Gezichtsverzorging

Dit moet je weten bij een onrustige huid (dé tip!)
12 dec 2018 Beauty 3

Dit moet je weten bij een onrustige huid (dé tip!)

Degene die mij volgen op Instagram die hebben het al in mijn story’s gelezen. Mijn huid werd slechter, en ik vind dit zelf altijd heel vervelend. Nee, ik vind een paar pukkeltjes niet zo erg. Alleen heb ik een tijd gekend dat het dusdanig erg was, dat het gewoon niet meer leuk is. Ik ben daar altijd huiverig voor en de alarmbellen gaan bij mij rinkelen wanneer mijn huid vet wordt en de eerste pukkeltjes naar boven komen. Na het plaatsen van mijn story, kreeg ik echter een tip die ik echt met jullie moet delen! Lees meer..


Review: The Body Shop Instant Soothing Mask
24 aug 2018 Beauty 1

Review: The Body Shop Instant Soothing Mask

Jaaaa ik houd van The Body Shop! Ik word altijd blij als ik van dit mooie merk weer pakketjes binnen mag krijgen. Onlangs kreeg ik een pakketje met het nieuwe Instant Soothing Mask. Na mijn vraag op Instagram of jullie een review zouden willen lezen antwoorden jullie massaal met ja! Dus bij deze een review van The Body Shop Instant Soothing Mask. Lees meer..


Review: Garnier zuiverende reinigingsgel
16 mei 2017 Beauty 15

Review: Garnier zuiverende reinigingsgel

Zuiverende reinigingsgel? Ah, wat fijn. Weer een product wat ik normaal gesproken niet gebruik. Zo leuk om weer eens iets nieuws uit te mogen testen. Wat ik zelf dan gebruik om mijn gezicht te reinigen? De Clinique gezichtszeep (het blok zeep, niet de vloeibare variant) en een borsteltje. Voorheen een ‘oldskool’ borsteltje, nu de elektrische variant van Oil of Olaz. Het werkt heel goed. Twee maal per dag reinig ik mijn gezicht, ’s ochtends na het wakker worden en ’s avonds voor het naar bed gaan. Al-tijd. Lees meer..


Review: Aldi Biocura Micellen Gezichtswater
28 apr 2017 Beauty 2

Review: Aldi Biocura Micellen Gezichtswater

Een tijdje terug zag ik eens in de folder van de Aldi dat zij ook een Micellen gezichtswater in het assortiment hebben. Aangezien ik ontzettend tevreden ben over de producten van Biocura De dagcreme van Biocura is een dikke aanrader) moest ik deze ook snel testen natuurlijk! Daarom deel ik graag mijn ervaringen van het micellair gezichtswater in deze review! Lees meer..


Review: Glamglow Powermud Gezichtsmasker
28 feb 2017 Beauty 3

Review: Glamglow Powermud Gezichtsmasker

Zoals ik al wel vaker schrijf op mijn blog is dat ik gewoon eens meer tijd moet maken voor het gebruiken van een lekker gezichtsmasker. En weet je wat nu eigenlijk zo leuk is: als blogger krijg ik de kans om heel veel verschillende gezichtsmaskers uit te proberen. Schreef ik een tijdje terug al eens over een sheet mask, is het dit keer tijd voor een review van het Glamglow Powermud Mask. Lees meer..


Review: Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater
18 feb 2017 Beauty 4

Review: Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater

Micellair reinigingswater? Wat is dat? Mijn eerste kennismaking met dit product was toen ik thuis bezocht werd door een team van Libelle, inclusief visagiste! Er werden namelijk opnames gemaakt voor een wel hele leuke rubriek / serie op de site van Libelle: “De trouwjurk van…“. De opdrachtgever had besloten dat het toch wel fijn was om de ‘hoofdrolspeelsters’ professioneel te laten opmaken. Zo gezegd zo gedaan.  Lees meer..


Budgettip: Aldi Biocura Gezichtsverzorging
10 feb 2017 Beauty 7

Budgettip: Aldi Biocura Gezichtsverzorging

Ik ben dol op het uittesten  van nieuwe producten. En eerlijk: mijn voorkeur heeft vaak gelegen bij de wat duurdere producten. Toch hoeft een product dat goed werkt helemaal niet zo duur te zijn! Eerder deelde ik al mijn ervaring over een aantal producten van Biocura, en vandaag vertel ik mijn ervaring over de Aldi Biocura Gezichtsverzorging! Lees meer..


Review: Garnier Hydra Bomb Tissue Mask
9 feb 2017 Beauty 6

Review: Garnier Hydra Bomb Tissue Mask

Het is al een tijdje terug dat ik zomaar drie maskers in mijn brievenbus vond van Garnier. Blij als een kind natuurlijk, want Garnier heeft wat mij betreft erf fijne producten in haar assortiment. Helemaal leuk dat het dit keer een tissue masker betrof! Ik had dit namelijk nog nooit geprobeerd en het werd daar dus eens tijd voor. Ik besloot om mijn bevindingen met jullie te delen in deze review! Lees meer..


Review: Neutrogena exfoliatieapparaat (en kortingscode!)
22 dec 2016 Beauty 4

Review: Neutrogena exfoliatieapparaat (en kortingscode!)

Zo nu en dan vertel ik jullie over mij en mijn struggles met mijn huid. Al jaren heb ik periodes last van acne en ik vind het in die zin soms best lastig om met mijn huid om te gaan. Ik wil er natuurlijk alles aan doen om deze zo gezond en mooi mogelijk te houden en om te voorkomen dat er nog meer onzuiverheden bijkomen. In het kader van mijn onzuivere huis testte ik deze Neutrogena exfoliatieapparaat uitgebreid, en deel ik vandaag met jullie mijn review. Lees meer..