Review: Max Cracked Nailpolish set (Action)
8 sep 2013 Beauty Nagels 13

Review: Max Cracked Nailpolish set (Action)

Bij de Action kwam ik dit setje van Max tegen. Max Cracked Nailpolish set. Ik heb nooit echt iets gehad met cracked nagellak. Nog nooit gebruikt zelfs. Maar ik wilde dit weleens proberen. Met name omdat het ook een setje is met glitternagellak. Is het iets? Dat ga ik je vertellen!

In de set zitten drie lakjes die om de beurt aangbracht moeten worden. Op de achterkant van de verpakking staat stap voor stap precies wat je moet doen.

Mac cracked nail polish

Stap 1: Als eerste breng je de glitternagellak aan. Heel schattig vind ik het eruit zien deze glitters! Het liefst zou ik er niets meer over heen doen. Ik heb hier overigens twee laagjes op.

Max cracked nailpolish set

Stap 2: Na de glitters breng je de zwarte nagellak aan. Terwijl deze nagellak droogt scheurt deze uit elkaar. Op de foto ziet het er een beetje raar uit, net alsof ik in de modder heb zitten wroeten πŸ™‚ Het ziet er trouwens op de foto gekker uit dan in het echt.

Max cracked nailpolish set

Stap 3: Als laatste gaat er een transpirante topcoat overheen. Nu ziet het er allemaal gelukkig wat minder erg uit πŸ™‚ Wederom lastig om op de foto te krijgen. Vind het op de foto er niet mooi uitzien, maar in het echt valt het allemaal wel mee.

Conclusie

Dit is niet is wat ik vaak zal gaan dragen. Wel valt het effect mij erg mee. De glitters eronder vind ik leuk, al denk ik dat drie laagjes misschien nog een leuker effect had gegeven. Of eerst een lichte of fel roze nagellak, daarover twee laagjes glitters, en dan de rest. Alleen dan werk je wel met veel laagjes en dat kan een minpunt zijn. De glitters alleen vind ik overigens echt super mooi!! En nog een heel groot pluspunt is dat de glitters zich onwijs makkelijk laten verwijderen. Het is welliswaar wel iets meer boenen dan gewone nagellak, maar het is zo verdwenen. Erg prettig! Of ik het opnieuw zou kopen? Al is het alleen maar voor de glitters zou ik het wel opnieuw kopen ja. Ik ga denk ik binnenkort nog maar eens naar de action om te kijken of ze dit setje ook in een andere kleur glitters hebben πŸ™‚

Deze Max Cracked nail polish set is te koop bij de Action voor € 0,99

Gebruik jij weleens cracked nagellak?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al viaΒ FacebookΒ en Bloglovin?

 

 

Reacties

 • Kimberly

  Hmm jammer! De crackle ziet er niet heel mooi uit.. De glitters zijn wel erg leuk!

 • Beautydagboek

  De zwarte crackle nagellak is niet helemaal mijn ding, maar de glitters zijn leuk!

 • I scream beauty

  De glitters vind ik leuk, de crackle lijkt wat dik!

  • Saskia Hardeman

   ja klopt, vond ik ook!

 • me

  Iets dunner laagje crackle en het werkt fijner, valt het ook in kleinere stukjes uit elkaar als je snapt wat ik bedoel. πŸ˜›

  • Saskia Hardeman

   Ja ik snap het helemaal πŸ™‚ Bedankt voor de tip.

 • Kirsty

  De glitters vind ik wel erg leuk, maar de crackle vind ik niet heel erg mooi. Bedankt voor je review!

 • Kim

  Ik heb ook zo’n crackle setje van de Action (met een felroze basislaag), maar ik vond hem niet zo mooi openbreken.. Die crackle gebruik ik dan ook niet vaak, maar de roze nagellak en de topcoat wel want die zijn wel erg fijn πŸ™‚ Ik volg je nu ook op Bloglovin’, heb je zin om mij ook terug te volgen? Liefs

 • Saskia Hardeman

  Ja klopt! De lak vind ik wel heel mooi en de topcoat is ook niets mis mee! Van de week ga ik even aan de slag met bloglovin (weet nog niet zo goed hoe het werkt allemaal) Dan zal ik je zeker ook gaan volgen!

 • Jana Vmh

  Leuk πŸ™‚ Ik zou de glitters als topcoat boven een neutraal kleurtje gebruiken πŸ™‚ x

 • Beautyjuf

  De glitters vind ik echt geweldig! Maar, ehh de crackle is geloof ik niet helemaal mijn ding πŸ˜‰

 • Jana

  Die crackle lak kraakt niet echt mooi open.. Maar de glitterlak vind ik wel erg leuk!

 • Janna

  Dankjewel voor je lieve reactie. Misschien als je twee laagjes van die glitternagellak doet dat het effect dan wat ‘heftiger’ is. Ik vind die glitters namelijk wel erg tof. Trouwens, je blog is niet gelinkt aan je google+ account. Nu moest ik dus even zoeken naar je blog. Als je ‘m wel linkt, kunnen mensen gewoon op je naam klikken en dan zien ze gelijk je blog.

  Ik hoop dat je nog eens langskomt, liefs,

  Janna

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.