Kinderen

REVIEW EN WINACTIE: ONE2TRACK GPS HORLOGE
9 apr 2019 Mama 59

REVIEW EN WINACTIE: ONE2TRACK GPS HORLOGE

Mijn oudste is zeven jaar oud en inmiddels op een leeftijd gekomen dat hij heel graag buiten speelt. En als ouder zijnde is dit toch altijd een beetje spannend. Een kind alleen maar binnen, en in eigen tuin houden, kan nou eenmaal niet. Dus oriënteerde ik mij op hoe ik mijn kind zo veilig mogelijk kan laten buiten spelen. Zo kwam ik op het One2track GPS Horloge uit en deel ik vandaag mijn ervaring. Plus ik heb een winactie waarbij ik een One2track horloge aan een van jullie mag weggeven! Lees meer..


Review: Qibbel Air Fietsstoeltje (achterzitje)
5 apr 2019 Mama 0

Review: Qibbel Air Fietsstoeltje (achterzitje)

Oh lieve mensen. Het is officieel al lente! En alhoewel het hier nog niet op lijkt wanneer ik naar buiten kijk, zal het toch niet heel lang meer duren voordat de zon gaat schijnen en wij heerlijk naar buiten kunnen gaan! Elk jaar kijk ik er weer enorm naar uit. Het is zo fijn om met de kinderen zo veel mogelijk buiten te zijn. Vooral in het weekend lekker fietsen samen is fijn om te doen.  Lees meer..


Kletsen dreumes 17 maanden
28 feb 2019 Mama 4

Kletsen dreumes 17 maanden

Het is al een tijdje geleden dat ik wat geschreven heb. Heel eerlijk gezegd vergeet ik het gewoon steeds. Ik vroeg aan Saskia of ze nog leuke ideeën had waar ik over kan schrijven. Een kletsartikel is natuurlijk altijd goed. Ik klets jullie daarom helemaal bij over mijn dreumes.  Lees meer..


HELP!! MIJN KIND HEEFT BUNCHEMS IN HET HAAR
12 feb 2019 Mama 4

HELP!! MIJN KIND HEEFT BUNCHEMS IN HET HAAR

Bunchems. Het zijn van die gekleurde balletjes waar je heel veel creaties mee kan maken. Bij ons in huis zijn deze balletjes een aantal maanden ontzettend populair geweest. Mijn zoontje kan er geen genoeg van krijgen. Maar wat, wat moet je nou eigenlijk doen wanneer die krengen vast komen te zitten in het haar? Help! Mijn kind heeft bunchems in het haar, wat moet ik doen? Lees meer..


Wat doen met werk wanneer je kind ziek is? (waar heb je recht op)
5 feb 2019 Mama 3

Wat doen met werk wanneer je kind ziek is? (waar heb je recht op)

Het is weer de periode dat er veel kinderen ziek worden. Vooral op de scholen en op de kinderopvang gaan de virussen als een lopend vuurtje in het rond. Maar wat betekent dit als werkende ouder? Werken wanneer je kind ziek is: waar heb je recht op wanneer je kind ziek is en het van school opgehaald moet worden? Moet je werken wanneer je kind ziek is? Lees meer..


Budget Tip: Baby kleding Zeeman
1 feb 2019 Mama 4

Budget Tip: Baby kleding Zeeman

Alleen door die nieuwe baby collectie van Zeeman zou ik al graag een baby willen kleden. Jeetje, hadden ze maar zulke geweldige kleding toen mijn kindjes nog een baby waren! Het is heel veel (maat 68 tot 86), dus ik kan niet álles laten zien maar het meeste komt voorbij. En geloof mij: dit wil je hebben. Vanaf 4 februari in de winkel! Lees meer..


Gezond broodbeleg voor kinderen
31 jan 2019 Mama 5

Gezond broodbeleg voor kinderen

Alhoewel ik altijd vrij bewust ben van voeding, en wat ik aan mijn kinderen geef, sloop het er toch het laatste half jaar in dat mijn kinderen ontbeten met een broodje pasta en hagelslag. Voorheen kocht ik alleen maar van die pasta bij de reform winkel. Maar hoe dan ook, dit verwaterde, en feit is dat mijn kinderen nu bij het ontbijt al best veel suiker binnen krijgen. Dat moet anders en ik vroeg jullie om tips voor gezond broodbeleg voor kinderen. Ik deel een aantal in dit artikel! Lees meer..


Waarom mijn zoontje minder in beeld?
29 jan 2019 Mama 6

Waarom mijn zoontje minder in beeld?

Zo nu en dan krijg ik weleens een berichtje met de vraag waarom mijn zoontje wat minder te zien is op mijn social media. En inderdaad. Als ik bijvoorbeeld kijk naar mijn instagram feed, dan zie ik het zelf ook. Mijn dochter is veel meer in beeld. En dat ik wat minder plaats van mijn zoontje heeft ook een reden.  Lees meer..


Wij waren er even uit! (ervaring Huttenheugte)
14 jan 2019 Mama 5

Wij waren er even uit! (ervaring Huttenheugte)

Hoi! Voor iedereen die mij volgt op insta en facebook: jullie zullen het al weten. Wij zijn een heerlijk weekend weg geweest. Wij gingen naar de Hutteheugte en zowel de kindjes als ik keken hier echt heel erg naar uit. Even een overzichtje van ons weekend en hoe wij het hebben gehad!Kortom: onze ervaring in de Huttenheugte! Lees meer..


Hoe straf jij je kind?
3 jan 2019 Mama 5

Hoe straf jij je kind?

Het woord straffen. Het klinkt zo heftig. En eigenlijk houd ik er helemaal niet van. Maar dat is denk ik ook waar het hele woord om draait. Het is niet leuk, niet om te geven en niet om te krijgen. En toch is het een dilemma waar je als moeder (en vader) voor komt te staan: hoe straf jij je kind? Lees meer..