Plogweek! Dag #4
24 apr 2015 Lifestyle 11

Plogweek! Dag #4

Er staat weer een plog voor jullie klaar! Leuk om te zien dat deze eerste plogweek zo goed worden bekeken, dankjewel! Vandaag de plog die ik gisteren (donderdag) maakte. Het was een dag waarin ik veel plannen had maar uiteindelijk is daar niet veel van terecht gekomen. Gelukkig mocht Senna lekker bij mijn zus spelen zodat ik een paar uurtjes kon gaan slapen. Verder was het een vrij normale doordeweekse dag met als enige afspraak de fysiotherapeut. Wel heb ik genoeg foto’s gemaakt! Kijk mee!

plog1

Half 7 wordt Senna wakker. In de nacht is hij ook een paar keer wakker geweest en Vincent en ik zijn daarom een beetje brak. Ik zet daarom voor ons allebei een kopje koffie en deze drinken we in bed op.

plog2

Nadat we een beetje zijn bijgekomen gaan we lekker ontbijten. Ik eet dit keer beschuitjes met kaas.

plog3

Vincent gaat naar zijn werk en Senna is lekker aan het spelen (dacht ik). Ik kleed me snel aan, het lijkt wel alsof ik met de week dikker word.

plog

Zoals ik al zei dacht ik dat Senna lief aan het spelen was maar eigenlijk was hij de woonkamer aan het verbouwen 🙂 Hij heeft alles uit de kast getrokken.

plog13

Zo, weer opgeruimd! Ik kan echt niet tegen al die chaos en krijg er echt de kriebels van.

plog4

Na het opruimen en als Senna is aangekleed voel ik me niet zo lekker en ga ik met Senna op de bank onder een kleedje liggen. Ik voel me steeds minder lekker voelen en besluit uiteindelijk te vragen of Senna naar mijn zus mag. Ik voel me zo moe dat elk lichaamsdeel rot voelt en moet echt gaan slapen. Gelukkig is het geen probleem en wordt Senna opgehaald.

Ik ga daarom gelijk naar bed en heb daar geen foto’s van gemaakt 😉 Na twee uurtjes word ik wakker en drink ik een kopje koffie. Eigenlijk had ik met Senna naar de markt gewild en wat andere dingen, maar het liep nu even anders.

plog6

Na de koffie hoppa in de auto op weg naar mijn zus. Senna vindt het altijd erg leuk om bij mijn zus te spelen en dat geeft ook een erg fijn gevoel.

plog7

Omdat ik nog niet had gegeten at ik een lekker broodje bij mijn zus. Bij mijn zus kan ik altijd gewoon lekker thuis zijn, geen verplichtingen of iets en Senna kan er lekker spelen.

plog8

Omdat de zon lekker is gaan schijnen ga ik even in de tuin zitten. De zon is altijd fijn. Tegen het einde van de middag ga ik weer naar huis omdat ik naar de fysio moet.

plog9

Ik ga naar de fysio omdat ik moeite heb met ademhalen. Ook heb ik door de prenatele depressie een angststoornis ontwikkeld waardoor ik hyperventileer. De fysiotherapie helpt mij om mijn ademhaling onder controle te krijgen. We besluiten ook dat ik elke week een uur mag komen fitnessen. Hier ben ik heel erg blij mee omdat ik dit vanaf het begin van de zwangerschap al heel graag wilde. Mijn ziekte hield me helaas tegen. Maar nu kan het nog!!

plog12

Als ik weer naar huis ga ligt er een cadeautje voor de baby op me te wachten. Een lieve tante van Vincent is langs geweest en heeft voor Senna een leuk boek achter gelaten en sokjes voor de baby.

plog14

Zo schattig en lief!

plog10

Vincent heeft hamburgers gemaakt. Altijd erg lekker om te eten en makkelijk om te maken.

plog11

Niet te vergeten hoort er ook nog een salade bij!

plog15En in de avond eten we chocolade.

Het is uiteindelijk een hele andere dag geworden dan gepland. Ik baal er wel erg van dat ik zo moe ben en daarom niet zo veel kan doen als ik zou willen. Hopelijk trekt dit weer een beetje bij maar ik ben bang van niet.

Dit was weer een dagje uit ons leven. Leuk dat je weer hebt meegekeken en tot morgen! Veel liefs!

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Esther

  Plogs zijn altijd tof om te lezen en ik denk dat ik de eerste ben die hem leest om 01.48 in de nacht hihi. Wat vervelend dat je je niet goed voelde, maar wat fijn dat je zus er dan voor jou staat. Die hamburgers ziencer yummy uit, ik krijg er midden in de nacht honger van oeps haha. Liefs

 • Joyce

  die doekjes zijn lief! Wij hebben ze ook gekregen voor Sofie

 • Bertine

  wat fijn dat senna even naar je zus kon! balen dat je je niet goed voelde! die sokjes zijn heel cute!

 • EminasLifestyle

  Haha, vaak als de kinderen lekker stil aan het spelen zijn moet je je zorgen maken! Hopelijk voel je je weer iets beter. De laatste loodjes zijn zwaar!

 • beautifulday4makeup

  Die babysokjes zijn echt superschattig

 • Vlijtig Liesje

  Gezellig al dat speelgoed op de vloer. Dat komt me bekend voor : )

 • Tamara

  wauwwww je buik!! Haha! Ohhh ik wilde dat ik de jongens smiddags even weg kon brengen. Ben zo doodop steeds en snachts lukt slapen niet echt! Sterkte met de laatste weekjes!!

 • Carlijn | Copy & Beauty

  Haha niet tegen rommel en chaos kunnen lijkt me nogal vervelend met kleine kinderen. Straks komt er nog één bij die je huis overhoop haalt, al duurt dat nog wel even 😉 Mooie buik heb je hoor, gaat hard hè!

 • Iris

  Die sokjes, zo leuk!

 • Tamara

  Plogs blijven gewoon leuk om te zien! Balen dat je je niet top voelde deze dag. Ik moest stiekem wel lachen om het stukje waarin je dácht dat Senna lief aan het spelen was en uiteindelijk een complete chaos maakt, haha!

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat een leuke plog. En wat fijn dat Senna naar je zus kon!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.