Review Pupa Vamp mascara – Eyes like a vamp?!? Yes please
10 jan 2017 Beauty Make up 12

Review Pupa Vamp mascara – Eyes like a vamp?!? Yes please

Een van mijn all time favourites onder de mascara’s is onbetwist die van Lancôme, en wel de ‘Hypnôse Drama’. Prachtig! In de kleur zwart graag. Waar ik vroeger graag een zachtere look wilde creëren met (donker)bruin, weet ik nu dat mijn wimpers gewoon het mooist zijn en blijven met een mascara in de kleur zwart. Beauty tip! Wist je dat ik nu een tweede favoriet heb gevonden? In de mascara van het merk Pupa, genaamd ‘Vamp’.

Artikel geschreven door Rory

Niets kan tippen aan de Hypnôse Drama … of wel?

Ik weet niet wat ik had verwacht van de ‘Vamp’ van Pupa. Stiekem had ik altijd het gevoel dat geen enkele mascara kon tippen aan mijn favoriet. Dat ik daar behoorlijk wat meer geld voor over moest hebben (of moest wachten op een aanbieding) dat nam ik maar voor lief. Een eerdere mascara van Maybelline die ik had getest voldeed als een prima mascara. Maar toch … de Lancôme was en bleef mijn ultieme mascara.

Eyes like a Vamp

Ik weet niet waarom, maar de verwachtingen waren hoog gespannen voor deze mascara ‘Vamp’ van Pupa. Een merk wat ik eigenlijk niet goed kende. Maar waar ik wel mooie verhalen over heb gehoord. Ik was dan ook erg benieuwd. Altijd een tikje spannend (maar daarom ook zo leuk) om weer eens wat nieuws te proberen. Het prikkelt. Het zorgt ervoor dat je niet altijd maar blijft vasthouden aan gebaande paden. Dat geldt in ieder geval voor mij.

pupa mascara

Do the zig zag!

Genoeg over alle gevoelens en gedachten van mij. De aandacht gaat nu even naar deze mascara. Een ge-wel-dig mooie mascara, die wat mij betreft, héél dicht in de buurt komt van mijn favoriet. Eerlijk gezegd? Is de ‘Vamp’ van Pupa zelfs nagenoeg vergelijkbaar met de ‘Hypnose Drama’ van Lancôme. Het borsteltje is heel fijn. Pakt alle haartjes van links naar rechts. Zeker als je de ‘zigzag’-methode goed aanhoudt. Eén laagje is bijna genoeg. Ik pak zelf de puntjes altijd nog even extra mee.

Rory, Ik zie je wimpers!

I am impressed! Ik kan niet anders zeggen. Ook de man geeft aan:”Ja! Nu zie ik je wimpers vanaf een afstand. Al ziet het er wel wat ‘harder’ uit dan met de Hypnôse Drama.”. Met die laatste opmerking kan ik eerlijk gezegd niet zoveel. Wel met de eerste opmerking. Ik zie het namelijk zelf ook heel goed. Op de foto’s komt het in mijn optiek ook heel goed naar voren. Dit is wat ik bedoel. Dit is wat ik wil. Wimpers to the max. ‘Vamp’ zorgt ervoor dat ik mijzelf voel als een ware vamp (in ieder geval mijn ogen dan!).

pupa

Zo, dit zijn mijn ‘blote’ wimpers…

pupa

pupa

In het zonlicht zie je het ook heel goed

Stijlvol, elegant en sexy

De flacon van de Pupa Vamp is stijlvol, elegant en is toch ook sexy. Niet teveel ‘in your face’, wel duidelijk aanwezig. Hij houdt prettig vast (boven, bij de dop wat breder. Naar onderen toe smaller). De flacon kan je zowel liggend als staand bewaren (dat laatste heeft altijd mijn voorkeur. Vraag mij niet waarom). Het spiegelende effect van de flacon zorgt ervoor dat je de mascara makkelijk kan herkennen in je make-up stash.

Wimpers to the max!

Last but not least ruikt de mascara prettig. Niet te aanwezig. O ja, ik zag laatst bij de drogisterij de ‘Vamp Extrème’ liggen. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Zou ‘extrème’ op de kleur zwart slaan? Of op nog meer ‘dramatische’ wimpers? Hoe dan ook. Die variant van de Pupa Vamp zou ik dolgraag eens willen proberen!

pupa vamp mascara

Pupa Vamp Mascara

De Pupa ‘Vamp’-mascara is online verkrijgbaar voor rond de € 16,65 onder andere bij bol.com (klik op de link om direct naar het product te gaan)

Welke mascara is jouw absolute favoriet? En heb jij weleens een mascara van Pupa geprobeerd?

Tot de volgende keer.
Rory Blokzijl

Over Rory Blokzijl

Rory, geboren in 1970 en op 41-jarige leeftijd moeder geworden van een lief, mooi meisje. Schrijft op haar eigen blog 40envoorheteerstmoeder.nl over hoe zij het moederschap op latere leeftijd ervaart. Door mijn positieve ervaringen en strubbelingen te delen, hoop ik anderen te kunnen helpen. Voor Twinkelbella test Rory met veel plezier beauty gerelateerde producten. Want naast moeder ben je ook nog jezelf.

Reacties

 • Iris

  Zeker niet verkeerd!

  • Rory

   Ja, goed hè Iris! Ik vind het echt een heel mooi resultaat.

 • Vanessa

  Ik heb nog geen mascara van Pupa geprobeerd, maar ik heb er wel al veel goeds over gelezen. Het resultaat ziet er mooi uit, alsook de verpakking!

  • Rory

   Dank voor je reactie Vanessa! Ik had er inderdaad ook veel over gehoord. Super-mascara, ik kan niet anders zeggen. De (om)verpakking is ook mooi opvallend, de flacon best chique.

 • Sandra

  Laatst las ik hier ook al een andere hele goede review over. Voorheen had ik nog nooit van Pupa gehoord (haha), maar ik ben nu wel erg nieuwsgierig geworden. Naar deze mascara, maar ook naar de andere producten. Vind het resultaat erg mooi van deze mascara!

  • Rory

   Ik vroeger dus ook niet (niet van Pupa gehoord). En ineens hoorde ik allerlei goede verhalen. Superfijn dat ik deze mooie (en betaalbare) mascara heb kunnen testen.

 • jonna@burgertrutjes

  Pupa is een van mijn favoriete merken! Ben erg benieuwd naar deze mascara
  Onlangs geplaatst door jonna@burgertrutjes: Besparen op je boodschappen – tips & tricks

  • Rory

   Serieus een grote aanrader! Welke andere items van Pupa zijn favoriet?

 • Anna Gerrie

  Heel mooi effect, deze lijkt mij erg fijn! Ik ben nog op zoek naar een nieuwe mascara, dus deze ga ik even onthouden 🙂

  • Rory

   Dank voor je reactie Anna Gerrie! Ik kan ‘m je echt aanraden. Ik combineer het nu heel regelmatig met die fijne gouden eyeliner van Etos (de limited collectie) en al zeg ik het zelf: Vamp! 😉

 • Maris Maria Renne

  Jaaaaaaah dit is ook mijn favoriete mascara! Heb ook wel fijne andere merken geprobeerd, maar deze vind ik tot nu toe toch het beste 🙂

  • Rory

   Ah wat toevallig! Heb jij toevallig de Vamp Extrème al geprobeerd? Ik ben erg nieuwsgierig.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.