Swatch: Essie Virgin Orchid
15 sep 2013 Beauty Nagels 11

Swatch: Essie Virgin Orchid

Vandaag een van mijn lievelingslakjes in de spotlight. Een prachtig lichtroze kleurtje van Essie!  Voor de accentnagels heb ik Kitch Me If You Can van Catrice gebruikt. Kijk je met me mee?

essie virgin orchid

Dit kleurtje van Essie is absoluut een van mijn favorieten! Ik hoef je vast niet te vertellen hoe geweldig de lakjes van Essie zijn! En dit kleurtje die ik je vandaag laat zien vind ik echt prachtig mooi. Niet te fel, niet te licht, gewoon precies goed. De eerste keer dat ik dit lakje droeg kon ik niet stoppen met naar mijn nagels kijken. Haha nu ik dit typ klinkt het een beetje stom, maar het weergeeft wel wat ik van het lakje vind!

essie virgin orchid

Ik draag altijd twee laagjes van deze lak. Een enkel laagje is niet voldoende. Met twee laagjes vind ik de dekking prima! De kleur is zoals je ziet mooi lichtroze. En als je heel goed kijkt zie je er ook een hele fijne glinstering doorheen. Het lakje blijft zoals we van Essie gewend zijn perfect zitten. Meestal kan ik dit lakje prima een week dragen zonder dat het gaat chippen of lelijk uit gaat zien. Uiteraard gebruik ik er zoals altijd wel een base & topcoat van het kruidvat onder.

catrice kitch me if you can

Op de accentnagels gebruik ik Kitch Me If You Can van Catrice. Deze behoort tot de nieuwe collectie van Catrice . Ik vind deze lak perfect passen bij het lakje van Essie. Een accentnagel vind ik altijd een leuk effect geven. Soms doe ik ook al mijn nagels met deze Kitch Me If You Can maar een accentnagel vind ik toch wat subtieler.

Virgin Orchid van Essie is onder andere te koop bij de DA en kost € 9,99 voor een flesje van 13,5 ml. Kitch Me If You Can van Catrice is bij het kruidvat te koop en kost voor een flesje van 10 ml € 2,99.

Wat vind jij van de lakjes van Essie?

xoxo Saskia

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Swatch: Essence Colour of the Year

Swatch: O.P.I. Gargantuan Green Grape

Swatch: Catrice The Effect Maker

 

Volg jij Twinkelbella al via Facebook en Bloglovin?

Bij 75 volgers op Facebook organiseer ik een winactie!

Reacties

 • Annamarie

  Ik vind het een heel mooi lakje! Lief en romantisch .

 • Mirjam - Jewelyz

  Mooie kleur! Als ik mijn nagels net in een nieuwe kleur heb gelakt zit ik ook de hele dag naar mijn nagels te kijken, heel herkenbaar 😉
  En die topcoat van Catrice is echt heel mooi!

 • Elke

  Ik snap al waarom dit je lievelingslakje is! Het is echt een pracht!En die topcoat ziet er erg tof uit!

 • Kirsty

  Wat een mooie kleur! Kan me goed voorstellen dat je dit lakje erg leuk vind!

 • Alies

  Wat een mooi lakje.

  Liefs, fashialies

 • Sas

  Mooi kleurtje!

 • Beautydagboek

  Ik ben dol op de lakjes van Essie, geweldige kleuren en supergoede kwaliteit!

 • Bo Bea

  ik vindt het een mooi kleurtje

 • Tjuly

  Wat een mooie kleur zeg! Wauw!

 • Maren

  Wat een toffe kleur en wat leuk met die glitters!
  Die twee nagelakjes zou ik wel willen toevoegen aan mijn collectie (:

 • laurabeauty

  Mooie combinatie van de twee lakjes!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.