Kinderen

HELP!! MIJN KIND HEEFT BUNCHEMS IN HET HAAR
12 feb 2019 Mama 4

HELP!! MIJN KIND HEEFT BUNCHEMS IN HET HAAR

Bunchems. Het zijn van die gekleurde balletjes waar je heel veel creaties mee kan maken. Bij ons in huis zijn deze balletjes een aantal maanden ontzettend populair geweest. Mijn zoontje kan er geen genoeg van krijgen. Maar wat, wat moet je nou eigenlijk doen wanneer die krengen vast komen te zitten in het haar? Help! Mijn kind heeft bunchems in het haar, wat moet ik doen? Lees meer..


Wat doen met werk wanneer je kind ziek is? (waar heb je recht op)
5 feb 2019 Mama 3

Wat doen met werk wanneer je kind ziek is? (waar heb je recht op)

Het is weer de periode dat er veel kinderen ziek worden. Vooral op de scholen en op de kinderopvang gaan de virussen als een lopend vuurtje in het rond. Maar wat betekent dit als werkende ouder? Werken wanneer je kind ziek is: waar heb je recht op wanneer je kind ziek is en het van school opgehaald moet worden? Moet je werken wanneer je kind ziek is? Lees meer..


Budget Tip: Baby kleding Zeeman
1 feb 2019 Mama 4

Budget Tip: Baby kleding Zeeman

Alleen door die nieuwe baby collectie van Zeeman zou ik al graag een baby willen kleden. Jeetje, hadden ze maar zulke geweldige kleding toen mijn kindjes nog een baby waren! Het is heel veel (maat 68 tot 86), dus ik kan niet álles laten zien maar het meeste komt voorbij. En geloof mij: dit wil je hebben. Vanaf 4 februari in de winkel! Lees meer..


Gezond broodbeleg voor kinderen
31 jan 2019 Mama 5

Gezond broodbeleg voor kinderen

Alhoewel ik altijd vrij bewust ben van voeding, en wat ik aan mijn kinderen geef, sloop het er toch het laatste half jaar in dat mijn kinderen ontbeten met een broodje pasta en hagelslag. Voorheen kocht ik alleen maar van die pasta bij de reform winkel. Maar hoe dan ook, dit verwaterde, en feit is dat mijn kinderen nu bij het ontbijt al best veel suiker binnen krijgen. Dat moet anders en ik vroeg jullie om tips voor gezond broodbeleg voor kinderen. Ik deel een aantal in dit artikel! Lees meer..


Waarom mijn zoontje minder in beeld?
29 jan 2019 Mama 6

Waarom mijn zoontje minder in beeld?

Zo nu en dan krijg ik weleens een berichtje met de vraag waarom mijn zoontje wat minder te zien is op mijn social media. En inderdaad. Als ik bijvoorbeeld kijk naar mijn instagram feed, dan zie ik het zelf ook. Mijn dochter is veel meer in beeld. En dat ik wat minder plaats van mijn zoontje heeft ook een reden.  Lees meer..


Wij waren er even uit! (ervaring Huttenheugte)
14 jan 2019 Mama 5

Wij waren er even uit! (ervaring Huttenheugte)

Hoi! Voor iedereen die mij volgt op insta en facebook: jullie zullen het al weten. Wij zijn een heerlijk weekend weg geweest. Wij gingen naar de Hutteheugte en zowel de kindjes als ik keken hier echt heel erg naar uit. Even een overzichtje van ons weekend en hoe wij het hebben gehad!Kortom: onze ervaring in de Huttenheugte! Lees meer..


Hoe straf jij je kind?
3 jan 2019 Mama 5

Hoe straf jij je kind?

Het woord straffen. Het klinkt zo heftig. En eigenlijk houd ik er helemaal niet van. Maar dat is denk ik ook waar het hele woord om draait. Het is niet leuk, niet om te geven en niet om te krijgen. En toch is het een dilemma waar je als moeder (en vader) voor komt te staan: hoe straf jij je kind? Lees meer..


Oud & Nieuw: kinderen naar bed of op laten blijven?
31 dec 2018 Mama 12

Oud & Nieuw: kinderen naar bed of op laten blijven?

Het is weer zover: Oud & Nieuw. Waar mijn zoontje (7) heel hard roept op te willen blijven, heeft mijn dochter (3) bijna geen idee wat zo’n avond in houdt en denk ik dat zij gewoon blij is om die avond gewoon naar bed te mogen. Wat doen jullie? Kinderen naar bed of op laten blijven? Lees meer..


5x Gratis uitjes voor in de kerstvakantie!
28 dec 2018 Mama 0

5x Gratis uitjes voor in de kerstvakantie!

Het is weer zover, de kerstvakantie komt eraan. Twee weken vakantie. Ik zie altijd een heel klein beetje op tegen lange vakanties, maar twee weken is te overzien. Toch is het handig en fijn om van tevoren te bedenken wat te gaan doen tijdens deze vakantie. Ik zet een aantal gratis uitjes in de kerstvakantie op een rijtje.  Lees meer..


Oh sorry, verkeerde baby! (verkeerde baby meekrijgen van kinderopvang)
27 dec 2018 Mama 5

Oh sorry, verkeerde baby! (verkeerde baby meekrijgen van kinderopvang)

Het lijkt een beetje zo’n verhaal uit een film. Ik weet niet of jullie het nog kennen, maar vroeger had je van die woensdag avond films met van die dramatische verhalen over ontvoerde en omgewisselde baby’s en dergelijke. Alhoewel dit natuurlijk een heel ander verhaal is, moest ik hier wel even aan denken toen ik onlangs een artikel las in de krant over een kinderopvang dat een verkeerde baby mee naar huis gaf.  Lees meer..