetten. Daarna kwam ik erachter dat mijn lenzenvloeistof op was (en het is echt niet fijn om lenzen in te doen met water) en ook was ik mijn pinpas kwijt. Achja kan gebeuren! Kijk mee!

plog14

In de ochtend kleed ik Senna aan en maak zijn drinken en eten klaar voor de peuterspeelzaal. Ik kom erachter dat ik de vorige keer zijn broodtrommeltje vergeten ben, dan de tomaatjes maar in een zakje.

plog13

Vin brengt Senna weg en ik kleed mij aan voor de dag. Tegenwoordig draag ik echt de meest saaie kleding maar ik vind het ook weer niet nodig om voor die laatste paar weken nog nieuwe kleding te kopen.

plog6

Tadaa, klaar. Wel grappig om te zien dat het er echt aan ligt hoe ik sta hoe mijn buik er dan uitziet. Ik heb een holle rug en de ene keer lijkt mijn buik enorm en de andere keer vind ik het zelf best meevallen.

rennie

De laatste dagen heb ik behoorlijk last van maagzuur. Rennies zijn mijn redding. Ik begin er deze dag al vroeg mee, maar het helpt gelukkig wel iets.

clipper

Thee helpt bij mij ook vaak een klein beetje tegen maagzuur en misselijkheid!

plog11

Na een ochtend rustig aan doen, wat rondhobbelen door huis, en een wasje hier en daar, is het tijd om Senna weer op te mogen halen. Hij heeft koningsdag gevierd en mooie vlaggetjes van de juf gekregen!

plog9

We lunchen met brood en daarna mag Senna even lekker kleuren . Op de peuterspeelzaal heeft hij met een stempel zijn handjes al goed onder handen genomen. Dat wordt dus badderen vanavond.

plog8

Terwijl Sen lekker aan het kleuren is maak ik de keuken schoon, niets zo fijn als een schone keuken.

plog7

Mijn zus stuurt me in de middag een bericht dat mijn pinpas bij haar ligt. Ik baalde er al van dat ik geen pas had dus we reden naar haar toe om het op te halen. Senna ging gelijk naar boven om te spelen en ik dronk een kopje thee.

plog2

Voordat we naar huis gingen reed ik nog even langs het Kruidvat. Ik had gehoord over deze elektrische voetvijl en aangezien ik behoorlijk last heb van eelt (loop het liefst altijd op blote voeten) kan ik een goede vijl wel gebruiken. Eerste indruk is heel positief! En de prijs van 10,– valt ook echt reuze mee.

plog5

Als we aan het einde van de middag weer thuis komen is Vincent weer thuis en eten we lekker frietjes met hapjes erbij. Niet gezond maar wel gezellig en lekker.

plog1

En met het mooie weer van deze dag hoort een ijsje er uiteraard ook bij.

plog10

Voor het slapen gaan mag Senna nog even lekker in de tuin spelen. De komende dagen gaat het alleen maar regenen dus moeten we er nog maar even extra van genieten 🙂

plog4

Omdat Senna onder de stiften en zand zit gaat hij nog lekker even in bad. Gelukkig vind hij dit altijd ontzettend leuk en speelt hij lief terwijl ik de badkamer een beetje opruim.

plog

Vincent brengt Senna lekker naar bed en ik duik voor de tv om -hoe kan het ook anders- naar Gossip Girl te kijken. Zoals jullie in deze plogweek kunnen zien zijn mijn avonden echt onwijs saai en plan ik ook bewust in de avonden niks. Vaak ben ik dan zo moe dat ik toch vroeg naar bed ga en gewoon een rustige avond wil houden. En die rustige avonden bestaan voornamelijk uit Gossip Girl en rond 21.00 naar bed.

Bedankt weer voor het kijken! Eigenlijk wilde ik tot en met zaterdag gaan ploggen maar heb besloten dat ik tot en met maandag ga ploggen. Gewoon omdat ik het zo leuk vind! Tot morgen en veel liefs!!

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • zomersproetje

  Leuke plog! Ik herken het goed, tijdens mijn zwangerschap (vanaf 32e week zoiets) waren Rennie’s ook een fijne ‘vriend’ en ik had op het laatst echt moeite om na achten nog mijn ogen open te houden. Veel rust en slaap ik dan ook echt nodig. Neem je rust en geniet nog van de laatste weekjes.

 • Eline

  Leuk om te zien! En mooie buik! Bij mij verschilt het ook per dag hoe groot ‘ie is. Ene keer valt het super mee en de andere keer lijkt ‘ie weer een stuk groter te zijn geworden!
  Irritant zeg je brandend maagzuur! Ik heb er al de hele zwangerschap last van dus ben ’t onderhand wel gewend

 • Iris

  Herkenbaar, zo’n ‘ik ben alles vergeten en het wil niet’-dag.

 • Linda

  Heel erg leuk dat je een week actief aan het ploggen bent, en wat heb je al een prachtige buik! En wat is Senna toch een heerlijk ventje, fijn dat hij zichzelf zo goed kan vermaken 🙂

 • Lisa's Beautybabbels

  Leuke foto’s! Die voetvijl van Kruidvat lijkt me ook wel wat!

 • beautifulday4makeup

  Die voetvijl van het kruidvat wil ik ook wel eens proberen

 • Vanessa

  Leuke plog. Die elektrische voetvijl lijkt me heel fijn, en de prijs valt inderdaad ook goed mee!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.