Tiny Rituals: speciaal voor baby’s en kinderen
10 okt 2017 Lichaamsverzorging Mama 1

Tiny Rituals: speciaal voor baby’s en kinderen

Ik vind het leuk om naast het moederschap en persoonlijke artikelen ook te schrijven over beauty. En wat ik nog leuker vind is om over producten te schrijven die gewoon zo fijn zijn dat ik het wel met jullie moet delen! De Babylijn van Rituals is er bijvoorbeeld een om echt goed in de gaten te houden!

Tiny Rituals

Voor de kinderen heb ik van alles gebruikt. Ik ben nog steeds een heel groot fan van de Weleda Calendula lijn, maar ik ben ook een mega fan van de lijn van Rituals. Het was overigens niet in één klap liefde op het eerste gezicht. Ik heb er heel even aan moeten wennen. Maar op gegeven moment vond ik de geur zó onwijs lekker dat ik niet meer zonder wil.

De producten uit de collectie zijn verrijkt met kalmerende en verzachtende zoete Amandelolie en Rijstmelk, en geven de tere en gevoelige huid extra aandacht, liefde en comfort. De ideale verzorging voor baby’s én hun moeders.

Tiny Rituals Hair and Body Wash

Er zijn meerdere producten in deze lijn verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld bad olie en bodylotion, alleen gebruik ik zelf voor mijn dochter heel erg graag de Tiny Rituals Hair and Body Wash. Ik vind de geur heel lastig te omschrijven omdat ik hier niet goed in ben, dus ik zal je ook zeker aanraden om eens te gaan ruiken wanneer je in een Rituals winkel bent. Wat ik wel kan vertellen is dat de geur heel erg zacht en lieflijk is en daardoor ook perfect bij baby’s en kleine kinderen past. De olie lijkt mij voornamelijk heel erg lekker voor pasgeboren baby’s alsmede ook de bodylotion.

De producten zijn los verkrijgbaar maar er zijn ook hele leuke giftsets verkrijgbaar. Ik ben fan! Helaas ken ik het merk nog niet zo heel erg lang. Als ik het had gekend toen ik nog in verwachting was dan weet ik zeker dat ik álles uit de lijn aangeschaft zou hebben 😉

Ken jij Tiny Rituals al? En wat vind jij van deze geur?

Doen jullie ook mee met de Disney On Ice winactie waarmee ik vier kaarten mag weggeven voor de show?

Reacties

  • Natascha

    Ik heb flink wat van deze producten gekregen toen ik zwanger was, ik vind ze heerlijk! Wel geparfumeerd maar minder sterk dan de gewone Rituals producten. Daarom gebruikte ik ze vooral zelf haha, super fijn!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.