Kinderen

Magnesium en gedragsstoornissen: de oplossing voor kinderen ?!!
9 jul 2020 Mama 2

Magnesium en gedragsstoornissen: de oplossing voor kinderen ?!!

Magnesium. We kennen het waarschijnlijk allemaal. In mijn tijd als verpleegkundige kwam dit medicijn dagelijks aan mijn neus voorbij. Het is voor zoveel kwalen een oplossing. Zo helpt het bijvoorbeeld bij slaapproblemen, maar ook bij spierkrampen is het een middel dat goed heel goed werkt. Het lichaam heeft namelijk magnesium nodig. Dat magnesium ook goed werkt bij gedragsproblemen (gedragsstoornissen) was nieuw voor mij. Via instagram vertelde een volger mij hierover. Ik ben mij er in gaan verdiepen en vertel je in dit artikel alles dat ik weet.  Lees meer..


PERSOONLIJK: EVEN KLETSEN!
7 jul 2020 Mama 3

PERSOONLIJK: EVEN KLETSEN!

Oh mensen. Daar zit ik dan met een vol hoofd achter mijn laptop te tikken. Ik heb mijzelf er maar even naartoe gesleept. Want alles gaat nou eenmaal door, moe of niet.. Ik neem jullie weer even mee in hoe het er nu thuis voor staat, de keuken, en uiteraard de kindjes Lees meer..


Budgettips voor het kopen van kinderkleding
2 jul 2020 Mama 8

Budgettips voor het kopen van kinderkleding

Kinderen kosten geld. Veel geld. Daarom vind ik het persoonlijk best fijn om hier en dan eens iets te besparen. Het kan nog best weleens lastig zijn om kinderen leuk te kleden voor ook nog eens weinig geld. Maar het kan zeker weten wel! Ik deel een aantal handige en praktische budgettips voor het kopen van kinderkleding. Ook ben ik heel benieuwd naar die van jullie! Lees meer..


7x VRAGEN WAAR MOEDERS GEK VAN WORDEN!
22 jun 2020 Mama 3

7x VRAGEN WAAR MOEDERS GEK VAN WORDEN!

Mama? “mag ik wat lekkers” Mama? “Hoe laat is het” Mama? “ik verveel me, wil je mij helpen” Een aantal vragen die ik toch wel dagelijks te horen krijg en waar ik stiekem zo nu en dan een beetje gek van word. En ik ben niet de enige haha. Ik deel zeven vragen waar moeders gek van worden! Lees meer..


Kind spreekt r niet goed uit, wat je kan doen (tips)
18 jun 2020 Mama 3

Kind spreekt r niet goed uit, wat je kan doen (tips)

De letter “r” is een lastige. Ik zie het overal om mij heen. En eerlijk: ik schijn hem zelf ook niet altijd even helemaal lekker uit te spreken. Voor mij maakt dat niet meer uit. Voor kinderen echter kan het wel lastig zijn omdat ze misschien niet goed begrepen worden of er zelf last van hebben. Wellicht kan dit artikel je helpen: kind spreekt r niet goed uit, wat je kan doen! Lees meer..


10 BROODTROMMEL TIPS VOOR NAAR SCHOOL
8 jun 2020 Mama 3

10 BROODTROMMEL TIPS VOOR NAAR SCHOOL

Yes. De kinderen mogen na een aantal maanden Corona tijd weer hele dagen naar school. Wat zijn mijn kinderen blij! Eindelijk weer al hun vriendjes zien en samen spelen. Voor mij als mama wordt het weer tijd om elke dag te bedenken wat ik de kinderen mee zal geven naar school.  Lees meer..


TRAKTEREN IN CORONATIJD: JA OF NEE? (EN WAT?)
27 mei 2020 Mama 8

TRAKTEREN IN CORONATIJD: JA OF NEE? (EN WAT?)

Terwijl ik thuis vertel dat ik bezig ben met bedenken van de traktaties voor mijn dochter haar verjaardag, zegt mijn man: ” lees eerst even de regels, want in deze Coronatijd is dit ook allemaal anders. Oh, zucht ik, natuurlijk, ik ga het even uitzoeken.  Lees meer..


Review: Stokke Beat
21 feb 2020 Mama 0

Review: Stokke Beat

Stokke is by far mijn favoriete merk wanneer het gaat om producten voor de kinderen. Toen ik jaren geleden in verwachting was van Senna waren wij verknocht aan de Stokke Xplory. Wij vonden en vinden deze wagen zo fijn en mooi! Inmiddels heeft Stokke flink wat uitgebreid en kregen wij de Stokke Beat om uit te proberen.  Lees meer..