TRENDS VOOR DE LENTE/ZOMER 2020! (Beauty)
15 mei 2020 Beauty Gezichtsverzorging 2

TRENDS VOOR DE LENTE/ZOMER 2020! (Beauty)

De trends voor de lente en zomer 2020, ik vind het altijd weer leuk om ze te bekijken. Niet dat ik de trends heel trouw opvolg, maar het is toch leuk om te weten! Ik deel er een aantal met jullie!

Neon Eyeliner

De komende periode zie je in de nieuwste trends veel felle kleuren voorbij komen. Een daarvan is de neon eyeliner. Tof is om een mooie nude oogschaduw aan te brengen en daaroverheen de neo eyeliner. Bijvoorbeeld in een mooie wing! Of een strakke lijn. Een leuke tip is de Roze neon eyeliner van Dior!

douglas makeup

Een egale naturel huid

Een trend waar ik heel veel van houd! De egale naturel look! Vooral in de lente en zomer is dit mooi toe te passen aangezien de meeste huidjes al mooi bruin zijn door de zon en daardoor vanzelf al een mooie uitstraling heeft. Belangrijk is om een goede huidverzorging te gebruiken, altijd! Wanneer je de juiste producten hebt gevonden voor je huid, zorg je voor een mooie basis en een verzorgde look. Onlangs vertelde ik in een video welke huidverzorging voor mij favoriet zijn. De video vind je via de volgende link. Mocht je toch een paar plekjes willen verbergen, of de wallen onder je ogen wegwerken, dan gebruik ik persoonlijk een mooie naturel foundation. De foundation van Clinique vind ik perfect. Je hoeft alleen maar de plekjes aan te stippen (eventueel ook onder je ogen) en dit uit te blenden. En klaar is je naturel look!

Rode lipstick

Rode lipstick.. Het is even zoeken naar een tint die bij je past, maar als je die eenmaal hebt gevonden dan is het perfect! De rode lipstick zie je ook deze lente en zomer veel voorbijkomen. Mooi is het om de rest van de make-up lekker natuurlijk te houden. En wanneer je voor een snelle look wil gaan is een rode lipstick en een likje mascara al voldoende!

Glossy lippen

En wanneer je niet houdt van rode lippen, dan kan je er ook voor kiezen om lekker glossy te gaan. Ik ben zelf fan van de lipgloss van Chanel! Hier heb ik een aantal kleuren van, en ze blijven tijdloos. Ook hiervoor geldt: mooi met een naturel look en ook ideaal voor een snelle make-up look.

Felle kleuren nagellak

Nog een groot favoriet van mij! Namelijk het dragen van felle kleuren nagellak. Ik houd er ontzettend van! Zelf gebruik ik ontzettend graag de nagellak van Essie, de kleuren die dit merk heeft zijn fantastisch! Ook het merk Trind heeft hele toffe fele kleuren (roze!) in haar assortiment. Grote aanraders. Vergeet overigens niet om een goede nagelverzorging te gebruiken zoals een basecoat. Zo houd jij je nagels mooi en gezond!

Tot zover een aantal trends. Wat vind jij van deze trends? En wat is jouw favoriet? Ik ben benieuwd, laat het achter in de reacties!

 

Reacties

  • Naomi

    Ik ben vooral benieuwd naar de neon eyeliner. Lijkt me heerlijk vrolijk, als veel mensen daarmee in het straatbeeld gaan lopen.
    Onlangs geplaatst door Naomi: Eerste levensbehoeften

  • Rachel Kromdijk

    Dit lijken mij echt prachtige producten vooral de rode ‘lipstick’ ben ik benieuwd naar!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.