Kinderen

5x Zo overleef je de avondvierdaagse!
4 jun 2019 Mama 7

5x Zo overleef je de avondvierdaagse!

Voor ons is het weer zover. De avondvierdaagse is van start gegaan. Voor kinderen is dit vaak geweldig leuk, voor de ouders is het toch een beetje aanpassen. Hoe overleef je de avondvierdaagse? Ik geef een aantal tips die ik zelf toepas om het allemaal net een beetje gemakkelijker en leuker te maken! Lees meer..


Mama Struggle: Gillende en blije kleuters
27 mei 2019 Mama 6

Mama Struggle: Gillende en blije kleuters

Hoi. Ik wilde weer een kletsartikel schrijven. Terwijl ik nadacht over het onderwerp, bedacht ik mij het kletsen deze week net even iets anders te gaan doen. Ik wilde namelijk eens schrijven over mijn struggle als moeder welke ik regelmatig ervaar. Namelijk het gillen (en een minuut later weer blij) van kleuters.  Lees meer..


Omgaan met een kind dat vervelend is: hoe ik dat doe
21 mei 2019 Mama 4

Omgaan met een kind dat vervelend is: hoe ik dat doe

Elk kind is weleens vervelend. Moeders die beweren dat dit niet het geval is, die geloof ik niet ;). Vervelend zijn hoort bij de ontwikkeling, het hoort bij het ontdekken en het leren kennen van grenzen. Voor ons mama’s is het echter wel een hele moeilijke taak om hier mee om te gaan. Onlangs kreeg ik een aantal keren de vragen hoe ik er mee om ga wanneer mijn kinderen vervelend of moeilijk gedrag vertonen. Vandaag: omgaan met een kind dat vervelend is, ik vertel hoe ik hiermee om ga.  Lees meer..


7 leukste jurken voor meisjes
10 mei 2019 Mama 1

7 leukste jurken voor meisjes

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik dol op jurkjes. Ook voor mijn dochter vind ik het leuk om op zoek te gaan naar de allerleukste jurkjes voor haar. Vooral in de zomer vind ik de jurkjes super leuk en vrolijk, en kan ik er geen genoeg van krijgen. Ik zocht een aantal van de leukste jurkjes voor jullie uit! Kijk je mee?

Lees meer..


Cadeautips voor een meisje! (4 jaar)
23 apr 2019 Mama 6

Cadeautips voor een meisje! (4 jaar)

Over heel iets langer dan een maand wordt mijn kleine baby vier jaar oud. Oh, niet te doen hoor. Ik ben nu gewoon geen moeder meer van hele kleine kinderen (snik). Mijn kinderen zullen straks allebei op de basisschool zitten en dat is toch best wel een ding hoor. Hoe dan ook, eerst ga ik mij even focussen op de verjaardag van Sophia. En de grote vraag hierbij is: wat zullen wij haar voor haar verjaardag geven? Lees meer..


REVIEW EN WINACTIE: ONE2TRACK GPS HORLOGE
9 apr 2019 Mama 59

REVIEW EN WINACTIE: ONE2TRACK GPS HORLOGE

Mijn oudste is zeven jaar oud en inmiddels op een leeftijd gekomen dat hij heel graag buiten speelt. En als ouder zijnde is dit toch altijd een beetje spannend. Een kind alleen maar binnen, en in eigen tuin houden, kan nou eenmaal niet. Dus oriënteerde ik mij op hoe ik mijn kind zo veilig mogelijk kan laten buiten spelen. Zo kwam ik op het One2track GPS Horloge uit en deel ik vandaag mijn ervaring. Plus ik heb een winactie waarbij ik een One2track horloge aan een van jullie mag weggeven! Lees meer..


Review: Qibbel Air Fietsstoeltje (achterzitje)
5 apr 2019 Mama 0

Review: Qibbel Air Fietsstoeltje (achterzitje)

Oh lieve mensen. Het is officieel al lente! En alhoewel het hier nog niet op lijkt wanneer ik naar buiten kijk, zal het toch niet heel lang meer duren voordat de zon gaat schijnen en wij heerlijk naar buiten kunnen gaan! Elk jaar kijk ik er weer enorm naar uit. Het is zo fijn om met de kinderen zo veel mogelijk buiten te zijn. Vooral in het weekend lekker fietsen samen is fijn om te doen.  Lees meer..


Kletsen dreumes 17 maanden
28 feb 2019 Mama 4

Kletsen dreumes 17 maanden

Het is al een tijdje geleden dat ik wat geschreven heb. Heel eerlijk gezegd vergeet ik het gewoon steeds. Ik vroeg aan Saskia of ze nog leuke ideeën had waar ik over kan schrijven. Een kletsartikel is natuurlijk altijd goed. Ik klets jullie daarom helemaal bij over mijn dreumes.  Lees meer..


HELP!! MIJN KIND HEEFT BUNCHEMS IN HET HAAR
12 feb 2019 Mama 4

HELP!! MIJN KIND HEEFT BUNCHEMS IN HET HAAR

Bunchems. Het zijn van die gekleurde balletjes waar je heel veel creaties mee kan maken. Bij ons in huis zijn deze balletjes een aantal maanden ontzettend populair geweest. Mijn zoontje kan er geen genoeg van krijgen. Maar wat, wat moet je nou eigenlijk doen wanneer die krengen vast komen te zitten in het haar? Help! Mijn kind heeft bunchems in het haar, wat moet ik doen? Lees meer..


Wat doen met werk wanneer je kind ziek is? (waar heb je recht op)
5 feb 2019 Mama 3

Wat doen met werk wanneer je kind ziek is? (waar heb je recht op)

Het is weer de periode dat er veel kinderen ziek worden. Vooral op de scholen en op de kinderopvang gaan de virussen als een lopend vuurtje in het rond. Maar wat betekent dit als werkende ouder? Werken wanneer je kind ziek is: waar heb je recht op wanneer je kind ziek is en het van school opgehaald moet worden? Moet je werken wanneer je kind ziek is? Lees meer..