Plogweek! Dag #1 Verloskundige, Zon & ijs
21 apr 2015 Lifestyle 10

Plogweek! Dag #1 Verloskundige, Zon & ijs

Zoals ik gisteren vertelde in mijn wekelijkse fotodagboek is het deze week plogweek. Ik wil namelijk gaan kijken hoe ik het vind en of ik het misschien vaker wil gaan doen. Vandaag voor jullie de eerste plog die ik gisteren (maandag) maakte. Deze dag was een heerlijk zonnige dag. Ik ging op de fiets naar de markt en in de middag ging ik naar de verloskundige. Vandaag laat ik jullie de foto’s zien van hoe mijn dag was! Kijk je mee?

plog4

Goedemorgen!Om kwart over 7 worden we wakker van Senna. senna gaat op maandag altijd naar de peuterspeelzaal en ik help hem daarom met aankleden. Ik had deze nacht echt heel naar geslapen en was onwijs moe. Maar ik wilde niet op bed blijven liggen omdat ik daar vaak alleen nog maar meer moe van word.

plog5

Vincent brengt Senna naar de peuterspeelzaal en ondertussen ga ik douchen en aankleden. Daarna rustig ontbijten en een beetje rommelen in huis.

plog6

Nog even een buikfoto.. 33 weken!

plog8

Het is in de ochtend al ontzettend lekker weer en ik wil heel even naar de markt om wat fruit te kopen. Ik pak daarom lekker de fiets!

plog9

Bij de Action haal ik nog wat opbergbakjes voor de babykamer. Vind het wel heel handig om spulletjes voor de baby netjes te sorteren. Ook koop ik voor Senna waterballonnen, het wordt deze week zulk lekker weer!

plog10

Dan loop ik nog even een rondje op de markt. Ik wilde bloemen kopen maar kon geen leuke vinden. Dus neem ik uiteindelijk alleen maar kibbeling mee en wat aardbeien en ander fruit.

plog7

Dan fiets ik weer lekker naar huis en neem een kopje koffie en een tussendoortje terwijl ik wat blogjes lees. Het fietsen viel me bar tegen. Ik had het niet verwacht maar het wordt toch wat zwaar met een dikke buik.

plog11

Na de koffie haal ik Senna op van de peuterspeelzaal. Hij is lekker aan het spelen en zit helemaal onder het zand.

plog12

Thuis eten we lekker kibbeling, Senna vindt dit altijd erg lekker. We eten lekker in de tuin in het zonnetje.

plog13

Na de lunch maak ik een sopje om de keuken schoon te maken. Dit doe ik tegenwoordig altijd na de lunch als een soort Mindfullness. Ik word er lekker rustig van. Ik besluit om nog wat kastjes mee te nemen zodat alles lekker schoon is.

plog1

Begin van de middag mogen we voor controle naar de verloskundige. Senna gaat dit keer mee omdat ik geen oppas heb. Opzich is de controle goed, alleen moet ik de bewegingen van de baby goed in de gaten houden. Ze beweegt nu een stuk minder dan voorheen, zelf denk ik dat het door de ruimte komt. De baby ligt overigens met haar hoofd naar beneden! Als dit zo blijft wordt het geen stuit dit keer.

plog2

Na de vlos gaan we naar huis en eten we een ijsje in de zon in de tuin.

plog3

Ik eet trouwens best veel ijsjes deze dag, het is zo warm!

plog22

Senna en ik vermaken ons nog een tijdje met een aantal puzzels.

plog20

Om 16.00 vind ik het te warm buiten en gaan we lekker naar binnen. Ik bekijk wat folders en drink koffie terwijl Senna even tv kijkt.

plog21

Woensdagavond extra koopavond en de make-up van Maybelline 1+1! Ik ga zelf niet omdat ik genoeg heb maar vind het wel een leuke actie.

plog23

Tegen het einde van de middag kan je mij echt opvegen. Vincent kookt daarom lekker makkelijk voor ons en we eten dit in de tuin op!

plog25

Na het eten brengen Vin en ik Senna lekker naar zijn bedje. Ik vond het zo gezellig met hem vandaag, normaal ook natuurlijk, maar er zijn van die dagen dat je extra knuffelt en leuk bent met elkaar.

plog

In de avond was ik nog wat babywasjes weg en strijk ik nog wat kleding. Ook werken Vincent en ik samen aan mijn signaleringsplan. Omdat ik momenteel een prenatale depressie heb en ze mij goed in de gaten willen houden ivm postnatale depressie, moet ik dit plan maken. Het is fijn om dit zo samen te doen en te merken dat Vincent mij eigenlijk wel heel erg goed kent ;-). Verder is het een vrij saaie avond. Zoals vrijwel elke avond tegenwoordig kijk ik lekker Gossip Girl, ooh ik ben helemaal weg van die serie

Ik hoop dat jullie deze eerste plog leuk vonden! Tot morgen en veel liefs!

Ga jij vandaag nog iets leuks doen of is het een normale (werk) dag?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • beautifulday4makeup

  Wat goed dat Vincent je zo goed helpt met je prenatale depressie

 • Tamara

  leuk zo’n plog! Wat ben jij actief joh! Ik breng maxim naar school en dan ben ik doodop! Haha

 • Isabel Cristina

  Wat een prachtige foto van je! 33 weken al weer, wat gaat dat snel! Fijne week!

 • Liset - Beautydagboek

  Wat een lekker dagje! Soms kunnen de temperaturen behoorlijk oplopen als je goed in de zon zit. En als je ook nog eens zwanger bent (met lekker veel extra bloed dat rondpompt), dan heb je het gauw gehad ;). Wat fijn dat jullie samen aan het signaleringsplan werken, goed om dat lekker saampjes te doen!

 • Manon

  Lekker zo een dagje! Wat fijn ook dat jullie saampjes eruit komen

 • Iris

  Fijn dat de baby niet meer in een stuit ligt! Aangezien ze niet heel veel bewegingsruimte meer heeft, zou je zeggen dat het zo blijft.

 • Bertine

  wat leuk dat je een plogweek doet! ik heb nu echt zin in kibbeling(a)

 • Sanne

  Wat leuk deze plogblog. Gefeliciteerd met je zwangerschap.
  die mandjes zijn leuk voor je babykamer.

 • Eline

  Leuke zo’n plog, moet je vaker doen! Ik ben nu 32 weken en merk inderdaad ook dat fietsen een stuk minder makkelijk gaat!

 • EminasLifestyle

  Mooi buikje hoor!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.