Review The Body Shop Body Yoghurt (nieuw!)
6 mei 2018 Beauty Lichaamsverzorging 2

Review The Body Shop Body Yoghurt (nieuw!)

Wanneer ik pakketjes van The Body Shop binnen krijg maak ik altijd een klein dansje door mijn woonkamer. Want oh, wat een heerlijk merk met altijd weer heerlijke producten! The Body Shop komt in mei met een heel nieuw product, namelijk Body Yoghurt. Ik mocht het alvast uitproberen en vandaag vertel ik je al vast wat ik vind van deze nieuwe producten.

Body Butter

Ik weet bijna zeker dat je de Body Butters van The Body Shop wel zal kennen. Dit zijn over het algemeen wat vollere cremes die de huid goed verzorgen en een lekkere geur achter laten. Deze Body Yoghurts zijn wat lichter én wat het heel bijzonder maakt: ze trekken mega snel in. je hoeft dus na het insmeren niet meer te wachten maar kan vrijwel direct na het smeren je kleding aantrekken.

De onweerstaanbare Body Yogurts zijn er in de vaste edities met Strawberry, Mango, Almond Milk, Moringa, British Rose en Banana (Limited Edition). Ik ontving de Moringa, British Rose, Almond Milk en Mango.

Voordat ik vertel wat ik vind van de producten is het handig om te weten dat de producten 100% veganistisch zijn, geschikt voor de gevoelige huid, dermatologisch getest, zonder minerale oliën en zonder paraffine.

Review The Body Shop Body Yoghurt

Het eerste dat mij opvalt van de Body Butters zijn de geuren! Die zijn echt heerlijk, ik heb daar echt een enorme zwak voor. En na smeren blijft de geur ook nog lekker “na hangen”, heerlijk vind ik dat. Verder is de textuur gewoon heel anders dan de welbekende Body Butters. Deze structuur is veel lichter en jelly achtig. En dit betekent overigens niet dat de Body Yoghurt minder voedend is. Het laat namelijk echt een verzorgde huid achter die heel erg zacht aanvoelt. Wat het intrekken betreft: dit gaat inderdaad snel. Zorg wel dat je lekker dun smeert, maar dit lijkt mij niet meer dan logisch wanneer je snel in je kleding wil springen.

Ja echt hoor, ik ben helemaal blij met deze lekkere Body Yoghurts, het heeft mij ook echt wel verrast in die zin dat ze lichter van textuur lijken, maar minstens net zo voedend als de Body Butters! Vanaf mei zijn deze leukerds te koop online en in de winkel voor € 9,99/200 ml.

Hoe vaak smeer jij je huid in om te hydrateren?

Reacties

  • Iris

    Het lijken me heerlijke producten! Sowieso zijn de bodybutters van The Body Shop geweldig, maar die vind ik eigenlijk meer voor de winter. Voor de zomer is dit dan ideaal.

  • Teddy

    Deze lijken me echt heerlijk! Die geuren ook!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.