Swatch: Rimmel Bright Back At You & Catrice Kitch Me If You Can
8 feb 2014 Beauty Nagels 16

Swatch: Rimmel Bright Back At You & Catrice Kitch Me If You Can

Soms heb ik gewoon zin in iets vrolijks op mijn nagels. Glitters doen het dan voor mij altijd goed! Kitch Me If You Can van Catrice is een glitterlak welke ik erg mooi vind. Ook had ik zin in een mooi mintkleurtje. Ik pakte daarvoor Rimmel Bright Back At You er weer eens bij. Benieuwd naar de swatch? Klik verder en lees mee!

catrice en rimmel

catrice en rimmel

Het resultaat vind ik zelf erg vrolijk! Misschien een klein beetje zomers, maar juist dat vind ik leuk als het buiten wat grauwig is. Mintkleuren vind ik sowieso erg leuk. en ook roze vind ik geweldig! Dus voor mij de perfecte combinatie!

Rimmel Bright Back At You

Rimmel Bright Back At You

Van Rimmel heb ik twee laagjes opgedaan. Dit is ook wel echt nodig om een mooie dekking te hebben. Catrice heb ik een laagje. Wel is het lastig om de glitters juist te krijgen, gewoon een beetje mee spelen en verdelen.

Rimmel Bright Back At You

Dit is een combinatie welke ik zelf erg leuk vind en zeker vaker zal gaan dragen. Deze combi blijft ook redelijk lang zitten, de eerste chip kwam na drie dagen.

Wat vind jij van deze lakjes?

handtekening-saskia

Doe jij mee aan de Bodie Boost winactie?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Whitney

  Die mintgroene van Rimmel is mooi. En glitters doen het altijd goed.

 • Geertje

  Ik vind die van Rimmel heel mooi! Die zou ik zelfs zo op doen in de zomer! I.C.M. de glitterlak van Catrice is hij iets meer voor het winterseizoen. Leuke combi!

 • Healthy Mommy

  Hé die roze glitters heb ik ook. Ben daar heel tevreden over en staan op veel verschillende lakjes leuk als eyecatcher.
  De groene/blauwige is zeker een kleurtje wat ik op vakantie zal dragen.. Als ik al lekker bruin ben!

 • Luuke

  Wauw erg mooie combinatie!

 • Maaike

  Wat een geweldig kleurtje van Rimmel!
  X

 • Kissyfur

  Ziet er heel zomers uit. Laat de zon maar komen.

 • Gwen

  We hebben idd een andere glittertopping, ik heb er 1 van Essence, maar hij lijkt wel onwijs op die van Catrice. Draag nu bijna over alle lakjes glitters haha, vind het zo leuk – en idd: een gepriegel om ze goed verdeeld te krijgen. Nu mintgroen op vd Hema, had vd wk pastelblauw op vd Hema – vind die pastelkleurtjes zo lekker zomers alvast 🙂

  • Saskia Hardeman

   De pastelblauwe kleur vond ik ook heel erg mooi!

 • Manon

  super mooie lakjes.

 • Lisa's Beautybabbels

  Mooie combi! Ik heb het glitterlakje ook, vind ‘m echt mooi.

 • Melissa

  Heel mooie combinatie!
  x

 • Lyana

  De combinatie van beiden samen is heel mooi!

 • Melike

  Ik vind dat Catrice lakje zo mooi <3

 • Rosanne

  Die kleuren passen echt goed bij elkaar, mooie swatches!

 • Nicole

  Oh ik hou van die kleurtjes!!
  En juist leuk lekker zomers nu met dit weer…

 • Laura

  Vindt zowiezo echt de nagellak van rimmel een van de fijnste !

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.