Review: Etos Woezel & Pip Luiers
14 mrt 2017 Mama 10

Review: Etos Woezel & Pip Luiers

Een paar weken terug plaatste ik een review van de Aldi luiers. Hier werd zo leuk en enthousiast door jullie op gereageerd dat ik dit soort reviews wel vaker wil gaan plaatsen. Gewoon omdat het handig is voor mijzelf en ook voor andere mama’s. Dit keer in de review de Etos Woezel & Pip luiers!

Volop in de luiers

Mijn dochter is momenteel 22 maanden oud en zit uiteraard nog volop in de luiers. Ik geloof er zelf heilig in dat een kind zelf aangeeft wanneer het er aan toe is om zindelijk te worden en dus tot die tijd zal ik luiers voor haar moeten blijven aanschaffen. In een eerdere review vertelde ik al dat wij bij zowel mijn zoontje als dochter heel lang pampers hebben gebruikt. Totdat ik ontdekte dat er ook goedkopere luiers zijn die prima hun werk doen.

Etos Luiers

De luiers van de Etos had ik hiervoor nog nooit eerder geprobeerd. De Etos is niet een winkel waar ik regelmatig kom en dus is het eerder niet in mij opgekomen om hier onze luiers te halen. Wel was het mij uiteraard opgevallen toen Etos met de fantastische Woezel & Pip luiers op de markt kwam. Ik ben altijd wel gevoelig voor leuke printjes en dingetjes op babyspullen en deze luiers vielen wat dat betreft al direct bij mij in de smaak.

Review Etos Luiers

Etos maat luiers

Welke maat luiers?

Dan kunnen Etos luiers er nog wel zo leuk uitzien, het is natuurlijk vooral ontzettend belangrijk dat ze fijn in gebruik zijn, niet irriteren en ook nog eens voldoende absorberen. De Etos Woezel & Pip luiers beloven dit allemaal. Zelf kocht ik voor mijn dochter twee pakken in maat 4 (maxi) om deze uit te proberen. Ik moet hierbij zeggen dat ik wat maat luiers betreft dit altijd maar een beetje op de gok kies. 4+ zou namelijk ook nog een optie kunnen zijn maar ervaring heeft mij geleerd dat mijn dochter het prima doet op maat 4.

Prijs Etos Luiers

Een pak luiers van Woezel & Pip maat 4 kost € 6,99 voor 34 stuks. Dat betekent dat dit omgerekend € 0,20 cent per luier kost. Een voordeel pak bevat 56 stuks en kost € 9,99. Omgerekend kost dit € 0,17 cent per luier. Ter vergelijking kosten een luier van Pampers Baby dry maat 4 0,33 per luier.

Wat vinden wij van de Etos Woezel & Pip Luiers?

Zoals ik al vertelde vind ik de Etor Woezel en Pip luiers an sich ontzettend leuk. Ze zijn vrolijk en speels,  en ik weet zeker dat elk kindje dit met mij eens zal zijn. Naast de vormgeving valt het mij direct op dat de luiers dun zijn, dit vind ik zelf altijd heel prettig en is wat mij betreft een pluspunt. Verder moet ik eerlijk zeggen dat ik vrij weinig heb op te merken aan de luiers. Ze voelen namelijk zacht aan, irriteren de huid van mijn dochter niet, en absorberen prima. Prima luiers dus. Het zijn niet de meest goedkope luiers, wanneer je echt voor budget wil gaan zijn er nog goedkopere luiers. Als de prijs niet het belangrijkste is, zijn deze zeker aan te raden en is de prijs kwaliteit verhouding erg goed.

Heb jij deze Etos luiers al geprobeerd? Van welk merk luiers zou jij een review willen lezen?

Reacties

 • Nina Hobbysite

  Ik gebruik overdag de etos luier 4+voor mijn zoontje van 1 jaar. En snachts de pamper luiers.

 • Bertine

  ik gebruik die van kruidvat omdat die vaak in de aanbieding zijn en dan goedkoper zijn maar anders hadden mij dit ook prima luiers geleken.

 • Kelly

  Ik kocht de Etos luiers omdat ze in de aanbieding waren, ze deden hun werk en bleef ze dus gewoon kopen. Toen ik weer naar de Etos ging om een nieuwe voorraad te halen kon ik ze ineens niet meer vinden, maar wat bleek het huismerk luiers van Etos was dus een samenwerking gestart met Woezel en Pip. Ik vind Woezel en Pip zelf erg leuk en ben ze dus blijven kopen. Onze dochter heeft denk in de afgelopen 8 maanden maar 2 keer gehad dat het door was gelekt maar dat kwam doordat bijvoorbeeld een randje niet goed zat, dus niet de schuld van de luier haha. Wij zijn tevreden gebruikers van deze luiers!
  Onlangs geplaatst door Kelly: Eerste keer zwemmen

 • Gitte Brouwer-Mulders

  Al geprobeerd. Levi is dol op woezel en pip, maar helaas s’nachts bleef hij niet droog met de luiers van etos. Wel hebben wij altijd de billendoekjes van etos, hij krijgt van sommige merken uitslag en de doekjes van etos (sensitive) zijn super fijn. Wij gebruiken bijna altijd kruidvat luiers en daarmee blijft hij wel droog.

 • Marieke

  Ik kocht altijd de oude Etos luiers, maar sinds de W&P luiers er zijn had ik elke keer lekkende luiers. Sindsdien ben ik overgestapt op de Jumbo-luiers. Die zijn prima. Nu heb ik een pak bij de Lidl gekocht omdat ze daar in de aanbieding waren, ben benieuwd hoe die zijn.
  Onlangs geplaatst door Marieke: Gratis uitje: Kom in de kas – 1 en 2 april

  • Saskia Hardeman

   Ik heb de luiers van de Lidl ook in de kast liggen om te testen, ze zijn ontzettend goedkoop dus ben ook heel erg benieuwd 🙂

 • Samantha

  Wij zijn super blij met de Etos luiers! Kruidvat en Pampers hier de deur uitgegooid! We♡etos!

 • Simone

  Ok heb ze toevallig ook net in huis gehaald omdat ik van die luierbroekjes wilde. Die zijn van pampers nóg duurder dan de gewone pampers. Dus toen dacht ik: ik probeer die van etos. En waarom dan etos? Ook vanwege het woezel en pip printje. Mirthe heeft een pip knuffel en is er helemaal weg van.
  Onlangs geplaatst door Simone: Mijn interieur in 10 foto’s

 • Vlijtig Liesje

  Klinkt goed! Zelf zou ik niet extra willen betalen voor de afbeelding van Woezel en pip, maar leuk staat het wel natuurlijk.
  Onlangs geplaatst door Vlijtig Liesje: Hoe een goede organisatie je leven positief beïnvloedt

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv