Kinderen

Kinderen ziek? Met deze binnenactiviteiten gaan ze zich niet vervelen!
21 mrt 2024 Mama 0

Kinderen ziek? Met deze binnenactiviteiten gaan ze zich niet vervelen!

Snotteren, buikpijn of koorts: het is natuurlijk enorm vervelend als je kind zich niet lekker voelt. Soms zijn kids zo ziek dat ze het beste in bed kunnen blijven, maar bij bijvoorbeeld een verkoudheid kunnen ze best nog wel wat energie hebben. Wat zijn activiteiten die je dan thuis met ze kan ondernemen, zonder dat ze zich te veel in hoeven te spannen? Lees meer..


Ons verblijf in Disney en het NEWPORT BAY HOTEL
2 nov 2023 Travel 0

Ons verblijf in Disney en het NEWPORT BAY HOTEL

Wie mij volgt, weet natuurlijk dat wij onlangs een waanzinnig weekend in Disneyland Paris mochten doorbrengen. Wij waren uitgenodigd om een weekend lang Halloween te vieren in Disneyland Paris! Voor mij en de kinderen was dit een droom die uitkwam en hebben wij waanzinnig genoten! Het een en ander hebben wij al gedeeld op onder andere instagram, maar ik zal in deze blog ook een nog iets uitgebreidere ervaring delen! Lees meer..


Hoe kun je veilig met je kind gaan fietsen?
24 apr 2023 Mama 0

Hoe kun je veilig met je kind gaan fietsen?

Als je een kind hebt gekregen, zul je na verloop van tijd merken dat je graag even een ommetje wilt maken. Wandelen kan soms snel vervelen en daarom verlangen veel jonge moeders naar een ritje op de fiets. Je ziet op die manier veel meer van de wereld om je heen, je kunt nog eens even ergens heengaan om met iemand af te spreken en je krijgt even een gezonde portie lichaamsbeweging. Hoe zorg je er voor dat je je kind goed mee kunt nemen op een manier die ook veilig is? Je moet er namelijk niet aan denken dat jou en je kind iets zou overkomen. Vandaar dat wij je graag een aantal handige tips geven om te zorgen dat je zorgeloos op je fiets kunt stappen met je kind. Lees meer..


Waar op letten bij het kopen van kinderschoenen?
29 mei 2022 Mama 0

Waar op letten bij het kopen van kinderschoenen?

Het kopen van kinderschoenen. Met twee opgroeiende kinderen mag ik hier regelmatig aan geloven. Waar mijn dochter voornamelijk kijkt naar de kleur van de schoen (het liefst zo fel en glinsterend mogelijk), willen wij als ouder voornamelijk gewoon goede schoenen voor onze kinderen. Goede schoenen, die zo lang als het nodig goed blijven, en waar een kind gezond op kan bewegen. Waar op letten bij het kopen van kinderschoenen? Ik deel een aantal tips waar je op kan letten.  Lees meer..


Kinderfeestje organiseren.. zo doe je dat!
22 jun 2021 Lifestyle Mama 2

Kinderfeestje organiseren.. zo doe je dat!

Een kinderfeestje organiseren. Vroeg of laat moeten alle vaders en moeders hier aan geloven. Zelf is het niet mijn favoriet. Niet omdat ik het niet gezellig zou vinden, maar gewoon puur omdat ik het best lastig vind. Een kinderfeestje moet leuk en gezellig zijn, en zelf ben ik nooit zo creatief. Onlangs mocht ik voor mijn jongste dochter een feestje organiseren en ik vertel hoe ik dit heb gedaan! Lees meer..


PLOG! Bloedheet, kabouterpad en muggen! :(
21 jun 2021 Mama 6

PLOG! Bloedheet, kabouterpad en muggen! :(

Hoi! Nu ik heb besloten om (voorlopig) te stoppen met vloggen, lijkt het mij wel leuk om wat meer foto’s te delen van hoe een dag bij ons thuis eruit ziet. Gewoon even wat plaatjes, vind ik ook wel weer leuk om te doen. Dus bij deze een Plog met foto’s van een doordeweekse (bloedhete) dag waarbij de kindjes studiedag (vorige week donderdag) hadden van school! Kijk je mee?

Lees meer..


5x GEZOND BROODBELEG
7 apr 2021 Mama 1

5x GEZOND BROODBELEG

Iets wat hier met jonge kinderen in huis weer dagelijks voorbij komt: wat doen we in de lunch boxjes? Ik heb eerder al geschreven over gezonde tussendoortjes waarvan de meesten ook geschikt zijn om mee naar school te nemen (10x gezonde tussendoortjes kinderen). Over gezond broodbeleg heb ik nog niet eerder geschreven en zal ik vandaag vertellen waar ik voor kies als het gaat om gezond broodbeleg.  Lees meer..


Mijn kind heeft geïrriteerde handen door desinfecteren: wat te doen?!
6 apr 2021 Mama 0

Mijn kind heeft geïrriteerde handen door desinfecteren: wat te doen?!

Maaaaam! Mijn handen doen zo zeer. Iets dat ik sinds dat de kinderen naar school gaan weer veel hoor. Mijn zoon hoor ik regelmatig dat zijn brood op school zo vies smaakt na het desinfecteren van zijn handen, en mijn dochter klaagt over haar handen. Haar handen zijn droog en geirriteerd door het vele wassen van haar handen op school: mijn kind heeft geïrriteerde handen door desinfecteren: wat te doen?! Lees meer..


MENINGSVERSCHIL en VOOR HET EERST WEER NAAR SCHOOL!
30 jan 2021 Mama 1

MENINGSVERSCHIL en VOOR HET EERST WEER NAAR SCHOOL!

Sophia mocht voor het eerst weer naar school en vond het spannend! Ik vertel over waarom en hoe ze dit uiteindelijk vond. Zelf merk ik dat ik met spanningen veel afval en ook nu is dat weer het geval. Verder hoe wij onze dagen doorkomen, cakejes bakken met de kinderen etc. Kijk je mee? Lees meer..