Mijn Dagelijkse Make-up Routine (producten overzicht)
10 mei 2017 Beauty Make up 6

Mijn Dagelijkse Make-up Routine (producten overzicht)

Een vraag die ik best vaak krijg en waar ik regelmatig mailtjes over krijg is: welke make-up ik gebruik en hoe mijn routine eruit ziet. Dat ik ooit nog eens helemaal zo zonder make-up voor de camera zou gaan zitten (of nouja, ik heb het weleens gedaan, maar niet zo ;)) had ik niet gedacht. Maar ik heb het toch maar gedaan en laat aan jullie zien hoe mijn dagelijkse make-up routine eruit ziet. In dit artikel kan je ook nog uitgebreider lezen over de verschillende producten die ik dagelijks gebruik!

In bovenstaande video zal ik laten zien hoe ik de producten dagelijks gebruik. Ook laat ik zien hoe ik de BB-cream aanbreng. Deze gebruik ik echter niet altijd. Het ligt er een beetje aan hoe ik mij voel, en welk seizoen het is, in de zomer draag ik bijvoorbeeld het liefste zo min mogelijk op mijn gezicht. Hieronder zal ik ook verder toelichten welke producten ik gebruik.

Maybelline BB-Cream

Met recht bovenaan het lijstje deze Maybelline BB-Cream want het is met recht de állerbeste die ik ooit heb gehad. Speciaal voor de acne huid is dit product echt perfect maar ik weet dat er ook veel fans waren zonder een acne huid. Helaas is het product uit het assortiment gehaald (snif). Mochten jullie goede alternatieven hebben lees ik het dus heel erg graag hieronder terug in de comments!

Estee Lauder Double Wear Concealer

Een product dat ik al jaren gebruik is deze concealer van Estee Lauder. Hij gaat gewoon ontzettend lang mee en doet wat het moet doen. Met een flesje van deze concealer doe ik ongeveer een jaar, dat het dan ook een product is welke vrij duur is (rond de € 30,–) vind ik hierom niet zo erg.

Benefit Hoola Bronzer

Ik denk dat er geen betere bronzer is dan de Hoola Bronzer van Benefit. Wat een fantastisch fijne bronzer. Zoals je in de video kan zien gebruik ik deze heel graag en ben ik bijna toe aan een nieuwe. Wil jij ook eens een bronzer proberen maar vind je het lastig kiezen? Vraag eens bij de parfumerie (bijvoorbeeld Douglas) of ze deze eens willen aanbrengen.

Benefit Rockateur Blush

Toen ik zelf eens in de Douglas was vroeg de visagist of ze een blush bij mij mocht aanbrengen. Ik gebruikte toen (ongeveer anderhalf jaar gelden) niet vaak een blush maar sinds ik Rockateur heb gebruikt draag ik deze vrijwel elke dag!

Chanel Dimensions Mascara

De beste mascara ooit wat mij betreft. Eerst gebruikte ik jaren de mascara Chanel Le Volume, en sinds een tidje gebruik ik de Dimensions Mascara. Allebei ontzettend goed. Ik ben weleens overgestapt op een goedkoper merk omdat Chanel vrij duur is en ik mascara veel gebruik, ik heb alleen nog geen mascara gevonden die goedkoper is, en net zo goed is.

Anastasia Dip Brow Pomade

Het mooiste is om mijn wenkbrauwen dagelijks gewoon een klein beetje in te kleuren. Ik doe dit met de Anastasia Dipbrow Pomade in de kleur Soft Brown. Ook gebruik ik hiervoor het wenkbrauw kwastje van Anastasia.

Lavera Lipstick

De lipstick in de video is een lipstick van het natuurlijke merk Lavera. De lipstick is heel erg fijn en verzorgend voor de lippen. Ik gebruik zelf de lipstick Lavera Strawberry Pink.

Real Techniques kwasten

De kwasten die ik gebruik voor de bronzer en de blush zijn de kwasten van Real Techniques. Ik wil geen andere kwasten meer en vind deze heel erg fijn. Ze zijn zacht en pakken het product goed op, zeker aanraders.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden in te bekijken welke producten ik zoal gebruik. Bij het doornemen van de producten zag ik dat het voornamelijk de wat prijzigere merken zijn. Ook al zijn dit de producten die ik dagelijks het liefste gebruik, ik heb nog veel meer producten waaronder ook Budget. Zouden jullie het leuk vinden als ik bijvoorbeeld eens een aparate Budget Make Up video opneem?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.