Make up

Zo blijft je nagellak beter zitten! (stappenplan)
20 apr 2022 Beauty 0

Zo blijft je nagellak beter zitten! (stappenplan)

Ik word blij van kleurtjes op mijn nagels. Kleurtjes passend bij het seizoen, maar ook gewoon passend bij hoe ik mij voel. Inmiddels heb ik een routine ontdekt waar ik niet meer van zal afwijken. Mijn nagels blijven namelijk met deze routine minstens vijf dagen mooi. Niemand houdt namelijk van lelijke afgebladderde nagels. In dit artikel genaamd “zo blijft je nagellak beter zitten” vertel ik hoe ook jij je nagels mooi (en gezond) houdt! Lees meer..


MIJN FAVORIETE BEAUTY MERKEN!
12 apr 2021 Beauty Mama 2

MIJN FAVORIETE BEAUTY MERKEN!

Ik vind bijna niets zo ontspannend als lekker bezig zijn met make-up. Het liefste smeer ik zo min mogelijk op mijn gezicht, maar oh dit momentje van de dag vind ik echt heerlijk. Inmiddels zijn er een aantal merken die overheersen in mijn beauty verzameling en ik zet ze voor je op een rijtje! Lees meer..


Zonder dit beauty product kan ik niet!
22 mrt 2019 Beauty 3

Zonder dit beauty product kan ik niet!

Regelmatig krijg ik veel vragen over mijn beauty routine. Ik vind het namelijk super leuk om met beauty bezig te zijn en hier zo nu en dan wat met jullie over te delen! Zelf heb ik natuurlijk ook producten waar ik niet zonder kan en ik vind het dan ook heel erg leuk om af en toe nieuwe producten te mogen uitproberen.  Lees meer..


Mijn Dagelijkse Make-up Routine (producten overzicht)
10 mei 2017 Beauty 6

Mijn Dagelijkse Make-up Routine (producten overzicht)

Een vraag die ik best vaak krijg en waar ik regelmatig mailtjes over krijg is: welke make-up ik gebruik en hoe mijn routine eruit ziet. Dat ik ooit nog eens helemaal zo zonder make-up voor de camera zou gaan zitten (of nouja, ik heb het weleens gedaan, maar niet zo ;)) had ik niet gedacht. Maar ik heb het toch maar gedaan en laat aan jullie zien hoe mijn dagelijkse make-up routine eruit ziet. In dit artikel kan je ook nog uitgebreider lezen over de verschillende producten die ik dagelijks gebruik! Lees meer..


Budgettip: Hema Matt Lip Cream
16 mrt 2017 Beauty 16

Budgettip: Hema Matt Lip Cream

Of ik het leuk zou vinden om de nieuwe Hema Matt Lip Cream te testen? Ja natuurlijk! Ik ben dól op matte én op felle kleuren. Zeker nu de lente in aantocht is kunnen de kleurtjes mij niet vrolijk en fel genoeg zijn. Ik kreeg de Hema Matt Lip Creams opgestuurd en de Hema Lip Lacquers. Om het overzichtelijk te houden zal ik ze behandelen in twee verschillende artikelen en trap ik vandaag af met prachtig mooie matte kleurtjes welke ook nog eens heel erg budget zijn! Lees meer..


Review: L’Oréal Paris Color Riche La Palette Lips
16 feb 2017 Beauty 7

Review: L’Oréal Paris Color Riche La Palette Lips

Euh, een L’Oréal Paris Color Riche La Palette Lips testen? Ja hoor. Dat kan ik wel… Ken je dat? Dat je iets hebt toegezegd maar dat je er gek genoeg behoorlijk tegenop ziet? Het iets te lang uitstelt – overigens door onmacht (lens van spiegelreflex kapot. En echt mooie product- en portretfoto’s maak je nu eenmaal met een spiegelreflexcamera) – en op het moment dat je ècht wilt beginnen. Kwam daar het vervelende euvel van de kapotte mondhoeken.  Lees meer..


Review Pupa Vamp mascara – Eyes like a vamp?!? Yes please
10 jan 2017 Beauty 12

Review Pupa Vamp mascara – Eyes like a vamp?!? Yes please

Een van mijn all time favourites onder de mascara’s is onbetwist die van Lancôme, en wel de ‘Hypnôse Drama’. Prachtig! In de kleur zwart graag. Waar ik vroeger graag een zachtere look wilde creëren met (donker)bruin, weet ik nu dat mijn wimpers gewoon het mooist zijn en blijven met een mascara in de kleur zwart. Beauty tip! Wist je dat ik nu een tweede favoriet heb gevonden? In de mascara van het merk Pupa, genaamd ‘Vamp’. Lees meer..


Review: The Body Shop Matte Lip Liquid
23 dec 2016 Beauty 8

Review: The Body Shop Matte Lip Liquid

Als er een trend is die van mij altijd mag blijven voortbestaan dan is het wel de matte trend. Niet alleen oogschaduw in een matte kleur ben ik meer dan dol op, maar ook de lipsticks in een matte kleur vind ik fantastisch. Ik was dan ook helemaal in mijn nopjes toen er een aantal prachtige matte lipsticks op mijn deurmat lagen. Vandaag mijn review van deze The Body Shop Matte Lip Liquid! Lees meer..