REVIEW: CLINIQUE MOISTURE SURGE (waarom dit een MUSTHAVE is)
8 sep 2020 Beauty Gezichtsverzorging 0

REVIEW: CLINIQUE MOISTURE SURGE (waarom dit een MUSTHAVE is)

Hoe ouder ik word, hoe meer ik krijg met skincare. Jaren geleden keek ik hier nauwelijks naar om en smeerde ik heel af en toe eens een dagcreme op. Inmiddels merk ik hoe belangrijk skincare is. De juiste producten kunnen zo ontzettend veel goeds doen voor de huid. Ik vind het leuk om zo nu en dan nieuwe producten te proberen, maar er zijn ook producten die echt nooit meer uit mijn routine gaan. De Clinique Moisture Surge is daar een van. In deze review vertel ik waarom dit een musthave is.

CLINIQUE MOISTURE SURGE

Twee jaar geleden schreef ik al eens een blogje dat ik zo nu en dan last heb van oneffenheden in mijn gezicht. Jaren geleden heb ik acne gehad, en ik was hier altijd een beetje huiverig voor dat het terug zou komen. Alleen: nu ik de juiste verzorging weet voor mijn huid en ik weet wat mijn huid nodig heeft, ben ik hier niet meer zo huiverig voor. Een van die producten is zonder twijfel de Clinique Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate. Vanuit mijn volgers krijg ik altijd heel veel vragen over mijn huidverzorging. Het leek mij daarom dan ook goed om specifiek over dit product een review te schrijven. Ik koop dit product al jaren zelf en kan niet zonder (dit is dus geen samenwerking).

Clinique Moisture Surge

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Het is handig om eerst te weten wat het product precies inhoudt. Op de website van Clinique zelf staat te lezen dat de Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate een supercharged water-gel hydrator is, welke de huid hydrateert voor maar liefst 72 uur. Het product doorbreekt de cyclus van droogte en omgevingsstress die kan leiden tot vroegtijdige veroudering en zorgt voor een zichtbaar gladde huid.

clinique moisture

Bovenstaand links het product voordat ik het aanbreng. Er zitten een soort van “korreltjes” met vitamine in die open gaan wanneer je het op de huid smeert. Rechts is het product uitgesmeerd. Fijne is dat het snel intrekt. 

Ervaring Clinique Moisture Surge

Zoals ik bovenstaand vertelde ben ik dit product gaan gebruiken omdat het leek dat mijn huid iets slechter werd. Waar ik toen achter ben gekomen is dat mijn huid zo droog is dat het te veel talg aanmaakt. Door al die talg ontstaan er oneffenheden. Een vochttekort dus, wat mijn huid niet mooier maakt. Op aanraden van een volger op instagram ben ik begonnen met de Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate (ja wat een lange naam he). Wat ik handig vond is dat dit product ook verkrijgbaar is in een probeer verpakking. Ik kon het daarom eerst rustig uitproberen voordat ik een grote verpakking kocht.

Heel veel te proberen viel er niet. Na een paar keer smeren merkte ik al dat mijn huid veel rustiger en ook veel gladder werd. Ik was er verbaasd over hoe snel dit al zichtbaar was. de plekjes waren niet ineens verdwenen, echter zag mijn huid er wel veel en veel rustiger en mooier uit. Echt zo ontzettend fijn!

Je raadt het al dat ik snel een grote verpakking kocht en na een paar weken merkte ik echt een groot verschil aan mijn huid. Gladder, rustiger en mooier. Inmiddels gebruik ik het product al twee jaar en ik denk dat het niet snel uit mijn routine zal verdwijnen. Ik gebruik overigens inmiddels ook andere producten van Clinique, en deze Moisture Surge gebruik ik elke ochtend als serum omdat het mijn huid direct mooier maakt.

Zoals je wellicht al hebt kunnen lezen, ben ik fan van dit product! Sowieso is Clinique voor mij een perfect merk en kan ik niet meer zonder! Dit product vind je onder andere bij Bol (momenteel met 30% korting).

Wat is jouw favoriete gezichtsproduct?

Dit artikel is niet gesponsord. Wel bevat het een affiliate link

Producten

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.