SKINCARE: Waar ik op let bij huidverzorging
8 jul 2020 Beauty Gezichtsverzorging 1

SKINCARE: Waar ik op let bij huidverzorging

Huidverzorging.. Nog niet zo heel lang geleden deed het mij niet zo veel. Ik vond het allemaal best. Al die spulletjes voor het gezicht zouden vast alleen maar zijn zodat er veel geld verdiend kon worden. Inmiddels ben ik erachter hoe ontzettend belangrijk goede huidverzorging is en kan ik niet meer zonder. Waar ik op let bij huidverzorging: ik ga het je vertellen!

Skincare

Dagelijks krijg ik vragen over mijn huidverzorging. Inmiddels heb ik er al wel eens wat over vertelt in mijn vlogs. In de volgende vlog laat ik bijvoorbeeld mijn favoriete producten zien: Skincare.

Wanneer het gaat om skincare vind ik het heel belangrijk om twee keer per dag mijn gezicht heel goed te reinigen. Ik waarschuw alvast: dit is absoluut geen gesponsord artikel. Ik heb alle producten zelf gekocht en ben er oprecht enthousiast over. In ieder geval reinig ik mijn gezicht elke ochtend en elke avond met het drie stappen plan van Clinique. Vooral de clarifying lotion vind ik waanzinnig (foto hieronder). Ik kan ook echt merken aan mijn gezichtshuid wanneer ik deze vergeten ben. Wanneer je een stralende huid wil, kan ik je deze absoluut aanbevelen.

Clinique

Hydrateren van de huid

Ik ben door de jaren heen gaan leren dat het ontzettend belangrijk is om de huid gehydrateerd te houden. Wanneer je dit niet doet, ga je juist last krijgen van oneffenheden. Ik weet het maar al te goed. Ik let er daarom zelf op dat de producten die ik gebruik voor mijn huid goed hydrateren. Voor mij persoonlijk iets waar ik heel erg op let. Ik heb bijvoorbeeld een tijd last gehad van oneffenheden en dit ging na verloop van tijd weg door het gebruik van extra hydraterende producten (Clinique Moisture Surge). Het heeft mij zo verbaasd dat dit ontzettend veel voor de huid kan doen! Ik schreef hier eerder al een artikel over: dit moet je weten bij een onrustige huid. Echt hoor, dit was voor mij echt een eye opener en ik ben erg blij dat ik zo heb geleerd hoe ik het beste voor mijn huid kan zorgen.

Clinique ID

Hydrateren, hydrateren, hydrateren. Dat is eigenlijk waar het wat mij betreft om draait. En goed schoonhouden van de huid natuurlijk. Wat ik ook merk aan mijzelf is dat mijn huid altijd extra moet wennen met de seizoenswisselingen. Dan krijg ik vaak een paar pukkeltjes en zo haha. Wees dan gewoon extra lief voor de huid en het komt vanzelf weer goed

Waar let jij op als het gaat om huidverzorging?

Reacties

  • Naomi

    Ik moet zeggen dat ik nog in de fase ben dat ik vrijwel niets aan mijn huid doe, maar ik merk wel dat ik, vooral in de winter, meer last heb van allerlei oneffenheden en een droge huid. Veel buiten in de kou, dan krijg je dat… Hydrateren dus;).
    Onlangs geplaatst door Naomi: Verraad

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.