NIVEA SUN Nieuwe Formule: Gaat vlekken in kleding tegen
12 apr 2017 Beauty Lichaamsverzorging 6

NIVEA SUN Nieuwe Formule: Gaat vlekken in kleding tegen

Een zonnebrand die, naast bescherming, ook nog eens vlekken in kleding tegengaat? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch is het zo. Onlangs kreeg ik de nieuwe Nivea Sun Protect en Hydrate opgestuurd en dit maakte mij reuze nieuwsgierig!

Toen ik vorig jaar eens een artikel plaatste met hoe je vlekken uit kleding verwijdert kreeg ik op social media veel reacties dat lezers aardig last hebben van de vlekken die zonnebrandcrème maakt. Nu moet ik zeggen dat ik hier zelf niet zo veel last van heb, maar dat ik ook wel uitkijk met uitsmeren om zo vlekken te voorkomen. Voor als deze vlekken heeft Nivea nu de oplossing! In alle NIVEA SUN Protect & Hydrate-producten en een selectie van NIVEA SUN Kids-producten is nu een baanbrekende nieuwe formule toegevoegd die vlekken tegengaat.

In de formule wordt gebruikgemaakt van twee actieve ingrediënten die perfect samenwerken. Het ene ingrediënt vangt de UV-filters terwijl het andere ingrediënt de metaalionen in het waswater – die vlekken intenser kunnen maken – aantrekt als een magneet. Negen van de tien testpersonen zagen dat de vlek na het wassen helemaal was verdwenen.”

Nivea beschermt kleding

De producten zijn te koop bij onder andere de drogist en de prijzen zijn als volgt:

 • NIVEA SUN Protect & Hydrate Lotion, SPF 20, 30 en 50+ voor respectievelijk € 13,99, € 14,89 en € 15,79
 • NIVEA SUN Protect & Hydrate Spray, SPF 20, 30 en 50+ voor respectievelijk € 14,45, € 15,35 en € 16,65
 • NIVEA SUN Protect & Hydrate Roll-on SPF 30 voor € 7,45
 • NIVEA SUN Kids Moisturising Lotion SPF 30 voor € 14,89
 • NIVEA SUN Kids Swim & Play Lotion, SPF 50+ voor € 15,35
 • NIVEA SUN Kids Protection Roll-on, SPF 50+ voor € 7,89
 • NIVEA SUN Kids Protection Pocket Size SPF 50+ voor € 6,15

Ken jij deze nieuwe formule al?

Lees ook: kind beschermen tegen de zon.

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review

Reacties

 • Marloes

  Ik kende het nog niet, maar eerlijk gezegd heb ik ook nog nooit last gehad van vlekken door zonnebrand…
  Onlangs geplaatst door Marloes: Wij gaan scheiden!

 • Inge

  Ik heb er andere ervaringen mee. Onder andere een witte korte broek die na het wassen met gele vlekken uit de wasmachine komt. Nu nog maar een keer in de wasmachine gedaan met een vlekkenspray dus ben benieuwd.

 • rita vanexem

  hoe komen gele vlekken in zwempak ,na het zwemmen? Combinatie zonnecreme en water en zon?

 • Ellemieke

  Ik heb er geen goed woord over te zeggen! Er waren absoluut geen vlekken te zien voor de was in de machine ging, maar toen die eruit kwam waren alle randen van halsboord en mouwen feloranje gekleurd. Het merendeel van de keldingstukken zijn naar de vaantjes. Ik koop voortaan enkel nog Louis Widmer. Iets prijziger, maar geen teleurstelling nadien. Degelijke Zwitserse kwaliteit.

 • Clara

  Ik heb al veel merken zonnebrandcrème geprobeerd met telkens hetzelfde resultaat: lelijke vlekken in mijn mooie T-shirts en topjes. Mijn verwachtingen waren dan ook hooggespannen toen ik hoorde dat de vernieuwde Nivea geen vlekken in kleding zou maken. Groot was mijn teleurstelling toen ik merkte dat mijn zoveelste topje naar de knoppen was!
  Weer maar iets anders proberen dus. Met de moed der wanhoop stilaan.

 • Valentine

  Hebben jullie dit gemeld aan nivea? Ikzelf heb ook heel slechte ervaringen met deze zonnecrème. Verschillende kledingsstukken zitten vol met oranje vlekken en ik krijg het ook niet meer schoon indien ik het terug was met vlekkenproducten. Ik heb contact opgenomen met nivea. Ben benieuwd naar hun antwoord.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.