Zonder dit beauty product kan ik niet!
22 mrt 2019 Beauty Make up 3

Zonder dit beauty product kan ik niet!

Regelmatig krijg ik veel vragen over mijn beauty routine. Ik vind het namelijk super leuk om met beauty bezig te zijn en hier zo nu en dan wat met jullie over te delen! Zelf heb ik natuurlijk ook producten waar ik niet zonder kan en ik vind het dan ook heel erg leuk om af en toe nieuwe producten te mogen uitproberen. 

Toen mij dan ook gevraagd werd of ik interesse zou hebben in het proberen van een nieuwe mascara kon ik niet anders dan heel hard jaaaaa zeggen. Het kan mij allemaal niets schelen, maar zonder mascara ga ik toch liever de deur niet uit. Het maakt het gezicht toch net een beetje mooier. En ik moet ook zeggen dat ik al heel wat mascara merken heb geprobeerd in de loop der jaren. Echt alles is bij mij voorbij gekomen. Van goedkoop tot heel duur. En die laatste, dat was tot nu toe toch een van de mascara’s die voor mij het allerbeste werkte. Ik ga geen namen noemen, maar ik hoopte zo dat ik eens een goede, maar goedkopere, variant tegen zou komen.

En heel eerlijk: omdat ik dus al zoveel geprobeerd had, kon ik mij niet zo goed indenken dat er daadwerkelijk een goede mascara onder de € 40,– zou zijn die ook nog eens heel goed bevalt. Ietwat sceptisch plaatste ik daarom een bestelling bij FRIDAY Mascara. Wat ik wel heel erg leuk vond is dat ik de mascara en het borsteltje zelf kon kiezen, en zo mijn eigen mascara samen kon stellen. Om het dan ook direct allemaal maar even goed uit te proberen, stelde ik meerdere mascara’s samen om te kunnen testen. Je hebt keuze uit zes formules en acht borsteltjes.

Zelf koos ik voor de volgende combinaties:

1. Extreme volume mascara, borsteltje no 5
2. Curling mascara, borsteltje no 1
3. Length en define, borsteltje no 6

Mijn ervaring met FRIDAY mascara

Alle drie de door mij zelf samengestelde mascara’s heb ik natuurlijk uitgeprobeerd. En ik moet zeggen, ze zijn echt heel fijn. Maar ik heb met dubbel en dwars een hele grote favoriet. En dat is de eerste combinatie. De mascara is top, en het borsteltje pakt vrijwel alle haartjes mee. Wat ik heel fijn vind aan de “bolletjes” van het borsteltje, is dat je overal en alle hoekjes van de wimpers kan meepakken. Ik vind ook echt dat deze mascara een enorm mooi effect geeft. Onderstaand twee foto’s van voor en na het aanbrengen van de mascara. Het was even een beetje puzzelen met het licht sorry, maar het gaat bij onderstaande foto’s om de mascara, de volume en uitstraling die het geeft.

Ja. Dit is dus zonder mascara.

En dit is met! Ja, ik vind het echt heel erg mooi. De mascara maakt echt iets moois van mijn wimpers.

Ik vind het heel erg leuk om te zien dat de mascara dus echt heel veel goeds doet. Zo kan je dus precies uitzoeken wat je nodig hebt om jouw wimpers net even iets mooier te maken. Heb je meer volume nodig? Dan kies je daar voor. Meer krul nodig, dan kies je dat. Wat mij betreft ideaal.

Hoe werkt bestellen bij FRIDAY mascara?

Als je kiest voor een herhaalservice kan je zelf bepalen hoe vaak je een mascara wilt ontvangen. Wil je elke maand, of toch liever per twee maanden? In je account kan je dit zelf gemakkelijk aanpassen. Je betaalt per keer. Ideaal om dus gewoon eenmalig uit te proberen of het bij jou past. Wanneer je tevreden bent kan je overstappen op de herhaalservice. Ook zou je bijvoorbeeld eens een andere kunnen proberen om zo te kijken wat bij jou past. Wanneer je een herhaalservice bestelt, betaal je € 10,50. Voor een eenmalige bestelling betaal je € 12,50. Voor meer info: check de website van FRIDAY Mascara.

Nog een leuk weetje: FRIDAY Mascara vindt het heel belangrijk om samen bij te dragen aan een schoon en gezond milieu. Bij zes lege mascara’s kan je deze naar hen opsturen en ontvang je gratis een nieuwe mascara.

Ben ik om?

Ja. Voor mij dus geen hele dure mascara meer, maar gewoon deze mascara. Echt, hij is net zo goed. En hoe ideaal om deze gewoon elke maand thuis op de mat te ontvangen. Zo hoef ik er zelf niet aan te denken. Heel erg fijn!

Wat is jouw onmisbare beauty product?

Reacties

 • Naomi

  Het ziet er super uit!
  Onlangs geplaatst door Naomi: Wel feesten, niet werken?

 • Felicia

  prachtig effect op je wimpers mooi.
  zelf heb ik lange volle wimpers maar wel licht daarom gebruik ik mascara om ze donker te maken. ik gebruik zelf altijd dure mascara die vind ik beter ik draag elke dag make-up en mascara blush of lippenstift om en kleurtje op mijn wangen te crieeren verder dus mascara en een streepje boven mij ogen. ook in het weekend als ik niet werk maar thuis ben draag ik make-up het complete plaatje. ik krijg vaak opmerkingen van mijn twee oudste dochtertjes van 8 en 10 mam doe nou eens een keer niks op je gezicht haha lief van ze dat ze mij mooier zonder vinden maar ook weleens irritant die opmerkingen.

 • Tesss

  interessant concept is dit
  Onlangs geplaatst door Tesss: Oogschaduwpaletten als kunst

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.