Review Lupilu Luiers (Lidl)
9 aug 2018 Kinderen Mama 3

Review Lupilu Luiers (Lidl)

Een paar weken terug kregen wij een leuk pakket met daarin de nieuwe baby producten die sinds kort bij de Lidl verkrijgbaar zijn. Onder andere zaten daar babyhapjes en een pak luiers is. Die luiers zijn natuurlijk altijd handig en ik kreeg van een aantal de vraag of ik hier een review over wil schrijven. Natuurlijk!

Waar je vroeger niet genoeg had aan goedkope luiers, zijn er tegenwoordig zo veel goedkope luiers te koop dat je echt niet alleen meer de duurdere varianten nodig hebt. Ik schreef bijvoorbeeld al eerder wat reviews over bijvoorbeeld de luiers van de Aldi en de Toujours Lidl luiers. Stuk voor stuk luiers die goedkoop en goed zijn.

Lupilu Luiers

De voormalige Toujours luiers hebben inmiddels plaatsgemaakt voor de Lupilu luiers. Ik heb een pak met maat 4+ geprobeerd en wij zijn tevreden. De luiers zijn dun en ze nemen heel veel op. Doorlekken is ons nog niet overkomen en daarnaast voelen de luiers ook zacht aan. Wat mij betreft een aanrader.

De luiers kosten € 7,49 per pak (€ 0,11 per luier).

Cien Baby

Tot slot nog even een kleine tip: Deze Baby Oil en Shampoo (€ 1,49) . Die geuren zijn zo onwijs lekker! Het liefst gebruik ik ze gewoon zelf onder de douche. Daarnaast vind ik de verpakkingen met de flamingo’s en olifanten echt onwijs leuk.

Kennen jullie deze nieuwe producten al?

Reacties

 • Gelukjes van Maris

  Ik gebruik de luiers ook en bevallen ook hier prima. De baby verzorging nog niet geprobeerd. Naïef is hier nog favoriet

  X

 • van acker

  Ik heb voor het eerst de luiers van lupilu getest en ben zeer tevreden! geen lekken en de luiers zitten heel soepel.
  ik zou ze iedereen aanbevelen.

 • Tom

  Volgens mij klopt je berekening niet helemaal. Uitgaande van 4+ luiers zitten er 46 in het pak wat 7,49 kost. Dit maakt toch een dikke 0,16 cent per luier.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv