THE BODY SHOP FESTIVE BODY BUTTERS (2018)
28 nov 2018 Beauty Lichaamsverzorging 1

THE BODY SHOP FESTIVE BODY BUTTERS (2018)

Elk jaar kijk ik er weer naar uit! De Limited Edition geuren van The Body Shop voor de feestdagen. Zoals jullie wellicht al weten ben ik een heel groot fan van The Body Shop en gebruik ik hun producten heel erg graag. Ik was dan ook super blij om deze drie Body Butters te mogen ontvangen om de nieuwe geuren te kunnen ontdekken!

THE BODY SHOP FESTIVE BODY BUTTERS

Zelf vind ik het altijd heel erg leuk om cadeaus van The Body Shop aan anderen te geven voor de feestdagen. Het is niet alleen een merk met goede ingrediënten, maar het spreekt mij ook heel erg aan dat zij veel aandacht geven aan de natuur en hier ook oprecht mee bezig zijn. Zo heb je niet alleen een heel leuk cadeau, maar ondersteun je eigenlijk ook nog eens een heel goed doel. Om even terug te komen op de drie nieuwe geuren voor deze feestdagen zal ik deze hieronder een voor een even benoemen.

The Body Shop Candy Cane

Laten we gewoon lekker beginnen met mijn favoriet! Ik was direct verliefs op deze geur. Ik ruik een beetje peppermint en de geur is lekker een beetje fris. Het is een zoete maar ook weer niet zoete geur. Gewoon heel erg lekker!

The Body Shop Berry Bon Bon

De favoriet van mijn dochter! De eerste keer dat zij deze rook zei ze: hmmm aardbeitjes. En tjah, het is dan ook een hele zoete en fruitige geur. Ook mij doet het denken aan aardbeien en bessig. Zeker een aanrader wanneer je van lekkere zoete geuren houdt.

The Body Shop Body Butters

The Body Shop Vanilla Marsmellow

En natuurlijk voor de echte zoetekauwen: de geur met heel veel vanille en zoetigheid. Normaal ben ik niet een heel groot fan van dit soort geuren maar ik moet zeggen dat deze mij wel heel erg lekker lijkt na een lange koude dag. Lekker warm douchen en daarna insmeren met deze geur

Nieuwsgierig wat de feestdagen collectie van The Body Shop nog meer te bieden heeft? Ik nam een video op met een aantal hele leuke giftsets! Bekijk via volgende link de video: The Body Shop Gift Sets 2018

Welke geur is jouw favoriet? Of welke geur spreekt jou het meeste aan?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.