Review: Vision Kids Color (zonnecreme met een kleurtje!)
7 jun 2018 Lichaamsverzorging Mama 0

Review: Vision Kids Color (zonnecreme met een kleurtje!)

Wanneer de zon weer lekker begint te schijnen is het heel belangrijk om ons weer bewust te worden van de schade die het kan brengen. Zon is fijn, maar voor de huid kan het schadelijk zijn en daarom is het belangrijk om de kinderen (en onszelf niet te vergeten) goed in te smeren. Voor kinderen die het niet altijd leuk vinden om ingesmeerd te worden is er iets leuks: namelijk zonnebrandcreme met een kleurtje!

Vision Kids Color

Nu zijn mijn kinderen niet heel erg lastig met insmeren, zij vinden het juist leuk en staan te dringen om wie er het eerste mag haha. Alleen weet ik genoeg van mama’s dat dit niet voor elk kindje geldt en dat er genoeg zijn die het insmeren heel erg vervelend vinden. Ik denk dat deze kindjes deze Kids Color vast heel erg leuk gaan vinden! Deze vision Kids Color heeft een beschermingsfactor van 50 en beschermt de huid hiermee optimaal tegen de zon.

Lees ook: de fijnste zonnebrandcremes op een rijtje

Kleurtjes

Wat deze creme speciaal maakt is dat er kleurtjes in verwerkt zitten! In de creme zitten allemaal kleine bolletjes die kleur afgeven. Wanneer de kleurtjes volledig zijn verdwenen betekent dit dat het insmeren goed is gedaan en dat je kindje veilig de zon in kan. De bolletjes doen mij overigens denken aan de spikkels van een ijsje 🙂

Wat wij vinden van de Vision Kids Color

Mijn kinderen zijn heel enthousiast! Voor mij als moeder geldt natuurlijk dat ik het belangrijk vind dat zij beschermd de zon in gaan. Of dat nu is met deze Vision Kids Color of met andere, is voor mij bijzaak (mits het goede bescherming biedt natuurlijk). Wel leuk is dat mijn kinderen zelf steeds aangeven deze creme te willen. Zij hebben er plezier van! Ik denk dan ook zeker dat het een aanrader is voor kindjes die wat ongeduldiger zijn met insmeren 🙂

Deze zonnebescherming is onder andere te koop bij Bol.

Ken jij de Vision Kids Color al?

Dit artikel bevat een product welke ik opgestuurd heb gekregen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet

Producten

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv