The Body Shop: Vanilla Pumpkin
28 sep 2017 Beauty Lichaamsverzorging 3

The Body Shop: Vanilla Pumpkin

Het is altijd leuk en een eer om nieuwe collecties te mogen proberen en ervaren. Ik ben dol op geuren en ik vind het heerlijk om verzorgende producten te gebruiken. Het was ook een echt leuke verrassing om een aantal producten uit de nieuwe limited edition van The Body Shop Vanilla Pumpkin te mogen ontvangen!

Speciaal voor Halloween lanceert The Body Shop een aantal heerlijke producten met een unieke geur. Zo is er een Handcreme, Body Butter, Shimmer Mist en een Douchegel in deze lijn verkrijgbaar.

Deze spooktaculaire tijd van het jaar heeft zoveel moois te bieden. Denk bijvoorbeeld eens aan snoep, vreugdevuren en verkleedpartijen! Het angstaanjagende feestseizoen staat weer voor de deur en om Halloween te vieren lanceren we onze special edition Vanilla Pumpkin bodycare-lijn.

The Body Shop Vanilla Pumpkin

Ik ontving de Body Butter en de handcreme en kon het natuurlijk niet laten om uitgebreid te snuffelen aan de producten. Ik ben eerlijk gezegd niet een hele grote fan van de geur van vanille (vaak te zoet) maar in sommige gevallen vind ik het wel weer lekker.

Vanilla Pumpkin

De geur van Vanilla Pumpkin is heel erg zoet en daar moet je gewoon van houden. Wat ik lekker vind aan deze geur is dat het heel zoet is maar toch ook weer iets “warms” in zich heeft. Ik ben totaal geen fan van de herfst, maar ik krijg er wel accuut zin in om na een warme douche mijn huid in te smeren met deze geur!

The Body Shop Limited Vanilla Pumpkin

Vanilla Pumpkin Body Butter

De Vanilla Pumpkin Body Butter is een heerlijk ruikende Body Butter. De geur van vanille is overheersend en sterk aanwezig, alleen niet storend. Het doet mij denken aan versgebakken koekjes en daar houd ik van! De Butter trekt snel in en laat een lekker zachte (en heerlijk ruikende huid) achter.

Vanilla Pumpkin Handcreme

De handcreme is wat dunner van structuur en ook de geur is stukken minder aanwezig. In eerste instantie lijkt het even een vettig product te zijn alleen na het smeren merk ik hier niets meer van. De geur van vanille is vrij subtiel wat ik erg lekker vind voor een product zoals een handcreme.

Geslaagde collectie? Jaa! Wat ik al schreef: je moet echt van zoet houden. En als je hier van houdt, dan zal je zeker verrast zijn en gaan houden van deze producten

Prijzen Vanilla Pumpkin

De producten zullen vanaf oktober verkrijgbaar zijn bij The Body Shop. De prijzen zijn:

Vanilla Pumpkin Handcreme: € 5,50/30ml

Vanilla Pumpkin Body Butter: € 16,–/200ml

Vanilla Pumpkin Shimmer Mist: € 19,–/100ml

Vanilla Pumpkin Douchegel: € 7,–/500ml

Houd jij van de geur van vanille?

Reacties

  • Anne-Sterre

    Ik weet echt niet wat ik me bij Pumpkin voor moet stellen qua geur. Het lijkt me best apart. Binnenkort maar eens in de winkel gaan ruiken haha.

  • Iris

    Ik ben gek op de herfst en vanille, dus ik geloof dat ik het wel een fijne geur vind. Of de zoetheid me aan zal spreken, weet ik niet, maar vanille blijft goed.

  • Manon

    De geur is zo lekker van deze producten

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv