Gezichtsverzorging

Foreo Bear: mijn ervaring!
18 okt 2023 0

Foreo Bear: mijn ervaring!

Misschien zegt Foreo je iets. Misschien ook helemaal niet. Ik ken het al een paar jaar en de Foreo Espada is al een echte “lifesaver” voor mij geweest toen ik veel last van pukkeltjes had. Vertrouwen in het merk heb ik dus al. Toen ik de vraag kreeg of ik nu ook eens de Foreo Bear wilde proberen, dacht ik: jaaa! Lees meer..


Droge huid hydrateren? Dit zijn de juiste tips!
6 nov 2022 Beauty 0

Droge huid hydrateren? Dit zijn de juiste tips!

Veel mensen hebben last van een droge huid. Dit kan een genetische eigenschap voor een vochtarme huid zijn, of het kan komen door externe factoren zoals kou en verwarmingswarmte. Een droge huid is erg vervelend: je kunt er last van ervaren. Gelukkig kun je er ook iets tegen doen! Dít zijn onze tips om een droge huid te verzorgen en hydrateren. Lees meer..


10x dit wil je weten om een onzuivere huid te voorkomen
29 jun 2021 0

10x dit wil je weten om een onzuivere huid te voorkomen

Een onzuivere huid. Liever niet, maar soms ontkom je er gewoon niet aan. Zo hoorde ik bijvoorbeeld van de huisarts dat het mondkapje helaas voor een toename aan acne patiënten heeft gezorgd. Gelukkig is het mondkapje nu verleden tijd, maar toch deel ik graag nog even mijn tips die het beste werken om een onzuivere huid te voorkomen. Hierbij: dit wil je weten om een onzuivere huid te voorkomen. Lees meer..


REVIEW: CLINIQUE MOISTURE SURGE (waarom dit een MUSTHAVE is)
8 sep 2020 Beauty 0

REVIEW: CLINIQUE MOISTURE SURGE (waarom dit een MUSTHAVE is)

Hoe ouder ik word, hoe meer ik krijg met skincare. Jaren geleden keek ik hier nauwelijks naar om en smeerde ik heel af en toe eens een dagcreme op. Inmiddels merk ik hoe belangrijk skincare is. De juiste producten kunnen zo ontzettend veel goeds doen voor de huid. Ik vind het leuk om zo nu en dan nieuwe producten te proberen, maar er zijn ook producten die echt nooit meer uit mijn routine gaan. De Clinique Moisture Surge is daar een van. In deze review vertel ik waarom dit een musthave is. Lees meer..


SKINCARE: Waar ik op let bij huidverzorging
8 jul 2020 Beauty 1

SKINCARE: Waar ik op let bij huidverzorging

Huidverzorging.. Nog niet zo heel lang geleden deed het mij niet zo veel. Ik vond het allemaal best. Al die spulletjes voor het gezicht zouden vast alleen maar zijn zodat er veel geld verdiend kon worden. Inmiddels ben ik erachter hoe ontzettend belangrijk goede huidverzorging is en kan ik niet meer zonder. Waar ik op let bij huidverzorging: ik ga het je vertellen! Lees meer..


BUDGET REVIEW: ALDI BIOCURA MICELLAIR WATER SENSITIVE
27 aug 2019 Beauty 1

BUDGET REVIEW: ALDI BIOCURA MICELLAIR WATER SENSITIVE

Ongeveer twee jaar geleden schreef ik al eens over de Aldi Biocura Micellen gezichtswater. Dat was geen hele positieve review, aangezien er een geur aan het product zat wat ik echt niet prettig vond. Ik gooide het product uiteindelijk weg en dacht er niet meer aan om het nog eens te proberen. Onlangs zag ik in de Aldi dat er een nieuwe variant te koop is, namelijk de Aldi Biocura Micellair water. En ik vond het wel leuk om opnieuw een dergelijk product te testen. In dit artikel zal ik schrijven of ik positief verrast ben, of dat ik het wederom een teleurstelling vind.  Lees meer..


Dit moet je weten bij een onrustige huid (dé tip!)
12 dec 2018 Beauty 4

Dit moet je weten bij een onrustige huid (dé tip!)

Degene die mij volgen op Instagram die hebben het al in mijn story’s gelezen. Mijn huid werd slechter, en ik vind dit zelf altijd heel vervelend. Nee, ik vind een paar pukkeltjes niet zo erg. Alleen heb ik een tijd gekend dat het dusdanig erg was, dat het gewoon niet meer leuk is. Ik ben daar altijd huiverig voor en de alarmbellen gaan bij mij rinkelen wanneer mijn huid vet wordt en de eerste pukkeltjes naar boven komen. Na het plaatsen van mijn story, kreeg ik echter een tip die ik echt met jullie moet delen! Lees meer..


Review: The Body Shop Instant Soothing Mask
24 aug 2018 Beauty 1

Review: The Body Shop Instant Soothing Mask

Jaaaa ik houd van The Body Shop! Ik word altijd blij als ik van dit mooie merk weer pakketjes binnen mag krijgen. Onlangs kreeg ik een pakketje met het nieuwe Instant Soothing Mask. Na mijn vraag op Instagram of jullie een review zouden willen lezen antwoorden jullie massaal met ja! Dus bij deze een review van The Body Shop Instant Soothing Mask. Lees meer..