Swatch: O.P.I Gargantuan Green Grape
5 sep 2013 Beauty Nagels 20

Swatch: O.P.I Gargantuan Green Grape

Vandaag wil ik jullie een lakje laten zien waar ik een soort haat/liefde verhouding mee heb. De kleur O.P.I Gargantuan Green Grape vind ik echt prachtig! Maar het is niet een altijd even praktisch lakje helaas. Waarom? Klik verder en ik vertel je er alles over! En misschien dat een van jullie de gouden tip voor mij heeft?

OPI

Een tijdje geleden was ik bij de schoonheidsspecialist en zag ik dit lakje. Deze moest ik hebben natuurlijk! Wat een prachtige bijzondere kleur zeg! Ik heb meerdere mintlakjes maar deze vervelen mij op de een of andere manier snel. Maar deze, nee, dat kon ik me toch echt niet voorstellen dat deze mij zou gaan vervelen. O.P.I vind ik altijd een erg fijne lak hebben, dus mijn verwachting was dat ook van dit lakje!

OPI nagellak

Totdat ik thuis kwam en het lakje aanbracht. Het eerste laagje dekt echt zo slecht. Maar hey misschien niet met een tweede laagje. Dat werd al wel iets beter maar ik was nog niet tevreden. Een derde laagje was beter. WAUW wat mooi! Helemaal blij was ik met deze OPI lak! Het aanbrengen was dan niet even makkelijk, maar de kleur maakte alles goed!

OPI

Toen ik de volgende ochtend wakker werd was ik wat minder enthousiast. Zoals je hierboven op de foto ziet, zit er een soort van “relief” gedrukt in mijn naggellak. Hoewel ik dit nog niet eerder met een lak heb gehad, was ik positief en probeerde ik het gewoon nog een keer. Nagellak eraf en weer nieuwe erop. De hele dag heb ik geprobeerd mijn nagels te ontzien, maar helaas tegen de avond zag het er niet netjes meer uit. Zo jammer! En zo niet O.P.I. Eigenlijk ben ik alleen maar toplakjes van hen gewend!

De kleur vind ik echt fantastisch, maar ik heb liever een kleurtje die netjes blijft op mijn nagels. O.P.I is te koop bij onder andere Douglas en kost € 13,95

Hebben jullie dit ook weleens met een lakje meegemaakt. Of misschien heeft iemand de gouden tip voor mij om dit te voorkomen?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al viaΒ FacebookΒ en Bloglovin?

 

Reacties

 • Mirjam - Jewelyz

  Wow, ik vind de kleur echt geweldig! Heel mooi.
  Wat gek dat je zo’n relief erop krijgt, ik heb dat wel eens als mijn nagels nog niet droog zijn en ik allerlei dingen ga doen, maar dat spreekt voor zich.
  Misschien moet je iets meer tijd nemen tussen de drie laagjes? Geen idee..

  • Saskia Hardeman

   Hoi Mirjam, dankjewel voor je reactie. ik laat nu tussen de laagjes 5 min. En het zijn vrij dunne laagjes. Maar als ik een keer de tijd heb zou ik het eens kunnen proberen. Bedankt!

 • Annamarie

  Heb je al een snel drogende topcoat geprobeerd?
  Het lijkt er op dat hij niet helemaal goed uithard en daardoor snel afdrukken aanneemt van voorwerpen die er tegenaan komen. soms kan dan een goede sneldroogende topcoat helpen.

  • Saskia Hardeman

   Hoi Annamarie, Ik gebruik eigenlijk altijd een topcoat. Zelf heb ik die van het kruidvat. Altijd heel tevreden mee. Bedankt voor je tip!

  • Manon

   Dit is wel handig!

 • Manon

  Dit is echt een super mooie kleur!

 • Jorinde

  Wat een mooi kleurtje πŸ™‚

 • Nicky

  Mooi kleurtje maar superjammer dat het niet goed uitdroogd.

 • Beautydagboek

  Prachtige kleur zeg! Wat jammer dat de lak niet goed lijkt te drogen! Ik zou ook niet weten waardoor het komt. Je zou zeggen dat je de laagjes te dik aanbrengt (wat niet zo is als ik je artikel lees) of dat de lak niet meer van goede kwaliteit is. Wat erg uitzonderlijk voor OPI is.

 • Kirsty

  Wat een prachtig kleurtje! Wel erg jammer dat hij zo slecht lijkt te drogen. Ik heb dit ook wel eens, maar dit is vaak met wat oudere nagellak en/of met hele goedkope nagellak. Misschien nog dunnere laagjes gebruiken en nog langer wachten tot het droog is?

 • Anna

  Wauw! Leuke kleur (:
  xxxx

 • Cynthia

  Zonde dat hij zo slecht droogt! Het is wel een apart, maar mooi kleurtje πŸ™‚

 • I scream beauty

  Zonde! Het is een mooie kleur! Ik krijg dit wel als ik naar bed ga terwijl m’n nagels nog niet droog zijn.

 • Maxime

  Jammer dat de lak blijkbaar niet goed droogt! Ik vind het wel een heel mooi kleurtje.

 • Tjuly

  Zelf ga ik na de topcoat altijd met mijn handen een tijdje onder koud stromend water.. dan hard het nog iets beter uit… Wel apart…
  En misschien is hog een tip voor een mooiere dekking, misschien kan je hem over een dun laagje wit heengooien? Ik weet niet of het helpt, maar is misschien een ideetje om uit te testen?

  • Saskia Hardeman

   Dank voor je tip! vroeger deed ik dat ook met koud water. Alleen heb ik later ergens gelezen dat dit niet goed zou zijn omdat dan alleen de bovenkant van de lak uithard. Dus daarna deed ik het niet meer πŸ™‚ Maar ik kan het natuurlijk nog weleens gaan proberen of het helpt. En van dat witte is een goed idee. Ga vandaag maar eens op zoek naar witte nagellak πŸ˜‰

 • Amber

  Jammer dat de kwaliteit een beetje tegen valt. Om deze rede lak ik ook nooit mijn nagels voordat ik ga slapen. Ik hoop dat je hem op een goede manier kunt gebruiken, want de kleur is geweldig. Je hebt trouwens een erg leuke blog, ik ga je volgen via Bloglovin!

  • Saskia Hardeman

   Leuk, dankjewel!

 • Beautyjuf

  Wat een prachtige kleur πŸ™‚

 • Bychristiana

  Wat een prachtige kleur, ik heb deze zelf niet, maar wel soortgelijke kleuren die ik vaak en graag draag;-) Ik heb er soms ook ‘last’ van, dat ‘relief’, ik heb zelf altijd het idee dat het komt doordat ik een te dik laagje lak aanbreng, of doordat ik dingen ga doen terwijl mijn nagels nog niet goed droog zijn, ik heb dit zelf af en toe met China glaze lakjes, die hebben sowieso een wat dikkere textuur.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.