Review: Catrice Wet Shine Stain
8 nov 2013 Beauty Make up 26

Review: Catrice Wet Shine Stain

De nieuwe Limited Ediotion van Catrice “thrilling me softly” Ligt alweer een tijdje in de schappen. Ik nam eenΒ Catrice Wet Shine Stain en vertel je er vandaag heel graag meer over! Ik kan je alvast vertellen dat ik eigenlijk heel verrast ben! Kijk je mee?

Alhoewel ik niet heel erg onder de indruk ben van deze nieuwe Limited edition van Catrice was ik toch heel benieuwd naar deze Wet Shine Stain. Ik nam de kleur C01 innocent mee. De laatste tijd ben ik verzot op roze keuren op de lippen dus de keuze was makkelijk gemaakt.

Catrice Wet Shine Stain

De kleur van de swatch vond ik al heel erg mooi. Een aanwezige kleur roze, maar toch subtiel.

Catrice

En aangebracht! De stain laat zich makkelijk aanbrengen. Plakt wel iets, maar ik heb er geen last van.

Conclusie

Zoals ik al vertelde ben ik echt blij verrast. Waarom? Als eerste vind ik de kleur gewoon mooi. Het is draagbaar en heeft een mooie glans. Daarnaast blijft deze stain ook nog eens goed zitten. Over een hele dag heb ik twee keer bijgewerkt. Nu moet ik daar wel bij zeggen dat ik nooit zo veel bijwerk, gewoon alleen als ik toevallig in de spiegel kijk zeg maar. Wat ik ook fijn vind is dat deze stain mijn lippen niet uitdroogt. Mooi! Ja ik ben er echt heel blij mee! Ik zit mij zelfs al de hele dag af te vragen of ik dezelfde kleur erbij zou halen of dat ik de andere kleurtjes ga kopen. Haha zegt genoeg toch?

Catrice Wet Shine Stain is te koop bij het Kruidvat en kost € 3,99

Heb jij deze Wet Shine Stain al uitgeprobeerd?

xoxo Saskia

Reacties

 • Marloes

  Ah nog niet uitgeprobeerd, maar ben benieuwd!

 • Tjuly

  Ik hou niet van plakkerige lippen.. maar vind het kleurtje wel heel erg leuk! Staat je mooi!

 • Aranka

  Wauw, ik vind het je echt geweldig staan! Het lijkt mij ook wel wat!

 • Maxime

  Ik vind het een mooi kleurtje, staat je ook goed! Ik ga de volgende keer bij Kruidvat eens een kijkje nemen! πŸ™‚

 • Michaela

  Wauw die is echt heel mooi, iedereen is er zo enthousiast over!

 • Natasja

  Zeker een mooie kleur! Maar was het bij een stain niet de bedoeling dat deze er de hele dag op zit?
  Maar verder ziet hij er prima uit en denk ik dat ik deze ook ga halen πŸ™‚

 • Nina

  mooi kleurtje!

 • Melissa

  Heel mooie kleur!
  x

 • Iris - The Beauty Magazine

  Ik vind hem er wel heel leuk uit zien! Beter dan verwacht!

 • Suzanne

  Het is het plakkerige wat me altijd tegen houdt om zoiets te kopen.. Heb er zo een hekel aan als mijn haren per ongeluk tegen mijn lippen gaan en het allemaal plakt haha.. Maar deze plakt wel, maar minder dan??

  • Saskia Hardeman

   Ik ken het hoor van dat plakken. Ik vind zelf dat deze wel plakt maar niet heel erg. En ik heb ook nog geen last gehad van haren die gaan vastplakken en zo πŸ™‚ Bij ons in het kruidvat hebben ze testers. Misschien bij jou ook? Dan kan je even testen op je hand wat je van het plakken vindt.

   • Suzanne

    Ja dat zou ik wel kunnen doen idd πŸ™‚

 • Joyce

  Leuk kleurtje zeg! Ik stond hier ook nog mee in mijn handen maar heb hem toch uiteindelijk niet meegenomen.

 • Mandy

  Ziet er mooi uit!

 • Mirjam - Jewelyz

  Mooie glans en kleur!

 • Eva

  Mooi kleurtje. Ik heb zelf al jaren dezelfde donkerrode lipgloss van L’Oreal.

 • Vanessa

  Mooi kleurtje is dit!

 • DQ

  Leuk kleurtje! X

 • Lisa's Beautybabbels

  Mooi kleurtje zeg!

 • Deborah

  Ik vind deze mooi! Ik heb alleen de donkerste kleur getest, die vond ik niet zo, maar deze is prachtig!

 • Kelly

  Leuke kleur!

 • Kato

  had niet verwacht dat hij goed bleef zitten xx

 • Jana Vmh

  Ik vind dit echt een mooie kleur πŸ™‚

 • Simone

  Ziet er goed uit!

 • stacey

  mooie kleurtje idd πŸ™‚

 • Natasja

  Ik heb hem ook, ook in deze kleur. Ik was ook aangenaam verrast door de houdbaarheid en intense kleur, het plakkerige gevoel neem ik daarom voor lief.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.